Til innholdet

Landlig og sentralt beliggende idyll m/vakker landskapsutsikt. Enebolig m/sidebygning/uthus. Svært usjenert!

Gunnestadveien 22
Prisantydning 3 385 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 160
BRA: 163 m²
Soverom: 0
Byggeår: 1985
Tomtareal: 1175 m²

Visninger

onsdag 24. juni Kl 16.30 - 17.30
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - GUNNESTAD/BORGHEIM

Adresse

Gunnestadveien 22 3140 Nøtterøy

Velkommen til Gunnestadveien 22 - en landlig idyll sentralt på Nøtterøy

Velkommen til Gunnestad og denne idyllisk og landlige beliggende eiendommen med usjenert plassering mot store friarealer, kun ca. 6 km fra Tønsberg sentrum.

Eiendommen med 1 175 m² selveiertomt, ligger i naturskjønne og landlige omgivelser, fri for gjennomgangstrafikk og dermed både skjermet og rolig. I øst har man vid og flott landskapsutsikt, blant annet mot grønne hestehager og landbrukseiendommer. Noen steinkast nordover er man på Nøtterøy golfbane, mens i vest er man tett på skogbrynet med flotte turstier og blant annet lysløype.

Boligen er opprinnelig et eldre hus m/delvis tømmer med ukjent byggeår, men er i 1985 utvidet og renovert til omtrent dobbelt så stort hus. Noen av "signaturene" ved hjemmet er blant annet en meget romslig vinkelstue i 1. etasje, lyst og stort spisekjøkken m/god plass for langbord i tillegg til en stor stue i 2. etasje.

På sydsiden av tomten er det oppført en koselig sidebygning med grunnflate på ca. 35 m² som inneholder isolert verksted, godt med boder og lagringsloft.

På vegne av eier og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes det velkommen til visning av en idyllisk beliggende eiendom!

Fremtredende egenskaper ved eiendommen

º Romslig selveiertomt på 1175 m²
º Idyllisk og koselig opparbeidet hageanlegg
º Sentralt på Nøtterøy ca. 6 kilometer fra Tønsberg sentrum
º Naturskjønne, usjenerte og landlige omgivelser sentralt på Nøtterøy
º Golfbane rett utenfor egen dørstokk
º Flotte turområder like bak eiendommen
º Kort vei til badeplasser og kyststi i Hellaskogen
º Gangavstand til ungdomsskole og videregående skole på Borgheim
º Svært barnevennlig og ikke minst trafikkstille uten gjennomgangstrafikk
º Store terrasser både i sammenheng med huset og nederst i hagen
º Opprinnelig  eldre bolig - renovert og påbygget til nærmere dobbel størrelse i 1985. 
º Meget romslig og gjennomlyst hovedstue med god plass
º Stort og deilig spisekjøkken med plass til langbord
º Romslig loftstue med mange bruksmuligheter
º Toalett i begge etasjer inkl. i baderom i 2. etasje
º Praktisk vaskerom med utgang til hage i 1. etasje
º Uthus-/sidebygning på ca. 35 m² med isolert verksted, boder og loft
º Velkommen til visning av en sentral men likevel landlig idyll!

Nærområdet og beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget barnevennlig, naturskjønt og trafikkstille bomiljø preget av store, landlige tomter regulert som natur-/landbruksareal.

Gunnestadveien 22 byr på en sjelden mulighet til å leve livet svært sentralt på Nøtterøy, likevel i svært landlige og naturskjønne omgivelser.
Mulighetene er mange for de som ønsker å kombinere et landlig liv, men likevel med kort gange-/sykkelvei til båt-/sjøliv i kanskje landets flotteste skjærgård og kort kjørevei til Tønsberg by (ca. 6 km). I Hellaskogen finner man en langstrakt kyst-/skogssti langs Vestfjorden i tillegg til flere badeplasser.

