Til innholdet

Leilighet i 1.etasje med 2 soverom som er nydelig beliggende med fin utsikt og herlig uteplass.

Gneisveien 3
Prisantydning 2 995 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 71
BRA: 97 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1936
Tomtareal: 513 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Arnfinn H. Sørhaug

Arnfinn H. Sørhaug

Finn.no: Lokalområde

Tønsberg/Gårbo

Adresse

Gneisveien 3 3154 Tolvsrød 1. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man gjennom Kilen industriområde og rett frem i rundkjøringen i Presterødkrysset og videre mot Åsgårdstrand. Ta så til høyre ned Valløveien og følg denne til man får Gårdboveien til venstre. Følg Gårdboveien noen hundrede meter og ta Titanveien til venstre. Gneisveien går umiddelbart til venstre og eiendommen ligger på høyre side midt i bakken i Gneisveien 3.
Eiendommen er skiltet med salgs skilt fra Z-eiendom.
For øvrig se vedlagte nabolagsprofil i salgsoppgaven eller vedlagte kartskisse i FINN-annonsen.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i svært attraktivt, solrikt og særdeles barnevennlig villaområde på Gårdbo ved Ringshaug, ca. 5 km fra Tønsberg sentrum. Meget trafikkstille og rolig villastrøk, hvor det for øvrig ikke er trafikk annet enn adkomst til de ulike eiendommer i gaten.

Nærområdet i sin helhet byr på et yrende liv for familier som ønsker en aktiv hverdag, og er glad i natur og vakker skjærgård.
Kort gangavstand til Ringshaugstranden med flott sandstrand og nydelig tur- og rekreasjonsområde med kyststi helt til Karlsvika. Det er en sti rett ved eiendommen som fører ned til stranden slik at det få er få minutters gange til bading og soling.
Turområdene rett ved eiendommen er ideelt for gåturer, løping og sykling med merkede kultur- og naturstier både sommer- og vinterstid. 
Vallø småbåthavn ligger kun et lite stykke unna, og er et perfekt utgangspunkt til utfart for å kunne utforske Tønsberg og Færder sin idylliske skjærgård med båtlivets gleder på holmer og skjær.
I tillegg finnes et godt fritids- og servicetilbud via idrettslaget med en rekke aktivitetsgrener samt mosjonsgrupper og barneidrett. Det er flere lokale gress- og grusbaner i området som er et naturlig samlingspunkt for en rekke idrettsaktiviteter og andre arrangement.
Fra eiendommen er det gangavstand til barnehage, Ringshaug barneskole samt ungdomsskole.

Tolvsrødsenteret ligger ca. 1,5 km. unna med shoppingmuligheter i ulike butikker, dagligvareforretning, apotek, legekontor etc.
Forretningssenteret Olsrød Park har det populære treningssenteret Level med spa-avdeling og badefasilitete samt kafé, lege-/helsesenter, klesforretning, bank, frisør med mer ligger ca. 2,5 km unna.
God busskommunikasjon med Tønsberg sentrum like ved eiendommen.

Velkommen til en hyggelig visning.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil i salgsoppgaven.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Selveier, oppført i 1936

Bygninger og byggemåte

Tre på grunnmur av betong med sparestein, innvendig og utvendig pusslag.
Yttertak er tekket med takstein av betong.

Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 97 kvm, Bruttoareal: 123 kvm

1. etasje med p-rom ca. 71 kvm.:  Entré, kjøkken, stue, 2 soverom og bad.
Kjeller med s-rom ca. 26 kvm.: 2 boder.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.
Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven.

Standard

Smakfull selveierleilighet i 1. etasje i halvpart av horisontaldelt tomannsbolig med nydelig beliggenhet.
Eiendommen er beliggende i rolige og sjønære omgivelser med kun en liten spasertur til bademulighet på Ringshaugstranden.
Innervegger i leiligheten er i hovedsak holdt i nøytral, trendy fargepalett som skaper en hyggelig atmosfære og et lyst helhetsinntrykk som appellerer til de fleste.
Herlig terrasse på vestsiden av huset som er delt inn i plan/soner. En usjenert og solrik uteplass slik at lange og deilige sommerdager kan nytes.
Utgang også fra stuen til deilig, overbygget sydvendt terrasse med morgensol og fin utsikt til sjøen.

