Til innholdet

** SOLGT - VISNING AVLYST ** Lekker funkisbolig fra 2016. Høytliggende og rolig m/solfylte terrasser og lettstelt hage. ZOLGT

Havneveien 24B
Prisantydning 5 890 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 138
BRA: 146 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2016
Tomtareal: 2612 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Kort om eiendommen

kort

Finn.no: Lokalområde

HUSØY - TØNSBERG

Adresse

Havneveien 24B 3132 Husøysund

Velkommen til idylliske Husøy og denne flotte funkisboligen fra 2016

Havneveien 24b er en nyere, rålekker og praktisk enebolig over to etasjer i moderne funkisstil. På en solfylt og ikke minst høytliggende eiendom med vid og imponerende utsikt fra boligens hovedetasje, finner man dette arkitekttegnede huset i en trafikkstille, barnevennlig og fredelig boliggate på idylliske Husøy.

Eiendommen tilbyr en plassering som innbyr til sjelefred og nærhet til blant annet flere badeplasser og sjø, bare 10 minutter fra Tønsberg sentrum. Huset har innkjøring fra en rolig stikkvei og har dermed en skjermet beliggenhet. Solforholdene er suverene, og lange soldager kan nytes sammen med utsikt fra en herlig stor takterrasse. De ypperlige solfhorholdene kan også nytes den lettstelte hagen med gressplen og terrasseplatting og pergola på terrengnivået.

Lokale Vårdal arkitekter har tegnet dette innovative huset fra 2016 som særpreges av funksjonalistiske løsninger. Med sitt moderne og tidstypiske særpreg, store vindusflater og imponerende utsikt er det skapt et flott særpreg til eiendommen. Legger man til utstrakt bruk av vedlikeholdsvennlige utvendig materialbruk samt innvendig høy standard med gjennomtenkt og helhetelig interiør representerer eiendommen en fremtidsrettet boliginvestering det er lett å la seg begeistre av!

Inne i huset er det to etasjer med suveren og åpen rominndeling. Hjemmets sosiale møtepunkt er den store stue og spisestuen m/åpent kjøkken i andre etasje. Om sommeren åpnes det den sydvestvendte takterrassen som blir en naturlig del av kjøkkenet og stuen. I første etasje er det en ekstra stue med utgang til hagen for økt fleksibilitet, romslig hall/gang og et stort og praktisk vaskerom. To lekre baderom og tre soverom er fordelt på hvert etasjeplan. Et av boligens to doble soverom er tilknyttet det ene badet. I carporten og eiendommens gårdsplass er et god plass til hjemmets kjøretøy, i tillegg er det inngang fra carporten til en stor sportsbod med god oppbevaringsplass. 

På vegne av eier av eiendommen og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad, ønskes det velkommen til visning av en eiendom vil er ganske sikre på vi vekke begeistring!

Kort fortalt om eiendommen

º Enebolig over to plan i funkisstil tegnet av Vårdal arkitekter
º Stilren bolig m/høy standard, innovative tekniske løsninger og store vindusflater
º Høytliggende på vestorientert tomt m/misunnelsesverdig utsikt og suverene solforhold
º Store vindusflater slipper utsikt, natur og lys inn i hovedoppholdsrommene
º Stor takterrasse på 29 m² og skjermet hageterrasse m/levegger og pergola
º Kort gangavstand til flere badeplasser, båthavn og lokal idrettsplass
º Kun ca. 300 meter til nærmeste badeplass - "Nebba".
º Barnevennlig og fredelig bomiljø - trafikkstille stikkvei og "ryggen mot friareal"
º Kort gangavstand til barneskole, barnehage og dagligvareforretning
º Elektrisk terrassemarkise lager lager "tak" over hele takterrassen
º Stuer i begge etasjer og spisestue m/plass for langbord
º Kjøkkeninnredning fra Huseby og hvitevarer fra Miele
º 3 soverom - to av disse er doble soveværelser
º 2 romslige og lekre baderom - et i tilknytning til hjemmets hovedsoverom
º Stort og deilig vaskerom m/massevis av innredning og oppbevaringsplass
º Stor hall med integrert garderobelløsning
º Bred og dyp carport m/inngang til 8 m² integrert sportsbod med god lagringsplass
º Påkostet solskjerming med elektrisk styrte utvendige persienner
º Utstrakt bruk av integrerte LED-downlights i himlinger
º Balansert ventilasjon, varmepumpe, utstrakt bruk av varmekabler og peis!
º Vedlikeholdvennlig med ytterkledning av varmebehandlet furu og stålbeslåtte vinduer
º Moderne innredet med listefrie himlinger og listefrie vinduer og dører med smyg
º En lekker bolig som anbefales besiktiget!