Det er kort vei til Borgheim sentrum med dagligvare, bakeri, tannlege, m.m. På Borgheim finner man også både ungdom- og videregående skole, begge disse ligger innenfor gangavstand. Nøtterøy golfbane ligger i umiddelbar nærhet fra eiendommen. Det er også kort vei til idrettsanlegg.
Ca. 4 km til Teie torg som byr på det meste av sentrumsfunksjoner inkludert Vinmonopol, bank, restauranter m.m.

Flotte turmuligheter i nærområde og kort vei til badeplasser. Lysløypa er like ved eiendommen med flotte skiløyper om vinteren og turområder resten av året.

E-18 fra Tønsberg til Oslo har 4-felts vei på hele strekningen, noe som gjør at kjøreturen fra eiendommen til Oslo gjøres unna på en drøye time. Til Torp flyplass med daglige avganger til en rekke Europeiske byer er det ca. 25-30 minutter med bil.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver områdets fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1985

Huset er opprinnelig en eldre bolig (nordre del) som ble renovert og påbygget til nærmere dobbel så stort hus i 1985. Det finnes ikke noe byggeår for den opprinnelige bygningsdelen i kommunens bygningsarkiv ifølge innhentede opplysninger.

Boligens innhold

Huset har følgende inndeling og innhold:

1. ETASJE:
ENTRE med tilkomst fra husets hovedinngangsparti.
GANG m/gulvluke til krypkjeller.
Stort og luftig SPISEKJØKKEN med vedovn, plass til stort langbord og tilknyttet spiskammers/stor matbod.
Meget romslig VINKELSTUE med vedovn og utgang til deilig terrasse.
VASKEROM med inn-/utgang til tomten i vest. 
TOALETTROM med håndvask.
INNREDET OPPHOLDSROM som benyttes som kontor/alkove.

2. ETASJE:
SOVE-/BADEROMSGANG med arbeids-/kontorplass og bod m/inngang fra skyvedørsfronter.
Romslig og gjennomlyst LOFTSTUE med god plass.
2 SOVEROM hvorav et hovedsoverom med skyvedørsgarderobe.
KONTOR/DISPONIBELT ROM med takvindu.
BADEROM med sokkeltoalett, baderomsinnredning og badekar m/dusj.

KJELLER/KRYPKJELLER:
Kjeller under gang gulv i gang. med tilgang via lem i gulvet. Areal ca. 5 m² med høyde 1,40 meter. Krypekjeller har Ikke målbart areal med lav høyde - kryphøyde.

UTHUS/SIDEBYGNING:
Eldre uthus med grunnflate på ca. 35 m². Inndelt med tre ulike rom, alle med støpte betonggulv, med hver sin utvendige inngang. Rommene nærmest hagen i øst er isolert med inngang lys-/strøm og fungerer ypperlig som et arbeids-/verkstedrom. De to øvrige rommene er uisolerte hvor midtre rom har stige til stort lagringsloft og rommet lengst vest har tilknyttet bod (tidligere utedo).

Planskisser over boligens inndeling

Vedlagt følger planskisser som illustrerer inndelingen av boligen. Denne er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken. "Kontor/disponibelt rom" med takvindu i 2. etasje er i bygningstegninger omsøkt og godkjent som "disponibelt rom" og dermed ikke som godkjent oppholdsrom til f.eks. soverom eller lignende.

Eiendommens uteplasser

Eiendommen byr på to store og romslige terrasser. I sammenheng med huset, og med adkomst fra hovedstuen, er det oppført en romslig uteplass på ca. 35 m² med impregnert gulvdekke, levegger og trapp ned til hagen.

Nederst i hageanlegget er det oppført en koselig uteplass på ca. 24 m², også denne med impregnerte materialer og levegger. Her medfølger det også en hagepeis m/kullgrillfunksjon.

Standard

Innholdsrik enebolig over to etasjeplan og grunnflate på ca. 109 m². Hjemmet er de senere år malt om i lyse og smakfulle farger og byr på godt med plass til hele familien. Husets "signaturer" mener vi er den store hovedstuen i 1. etasje, det romslige kjøkkenet med svært god plass og ikke minst den innholdsrike og lyse loftstuen i 2. etasje som er godt skjermet fra husets øvrige hovedoppholdssoner.

