Til innholdet

Oppgradert & lekker fritidseiendom | Gangavst. til strand & sjø | Restaurant, båthavn & fine turomr.i umiddelbar nærhet!

Gunnarsrødveien 12
Prisantydning 4 890 000 , -
Boligtype: Fritidseiendom
P-ROM: 76
BRA: 80 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1961
Tomtareal: 686 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

søndag 26. mars Kl 13.30 - 14.30
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Velkommen til Gunnarsrødveien 12 - en hytteperle på Verdens Ende!
Eiendommen er svært flott beliggende med sol fra morgen til kveld, samt kort gangavstand ned til sjø og strand. Her har du virkelig en sommeridyll uten like!
Hytta er i de senere årene oppgradert og oppusset og fremstår som innbydende og innflytningsklar for ny eier.

Kort fortalt;
- 3 soverom + 2 ekstra sengeplasser
- Fin planløsning med alt på ett plan
- Komplett bad renovert i 2016
- Lekker kjøkkeninnredning fra 2015
- Innvendig oppusset i alle rom i senere år
- Nytt elektrisk anlegg
- Nytt teknisk rom/vaskerom med ny v.v bereder og opplegg for vaskemaskin
- Svært lyst og innbydende med store vindusflater
- Nyere skyvedør
- Ny taktekking fra 2015 på hele hytta
- Utvendig sportsbod for lagring
- Utedusj og nydelig hage!
- Innlagt fiber
- Bilvei frem
- Offentlig vann og avløp (helårsbruk)
- Kort gangavstand til sjø og strand!
m.m

Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Finn.no: Lokalområde

TJØME - VERDENS ENDE

Adresse

Gunnarsrødveien 12 3145 Tjøme

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom.

Velkommen til hyggelig visning!

Beliggenhet

Flott hytte i landlige og usjenerte omgivelser nær sjø og strand. Sydvestvendt beliggenhet med meget gode solforhold.
Rusleavstand til Grepan Grevik havn med sandstrand, molo og flotte svaberg. Herfra har man utsikt helt til Færder fyr.

Hytta ligger ellers i et meget attraktivt og velfungerende hytteområde med god infrastruktur på sydenden av Tjøme nær Verdens Ende.
Her er det restaurant, kiosk og flere attraktive arrangementer på sommeren. Verdens Ende er kjent for sine enorme friarealer med blankskurte svaberg og fantastiske turområder.
Fra hytta er det turveier både til Verdens Ende, Moutmarka, samt til Torås Fort og videre mot Havna Hotell. Eiendommen ligger perfekt plassert for alle sommerlige sysler med alle Tjømes attraksjoner i nærheten.
Den fantastiske skjærgården med mangfoldige øyer, badeplasser og idylliske viker, fiskeplasser, Færder Fyr og Hvasser er kun en kort båttur unna!

Type, eierform og byggeår

Fritidseiendom Selveier, oppført i 1961

Bygninger og byggemåte

Fritidsbolig som ble oppført i tre ca 1961, senere tilbygget og ombygget. Trekonstruksjon kledd utvendig med liggende og stående trekledning. Opprinnelig del har saltak. Flatt tak på tilbygget del. I hovedsak vinduer med koblede glass fra de respektive byggeår. Asfaltpapp som taktekking.
Nedløp og beslag av plastbelagt stål. Terrasse på ca 37 m2 med tilgang fra stue er oppført som platting på mark.
Det medfølger utebod på ca 7 m2.

Innhold

1.Etg: Entré/ soverom, 3 soverom, gang, bad og stue/kjøkken. Teknisk rom.
Bod med utvendig tilgang på 4 m2.

Utebod på ca. 7m2.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4, Antall senger: 8

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 76 kvm, Bruksareal: 80 kvm

1.Etasje: 80/76/4m2, BRA/P-rom/S-rom

Bod med utvendig tilgang på 4 m2 er ikke medtatt i boligens BRA.

Møblering / utstyr

Hytta selges umøblert. Vedovnen på terrassen og badestampen medfølger ikke.

Standard

Velkommen til Gunnarsrødveien 12 - en hytteperle på Verdens Ende!

Dette er en hytte som er godt ivaretatt og vedlikeholdt. Den har gjennomgått flere oppgraderinger de senere år som bl.a. ny taktekking, renovert bad, ny terrasse og terrassedør, ny varmtvannsbereder og nytt el-anlegg for å nevne noe. Kjøkken og stue er i åpen løsning, som gir en god romfølelse i tillegg til at det er valgt lyse farge- og materialvalg på overflater og gulv. Med sine tre soverom, og ytterligere et kombinert kontor-/soverom er det plass for hele familien. I tillegg til badet som ble renovert i 2016, er det også en utvendig dusj som er praktisk når man kommer rett fra en løpetur i Moutmarka. Godt med lagringsplass i de to medfølgende bodene. Den store terrassen mot syd/vest gir rom for flere sittegrupper og solsenger og med svært gode solforhold.

INNVENDIGE OVERFLATER:
Overflater består av heltregulv, laminat, og vinylbelegg på gulv. På vegger og i himlinger så er det panel. Overflater er av varierende alder.

STUE:
Stor og deilig stue som er i åpen løsning med kjøkkenet, og har en stor dobbel skyvedør i glass ut til terrassen og hagen. De store vindusflatene som går over mesteparten av den ene veggen slipper inn godt med lys og gir en god romfølelse. I stuen er det plass til både sofa- og spisegruppe. Det er også en veldig hyggelig peis som gir ekstra varme og hygge på kalde kvelder, samt en vedovn.

KJØKKEN:
Åpen stue-/kjøkkenløsning som gir en god romfølelse. Rustikk kjøkkeninnredning med slette fronter. Benkeplate av laminat, og kjøkkenet har integrerte hvitevarer som koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskuff. Godt med skap- og skuffeplass.