Beliggenhet og nærområdet

Husøy er en idyllisk øy på 0,9 km² tilhørende Tønsberg kommune beliggende mellom øya Føynland i Færder kommune og Husvik i Tønsberg kommune. Nærmiljøet på Husøy og Føynland omfattes av mange "som ett" med sin nærhet til hverandre hvor blant annet Husøy og Føynland Idrettsforening har klubbhus og kunstgressbanen Husøy Arena på "Husøy siden" om områdets flotte samt nyere barneskole som ligger på Føynland.

Huset ligger nært til flere badeplasser-/badestrender og bryggeanlegg innen kort gangavstand. Du finner blant annet populære Nebba som ligger kun ca. 300 meter unna boligen. Ikke langt unna finner man en koselig småbåthavn i Myrasundet.

Det er også kort vei til Husøy Arena med kunstgressbane og sandvolleyballbanen, samt kort vei til lekeplasser, skøytebane, småbåthavn og et godt mangfold av friluftsområder. Det finnes kyst sti som går rundt hele øya, noe som byr på gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter i naturskjønne omgivelser.

I tillegg til badeplassene like ved huset, kan man følge kyststien til fots frem til populære Fjærholmen som er Nøtterøys største badeplass med langgrunn sandstrand, flotte gressletter med lekeapparater og lune plasser med svaberg. I nærområdet finner du også Nøtterøy golfbane, som er kjent som en av Norges beste golfanlegg. Ved Borge hotell finnes også en mindre 9 hulls golfbane.

Det er kort vei til Teie Torv med blant annet vinmonopol og en rekke forretninger. Tønsberg by nås med bil på 7-8 minutter med alt av bymessige fasiliteter og servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. på Spar på Føynland nær senter som også har post-i-butikk, spisested og enkelte butikker. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass ligger i kort gangavstand fra boligen.

Eiendommen har gangavstand til Føynland barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Teigar og Borgheim ungdomsskole. Det finnes også et godt utvalg av både private og kommunale barnehager, her nevnes Husøy Maritime barnehage som ligger 400 meter fra Havneveien 24b og Føynland barnehage som ligger ca. 1700 meter fra huset.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Eierseksjon, oppført i 2016

Innhold

Boligen er oppført over to etasjeplan med en imponerende arealeffektiv, praktisk og god planløsning hvor husets inndeling er som følger:

1. etasje:
HALL og GANG med skyvedørsgarderobe og åpen trappegang til 2. etasje.
Innholdsrikt og praktisk VASKEROM/TEKNISK rom massevis av innredninger og oppbevaringsplass.
2 SOVEROM hvorav et dobbelt soveværelse.
Stort BADEROM med dusjhjørne, toalett og baderomsinnredning.
SOVE-/BADEROMSGANG i åpen løsning med boligens hall.
Lys og romslig TV-STUE med store og høyreiste glassflater samt utgang til hage/terrasse.
Romslig SPORTSBOD m/høy himling og inngang fra husets carport.

2. etasje:
Åpen TRAPPEGANG med nær heldekkende vindu mot nord.
Særdeles lys STUE-/SPISESTUE med flere "avdelinger", misunnelsesverdig store vindusflater mot nydelig utsikt og utgang til takterrasse.
Praktisk KJØKKEN i U-løsning i delvis åpen løsning mot stue-/spisestuen.
DOBBELT SOVEROM med et stort, tilknyttet BADEROM med dusjhjørne, toalett og baderomsinnredning.

Eiendommens herlige terrasseløsninger

Eiendommen ligger solrikt med sol fra tidlig til sent ut på kveld i sommerhalvåret. Dette gjenspeiler seg også i eiendommens flotte uteplasser som nærmest blir som "ekstra stuer" i sommerhalvåret.