Den romslige kjøkkenet med spiseplass:
Kjøkkenet har en fin plassering i husets hovedoppholdssone i 1. etasje, tilbaketrukket fra stue-/spisestuen. Et hyggelig rom for hele familien med sitt langbord ved vinduet og vedovnen i rommet! Vinduer mot både øst og vest sørger for flott gjennomlysning og godt med naturlig lys. Gjennom de østvendte vinduene er det også flott utsikt til hagen og naturlandskapet. Innredningen er modernisert med maling av alle fronter, nye knotter, nye benkeplater etc. ca. 2013. Kjøkkenet har også en tilknyttet matbod som sørger for praktisk lagringsplass. Hvitevarer medfølger; Komfyr m/4-platers keramisk steketopp fra Beha, oppvaskmaskin fra Asko og kjøle-/fryseskap fra Electrolux. Dobbel oppvaskkum under vinduet mot vest. Kjøkkenet har parkettimitert laminatgulv, malt trepanel/malt tapet på vegger og malt trepanel i himlingen.

Den store og lyse stue-/spisestuen med utgang til terrasse:
I den lyse og koselige stuesonen i hjemmet dominerer vindusflatene mot øst med flott utsikt mot hagen og naturlandskapet, blant annet til hestehage på naboeiendommen. Disse vinduene, i kombinasjon med innslag av vinduer mot både syd og vest innerst i rommet, gir flott lysinnfall og godt med naturlig belysning. Likevel byr rommet på godt med veggplass. Stuen og spisestuen ligger i åpen løsning med hverandre. Vinkelløsningen gjør at man kan sitte usjenert ved innerste del av stuen. Rommet  byr på fleksible og gode møbleringsmuligheter med naturlig plassering av sofa-/loungemøbler. I spisestuedelen, nærmest inngangen til kjøkkenet, er det er god plass til å samle familie og venner rundt langbord. Herfra er det samtidig direkte utgang til den store terrassen via verandadøren på østveggen. Både rundbrenneren (vedovnen) fra Jøtul og kraftig varmepumpe som gulvmodell fra Daikin sørger for deilig varme til rommet. Det åpne trappeløpet til 2. etasje gjør sitt til at deler av varmen også tilføres til denne etasjen. Rommet har flott kvalitetslaminat på gulvet som 1-stavs skipsgulv, malt tapet på vegger og malt trepanel i himlingen.

Den store og flerbruksvennlige stuen i 2. etasje:
Denne stuen kan dekke mange behov enten som arbeidsrom/stort ekstra soverom, TV-stue eller husets aktivitetsrom. Rommet ligger nærmest trappoppgangen med enkel tilkomst. Vinduer fra tre sider, øst-syd-vest, slipper inn masse dagslys. Stort rom med plass til både sofagruppe, arbeidsbord, garderobeplass og seng hvis ønskelig. Rommet har gulv av heltre og hvitbehandlet trepanel på vegger og i tak. Peisovnen fra Dovre med glassdører gir flott peiskos på mørke vinterkvelder!

Baderommet  i 2. etasje:
Baderommet er innredet i lyse farger og støpte varmekabler i gulvet sørger for god varme til rommet. Takvindu mot vest sørger for naturlig lys på dagtid. Innredet med badekar m/dusjanretning, sokkeltoalett og baderomsinnredning med underskap, servantbenk og overskap m/speildører.
Det er vinylbelegg med oppkant mot vegg på gulvet. På tre av veggene er det malt baderomstapet, mens veggen ved badekaret har hvite baderomsplater (respatex). Ventilasjon via elektrisk vifte i himling og over tak koblet mot funksjonsbryter på vegg.

