Til innholdet

Lekker, lettstelt leilighet på ett plan fra 2017. Imponerende takhøyde-3 soverom-garasje-solrikt

Ringshaughøyden 5D
Prisantydning 4 190 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 89
BRA: 89 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2017
Tomtareal: 1776 m²

Dokumenter

Lekker, lettstelt leilighet på ett plan fra 2017. Imponerende takhøyde-3 soverom-garasje-solrikt


Finn.no: Lokalområde

Tønsberg/Ringshaug

Adresse

Ringshaughøyden 5D 3153 Tolvsrød 2. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg kjør mot Kilen og rett frem gjennom Presterødkrysset skiltet mot Åsgårdstrand. Følg Åsgårdstrandveien mot Gauterød og ta Ringshaugveien til høyre i rundkjøringen ved Kiwi. Følg denne mot Ringshaug og ta Rosenlundveien til venstre, deretter Rønningveien til venstre i veidele. Kjør ca 500 meter og ta første vei til venstre etter ungdomsskolen, eiendommen ligger så på høyre hånd. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Meget attraktivt beliggende, kun 5 km øst for Tønsberg by. Moderne leilighet i idylliske og meget barnevennlige omgivelser på Ringshaughøyden. Livet er behagelig på Ringshaug. Her er stillheten fremtredende til tross for den sentrale beliggenheten.

Gang- og sykkelsti rett på utsiden av døra, tar deg og familien enkelt fram til populære Skallevoldstranden eller Ringshaugstranda kun ca 500/1000 meter fra boligen. Strendene er meget populære grunnet sine store og nydelige gressletter, sandstrender og flotte steinmoloer.  Ringshaug er et meget attraktivt og velansett boligområde - som passer perfekt for alle aldre! Her kan du nyte livet med høy livskvalitet i et koselig nærmiljø.

Ringshaughøyden ligger i et meget barnevennlig bomiljø. Det er kun ca 150 meter til Ringshaug barnehage, barneskole og ungdomsskole på trygg skolevei. Det er lekeplass på området.

Gode bussforbindelser til populære Tønsberg by med med avgang hvert 15. minutt på hverdager. Det er bare 100 meter til busstoppet og 19 minutters reisetid til Tønsberg sentrum. Byen er kjent for sitt yrende folkeliv, sine koselige butikker, sitt flotte bryggeanlegg med restauranter, kafeer og barer samt Slottsfjellet med sine festivaler, kulturminner, flotte turområder og fantastiske utsikt!

Nydelige tur- og friluftsområder i umiddelbar nærhet. Flott kyststi fra Ringshaugstranden mot Skallevold og Karlsvika samt Vallø/Husvik. Fantastiske friområder for de som setter pris på turer i skog og mark - grilling i friluft og fisking av krabber. Her finnes utallige muligheter for den aktive. Kort vei til Vallø småbåthavn. Nærhet også til Tolvsrød - og Olsrødsenteret med diverse butikker (mat, apotek, sport, klær, jernvare, legesenter, frisør m.m.) Meny på Tolvsrødsenteret ble nylig kåret til Norges beste dagligvarebutikk!

Ringshaughøyden ligger også vel plassert i forhold til andre byer. Det tar kun 15 min med bil til Åsgårdstrand, 20 min til Horten, 30 min til Sandefjord, 50 min til Drammen og 1 t og 15 min til Oslo. Med andre ord - her bor man midt i smørøyet - perfekt beliggenhet!

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2017

Bygninger og byggemåte

Leiligheten som ligger i 2. etasje har adkomst via eget inngangsrepo og inneholder:

Entré, stue og kjøkken i åpen løsning og med adkomst til romslig veranda, 3 soverom, bad og vaskerom.

Til leiligheten følger en egen garasjeplass i rekke samt en romslig, utvendig sportsbod.

Boligen er oppført i tre på mur. Se forøvrig vedlagte tilstandsrapport.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 89 kvm, Bruksareal: 89 kvm, Bruttoareal: 96 kvm

2. etasje: 89/89 kvm P-rom/BRA

I P-rom inngår kjøkken, stue, bad, vaskerom, 3 soverom og gang.

Standard

Dette er en leilighet som vil begeistre med det samme man kommer inn. Takhøyden i stue og kjøkken er imponerende, og veggen dekket av vinduer fra gulv og nesten til tak lar sollyset flomme inn. Her oppleves det lyst, åpent og delikat! Det er vektlagt kvalitet i materialvalg med eikegulv i alle rom, flislagte våtromssoner og  HTH-innredninger. I tillegg holder boligen livsløpstandard og er praktisk innredet.