Takterrassen mot syd-vest er på hele 29 m² og "utvider" stue-/kjøkkensonen i 2. etasje på et suverent vis. Med sin herlige størrelse og solrike plassering innbyr takterrassen både til plass for utekjøkken med grilling, lune solkroker og massevis av plass til utemøbler. Ved innerste delen av terrassen, mot øst, er det installert en pent tilpasset levegg danner ytterligere skjerming og tilfører lunhet. Den elektriske terrassemarkisen, som kan trekkes helt ut til glassrekkverket, dekker hele terrassen fra leveggen i øst og nesten helt frem til verandadøren. Helt uttrukket skapes det nærmeste et "eget" rom med tak over uterommet! Legg også merke til det lekre terrasserekkverket av syrefast-/eloksert aluminium og glass som ytterligere understreker det gjennomførte og moderne preget ved eiendommen.

Terrassen med pergola og spilevegger i hagen mot vest er oppført i 2020, også denne med gulvdekke av impregnerte materialer. På samme vis som ved takterrassen er også orientert mot syd-vest og tilbyr dermed suverene solforhold.

Carport og sportsbod

Eiendommen har en vid og dyp carport på ca. 30 m² som gir god skjerming både for hjemmets kjøretøy og husets hovedinngangsparti. Gulvdekket i carporten er av belegningsstein i betong med støpt ringmur i betong mot hagen i syd. Veggmonterte utelamper gir god belysning, og det er montert dobbel stikkontakt i sonen mot inngang til sportsboden.

Sportsboden på ca. 8 m² med ekstra god himlingshøyde gir boligen god oppbevaringsplass. Med sin inngang fra carporten har man tørrskodd tilkomst fra huset, og dette romslig rommet tilbyr massevis av plass for lagringshyller, oppheng og praktiske løsninger for oppbevaring. Boden er uisolert, har gulv av murdekke og det er innlagt belysning samt stikkontakter.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 138 kvm, Bruksareal: 146 kvm, Bruttoareal: 165 kvm

1. etasje: P-rom/BRA/BTA: ca. 69/77/87 m²
2. etasje: P-rom/BRA/BTA: ca. 69/69/78 m²

Primærrom (p-rom) i bolighuset består av følgende rom: Samtlige innvendige rom i 2. etasje er medtatt i primærrommene. I 1. etasje er alle rom med unntak av utvendig bod ved inngangspartiet på ca. 8 m² medtatt i primærrommene. Utvendig bod er medberegnet i BRA og BTA. Carport og terrasser er ikke medberegnet i noen av de oppgitte arealer.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Standard

Hjemmet fremstår stilsikkert og gjennomført med god planløsning, utstrakt bruk av moderne material-/fargevalg og ikke minst en rekke påkostende løsninger. Boligens materialbruk er gjennomgående helhetlig samt moderne og står i fin harmoni med husets egenart og funksjonalistiske byggestil. Det er innlagt balansert ventilasjon med varmegjenvinner som er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet.

Gulvet - rommets femte vegg:
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse. I alle rom er det derfor lagt en-stavs lyse eikeparkettgulv som er både klassiske, solide og moderne - et gulv vi er sikre på at du vil bli glad i og som vil begeistre deg og dine gjester. Varmekablene i gulvet i nær alle rom i 1. etasje gir deilig varme til føttene. På begge baderommene, i ytterste del av hall og på vaskerom/teknisk rom er det flislagte gulv.

Vegger og himlinger:
Alle innervegger i boligen har malte overflater med malte gipsvegger  - dette gir et flott helhetsinnrykk. Interiørmessig er boligen stram, men likevel lun og varm med dempede fargeskalaer. Fraværet av vinduslister, dørlister og taklister understreker det moderne og funksjonalistiske preget som dannes med moderne og listefrie smyg løsninger.
Samtlige himlinger i leiligheten har hvitmalt gips med utstrakt bruk av integrerte LED-downlights i hovedoppholdsrommene og baderommene, se spesifiseringer for de ulike rommene i hjemmet.