Vaskerommet i 1. etasje:
Vaskerommet har en praktisk plassering i 1. etasje. Rommet fungerer også som en "ekstra inngang" med sin inngangsdør på vestsiden og dør til gangen i samme etasje. Også her er det varmekabler i gulvet som avgir god varme. Innredet med både 2-dørs og 1-dørs garderobeskap med slagdører, stor vegghengt vaskekum i plast og opplegg for vaskemaskin. Hjemmets varmtvannstank og hovedstoppekran fra hovedvannsledning er også plassert i dette rommet. Vaskerommet har støpt gulv med vinyl belegg (oppkant mot vegg) og gulvsluk. Vegger er tapetserte og det er tak-ess i himlingen.

Entrè og gang i sammenheng med boligens inngangsparti samt innredet oppholdsrom:
Mellom entrèen og gangen er det dør som holder rommene adskilt. Sammen skaper rommene en koselig sone med plass til oppbevaringsmøbler som garderobeskap, kommoder, skoskap og lignende. I entrèen er det anhengsplass for ytterklær og gangen, som for øvrig har gulvluke til kjeller, har plass til garderobeskap/kommoder eller lignende. Ytterdøren med vindusglass i entrèen slipper inn dagslyset. Gangen har skipsimitert vinylbelegg på gulvet, malt trepanel/malt tapet på vegger og tak-ess i himling. Entrèen har parkettimitert laminatgulv, malte veggflater og tak-ess i himling.
Oppholdsrommet innenfor entrèen har tidligere vært en del av entrèen. Eier har satt opp delevegg og benytter rommet i dag som et kontor/alkovè. Rommet har stort vindu mot vest og er innredet med parkettimitert laminatgulv, malte veggflater og tak-ess i himling. Boligens elektrotavle er integrert i veggen innerst i rommet.

De øvrige rommene i 2. etasje:
Hjemmets soverom ligger samlet i den koselige annenetasjen i boligen, på hvert sitt hushjørne hhv. mot nord-vest og nord-øst. Skråvegger bidrar til en koselig og lun atmosfære. Hovedsoverommet mot nord-vest har gavlvindu mot nord og er innredet med 2-dørs bred skyvedørsgarderobe med takhøye dører og god oppbevaringsplass. Soverommet vegg-i-vegg mot nordøst særpreges blant annet av utspringet mot øst. Begge soverommene har parkettlaminat på gulvene. Hovedsoverommet har smal, malt mdf-panel på veggene mens det er malt tapet på det andre soverommet.
Sove-/baderomsgangen har en bod med tilkomst fra takhøy 3-dørs skyvedørsfront med massevis av oppbevaringsplass. Enten av boden skaper også en praktisk "nisje" hvor det er plass til arbeidsbord eller lignende. Dette rommet har skipsimitert belegg på gulvet, malt tapet på vegger og hvitbehandlet trepanel i taket.
Kontor/disponibelt rom har stort takvindu mot vest og er innredet med parkettimitert laminatgulv, malt tapet på vegger og hvitmalt himling.

Elektrisk anlegg:
Elektrisk tavleskap med automatsikringer og hovedsikring av 63 ampere. Forbrukskurser på 10 A og 16 A. Åpent og skjult spredenett. Digital forbruksmåler fra 2018. Anlegget er utstyrt med overspenningsvern.

Øvrig om standard/installasjoner for boligen:
* Innlagt fibernett fra Telenor 
* Varmtvannsbereder type Høiax, 200 liter fra 2016
* Åpent og skjult VVS røranlegg
* Utvendig solskjerming med elektrisk funksjon på vindu øst i stue

For ytterligere og spesifiserte detaljer rundt innvendige overflatematerialer, se utarbeidet tilstandsrapport.

Antall rom

Oppholdsrom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 160 kvm, Bruksareal: 163 kvm, Bruttoareal: 174 kvm

1. etasje: P-ROM/BRA/BTA ca. 98/101/109 m²
2. etasje: P-ROM/BRA/BTA ca. 62/62/65 m²

Primærrom (p-rom) i bolighuset består av følgende rom: I 2. etasje er samtlige rom inkludert i primærrommene. I 1. etasje er alle rom utenom bod inkludert i primærrommene.

