Til innholdet

Koselig og praktisk hytte med flotte uteplasser og nydelig utsikt over Nystulvattn! Flotte turmuligheter.

Nystulvassvegen 292
Prisantydning 2 190 000 , -
Boligtype: Hytte
P-ROM: 68
BRA: 74 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2007
Tomtareal: 911 m²

Ansvarlig megler
Tor Fredrik Westrum Lindman

Tor Fredrik Westrum Lindman

Finn.no: Lokalområde

Notodden - Nystul

Adresse

Nystulvassvegen 292 3677 Notodden

Innhold

Hytta er på ett plan i tillegg til hems og inneholder:
Hovedinngang, åpen stue-/kjøkkenløsning med utgang til uteplass, bad, 2 soverom, soveromsgang og bod med adkomst fra både utsiden og innsiden.
Romslig hems.

I tillegg er det oppsatt ett frittstående uinnredet anneks inndelt i 2 rom med hver sin inngang.
Annekset har et areal på 13 kvm (innvendige mål).

Standard

Hytta har en normalt god standard fra 2007 hvor den gode hyttefølelsen i kombinasjon med det moderne harmonerer med hverandre.
I stue- og kjøkkendelen er det store og høye glassflater hvor man virkelig får utbytte av den flotte utsikten mot Nystulvatn og områdene rundt. Her er også takhøyden eksepsjonell, noe som også frembringer den gode romfølelsen.
Fra stua er det utgang til de flotte uteområdene med både grillplass og store plattinger i forskjellige nivåer.
Stue- og kjøkkendelen er utformet slik at det er god plass til stort spisebord i tillegg til sofamøblement. Den åpne kjøkkenløsningen innbyr til svært sosiale stunder med familie og venner. Her kan man lage mat mens man samtidig konversjerer med gjestene.

Kjøkkeninnredningen har hvitemalte, profilerte overflater, og med en kombinasjon av både over- og underskap. Det er godt med benkeplass, og vinduet ved vasken tilfører godt med arbeidslys.
Av hvitevarer finner man oppvaskmaskin (integrert) samt komfyr med platetopp og kjøleskap.

Stue- og kjøkkendelen er godt belyst med spotskinner i tillegg til at det flommer rikelig med naturlig lys inn fra de mange og store vinduene.

Badet er pent med mørke grå fliser på gulvet og malt panel på veggene. Det er montert dusjkabinett, wc, og det er opplegg for vaskemaskin. Pen baderomsinnredning med heldekkende servant og over- og underskap. Speil med overlys. Stort vindu som kan åpnes samt mekanisk avtrekk ført ut i yttervegg.
Varme i gulvet.

Soverommene er av god størrelse og begge rommene har god plass til dobbeltseng. I tillegg til soverommene er det oppgang til en romslig hems/loftsstue. Dette er et meget hyggelig rom hvor det er mulig å trekke seg tilbake enten man er barn eller voksen.
I soveromsgangen er det montert skyvedørsgarderobe.

Det er to inngangsdører til hytta, Den ene fører inn til en innbydende entrè med god garderobeplass og store, grå fliser på gulvet. Den andre inngangsdøren fører inn til en praktisk bod som igjen har videre adkomst til hytta.

Annekset er oppdelt i 2 rom hvor hvert av rommene har autvendig adkomst.

Beliggenhet

Eiendommen ligger flott til i et naturskjønt og etablert hytteområde ved Nystulvatn på nordsiden av Lifjell i Heddal.
Hytta ligger solrikt til på en liten høyde med fantastisk utsikt til Nystulvatn og områdene rundt.
Nystulvatn ligger kun et steinkast unna og det er sikt mot fjelltoppen Himingen, samt Gaustatoppen. Området er et nyere etablert hyttefelt, ca. 20 min kjøretur fra Notodden sentrum. Det er enkel adkomst med helårs bilvei helt frem til hytta, og svært gode solforhold på tomten.

Området kan friste med fantastiske naturopplevelser året igjennom. På vinterstid kan man nyte den vakre naturen med flotte skiturer på flere velpreparerte løyper i området rundt Himingen, som ligger kun få minutter unna. Ellers kan man ta turen til Lifjell skisenter, som ligger ca. 45 km unna, der det er muligheter for både alpint og langrenn.

Nede ved Nystulvatn har vel-laget bygget brygge med bademuligheter. I tillegg har vel-laget kjøpt inn 2 robåter som kan benyttes av vel-lagets medlemmer. Det er også planlagt å bygge lavvo nede ved bryggeområdet. Det er med andre ord mange fine aktiviteter og tilbud for både store og små.

Utenom vinterstid innbyr området til flere turopplevelser i skog og mark, med godt oppmerkede løyper. Turmulighetene i området er mange, med merkede løyper til de fleste toppene i området, som blant annet Himingen (1060 moh) eller Slettefjell (1180 moh). Det er også muligheter for både jakt og fiske. Det er anledning til å kjøpe fiskekort som gir adgang til flere fiskevann og tjern i området.