Den romslige stue-/spisestuen i 2. etasje med utgang til takterrasse:
Denne herlige hovedoppholdssonen er "hjemmets hovedperson" - et rom som virkelig imponerer med sine store vindusflater fra gulv til tak, vid og vakker utsikt og ikke minst et fantastisk lysinnslipp fra vinduene i syd og vest. De store og dype vinduene sørger nemlig for en fantastisk stemning som endrer seg med utelyset. Her våkner man til et nytt bilde hver dag, og store glassflater åpnes og lukkes etter behov med utvendige elektriske skjermingspersienner. Øvrige vinduer har måltilpassede plissègardiner. De sosiale sonene flyter over i hverandre, og med den sammenhengede takterrassen er etasjen som skapt for sosiale sammenkomster. De store glassflatene mellom stuesonen og takterrassen tilbyr en flott sammenheng mellom innerom og uterom.
Spisestuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet, mens øvrig del av den romslige stuen ligger skjermet for innsyn til kjøkkeninnredningen ved skjermet "lounge-/sofaavdeling" innerst i sonen, takket være rommets vinkelløsning. Legg for øvrig merke til det smale og høyreiste vinduet mot nord - enda et designelement til boligen! Blir gjestene til middag, er det romslig plass til å forlenge langbordet i den arealgenerøse spisestueplassen. Tross de store og dype vinduene mot yttervegger, er det er godt med veggplass å møblere mot. Innfelte downlights flere steder i himlingene gir godt med indirekte lys i de ulike sonene, disse kan nivåjusteres etter behov og stemning. Varmepumpen, plassert øverst i etasjens trappegang, regulerer innetemperaturen enten det er kaldt eller varmt ute, mens peisovnen blir et koselig blikkfang på mørke vinterkvelder.

Kjøkkenet med U-løsning, innredning fra Husby og hvitevarer fra Miele:
Dette rommet ligger sentralt i boligens 2. etasje, flott plassert ut for hjemmets naturlige plassering av spisestue. Her kan man kokkelere mens man holder samtalen i gang med de som oppholder seg i spisestuesonen.  Den åpne løsningen gjør at man også herfra nyter den fine nærkontakten til takterrassen. Kjøkkenet er moderne, men likevel klassisk og stilrent fra den norske kvalitetsprodusenten Huseby. Innredning i hvit utførelse med rammeformede dørblader. Her er det lagt vekt på detaljer som gir et moderne preg, som blant annet variasjonene av de ulike skapmodulene, takhøye overskap som gir ekstra oppbevaringsplass, enkelte kolonialskuffer og praktiske doble rondeller i hvert av de to hjørnene ved underskapene. U-løsningen gir rikelig med arbeids-/benkeplass. Downlightsskinne skjult under overskap samt taklys gir god belysning til benkeplatene, mens 3. stk. doble stikkontakter gir plass for bruk av småelektriske kjøkkenapparater.

Alt av hvitevarer er integrert fra Miele og medfølger:
* Stekeovn i høyskap
* Mikrobølgeovn i høyskap
* Helintegrert kjøleskap
* Helintegrert fryseskap
* Helintegrert oppvaskmaskin
* Separat induksjon steketopp fra innfelt i benkeplate (komfyrvakt)
* Design takhengt kjøkkenventilator (også Miele) med uttrekk til yttervegg.

Stuen i 1. etasje med direkte utgang til hage og terrasse:
Dette rommet er også romslig og lyst - et hyggelig og flerfunksjonelt rom når en eller flere av familiens medlemmer vil trekke seg tilbake fra hovedoppholdsrommene i 2. etasje.  Rommet tilbyr lunende gulvvarme og god plass for både sofa-/lenestolmøbler samt evt. arbeidsplass hvis ønskelig. Også her domineres inntrykkene av herlig store glassflater, i tillegg er det et høyt og smalt vindu på hushjørnet i nord-vest som setter "prikken over ièn" rundt boligens vindusdesign. Det store hovedvinduet skjermes av elektrisk utvendig persienne som gir god skjerming. Vinduene gir også en flott nærhet til hagen - verandadøren bringer deg direkte ute på gressplenen og til den koselige uteplassen m/pergola. I himlingen er det innfelte LED-spotter med nivåjustering.

