Til innholdet

Lekker & nydelig innredet leilighet m/2 sov & balkong mot vest - Alt på én flate - Garasjeplass m/bilvask!

Døsserødveien 55
Prisantydning 2 250 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 79
BRA: 82 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2006
Tomtareal: 7303 m²

Visninger

søndag 29. november Kl 12.30 - 14.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Døsserødveien 55 er en svært pen og moderne oppusset leilighet med gjennomgående innbydende atmostfære. Her kan du flytte rett inn uten å måtte gjøre noe!
Leiligheten er vestvendt og har meget gode solforhold med en lun og skjermet terrasse.
Borettslaget ligger sentralt til på Presterød med gangavstand til sentrum og alle daglige fasiliteter.

Kort oppsummert;
- Lekker leilighet med tilnærmet alt inkludert i felleskostnader (kr. 3.496,-/mnd + renter og avdrag kr. 5.219,- )
- 2 romslige soverom
- Nydelig peisinnsats i stue
- Lyspigmenterte eikeparkett
- Nytt terrassedekke i 2020
- Behagelig parkeringsanlegg i kjelleren med heis til bakkeplan og egen vaskeplass
- Sentralt beliggende med gangavstand til skole og barnehage m.m.
m.m.

Vi ønsker velkommen til en trygg og hyggelig visning! Husk påmelding.

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - PRESTERØD

Adresse

Døsserødveien 55 3118 Tønsberg 2. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjører en mot Kilen og forsetter videre på Valløveien. Ta til venstre i Presterødkrysset og fortsett oppover bakken. Sving inn til høyre på Døsserødsvingen ved skiltet til Velotel. Ta til høyre ved Døssrødveien.  Leiligheten ligger på venstre side av veien.  Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Z-Eiendom til fellesvisninger, samt at det vil være "til salgs" plakat på leiligheten.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et attraktivt boligområde ved Presterød. Her bor man tilbaketrukket i rolige omgivelser samtidig som en har kort avstand til Tønsberg sentrum. Leiligheten ligger nær Velotel treningssenter som er en populær plass for både unge og eldre. Det ligger også sentralt til i forhold til Olsrød park, hvor det er dagligvareforretning, klesforretning, bank, blomsterforretning, samt LEVEL som er et nytt stort treningssenter med badeland og spa. Kort vei også til Tolvsrødsenteret med ytterligere forretninger og servicetilbud. Det er også kort avstand til områdets badestrender, som f.eks. den flotte Ringshaugstranda. Slagenhallen, Flint-idrettspark og øvrige idrettsfasiliteter er også i nærområdet. Gode bussforbindelser, og kort vei til ny barneskole og flere barnehager. Umiddelbar nærhet til flotte friområder. Her bor en med andre ord sentralt og har kort avstand til det meste.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 2006, modernisert i 2018

Bygninger og byggemåte

Leilighet som ligger i 2. etasje med adkomst via utvendig trapp og fellesgang. Bygget er oppført i bindingsverk av tre og betongkonstruksjoner. Fasader er kledd med trepanel, og taket er tekket med betongtakstein.

Innhold:
2.etg.: Entré/gang med garderobeskap, 2 soverom, bod, flislagt baderom med dusjhjørne, servantinnredning og toalett. Egen nisje for vaskemaskin og tørketrommel. Stue og kjøkken i delvis åpen løsning med peis og utgang til vestvendt terrasse.
Bod på bakkeplan med utvendig adkomst.

Garasjeplass medfølger i felles p-kjeller.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 82 kvm, Bruttoareal: 86 kvm

2.Etasje: 79 /82 kvm p-rom/BRA. Leiligheten disponerer i tillegg en bod på 5m2 som ligger på bakkeplan.
Terrasse på 12 kvm.

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Standard

Smakfull og tilltalende leilighet som i 2018 fikk en gjennomgående oppussing hva gjelder innvendige overflater. Leiligheten fremstår dermed i dag som innflytningsklar, og oppleves som meget innbydende! 

Det er lagt lyspigmentert eikeparkett i entre, stue og kjøkken samt ny parkett i begge soverom i 2013. Veggene er lysmalte med slette overflater. Bad og vaskerom er flislagt på gulv og vegger. Det er kabel-Tv og internett fra Telenor som er inkludert i fellesutgifter (grunnpakka).

Overflater generelt;
Gulv: Parkett.
Vegger: Panelplater.
Himlinger: Malte plater.

Øvrig teknisk info om boligen (utdrag av tilstandsrapport);
Det er innlagt sentralstøvsuger i leiligheten.
Elektriske utvendige persienner i stue og kjøkken. Elektrisk terrassemarkise. Dørtelefon.
Vannrør: Rør-i-rør anlegg med fordelerskap i vaskerom.
Avløpsrør: Inspiserbare rør er av plast.
Varmtvannsbereder: Boligen har en 200 liters varmtvannsbereder plassert i vaskerom.
Boligen har et skjult el-anlegg med jordfeilbryter og automatsikringer. Sikringsskap er plassert i gangen.

For komplett info om bolige, se prospekt.

Oppvarming

Det er montert en flott peis i stua. Varmekabler i bad og vaskerom. For øvrig elektrisk oppvarming via panelovner.

Parkering

Egen parkeringsplass samt felles vaskeplass i felles garasjeanlegg i underetasjen. Det er heis ned til anlegget fra 1. etasjen. Biloppstillingsplasser ute.

Areal og eierform

Areal: 7 303 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Svært velholdte og store fellesarealer med digre gressplener, lekeplass og asfalterte parkeringsplasser og internveier på området.

Eier

Bjørn Grading

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentig.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område regulert til boligområde.

Ferdigattest

Boligen har fått utstedt midlertidig brukstillatelse datert 01.07.2007. Det foreligger i tillegg godkjente bygningstegninger.
Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Pilen Borettslag, Orgnr.: 983170048
Andelsnr.: 8
Andel fellesgjeld: kr 652.379,-
Andel fellesformue: kr. 34.234,-

Forkjøpsrett: Ja
Styregodkjenning: Ja
Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei

Forsikret hos: LANDBRUKSFORSIKRING AS - polisenummer 271419434.

Selskapets totale lån og vilkår:
* HUS301-11504333 A 4.070.101,- 11 år 9 md. 4 Fast 2,57%
* HUS601-11470935 A 24.650.239,- 11 år 9 md. 2 Fast 2,58%
* HUS602-11470935 A 13.151.075,- 13 år 9 md. 2 Fast 2,58%
Vi gjør oppmerksom på at vi kan ha mottatt varsel om renteendring eller nye lån som ikke er iverksatt pr dags dato.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

2 250 000,- / Felleskostnader: 8 715,- pr. mnd Inkl. renter og avdrag felleslån som av dette utgjør kr 5.219,-, Felleskost utgjør kr 3.496,- og inkl. kommunale avgifter, TV/internett, strøm i fellesareal, avsetning til vedlikehold, snømåking, gressklipping av fellesarealet, bygningsforsikring m.m.

Beregnet totalkostnad

2 250 000,- (Prisantydning) 652 379,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 902 379,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 232,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 907 611,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 111120 (Kr.4 500) Kveldsbilder drone (Kr.3 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.12 450) Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 902 379,-) (Kr.39 375) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250) Tilrettelegging (Kr.11 995) Totalt kr. (Kr.82 445)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt, så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.
Er du i risikosonen? Kontakt megler for eget, avsatt tidspunkt eller privatvisning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?