Krypkjeller har for lav takhøyde til å være målbart areal, ref. Tilstandsrapport.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Eiendommens byggemåte i korte trekk

Boligen er oppført over to etasjeplan med tillegg av loft og krypkjeller. Boligen er bygget ny i 1985 på delvis eksisterende grunnmur/gråsteinsmur fra tidligere bolig, på nordre del av boligen.

Huset er oppført på støpte såler i betong. Krypkjeller under store deler av boligen, med vindtette plater i etasjeskillet mot krypkjeller.

Grunnforhold av jord og løsmasser, fjell, drenering til kultet masse, antatt drensledninger i grunnen. Gulv i krypkjeller er av jord og sand dekket av plast/presenning. Det er egen kjeller under gulv i gang. Tilgang via luke i gulv. Kjeller er på ca. 5 m² og 1,40 meter høyde. Gruset gulv og gråsteinsmurer og fundamentering fra tidligere bygning.

Yttervegger i tre bindingsverk med liggende malt vestlandskledning og stående tømmermannskledning på takarker. Eier opplyser at yttervegger i kjøkken kan være fra opprinnelig tidligere bolig. Det er beskrevet av innslag av vegger i tømmer i tidligere tilstandsrapport fra 2013.

Vinduer av toppsving og fastkarm fra byggeår 1985 i 1. etasje. I 2. etasje har soverom nord og syd har midthengslede vippevinduer med gjennomgående sprosser produsert i 1982 og glidehengslede toppsvingvinduer fra 1985. Velux takvinduer i tre med 2- lags glass.

Etasjeskiller av trebjelkelag.

Takkonstruksjon av type saltak som er tekket med dobbeltrommet betongtakstein. Eier har overflatebehandlet takstein med vask/rens og takfornyet maling i 2015.

Ovennevnte beskrivelse er basert på utarbeidet Tilstandsrapport. For ytterligere beskrivelse av byggemåte og bygningens tilstand henvises det til denne rapporten utført av  Hans Holt.

Adkomst - slik finner du frem til Gunnestadveien 22

Fra sentrum kjører man over kanalbroen og videre forbi Borgheim sentrum. Ta Gunnestadveien opp til høyre og følg veien mot venstre i første kryss. Hold så Gunnestadveien mot høyre og eiendommen ligger på venstre hånd.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Oppvarming

Elektrisk, ved og varmepumpe.

Varmepumpe med luft-til-luft funksjon fra Daikin gulvmodell strategisk plassert i hovedstuen, nærmest kjøkkenet. Varmepumpen har også funksjon for kjøling.

Elektrisk oppvarming med varmekabler på vaskerom og baderom i  2. etasje. Øvrig elektrisk oppvarming med panelovner/opplegg for elektrisk panelovner

Det er to elementpiper i Leca fra byggeår i boligen med følgende tilknyttede ildsted:
º Jøtul vedovn i stuen i 1. etasje med stort brennkammer - rundbrenner
º Høyovn/kamin på kjøkken i 1. etasje
º Dovre peisovn med glassdører i stuen i 2. etasje

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, følger dette heller ikke med. Med andre ord fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Vestfold interkommunale brannvesen (VIB) har den 08.04. 2019 hatt seneste tilsyn med eiendommens fyringsanlegg. Det ble under dette tilsynet avdekket 1 stk., avvik på søndre skorstein med gardering 1: 1.etg: Sotluke har for liten avstand til brennbart materiale. Rapport utleveres på forespørsel. Gradering 1, er avvik som brannvernmyndighetene ikke følger opp men overlater til eier at avviket blir fulgt opp og utbedret. Tilsynet ble regnet som avsluttet fra Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS. Eier har bestilt sotlukestein og vil utbedre det anmerkede forholdet innen kjøpers overtagelse av eiendommen.

Parkering

Parkering på tomtens gårdsplass.

Areal og eierform

Areal: 1 175 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Nydelig hage som er anlagt med plen og rikt beplantet med ulike bærbusker som bringebær, kirsebær, plommetre, rips, solbær med mer. Ellers nydelige snøklokker rundt om på tomten, fine rosebed og grønne busker.