De to lekre baderommene - en i hver etasje:
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Baderommene har flislagte vegger og flislagte gulv med elektrisk gulvvarme. Flisene på både vegger og gulv moderne er også her med stramme linjer, men likevel i en lun og varm dempede fargeskala med tydelige assosiasjoner til "spatema".  I dusjsonen i begge rom er det lagt matchende fliser av mindre dimensjon enn øvrige gulvfliser. Badet i 1. etasje har dusjvegger med inn-utadslående glassdører av herdet glass, mens badet i 2. etasje, tilknyttet hovedsoverommet. har skjermingsvegg av herdet glass. Begge dusjarrangementene har for øvrig takdusj i tillegg til vanlig dusjarmatur. Legg også merke til detaljen med nedsenket gulv i begge dusj soner. Baderomsinnredningen i begge baderommene har 120 cm brede servantskap med doble kolonialskuffer med overliggende, helstøpte servantbenker. Ytterligere god oppbevaringsplass tilbys i velhengte 3-dørs speilskap. Vegghengt toalett fra Villeroy & Boch på begge med skjult sisterne på begge bad forsterker kvalitetsinntrykket og forenkler rengjøringen. Et moderne bad skal også ha god lyssetting og begge rommene har innfelte downlights med nivåjustering i himling. I tillegg er det lyslister over veggspeil i begge rom. Det brede vinduet mot syd på badet i 2. etasje gir også lysinnfall på dagtid i tillegg til å representere enda et flott designelement til boligen!

Boligens tre soverom:
Hovedsoverommet ligger nord-øst orientert i 2. etasje, en sval og fin plassering i direkte tilknytning til badet i samme etasje. Det er god plass til stor dobbeltseng og rommet har rikelig med måltilpassede og takhøye garderobeskap med god oppbevaringsplass som medfølger. Legg merke til overskapene over sengen som danner et sammenhengende garderobeskapsarrangement som utnytter plassen i rommet på optimalt vis!

Soverom 2,  plassert mot nord-øst i 1. etasje, er også et dobbeltrom med sval plassering og god plass for dobbeltseng. Frittstående 4-dørs garderobeskap m/takhøye dører medfølger.

Soverom 3 ligger plassert mot nord i 1. etasjen og dermed har også dette rommet en sval plassering i boligen. I tillegg til plass for seng, tilbyr motsatt side av rommet god plass for arbeidsbord eller garderobeskapsrekke alt ettersom hva man vil prioritere.

Hall og gang med åpen trappegang:
Vel innenfor hjemmets hovedinngangsdør møter man en romslig og innbydende hall som ønsker en velkommen inn! Den flotte trappen med matchende lyse eiketrinn, malte håndløpere og vertikale spiler av børstet stål er pent tilpasset rommet og blir nærmest som et "eget møbel". Innfelte downlights i himlingen i kombinasjon med stor vindu i trappegangen gir god belysning. Daglyset slippes også inn fra inngangsdøren med glass/sidefelt samt via den åpne løsningen mot stuen i etasjen. Bred 2-dørs skyvedørsgarderobe med takhøye speildører tilbyr god plass for ytterklær og skotøy. I sonen under trappen er det god plass til f.eks. oppbevaringskommode. Det er varmekabler under både de moderne 60 x 60 cm flisene ytterst i rommet og eikeparketten lengre inn - den åpne trappeløsningen tilfører for øvrig også varme når kablene er påslått til boligens øverste etasje!

Vaskerom/teknisk rom:
Dette er et stort og praktisk rom som fyller mange funksjoner - man slipper samtidig å ha vaskemaskinen på noen av baderommene i huset. I tillegg til å ha godt med benke-/arbeidsplass, er det også rikelig med oppbevaringsplass i medfølgende veggmonterte hyller og trådkurver. Langstrakt benkeplate gir godt med arbeidsplass mens diverse underskap og skuffer gir rikelig med oppbevaringsmuligheter. Det er sluk i gulvet, og under benkeplaten er det lagt opp til vaskemaskin og tørketrommel. Utslagsvasken er elegant nedfelt i samme benkeplate. Også i dette rommet er det flislagt gulv med varmekabler, mens veggene er kledd med matchende Fibo-Trespo baderomsplater. Rommet gir også plass for hjemmets tekniske installasjoner som tavleskap for automatiske sikringer, balansert ventilasjonsanlegg, varmtvannstank, rør-i-rør tavleskap og sentralstøvsuger praktisk samlet på et sted.