Leiligheten har eget inngangsparti inn til entré med belegg på gulv, malte vegger og malt slett tak i himling. Praktisk skyvedørsgarderobe for oppbevaring av sko og yttertøy.
Lys og pen stue med laminat på gulv, malte vegger og malt slett tak i himling. Peisovn for ekstra hygge og varme på kalde vintersdager. Utgang til støpt uteplass med overbygg og fin utsikt til sjøen.
Kjøkken med plass til spisebord hvor man kan duke opp til familie og venner. Virkelig et hyggelig sted å tilberede mat mens kokken har selskap av gjestene sine. Kjøkkenet har laminat på gulv, malte vegger og malt slett tak i himling. Rikelig med kjøkkeninnredning hvor det er takhøye overskap, mye benkeplass og ventilator over komfyr med kanal ført ut i vegg. Alle hvitevarer som frittstående komfyr, oppvaskmaskin samt kombinert kjøl/ fryseskap medfølger i handelen. Kjøkkenet har utgang til stor, solrik og usjenert uteplatting via doble glassdører. Her er det anleding å danne flere hyggelige sitteplasser og skape seg en deilig uteoase.
Hovedsoverom med laminat på gulv, malte vegger og malt slett tak i himling. Stor skyvedørsgarderobe med oppheng og hyller for dagligklær.
Soverom med laminat på gulv, malte vegger og malt slett tak i himling.
Flislag delikat bad med gulvvarme og malt slett tak i himling. Et herlig sted for morgenstell. Baderommet inneholder servant med baderomsinnredning, WC, dusjkabinett (nytt 2021), opplegg til vaskemaskin og ventilasjon via mekanisk avtrekk (ulyd i vifte).
Godt med lagringsmuligheter i 2 tilhørende kjellerboder.

Se for øvrig vedlagte selgers egenerklæring for ytterligere informasjon og tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven da konklusjon tilstand, gulv på grunn, vegger mot grunn, drenering, yttervegg og utvendige fasader, vinduer, ytterdører og porter, taktekking samt renner, nedløp og beslag samt terrasse, balkonger og trapper samt piper, plassbygde ildsteder m.v., etasjeskillere, bad, kjøkken og VVS-installasjoner er kommentert eller vurdret med tilstandsgrad 2.

Diverse om sameiet
Sameiet består av 2 seksjoner.
Pt. er det ingen etablert ordning i sameiet foruten avtale om felles bygnings-/husforsikring (årlig kostnad kr. 6 553,-) som deles med eier av seksjon i 2. etasje/seksjonsnr. 2.
Det er ingen forkjøpsrett for øvrige seksjonseiere eller krav til styregodkjennelse av ny kjøper.
Dyrehold er tillatt.
Kjøper er selv ansvarlig for å tegne egen innbo- og løsøreforsikring.
I tinglyst seksjonering fremkommer at i kjelleren er det en fellesgang samt to boder som tilhører denne leiligheten (seksjonsnr. 1).

Diverse
Selger opplyser i egenerklæringsskjema at nærmeste nabo på vestsiden av huset har søkt om å regulere en tomt på vestsiden av huset, at pålegg fra Tønsberg kommune om å koble vann/avløp på offentlig nettverk ble utført i 2020, at det har vært mus i huset samt at det har vært noe skjeggkre i sentralsluk på bad. Videre opplyser selger i opplysningsskjemaet at det mangler noe isolasjon på nye vannrør og tak (under soverom nord). Se for øvrig selgers egenerklæring, selger opplysningsskjema og nabovarsel som er vedlagt i salgsoppgaven.
Selger orienterer megler at han nylig blitt kjent med at den andre seksjonseieren, eier av seksjonsnr. 2, har planer om ombygging av sitt kjellerareal.

Oppvarming

Peisovn i stue, gulvvarme i bad og ellers elektrisk oppvarming.
Dersom rom/beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette ikke med i handelen.

Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS orienterer om at det ble utført tilsyn med fyringsanlegget 02.04.2012. Tilsynet var et visuelt tilsyn så rapporten kan ikke benyttes som en tilstandsrapport.
Det ble varslet nytt tilsyn 14.01.2019, men det var ingen tilstede da tilsynet skulle gjennomføres.
Under tilsynet 02.04.2012 ble det konstatert 2 avvik. Det må påses at feieluken på loftet blir forsvarlig tettet slik at ikke isolasjonsmaterialet i skorsteinen renner ut samt at det mangler hendig, vær og råtebestandig husstige på eiendommen (skorstein er derfor ikke kontrollert på tak).  
Kopi av utført rapport etter tilsyn med fyringsanlegget kan fås ved henvendelse til meglers kontor.
Sist feiebesøk 15.06.2020 ble ikke utført.

Parkering

I trykt salgsoppgave, datert 19.05.2021 er følgende opplyst om parkering:
Parkering på asfaltert innkjørsel rett ved inngangspartiet.
Det er i tillegg en større gruset p-plass nedenfor boligen, i følge selger.
Snørydding og vedlikehold av p-plasser utføres av seksjoneierne selv etter behov.
I henhold til tinglyst seksjonering har hver av seksjonene rett til 2 parkeringsplasser på eiendommen, men praktiseres pt. ikke.

