Til innholdet

Lekker og moderne selveierleilighet | 2 soverom | Solrik veranda mot vest | Garasje

Åsgårdstrandsveien 244C
Prisantydning 3 030 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 65
BRA: 69 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2014
Tomtareal: 1584 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

søndag 1. oktober Kl 13.00 - 14.00
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Morten Olafsen

Morten Olafsen

Kort om eiendommen

Velkommen til Åsgårdstrandsveien 244C. Dette er en lekker og moderne selveierleilighet. Gjennomgangen i leiligheten avslører en godt planlagt bolig på ett plan, inkludert en innbydende entré med skyvedørsgarderobe, et stort og lekkert baderom, vaskerom og toalett, samt to soverom og en romslig kjøkken/stue. Bygget er oppført i 2014 og bygget etter Tek 10. Følelsen av en nyere bolig vil gi deg ro og glede i mange år framover. Inngangpartiet er kombinert med en veranda på 18m² mot vest. Her kan man nyte solrike dager fra formiddagen til godt utpå kvelden. Eiendommen ligger i et rolig og godt etablert boligområde med korte avstander til alle fasiliteter man skulle ha behov for i hverdagen.

Kort fortalt:

- 2 soverom
- Garasje | Opplegg for EL-Bil.
- Privat veranda på 18m²
- Barnevennlig

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG/VOLDEN

Adresse

Åsgårdstrandsveien 244C 3153 Tolvsrød 2. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et flott boligområde bare 200 meter unna Volden skole (1-7 klasse) og ca. 3,5 km til Ringshaug ungdomsskole (8-10 klasse). Wang toppidrett ligger 6,7 km. fra eiendommen og Greveskogen vidergående skole ligger 7,6 km. fra eiendommen.
Det er hele tre barnehager innenfor en radius på 3 km, nærmeste er 1,1 km. unna. Flotte turområder i umiddelbar nærhet, og kort avstand til badestrender som Skallevold og Ringshaug. Flere idrettsanlegg i kort avstand fra boligen, samt et rikt utvalg av fritidsaktiviteter i nærmiljøet.
Nærmeste båthavn er Bliksekilen som kun ligger 1 km. fra eiendommen. Sentral beliggenhet med ca. 8 km til Tønsberg sentrum og ca. 4 km. til Åsgårdstrand. Gode bussforbindelser rett utenfor døren.

Volden er et sjarmerende og historisk område i Tønsberg og det tiltrekker seg både besøkende og lokale som ønsker å oppleve byens rike kulturarv og vakre naturomgivelser ved fjorden.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2014

Bygninger og byggemåte

Leilighet beliggende i andre etasje i flermannsbolig oppført i 2014, tilknyttet sameie. Antatt etasjeskiller av tre. I dette sameiet tilfaller vedlikehold av utvendige konstruksjoner og fellesområder sameiet. Det medfølger en garasje med bod i underetasjen på ca 36m². Boligen er oppgradert med bla. malt enkelte vegger, byttet dusjarmatur og montert elbillader, foruten normalt løpende vedlikehold.

Antall rom

Soverom: 2, Antall rom: 3

2.Etasje: Entré , Gang , 2 Soverom , Bad/vaskerom , Stue/kjøkken , Bod
Garasje med bod på tilsammen ca. 36m²

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 69 kvm

Standard

Velkommen til Åsgårdstrandsveien 244C. Dette er en lekker og moderne selveierleilighet.  Gjennomgangen i leiligheten avslører en godt planlagt bolig på ett plan, inkludert en innbydende entré med skyvedørsgarderobe, et stort og lekkert baderom, vaskerom og toalett, samt to soverom og en romslig kjøkken/stue. Bygget er oppført i 2014 og bygget etter Tek 10. Følelsen av en nyere bolig vil gi deg ro og glede i mange år framover. Inngangpartiet er kombinert med en veranda på 18m² mot vest. Her kan man nyte solrike dager med gode solforhold fra formiddagen til godt utpå kvelden.

Entre/gang
Før man kommer inn i til boligen blir du møtt av en koselig veranda på 18m².  Videre kommer du til et innbydende entré med skyvedørsgarderobe, som gir vei til et romslig og innbydende interiør.  Her er det god plass til å henge fra seg yttertøyet. Fra entreen er det direkte inngang til det ene soverommet. Det er også en dør for for å skille mellom gang og entre.