På sommerstid kan man også ta turen til Bø i sommerland, beliggende ca. 4 mil unna, som byr på morsomme og utfordrende attraksjoner for både store og små. Det ligger også et ride- og aktivitetssenter like nærheten, som barnefamilie kan ha stor glede av. Av kulturelle tilbud anbefales det å ta turen innom Notodden under den årlige Blues Festivalen som arrangeres der i august. Handleturen kan tas på vei opp på Notodden, f.eks på Tuven senter som har bredt serviceutvalg.

Adkomst

Fra Notodden kjør E-134 mot Seljord. Etter Circle-K i Heddal ta til høyre mot Melås bru. Etter Melås bru ta til høyre og følg vegen i ca 1,5 km og ta til venstre inn på Gavlesjåvegen. Følg denne i ca 6 km og ta til venstre inn på Nystulvassvegen og kjør i ca 2 km. Hytta finner du nå på venstre hånd merket med til-salgs skilt fra Z- Eiendom.

Type, eierform og byggeår

Hytte - Selveier, oppført i 2007.

Bygninger og byggemåte

Bygget er fundamentert på ringmur av Leca på fjel og grus/steinmasse.
Bygningen er oppført i en etg. i bindingsverk. Kjente konstruksjoner.
Fritidsboligens yttervegger er kledd med liggende dobbelfaspanel. Flatene er overflatebehandlet.

Saltak bygget opp med sperrer og limtredragere. Det er antatt isolert med mineralull mot 1. etg. Luftet via i gesims.
Taket er antatt tettet banemembran, knotteplast og torvtak. Standard vindskier med israft.
Takrenner og nedløp i plastbelagt stål. Forkantbeslag på takrenner og heldekkende pipehatt plastbelagt stål.

For ytterligere informasjon om bygningene og byggemåte henvises det til tilstandsrapporten utarbeidet av Ulf Espelid datert 31.10.2018. Rapporten er vedlegg til salgsoppgaven.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 68 kvm, Bruttoareal: 81 kvm.
Hemsen er ikke medtatt i arealet.

Annekset har et innvendig mål på 13 kvm.

Oppvarming

Det er vedovn i stua og varme i gulvet på badet.
Ellers vanlig elektrisk oppvarming med panelovner.

Parkering

Det er parkering på egen tomt.

Areal og eierform

Areal: 911 kvm. Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er romslig og består for det meste av fjell og naturlig vegetasjon. Inkjørselen er gruset.
Det er lagt vekt på store og flotte uteplasser i forskjellige nivåer hvor man kan nyte den flotte utsikten. Det er også etablert et flott grillområde belagt med skiferstein.
Solforholdene er fantastiske.

Eier

Synnøve Kristine Tunem Tom Erik Tunems Dødsbo V/bobestyrer Knut Kallum

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei.
Vann og avløp er privat og anlegget driftes av grunneier. Hyttene i dette området er tilknyttet vann- og avløpsanlegget.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til:
Hytte. Reguleringsplan med ID-289 "Nystulvatn Øst hytteområde" av 22.09.2005.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 09.12.2016. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

2 190 000,-

Beregnet totalkostnad

2 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 54 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 190 000,-)) -------------------------------------------------------- 67 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 257 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Ulf Espelid Takstdato : 31.10.2018

Eiendommens faste kostnader

*Pliktig medlemsskap i velforeningen: kr. 1000,- pr. år
*Vann/avløp: kr. 7.200,- pr år fordelt på 2 terminer.
*Brøyting: kr. 3.000,-
*Vedlikehold av vei: kr. 2000,-
*Eiendomsskatt: kr. 2.413,- pr. år fordelt på 4 terminer.

Årskort for bomen koster kr. 2.100,- pr. år.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Det er pliktig medlemsskap i vel-laget for hytteeierne i området. Vel-lags kontingenten er kr. 1000,- pr. år.
Vel-laget er godt etablert og det er blitt bygget brygge og kjøpt innn 2 robåter til disposisjon. Det er også planer om å bygge gapahuk nede ved brygga.
Styreleder i vel-laget er Glenn Rune Winje Kristoffersen (tlf. 406 30 366).
Vel-lager er registrert i Brønnøysundregisteret under navnet Nystulvatn Øst Hyttevelforening med org. nr. 997 152 026.

Muligheter for utleie

Hytta kan leies ut i sin helhet.
Det er ingen egen utleiedel i boligen.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 2 350 000,-) (Kr.35 250)
Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995)
Digital markedsføring (Kr.10 950)
Kommunale opplysninger (Kr.2 970)
Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Tor Fredrik Westrum Lindman

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Tor Fredrik Westrum Lindman

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?