Selger har gitt megler følgende orientering vedrørende parkering 21.05.2021:
Biloppstillingsplasser for denne seksjonen er 2. En på asfaltert plass foran huset og en på gruset parkering på østsiden av huset.

Areal og eierform

Areal: 513 kvm, Eierform: Fellestomt.

Oppgitt tomteareal er et beregnet areal som er innhentet hos/oppgitt av kommunen og må kunne anses som er ca./antatt areal.
Arealet er hentet fra Matrikkelkart og Eiendomsinformasjon som er mottatt fra kommunen.
Det tas forbehold om at arealet kan avvike noe.

Tomt og hage

Andel av fellestomt, hvor av denne seksjonen disonerer det som naturlig tilligger seksjonen.
Tomten er opparbeidet med stor vestvendt uteplass, plen, prydbusker, noe beplantning og asfaltert innkjørsel med kantstein.
Det er gjerde mot vei og ellers hekk rundt tomten.
Vedlikehold av tomten utføres av seksjonseierne selv etter behov.

Eier

Pål Vegard Bryhn

Vei, vann og avløp

Vei
Kommunen opplyser at eiendommen har adkomst via privat vei.
Kr. 500,- pr år for brøyting av privat vei.

Vann og avløp
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen, vedtatt 22.05.2019, er avsatt til boligbebyggelse nåværende.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Tinglyst heftelse
Dagboknr. 900435, tinglyst 13.03.1934 - Bestemmelse om gjerde
Overført fra: 3803-147/56
Gjelder denne registerenheten med flere.

Dagboknr. 1140, tinglyst 01.12.1941 - Erklæring/avtale
Vedlikeholdsplikt til kloakkledning på gnr. 147 bnr. 51
Overført fra: 3803-147/56
Gjelder denne registerenheten med flere.

Dagboknr. 13901, tinglyst 17.11.1999 - Erklæring/avtale
Denne seksjonen har tilleggsdel - areal
Gjelder denne registerenheten med flere.

Tinglyst grunndata
Dagboknr. 13901, tinglyst 17.11.1999 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 1
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 70/140
Bestemmelser om tillegsdel, se under sevitutter
Gjelder snr. 1 og 2.

Rettigheter på andre eiendommer
Dagboknr. 3140, tinglyst 12.12.1941: Erklæring/avtale
Overført fra: 3803-147/56
Rettighetshaver: Knr: 3803 Gnr: 147 Bnr: 56
Rettighetshaver: Knr: 3803 Gnr: 147 Bnr: 56 Snr: 1 og 2
Bestemmelse om klakkledning
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3803-147/56

Dagboknr.: 2930329, tinglyst 27.08.2020 - Bestemmelse om vann/kloakk
Rettighetshaver: Knr: 3803 Gnr: 147 Bnr. 56 Snr. 1 og 2
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger.

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Be om kopi ved henvendelse til meglers kontor.
Dagboknr. 13901 som er tinglyst 17.11.1999 følger vedlagt i salgsoppgaven.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest fra boligens byggeår i kommunes arkiv.
Boligen er registrert med bygningstype tomannsbolig horisontaldelt og bygningstatus tatt i bruk hos kommunen.

At det ikke foreligger midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest er ikke uvanlig i forhold til boligens alder.
Dersom slik attest eksisterer gis ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

2 995 000,-

Beregnet totalkostnad

2 995 000,- (Prisantydning) Omkostninger 74 870,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 995 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 76 212,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 071 212,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

I tillegg tilkommer valgfri tegning av Boligkjøperforsikring HELP kr. 11 500,-.
87 712,- (Omkostninger totalt inkludert Boligkjøperforsikring HELP)
3 082 712,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takst & Byggservice Anders Kjær / Anders Kjær Takstdato : 06.05.2021 Formuesverdi : 620 638,- Sekundær formuesverdi : 2 234 298,- Formuesverdi pr. : 31.12.2018.
Formuesverdi er innhentet og bekreftet hos Skatteetaten.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Forsikring

LOfavør Husforsikring (Sparebank1) Polisenummer: 16896506

Kommunale avgifter

Kr. 11 718,28 pr. år Kommunale avgifter dekker feieavgift, renovasjon, vann og avløp.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Eiendommen er seksjonert og eierforholdet reguleres av "Lov om eierseksjoner".

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Markedspakke (Kr.18 500) Servitutt (Kr.172) Tønsbergs Blad 160621 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 04.08.21 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 260521 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Provisjon (forutsatt salgssum: 2 995 000,-) (Kr.37 437,50) Tilrettelegging (Kr.14 950) Totalt kr. (Kr.93 409,50)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av salgsoppgaven/prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Hvis ikke tidspunkt for fellesvisning fremkommer i annonsen, ber vi deg kontakte megler for å avtale visningstidpunkt.

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Arnfinn H. Sørhaug

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Arnfinn H. Sørhaug

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?