Til innholdet

RAJE - SKRIM - Nøkkelferdig, moderne hytte, gode solforhold hele dagen, i Kopperskjerpet hyttefelt

Kopperskjerpet
Prisantydning 4 350 000 , -
Boligtype: Hytte
P-ROM: 90
BRA: 90 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2022
Tomtareal: 1140 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Arnfinn H. Sørhaug

Arnfinn H. Sørhaug

Kort om eiendommen

Velkommen til Kopperskjerpet!

En moderne og innflyttningsklar fritidsbolig i populært fjellområde. Det er 3 større soverom (med plass til 8 sengeplasser), stor hall, ett stort bad, samt vaskerom med ekstra toalett. Her kan flere generasjoner samles uten problemer.

Det store oppholdsrommet med stue, kjøkken og en lun spisekrok,  har godt med høyde under taket. Den moderne peisovnen, samt varmekablene i gulvet, sørger for den gode lune hyttefølelsen. Rett på utsiden finner du en overbygget uteplass som gir skygge på varme dager, og le for vinden og nedbør når det trengs.

Fra terrassen trer du rett ut i naturen. Raje har et mangfold av natur, alt fra fjelltopper til badevann, blåbærlyng og skog, med opparbeidede turstier/skiløyper i hele området. Det er satt opp utebod i tilknyttning til hytta.

Denne hytta må sees! Ta kontakt i dag for å avtale visning.

Adresse

Kopperskjerpet 3618 Skollenborg

Adkomst

Raje-området ligger i Kongsberg kommune, vel halvannen mil sør for Kongsberg by. Det er ca 1 time og 20 min kjøring fra Oslo, og ca 1 time og 15 min fra Tønsberg.

Se forøvrig kartskisse i FINN.no-annonse for veibeskrivelse. Det vil bli skiltet med Z-Eiendom visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger. Hytta er markert med Z-Eiendom til salgs skilt.

Beliggenhet

Hytta ligger i nærheten av setergrenda Raje på Rajehaugen, rundt 500 moh., som danner inngangen til området når en kommer opp bakkene fra Olledalene ned i Ljøterud-bygda. Sørøst for Raje ligger Skrimfjellmassivet med sine mange turmuligheter og fjelltopper.

Raje setergrend er sammensatt av flere gamle setere og flere hytter. Områdene rundt Raje består av vekslende natur, fra flate myrområder til kupert skogområder og fjelltopper med mulighet for fjellklatring. Det finnes også flere vann og innsjøer av ulike størrelser i nærheten. Du finner badevann i rusleavstand fra hytta, og Heivannet er en populær badeplass med barnevennlig sandstrand og badeflåte.

Rundt hytta er det opparbeidede turveier og skiløyper. Raje sti og løypeforening sørger for oppkjøring av skiløyper gjennom sesongen i samarbeid med løypekjørere fra Turistforeningen i Vestfold og Telemark.

Nærområdet

Skrimområdet byr på flotte turopplevelser både sommer og vinter. Sommerstid er det idylliske badevann, gode fiskemuligheter (med fiskekort) og mye bær og sopp å finne.

Terrenget er hovedsakelig lett kupert, men tilbyr også krevende fjellpartier for den som måtte ønske det. Det er et omfattende merket løypenett, både sommer og vinter, hvor ca. 90 km skiløyper kjøres opp med to-spors-løypemaskin eller snøscooter med sportsetter. Vintrene er snøsikre på Skrim, og løypenettet er blant de beste i Kongsberg. Løypene er en del av det regionale løypenettet som forbinder Vestfold med Hardangervidda. Turistforeningen har flere hytter innover i fjellområdet og det er fine utfluktsmuligheter til f.eks. "Styggemann", Skrimtoppen og Sveinsbuvarden som er kjente utsiktspunkter.

Fra Raje er det ca. 25 minutters kjørevei til Kongsberg Golfklubb og Skimore Kongsberg (skisenteret). Således er det ikke problematisk når de yngste søker mere fart og spenning enn det de flotte oppkjørte løypene i Skrimfjella kan by på. Alpinløypene i Kongsberg byr for øvrig på turer av varierende vanskelighetsgrad, slik at de fleste vil finne utfordringer som passer for alder, kondisjon eller dagsform. Alpinbakker finnes og så i Bergerbakken (Hvittingfoss) som nås på ca. 40 minutters biltur.Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil i prospektet.

Type, eierform og byggeår

Hytte Selveier, oppført i 2022

Bygninger og byggemåte

Hytta er tegnet av siv.arkitekt Marit Fåsetbru, og oppført av Stilbygg Kongsberg AS, lokale, faglærte håndverkere.

Utvending er hytta kledd i malmfuru som ikke trenger beis, men gråner naturlig. Taket har shingel. Det er overbygget uteplass ved inngangspartiet og en med utgang fra oppholdsrommet. Det er satt opp utebod i tilknyttning til hytta.