Andre tekniske detaljer ved eiendommen

º Elektrisk anlegg med 50A hovedsikringer og overspenningsvern
º 25A sikringer til platetopp for induksjon
º 12 forbrukssikringer - all på 16A og 2 x 2,5 m²
º Astrour samt separat servicebryter til utelys
º Moderne kubisk utebelysning m/spotlights
º Trykkvakt styring-/regulering for luft til luft ventilasjonsanlegg på kjøkken
º Innlagt sentralstøvsuger med et uttak i hver etasje
º 200 liter varmtvannstak fra OSO
º Rør-i-rør fordelingsskap med drensrør
º Water stop sensor for oppvaskmaskin
º Installert stålpipe til peis
º Innlagt kabel TV fra Telenor
º Scanflex solide og ferdigmalte innerdører i rammeform
º Lysskinne over spisestueplass medfølger for montering av valgfrie lamper
º Måltilpassede og lystette rullgardiner fra Luxaflex på alle tre soverom
º Måltilpasset plissè fra Luxaflex til de fleste vinduer som ikke har elektriske persienner

Oppvarming og balansert ventilasjon med varmegjenvinner

Boligen har oppvarming med luft-til-luft varmepumpe, elektrisk oppvarming med utstrakt bruk av varmekabler samt vedfyring. Det er også installert balansert varmepumpe med varmegjenvinner.

Elektrisk oppvarming med varmekabler i gulv i alle rom i 1. etasje med unntak av de to soverommene. I 2. etasje er det elektriske varmekabler i baderomsgulv. Eier opplyser at det på baderommet i 1. etasje og gang er ettermontert ettermontert veggmonterte IR sensorer da opprinnelige følere var defekt.

Varmepumpe fra Mitsubishi er ny fra 2018, sentralt øverst i trappegangen i 2. etasje hvor den sprer god og energieffektiv varme til huset. I tillegg fungerer varmepumpen fint som kjøleanlegg på hete sommerdager. Anlegget hadde seneste service desember 2020.

Vedfyring med rentbrennende peisovn tilknyttet stålpipe.

Det balanserte ventilasjonsanlegget med varmegjenvinner er fra Systemair. Anlegget sørger for et godt inneklima og ytterligere god energiøkonomi i tillegg til ovennevnte varmepumpe. Anlegget er installert i vaskerom/teknisk rom.

Byggemåte i korte trekk

Huset er oppført i trekonstruksjon på støpt plate.

Grunnmur:
Ringmurselementer som støpt plate på mark som er isolert med 20 cm styroform oppført på terrengforhold av fjellterreng-/sprengstein. Antatt drenering med drensrør i grunnen og naturlig drenering i kultet masse.

Yttervegger:
Ytterveggene er kledd i vedlikeholdsvennlig varmebehandlet furukledning med liggende kledning over tre-/bindingsverk som er isolert med 20 cm mineralull og vindtette GU-gipsplater.

Vinduer:
Vinduer i tre med 3-lags glass. Vinduene har vedlikeholdsvennlig løsning med utvendige stålbeslag.

Etasjeskiller:
Etasjeskiller i tre av I-bjelkelag isolert med 30 cm mineralull.

Yttertak:
Taket er tekket med banemembran - gummibelegg lagt på OSB trefiberplater. Saltakskonstruksjon med ca. 10 grader takvinkel, isolert med 40 cm mineralull og krysslufting av OSB plater til undertak. Takrenner og nedløp i stål

For utfyllende informasjon om byggemåte, se tilstandsrapport fra Sertifisert Takstmann Hans Holt.

Tomt inklusive areal og eierform

Solrik, lettstelt og pent opparbeidet hagetomt som ligger høyt og fritt i terrenget. På syd og vestsiden av eiendommen, åpenbarer det seg en solfylt og barnevennlig hagetomt hvor man kan nyte lange soldager. Hagen innbyr fra alt til lek og moro for barn til familie-/venneselskap på de store uteplassene og på hageplenen i syd og vest.

Tomteterrenget rundt huset består av et tilnærmet flatt terreng som er pent opparbeidet med gressplen, diskré anlagte forstøtningsmurer, trespilegjerder i nord og syd samt innslag av nylig plantet hekk.

Tomten er praktisk anlagt, noe som gjør den lettstelt. Adkomstareal, gangareal og gårdsplass er steinlagt med tidsriktig og solid, tromlet belegningsstein. På gårdsplassen med parkeringsplasser er det gruslagt - opp fra denne er det støpt en mindre forhøyning med trapp og avgrensing mot gressplenen i vest. På baksiden av carporten og sportsboden, mot fjellet i øst, er det en praktisk utendørs plass til f.eks. sykler, hageutstyr og annet.