Stue
Stuen har store vindusflater og masse naturlig lysinnslip. De store og høyreiste vinduene sørger også for en fantastisk stemning som endrer seg gjennom døgnets tider. Stuen har en naturlig innredningsløsning med god plass til sofakrok og øvrig møblement. Her har man flere møbleringsmuligheter, hvor en enkelt kan sette sitt eget særpreg på boligen. Stue og kjøkken ligger i en åpen løsning der hvor det er god plass til spisebord. Spiseplassen blir en naturlig avdelingsgrense mellom stuen og kjøkkenet.

Kjøkken
Hjemmets kjøkken har en strategisk plassering, lengst inn i den åpne sonen for stue-/kjøkken. Her er det godt med lys og rikelig med arbeidsplass Her kan man stå og kokkelere mens samtalen holdes i gang med leilighetens gjester enten de sitter i sofa-/loungegruppen eller rundt spisestuedelen med plass til langbord. Kjøkkeninnredning i malt profilert utførelse. Laminat benkeplate med glassplate over benk ved komfyr. Opplegg for oppvaskmaskin. Waterguard er montert i benkeskap, komfyrvakt er montert ved ventilator. Ventilator med utlufting. Oppvaskmaskin ble skiftet i 2023.

Soverom
Boligen har to romslige soverom og ligger ligger gunstig plassert på hver sin side av leiligheten. Rommenes utforming byr på fleksible innredningsmuligheter med plass til skrivebord, garderobeløsninger eller annet i tillegg til senger og andre oppbevaringsmidler. Hovedsoverommet har tilgang til egen "walk in closet" som kan brukes til oppbevaring av klær o.l

Bad/vaskerom
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Det lyset baderommet er strategisk plassert med inngang fra boligens gang med blant annet kort vei til soverommene. Badet har fliser på gulv med varmekabler. Flislagte vegger og malte slette plater i innvendig tak. Innredet med servantinnredning, skap, dusjdører, opplegg for vaskemin og wc. Dusjgarnytyr ble skiftet i 2021.

Uteområde
Leiligheten har en veranda på ca. 18m² mot vest som gir gode solforhold fra formiddagen til godt utpå kvelden. Her kan man invitere venner og familie, mens man nyter god mat til solnedagang på sommeren. Dekke ble beiset i 2023 og rekkverk ble beiset i 2022.

Lagring
Leiligheten har en bod med inngang fra garasje. Garasje og bod er på tilsammen 36m².

Innvendig standard
Overflater består av parkett på gulv, malte slette plater på vegger og malte slett epletre i innvendige tak.

Utvendig standard
Malte trevinduer med tolags glass. Malt ytterdør med glass. Veranda på ca 18m² ved inngang. Dekke og rekkverk av tre. Port mot trapp.


Øvrig teknisk info om boligen (utdrag av tilstandsrapport):
Rør i rør system på vannledninger. Fordelerskap er montert i bod. Plast avløpsrør. Balansert ventilasjon, aggregat er montert i bod. Ca 120 liter varmtvannsbereder er montert i bod. El-anlegg er i hovedsak skjultanlegg fra byggeår. Sikringsskap er montert i bod. Automatsikringer på alle kurser. 50 amp overspenningsvern, 40 amp kurs til elbillader, 25 amp teknisk kurs, forøvrig 13-16 amp kurser. Det er montert røykvarsler og det finnes brannslukningsapparat i boligen.

Tilstandsrapport og angivelse av tilstandsgrader

Det foreligger en tilstandsrapport datert 05.09.23 med befaringsdato 05.09.23 fra Jens Martin Onsrud (Onsrud Taksering AS) som er en uavhengig og autorisert Takstmann.
 
En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten, hvor innholdet i denne er regulert i egen forskrift, gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Rapporten fremhever vanligvis ikke positive egenskaper ved boligen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.
 
Takstmannens beskrivelse av eiendommen:
Leilighet beliggende i andre etasje i flermannsbolig oppført i 2014, tilknyttet sameie. I dette sameiet tilfaller vedlikehold av utvendigekonstruksjoner og fellesområder sameiet. Det medfølger en garasje med bod i underetasjen på ca 36m². Boligen er oppgradert med bla. malt enkelte vegger, byttet
dusjarmatur og montert elbillader, foruten normalt løpende vedlikehold. Leiligheten fremstår som normalt godt vedlikehold, med normal slitasje.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;

-   2 stk. tilstandsgrad 0 (TG0 grønn) - ingen avvik.
- 17 stk. tilstandsgrad 1 (TG1 - lys grønn) - mindre eller moderate avvik.
-  1 stk. tilstandsgrad 2 (TG2 - lys gul) - avvik som ikke krever tiltak
-  1 stk. tilstandsgrad 2 (TG2 - mørk gul) - avvik som kan kreve tiltak
-  0 stk. tilstandsgrad 3 (TG3 - rød) - store eller alvorlige avvik.
-  0 stk. tilstandsgrad IU - konstruksjoner som ikke er undersøkt.