Innhold

1.Etasje: Entre/Gang. 3 Soverom. Bad. Vaskerom/ekstra WC. Stue / Kjøkken.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 90 kvm, Bruksareal: 90 kvm

Standard

Innflyttningsklar fritidsbolig i moderne utførelse med gode solforhold hele dagen.

Innvendig
God og luftig takhøyde i stue, kjøkken og gang med store 3-lags vinduer som slipper inn mye lys. Hytta har panel på stort sett alle veggene som er beiset i fargen Drivved. Himlingen er hvitmalt panel, og eikeparkett eller fliser på gulvene. Det er varmekabler i gulvene, i gang, bad, vaskerom og stue/kjøkken, gjør det lunt og komfortabelt. Moderne peisovn gir også godt med varme på kalde vinter kvelder. De store vinduene gir flott utsikt mot Skrim og Sveinsbufjell. Hytta har 3 gode soverom og mulighet for inntil 8 sengeplasser.

Kjøkken
Grå kjøkkeninnredning "Vidde Granit" fra Sigdal i L-form og halvøy. Kjøkkenets utforming gjør at det er god lagringsplass, samtidig som du har godt med kjøkkenbenk å jobbe på. Den lille halvøya fungerer både som en romdeler, og som en frokostplass. Integrerte hvitevarer. Det er god plass til et stort spisebord mellom kjøkkenet og stuen. Fra oppholdsrommet er det utgang til overbygd og skjermet uteplass med kveldssol.

Våtrom
Badet har beisa panelvegger og fliser på gulvet med baderomsinnredning, dusjhjørne og wc i passende fargetoner. Det er et romslig og luftig bad i forhold til hyttas størrelse. Vaskerommet har samme fremtoning som badet, her er det også satt inn WC. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på både bad og vaskerom.


Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på badet, vaskerommet, i gang og  stue/kjøkken. Peisovn med stålpipe i stue. Forøvrig elektrisk oppvarming.
Lunos mekanisk gjenvinning.

Parkering

Det er gode parkeringsmuligheter for flere biler på egen tomt.

Areal og eierform

Areal: 1 140 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Gårdsplassen er opparbeidet med pukk, ellers er det naturtomt rundt hytta.

Eier

Tone eiendom as

Vei, vann og avløp

Vann fra felles borehull.
Eiendommen er tilknyttet helårs privat vei med årskort Rajeveien kr. 1 100,-.
Privat kloakk med tilknytning Raje avløp AS med årsavgift kr. 5 000,-.
Årsavgift for vei, vann og brøyting kr. 5 000,- til Skjerpet AS.

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN:
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Kongsberg kommune er avsatt til Fritidsbebyggelse, Nåværende, Kommuneplanens arealdel 2013 - 2025 (KPLAN13), Ikrafttredelse 12.11.2014.

GJELDENDE REGULERING:
Eiendommen går innunder reguleringsplan 405R, Kopperskjerpet hyttefelt Raje med formål Fritidsbebyggelse-frittliggende, Ikrafttredelse 22.08.2012.

BEBYGGELSESPLAN:
Eiendommen eller del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov.

MIDLERTIDIG FORBUD MOT TILTAK:
Eiendommen eller del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.

REGULERING UNDER ARBEID:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen.

PLANFORSLAG:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Alle opplysninger fra Kongsberg kommune.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 31.05.2022. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

4 350 000,-

Beregnet totalkostnad

4 350 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
10 625,- (Dokumentavgift kun for tomten(tomtepris kr 425 000,-))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
--------------------------------------------------------
23 967,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 373 967,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted. Kommunen tar forbehold om at det kan være avvik i deres registre i forhold til den faktiske situasjonen og at det kan foreligge forhold omkring eiendom og bygninger som kommunen ikke er kjent med.

Takst / tilstandsrapport

Det er ikke foretatt tilstandsrapport, da dette er en nyoppført bolig.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter innhentes fra Kongsberg kommune og reflekterer fjoråret. Det var ingen kommunale gebyrer fakturert på eiendommen i 2021. Forskudd/prognose for inneværende år er ikke beregnet av kommunen.

Selger opplyser om;
Eiendomsskatt - antatt kr. 1100,-/år
Hytterenovasjon - kr. 1430,-/år
Feie og tilsynsavgift - kr. 609,-/år

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: ,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Provisjon (Kr.60 625)
Tilrettelegging (Kr.15 950)
Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585)
Garantiforsikringspremie (Kr.2 950)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Integrerte hvitevarer medfølger i handelen.
Det er ikke lagt fiberkabler på hyttefeltet, mobilnett via 4G.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Ta kontakt for å avtale visning.

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.
Fritidsboligen er innflyttningsklar og det kan derfor avtales rask overtagelse.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 982832632
Laster kart..

Arnfinn H. Sørhaug

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Arnfinn H. Sørhaug

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?