BAD:
Lyst og pent bad som ble renovert i 2016. Badet har fliser på gulv med gulvvarme, baderomsplater på vegger og malte slette plater med downlights i himlingen. Rommet er innredet med servantinnredning, speil, dusjkabinett og wc.

DE TRE SOVEROMMENE:
Det er tre soverom med god størrelse og plass til dobbeltsenger.

ENTRÈ/KONTOR:
Entré har vært benyttet som hjemmekontor, og har to ekstra soveplasser.

BODER>
Det medfølger en bod på ca. 4 m2 med utvendig adkomst, samt en frittstående bod på ca 7 m2.

TEKNISK:
- Kobber vannledninger av varierende alder.
- Røropplegget til bad og varmtvannsbereder er lagt om i 2015/2016.
- Plast avløpsrør av varierende alder.
- El-anlegg er fra 2015/2016. Sikringsskap er montert på teknisk rom. Automatsikringer på alle kurser.
- Det er montert røykvarsler og det finnes brannslukningsapparat i boligen.

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen. Det er viktig at disse dokumentene leses nøye.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
- 17 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
- 0 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
- 11 stk tilstandsgrad 2 (TG2 oransje) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
- 0 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.

Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2 oransje) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i Tilstandsrapporten.

Elementer hvor TG-2 (oransje) tilstandsgrad er angitt som hovedvurdering, med kommentarer utover normal elde/slitasje/levetidsbetraktninger som ligger til grunn for tilstandsgraden, er det blant annet kommentert at Vinduer - Eldre vinduer har alder/værslitasje. Etasjeskille/gulv mot grunn -  Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Radon - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Pipe og ildsted - Det er avvik på rapport fra feievesen. Pipe og ildsteder har påløpt alder. Krypkjeller - Kryprom har ingen mulighet for visuell inspeksjon. Det bemerkes at dette er en risikokonstruksjon med økt fare for skjulte skader. Avtrekk - Rommet har kun naturlig ventilasjon. Vannledninger - Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at
mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruklsjon. Avløpsrør - Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. Ventilasjon - Kjøkken har kun naturlig ventilering. Drenering - Det er ingen synlige dreneringer. Evt dreneringer er antatt fra byggeår. Grunnmur og fundamenter - Stedvis noe riss i murer.

Det vises forøvrig til rapportens øvrige beskrivelser med detaljer og tilstandsvurderinger som er del av PDF-salgsoppgave som må leses før inngivelse av bud.

Oppvarming

Oppvarming skjer ved vedfyring, forøvrig elektrisk.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter i egen innkjørsel.

Areal og eierform

Areal: 686 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Flat og lettstelt tomt på 686 m2 som er pent beplantet med ulike trær og busker. Godt skjermet og lite/ingen innsyn. Gode solforhold.

Tilliggende fasiliteter

Innlagt fiber

Eier

Nils Grønneberg

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Adkomst fra kommunal vei.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende, vedtatt den 31.01.2018.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig innflytningstillatelse på bygningen i kommunens arkiv. Forholdet til manglende ferdigattest for eldre bygg er tatt inn lovteksten ved revisjon av plan og bygningsloven i 2014 i § 20-1 "Ferdigattest utstedes ikke for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998".

Det foreligger ferdigattest på tilbygg datert 011.08.1975. Det foreligger også ferdigattest på veranda datert 07.11.1977.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

4 890 000,-

Beregnet totalkostnad

4 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 122 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 890 000,-)) -------------------------------------------------------- 135 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 025 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jens Martin Onsrud Takstdato : 01.06.2022 Formuesverdi : 400 000,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Forsikring

DnB Polisenummer: 25718507

Kommunale avgifter

Kr. 15 370 pr. år Kommunale avgifter inkl. gebyr for vann, avløp, renovasjon (sommer) og feiing.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:400 000,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: ,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Provisjon (forutsatt salgssum: 4 890 000,-) (Kr.24 950) Tilrettelegging (Kr.15 950) Markedspakke utlegg (Kr.5 950) Fornyet på FINN (Kr.1 250) Fornyet FINN september (Kr.1 250) Fornyet Finn.no mars 2023 (Kr.1 500) Markedspakke (Kr.15 050) Internettannonsering (Kr.4 700) Totalt kr. (Kr.70 600)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd. til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Det ble utført feiing og tilsyn med fyringsanlegget i ovennevnte adresse den 18.07.17.

Følgende avvik ble konstatert under tilsynet:

Søndre skorsteinsløp

Avvik 1
1 etg.
Det mangler feieluke på røykrøret fra ildstedet Jøtul i retningsendringen.

Avvik 2
1 etg.
Den ubrennbare platen på gulvet foran ildstedet Jøtul er for kort.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

De opprinnelige godkjente tegningene avviker fra dagens planløsning.

Byggeår er antatt byggeår da det ikke foreligger ferdigattest på eiendommen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Heftelser:
Bestemmelse om gjerde
1961/1515-1/91    
05.05.1961 
rettighetshaver:Knr:0723 Gnr:42 Bnr:3  
rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:242 Bnr:184

Bestemmelse om veg
1961/1516-1/91    
05.05.1961 
rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:242 Bnr:78  
Overført fra gnr 42 bnr 89

Bestemmelse om veg
1964/3469-2/91    
08.09.1964 
rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:242 Bnr:78

Jordskifte
1990/3697-1/91   
28.02.1990 
Grensegangssak
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på andre eiendommer:
Rettigheter på 3811-242/78
Rettigheter i eiendomsrett

Bestemmelse om vannrett
1964/3469-1/91    
08.09.1964 
rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:242 Bnr:86

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?