TG-2 anmerkninger (mørk -gul) er relatert til Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad/vaskerom
Inngående beskrivelse av anmerkningene følger av tilstandsrapporten.

Det er kun TG-2(mørk gul) og TG-3(rød) som kommenteres særskilt, for øvrig vises det til tilstandsrapporten.

Både tilstandsrapport og selgers egenerklæring, utgjør en integrert del av denne salgsoppgaven, som kjøper forventes å gjøre seg kjent med. Tilstandsrapporten gir opplysninger om eiendommens tekniske tilstand.

Oppvarming

Eiendommen varmes opp med balansert ventilasjon og varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming.

Parkering

Bilen kan parkeres trygt i egen garasje. Her er det også lagt opp til EL-BIL i 2023. Elektrisk port. Garasjeplassen er rett under leiligheten. Hvis man har flere biler kan den andre bilen for eks. stå foran garasjen. Det er felles utendørs parkeingsplass/gjesteparkering.
Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 1 584 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Fellestomten er pent opparbeidet med plenarealer og diverse beplantning. Ideell andel av felles tomt, som er opparbeidet med asfaltert gårdsplass og belegningsstein ved trappen. Leiligheten har en veranda på ca. 18 kvm. mot vest som gir gode solforhold fra formiddagen til godt utpå kvelden

Eier

William L Berndtsen Andrea Haug Rolstad

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsforhold

Kommuneplan/Kommunedelplan:
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende  // Kommuneplan (22.5.2019)

Gjeldende regulering:
Det eksisterer ingen reguleringsplan for eiendommen/området innenfor eiendommen.

Bebyggelsesplan:
Eiendommen eller del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov.

Midlertidig forbud mot tiltak:
Eiendommen eller del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.

Regulering under arbeid:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen.

Planforslag:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Alle opplysninger fra Tønsberg kommune.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 21.01.2015 Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Solsida Sameie, Orgnr.: 917899657 Andel fellesgjeld: 84568, Oppdatert pr: 26.08.2023
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Dokumentasjon om Solsida Sameie (Orgnr.: 917899657) utgjør en integrert del av denne salgsoppgaven, som kjøper forventes å gjøre seg kjent med.

Eventuell annen informasjon:
Driftsutgifter vil variere etter behov, eksempelvis bensin til gressklipper, poser til hageavfall og lignende.
Dyrehold: Krever godkjenning.

Sameiets totale lån og vilkår
Lånenr: 1213.87.6653
Långiver: DNB
Type: A
Restsaldo: 84.568,- pr. 26.08.23.
Årlig rentesats: 8,85%.
Dato siste termin: 09.06.2023
Antall terminer: 12.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

3 030 000,- / Fellesutgifter: 1 200,- pr. mnd Fellesutgiftene dekker bla. forsikring, vedlikehold av fellesanlegg, plenklipping og snømåking etc.

Beregnet totalkostnad

3 030 000,- (Prisantydning) 84 568,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 114 568,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 77 850,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 114 568,-)) -------------------------------------------------------- 87 192,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 201 760,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jens Martin Onsrud Takstdato : 05.09.2023 Formuesverdi : 867 818,- Sekundær formuesverdi : 3 124 143,- Formuesverdi pr. : 31.12.2021

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til  10 613 kWh.

Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

Storebrand Polisenummer: 392190

Kommunale avgifter

Kr. 12 788 pr. år Årsprognose for 2023 som dekker vanngebyr, fastledd vann, avløsgebyr, fastledd avløp og renovasjon. Løpende gebyr brukes for å fordele en årlig kostnad på flere innbetalinger.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:867 818,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 3 124 143,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilrettelegging (Kr.16 950)
Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585)
Garantiforsikringspremie (Kr.3 100)
Provisjon (kr. 30 000)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd. til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 982832632
Laster kart..

Morten Olafsen

Eiendomsmegler MNEF / Marked / IT /

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Morten Olafsen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?