Tomtens totale størrelse som disponeres av Havneveien 24a,b og c samt Havneveien 22 (garasje) er 2 612,5 m² iht. matrikkelkart og tomten er festet. Eiendommen disponerer til eksklusiv bruk og iht. avtale det som er naturlig innenfor anlagte avgrensninger i form av støttemurer, skråninger, hekker, kantavslutninger etc.

Opplysninger om felles festeforhold

Festetomten på 2 612 m² festes for en årlig avgift per tiden på kr 2 200,- per bolig, i alt kr 8 800,- for alle de fire tilknyttede eiendommene Havneveien 24a, b, c og Havneveien 22 (eksisterende garasje). Avgiften reguleres hvert 10. år, neste gang år 2027. I følge svarbrev fra bortfester reguleres festeavgiften i tråd med konsumprisindeks. Festeavtalen er for 99 år regnet fra 1960 og utløper således 1/10-2059. Etter dagens tomtefestelov er det ingen plikt for fester til å innløse festeavtalen. Det kreves ikke samtykke fra bortfester ved overdragelsen. Festekontrakten og svarbrev fra bortfester følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Sameiet Havneveien 24a-b-c og Havneveien 22 (garasje)

Sameiet består av eiendommene Havneveien 24a, b og c (frittstående eneboliger) og Havneveien 22 (garasje). Disse har hver seg 1/4-del eierbrøk. Sameiet er ikke formalisert med styre, budsjett, regnskap, ordning for fellesutgifter og årsberetning. Det foreligger en skriftlig avtale vedrørende bruk av eiendommen som følger som vedlegg i salgsoppgaven.

Avtalen har nedfelt blant annet at:
º Hver seksjon har eksklusiv rett til bruk og utnyttelse av det uteareal som naturlig tilfaller seksjonen, samt ansvaret for dette
º Tilkomstvei/innkjørsel fra Havneveien er i sin helhet felles for seksjon 1, 2 og 3 og utgifter til brøyting, vedlikehold etc. deles likt mellom seksjonene
º Seksjon 4 (garasje til Havneveien 22) har bruksrett til felles adkomstvei
º Avtale om felles søppelhåndtering for seksjonene 1, 2 og 3
º Vedlikehold av hekk mot Havneveien 22 er felles ansvar for seksjonene 1, 2 og 3
º Ansvar for vedlikehold av hekk mot Havneveien 26 påhviler seksjon 4 (Havneveien 22)

Parkering

Det er parkering i boligens carport i tillegg til på eiendommens egne gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst - hvordan finner du frem til Havneveien 24b?

Fra Tønsberg sentrum kjører man over Kanalbroa mot Nøtterøy, forbi Teie torv og følger Smidsrødveien fram til Ekeneskrysset hvor man tar man til venstre mot Husøy og Føynland. Følg veien til man kommer til Husøy, og ta deretter Kirkegata inn til høyre og følg denne innover til man kommer til Havneveien. Ta så til høyre og eiendommen ligger på venstre side med innkjøring fra stikkvei. Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse. Huset er skiltet med Z-eiendom sine til salgs skilt.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Eier

Henrik Nagelhus Ulrikke Nordahl Nagelhus

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra Havneveien vei som er offentlig (kommunal) vei. Adkomst inn til eiendommen fra privat stikkvei som fører frem til Havneveien 24 a, b og c er privat stikkvei med felles vedlikeholdsplikt disse imellom hvor kostnadene fordeles likt, se vedlagt situasjonskart og matrikkelkart i salgsoppgave. Havneveien 22 har naturlig bruksrett.

Eiendommen er offentlig tilknyttet vann og avløp ifølge opplysninger fra Tønsberg kommune.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen for Tønsberg kommune av 22. mai2018 er avsatt til "Boligbebyggelse - Nåværende".

Eiendommen ligger i et regulert område; Plan 3803 - 51001 - Husøy øst av 13. mars 1996 med reguleringsformål "boliger".

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov, og ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 29. mars 2017. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. På generelt grunnlag opplyses det at selv om slik attest eksisterer gir det ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.
Selger opplyser at det ikke er innsendt melding til kommunen for pergola rundt terrasseplatting. Skriftlig samtykke vil bli innhentet fra Havneveien 22, 24a og 24c.