Stue og kjøkken er i åpen løsning, og er et rom man umiddelbart faller for. Den fantastiske takhøyden gir ekstra romfølelse. I tillegg har rommet naturlige soner og er lett å møblere. I sofahjørnet er det god plass til en stor sofa, og med en peisovn ligger det her til rette for peiskos på mørke og kaldere kvelder. Fra stuen er det utgang til en romslig veranda hvor man har flott utsyn mot skogen og området. Ved kjøkkenet er det plass til en stor spisestue der lampen over gir et herlig lysspill. Lampen er et møbel i seg selv, og kan kjøpes om det skulle være ønskelig. Fra spiseplassen kan man faktisk også se glimt av sjø når bladene faller. Kjøkkeninnredningen levert av HTH er lekker, stilren og moderne i grepfritt, høyglans design. Det er god oppbevaringsplass i romslige kolonialskuffer. Hvitevarer er "selvsagt" integrerte; stekeovn, induksjonstopp, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap/fryser. Dette er et kjøkken som virkelig innbyr til matlaging og hvor man kan ha hyggelig selskap av gjestene mens maten tilberedes.

Det er 3 soverom i boligen, der hovedsoverommet er av god størrelse og har en romslig skyvedørsgarderobe. Skap er det også på ett av de to andre rommene. Soverommene er alle malte i lyse, tidløse farger, og det som går igjen i alle rom er lite bruk av bilder. Her er det med andre ord få spikermerker; et blankt lerret hvor du kan sette ditt preg på leiligheten.

Badet er et herlig rom med delikate fliser på gulv og vegger. Varmekabler gir god varme, og ellers er rommet tilrettelagt for deilig comfort. En stor baderomsinnredning har god plass i skuffer, og på den stilige benken er det plassert 2 lekre servanter. Rommet har i tillegg et vegghengt wc, dusjhjørne og et stort badekar man kan synke ned og finne roen i. Downlights i himling gir god belysning, og kan dimmes for mer behagelig lys.

Leiligheten er innredet med et praktisk vaskerom som er flislagt på gulv og med varmekabler. I tillegg til opplegg for vaskemaskin, er rommet innredet med varmtvannsbereder, utslagsvask, ventilasjonsanlegg (varmegjenvinning), skap og sikringsskap. Fliser på gulv og varmekabler er det også i entréen hvor en skyvedørsgarderobe fra HTH rommer yttertøyet.

Dette er virkelig en smakfull leilighet! Her trenger man ikke å gjøre noe, det er bare å flytte rett inn. Velkommen til visning!

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med bl.a. varmekabler på bad, gang og vaskerom. Boligventilasjon med varmegjenvinning.
Peisovn i stue.

Parkering

Egen garasjeplass i rekke.
Felles gjesteparkering.

Areal og eierform

Areal: 1 776 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Fellesarealene er bestående av flere spennende og hyggelige uteplasser/uterom. Det er lagt vekt på et smakfullt uteområde som gir en flott opplevelse og skaper trivsel i god harmoni med boligene. Uteområdene er anlagt med bl.a plen rundt boligene, beplantning av skjermende hekker, brostein på snuplass og gangstier av grus. Det er i tillegg opparbeidet en hyggelig lekeplass med lekeapparater. Adkomstvei inn til feltet og arealet foran garasje samt biloppstillingsplass er asfalterte.

Eier

Benedicte Prestegård Moe

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp.
Adkomst fra Ringshaugveien (off.vei) og over privat adkomst.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som ihht reguleringsplan "Del av Rønningen (4.2.2015)" er regulert til boligbebyggelse - konsentert småhusbebyggelse.

Tinglyste rettigheter og servitutter

2017/621202-1/200  Seksjonering  
13.06.2017 21:00 
Opprettet seksjoner:
Snr: 4
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 1/12

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 28.004.2017. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 1G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregnes dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

4 190 000,- / Fellesutgifter: 700,- pr. mnd Felleskostnader dekker husforsikring, utvendig vedlikehold og sparing.

Beregnet totalkostnad

4 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 104 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 190 000,-)) -------------------------------------------------------- 113 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 303 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan Erik Rossavik Takstdato : 17.09.2018

Boligen har ikke ligningsverdi ihht Altinn.no.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Kommunale avgifter

Kr. 9 707 pr. år Kommunale avgifter for 2018 dekker vann, avløp og renovasjon.

Leieinntekter

Det er kun 1 boenhet i boligen. Seksjonen kan fritt leies ut.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 190 000,-) (Kr.35 615) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Tønsbergs Blad 031018 (Kr.4 500) Kveldsbilder (Kr.3 000) Nye bilder (Kr.1 500) Markedspakke (Kr.12 200) Kommunale opplysninger (Kr.2 970) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 100) Pantattest selger (Kr.387) Servitutter (Kr.172) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Totalt kr. (Kr.84 339)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Feiervesenet opplyser at det ikke er registrert noe ildsted tilkoblet skorstein i boligen. Det er meldeplikt til brannvesenet når det monteres ildsted for fyring med gass, olje og ved. Det har derfor ikke vært utført feiing eller tilsyn.

Hvitevarer på kjøkken medfølger. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.
Lameller og rullgardiner medfølger ikke, men kan kjøpes (kr. 15.000,-).
Designlampene i tak spisestue og gang (fra & tradition) kan kjøpes. Pris diskuteres.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Marianne Gran

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Marianne Gran

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?