Huset ligger godt tilbaketrukket på tomten, hvilket gir et åpent og romslig aktivitetsområde i front av huset. Hagen innbyr fra alt til lek og moro for barn til store familie-/venneselskap. Hagen byr på massevis av naturlige områder til å plassere hagemøbler, ikke bare ved de to store terrassene.

Rekken av blomstrende trær på nordsiden av hagen gir flott skjerming.

Eldre inngjerdet hundeinnhegning av flettverksgjerde på vestsiden av tomten. Tomten grenser til flotte skogsområder og friområder. I skogholtet rett ved huset sildrer en bekk - landlig idyll til tusen.

Tomtens grenselinjer fremkommer av situasjonskart som utgjør vedlegg til komplett salgsoppgave.

Eier

Esther Nilsen Lande

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra privat vei. Oppsitterne har felles ansvar for brøyting og vedlikehold av veien. Det er et veilag som organiserer med brøyting etc. Eier opplyser at kostnad til snøbrøyting normalt beløper seg til kr 1 000 i året under snørike vintre.

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og har privat avløp med septiktank med kommunal slamtømming. Utvendig septiktank på terreng. Tømmes annethvert år (partall) av Færder kommune hvor kostnader til tømming er inkludert i kommunale avgifter. Det kan på sikt komme pålegg om tilknytning til offentlig avløpsanlegg, men det foreligger ingen pålegg pr. idag.

Reguleringsplan og forholdet til konsesjon/odel/boplikt

Området er i kommuneplan/kommunedelplan datert 31.01.2018 avsatt til LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag - Nåværende.

Det er ingen reguleringsplan for området eiendommen ligger innenfor.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL. Eiendommen ligger ikke i et område som har midlertidig forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som inkluderer/berører eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Eiendommen er ikke konsesjons-/odelsbelagt, og det er ikke boplikt på eiendommen.

Opplysningene er innhentet fra Færder kommune.

Tinglyste rettigheter og servitutter

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Følgende er tinglyst på eiendommen:

Heftelser:
2006/17402-1/91. Jordskifte tinglyst 17.11.2006. Grensegangssak 0700-2005-0009. Gjelder denne registerenheten med flere.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ikke ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver. Det foreligger godkjente bygningstegninger stemplet av Nøtterøy kommune (nå Færder kommune) fra 1985.

Prisantydning

3 385 000,-

Beregnet totalkostnad

3 385 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 84 620,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 385 000,-)) -------------------------------------------------------- 97 462,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 482 462,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Formuesverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig: kr. 925 284.
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: kr. 3 331 022.

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. 31.12.2018. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Energiforbruk pr. år er beregnet til ca. 20 568 kWt.

Forbrukstall er innhentet fra strømleverandør og er snittforbruk siste 3 år. Forbrukstallet gir kun en indikasjon av forbruk gitt situasjonen over denne perioden. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Kommunale avgifter

Kr. 9 117 pr. år Inkluderer vann, slamtømming, renovasjon og feiing. Beløpet blir fordelt på fire terminer. Kommunen opplyser at det er felles/delt renovasjon og tillegg i renovasjonen.

Forholdet til eiendomsskatt

Det er pr. i dag ikke eiendomsskatt på eiendommer i Færder kommune .

Utleie av eiendommen

Eiendommen består kun av en bruksenhet og den har ingen utleiedel i tillegg til hoveddelen.

Hele eiendommen kan fritt leies ut hvis ønskelig.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 270520 (Kr.4 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Kommunale opplysninger, grunnbok og servitutter (Kr.3 280) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Tønsbergs Blad 100620 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Merkeds- og informasjonspakke (Kr.12 200) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 385 000,-) (Kr.45 697,50) Totalt kr. (Kr.91 832,50)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven.

Tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Takstdato : 27.04.2020

Tilstandsrapporter er utvidede tekniske rapporter utarbeidet av autoriserte takstmenn. Tilstandsrapport gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Utdrag fra tilstandsrapport for forhold utover det som anses å ha forhold utover normal elde/slitasje:
Fra konklusjon: "Boligen er normalt godt bygget og normalt godt vedlikeholdt av eier siden overtakelse i 2013. Boligen har stort sett normal elde og slitasje ut fra alder. Det må påregnes å skifte flere vinduer og ytterdører de nærmeste år. Flere vindskier må påregnes å skifte. Det må påregnes å gjøre tiltak på terreng ut for boligen på fasade mot vest".

Grunn og fundamenter: "Støpte såler i betong . Krypkjeller under store deler av boligen. Ringmur av Lecamur-blokker. Vindtette plater i etasjeskiller mot krypkjeller. Noe av grunnmur er bygget på eksistrende grunnmur. Dette gjelder i hovedsak delen av grunnmur mot nord. Her er det ikke tilgang til
krypkjeller og grunnmur. Gulv i krypkjeller er av jord og sand dekket av plast/presenning. Det er satt inn ventiler i ringmur til krypkjeller. Eier opplyser at det ved store og langvarige nedbørmengder kan komme vann inn i krypkjeller. Ved store vannmengder må vannet pumpes ut med mobil pumpe. (Eier har pumpe som kan medfølge ). Eier har etablert luftemuligheter ved hjelp av vifte og kanaler som sirkulerer og lufter inneluft i krypkjeller. Lufteslange er også ført inn i kjeller under gang i boligen. Ventiler i grunnmur er tettet igjen for så god effekt som mulig for lufteanlegget. Det er egen kjeller under gulv i gang. Tilgang via luke i gulv. Kjeller er på ca. 5 m2 og 1,40 meter høyde. Gruset gulv. Gråsteinsmurer og fundamentering fra tidligere bygning. Takstmann har vært inne i deler av krypkjeller på befaringsdagen. Klimaet i krypkjelleren vurderes som tilfredsstillende. Det er ikke registrert unormal fukt eller fuktutslag. Det bør på sikt og det anbefales og etablere sikring i og på terrenget på vestsiden av grunnmur. Fjell og terrenget har her en negativ utforming og påvirkning av fukt og fuktbelastning mot grunnmur". Det er ikke registrert hvorvidt det finnes drensledninger. TG: 2.

Utvendige overflater: Det er tilløp til råte i nedkant av stående kledning på tak-arker. Sprekk i gammel mur/gråsteinsmur på hjørne mot nord/øst. Noe stedvis sprekk forøvrig. Det er tilløp til råte i avslutninger på vindskier.

Vinduer og dører: Det er registrert flere punkterte glass. På vindu nord og flere på fasade mot øst. Det er tilløp til begynnende råte i nedre del av karmer på flere vinduer. Det må påregnes å skifte vinduer de nærmeste år. TG 2.

Etasjeskiller: Gulv i stue har en markert nedbøyning-/nivåforskjell rett ut for trapp til 2 etasje. Stedvis knirk i gulv første etasje, spesielt i gang rett før inngang til kjøkken. TG 2.

Bad: Det mangler tilluft ved dørterskel. Tapet er skadet på flere steder ned mot sokkel belegg. Fallforhold: Det er ca. 0,5 cm fall fra gulv ved terskel dør til side badekar. Sluk og overflater under badekar er ikke undersøkt. TG 2 på grunn av alder.

Vaskerom: Belegg er sprukket opp ved sluk og ved terskel ved dør til gang og brudd i belegg ved sveiset ut for varmtvannsbereder.Det er fall til sluk.. Det må påregnes å renovere vaskerom de nærmeste år. TG 2.

Toalettrom: Det er registrert liten sprekk i vask. TG 2.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Nyttig informasjon ved kjøp av brukt bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås. Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis. Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres. Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen to måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen.
Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Hvis mulig - vennligst angi ønsket tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud. Selger kan imøtekomme ønske om både forholdsvis sent eller tidlig overtagelsestidspunkt dersom det skulle være ønskelig.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?