Prisantydning

5 890 000,-

Beregnet totalkostnad

5 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 165 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 177 842,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 067 842,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Tilstandsrapport

Det foreligger tilstandsrapport utført sertifisert takstmann Hans Holt Byggmester/Takstmann med befaringsdato 29/4-2021.

Tilstandsrapporter er utvidede tekniske rapporter utarbeidet av autoriserte takstmenn. Tilstandsrapport gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Tilstandsrapporten har utelukkende TG-1 i sine vurderinger, i alt 24 stk. Den har ingen TG-2 eller TG-3. Tilstandsgrad 0 benyttes ikke i denne type rapporter. Det vises forøvrig til rapportens øvrige beskrivelser med detaljer og tilstandsvurderinger som er del av komplett salgsoppgave og som det oppfordres til å nøye gjennomgå.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 17 430 kWt. Forbrukstall er innhentet  fra strømleverandør og estimert årlig snittforbruk basert på reelt forbruk i boligen de seneste 3 år. Beregnet årsforbruk gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig: 1 493 980,-.
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 5 378 328,-.

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2019.

Kommunale avgifter

Kr. 11 222 pr. år

Kommunale avgifter for 2021 er oppgitt som årlig avgift og inkluderer Tønsberg kommune sine gebyrer for leveranse av vann, avløp og renovasjon.

Forholdet til eiendomsskatt

Det er ikke eiendomsskatt per i dag i Tønsberg kommune.

Forsikring

Selger vil besørge og bekoste eiendommen forsikret frem til og med dato for kjøper sin overtagelse. Kjøper må selv sørge for egen bygningsforsikring og evt., innbo-/løsøreforsikring fra og med datoen for overtagelse.

Utleiemuligheter ved eiendommen

Boligen består kun av en bruksenhet og den har ingen utleiedel i tillegg til hoveddelen. Hele eiendommen kan fritt leies ut hvis ønskelig.

Konsesjon/odel/boplikt

Det er verken konsesjonsplikt eller odel på eiendommen. Det er ikke boplikt i denne delen av Tønsberg kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 050521 (Kr.4 500) Markedspakke inkludert kveldsbilder og dronebilder (Kr.19 450) Provisjon (Kr.59 400) Opplysninger fra bortfester til kontonr. 1503.04.25895 (Kr.2 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250) Tilrettelegging (Kr.14 900) Totalt kr. (Kr.112 850)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen.

Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Denne er vedlagt i salgsoppgaven.

Eier opplyser særskilt vedr. tilbehør/løsøre: Krokhengte lamper i alle rom og lamper i lysskinne over spisestuen medfølger ikke. Universalskinne for installering av lamper over spisestuen medfølger, det samme gjør vegghengte lamper over seng på hovedsoverom oppe. Lamper i trappegang, på kjøkken, over spisebord og i stue 2. etasje får montert lamper fra byggeår som erstatning for avbildet belysning. Det anmerkes også at string hylle i TV-stue, Hay Dots i hall, vegghengte nattbord på soverom i 2. etasje, utvendig varmelampe, utvendig kamera, fastmontert bokhylle i TV-stue og Sonos lydanlegg m/veggfeste i stuen i 2. etasje ikke medfølger. Ikea skjenk i spisestuen medfølger hvis ønskelig.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste servitutter-/heftelser som følger eiendommen

I følge innhentet grunnboksutskrift er følgende tinglyst på eiendommen og følger ved overdragelse til ny eier.

* 1960/503210-3/4/91. Festekontrakt - vilkår av 04.10.1960. Festetid: 99 år. Overført fra: 3803-159/1/100. Bestemmelse om gjerde. Gjelder feste. Gjelder denne registerenheten med flere.

* 1986/19771-1/91. Best. om vann/kloakkledning av 12.12.1986. Rettighetshaver: Knr: 3803, Gnr:159, Bnr:358. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Gjelder feste. Gjelder denne registerenheten med flere.

Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Hvis mulig, vennligst angi ønsket/eventuelt betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud. Konferer gjerne megler før du inngir kjøpetilbud.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Nyttig informasjon ved kjøp av brukt bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås. Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis. Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres. Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen to måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?