Til innholdet

KONGSBERG / SKRIM - Stor prosjektert hytte over 2 plan på eiet tomt. Ferdigstilt innen 01.07.23

Amalie Røsholtsvei 104
Prisantydning 4 890 000 , -
Boligtype: Hytte
P-ROM: 110
BRA: 138 m²
Soverom: 4
Byggeår: 2021
Tomtareal: 1035 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Arnfinn H. Sørhaug

Arnfinn H. Sørhaug

Kort om eiendommen

Denne flotte fritidsboligen under oppføring vil ha en moderne og funksjonell utforming, med smarte og praktiske løsninger som gir enkel og behagelig hverdagsbruk. Med topp moderne isolasjonsteknologi vil hytta være svært energieffektiv, og det vil være enkelt å holde temperaturen inne i hytta både på vinteren og sommeren.

Inne i hytta vil man finne laminatgulv i alle rom utenom våtrom og bod, hvor det vil bli flislagt. Kjøkkenet vil være levert av IKEA i henhold til plantegningene, og vil inneholde en rekke smarte løsninger. Hytta vil også ha flotte bad- og vaskeromsløsninger, med flislagt gulv og panel på veggene, og en dusj med blandebatteri. Det vil også være et toalett, en avtrekksvifte, et skyllekar med blandebatteri og opplegg for vaskemaskin, samt en varmtvannsbereder og et vannskap.

Eiendommen er ferdigstilt utvendig og er oppført i henhold til norsk byggeskikk og standard. Utbygger tilbyr forskjellige stadier av ferdigstillelse helt frem til nøkkelferdig, slik at du kan få din drømmehytte. Med plate på mark og Jakcon ringmur, A-takstoler og Isola rett shingel i fargen sort på taket, vil denne hytta bli både stilig og solid. Med sorte takrenner og nedløp, yttervegger av reisverk med dobbelt falset kledning beiset i seterbrun med Tjæralin dekkbeis, samt toppsving vinduer med sprosser og fastkarm vinduer, vil hytta være et syn for øyet.

Adresse

Amalie Røsholtsvei 104 3648 Passebekk

Adkomst

Se kartskisse i FINN.no-annonse for veibeskrivelse. Det vil bli skiltet med Z-Eiendom visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Beliggenhet

Hytta er beliggende i et nyere hyttefelt på Digerhaug. Et solrikt område for et aktivt friluftsliv på Skrim, som er et av Østlandets flotteste friluftsområder. Vannene i området tilbyr bademuligheter og fiske med felles fiskekort for hele området. Området ligger med Skrim og Sauherradfjella naturreservat og landskapsvernområde som nærmeste nabo.

Nærområdet

Skrim byr på flotte turopplevelser både sommer og vinter. Sommerstid er det idylliske badevann, gode fiskemuligheter (med fiskekort) og mye bær og sopp å finne.

Terrenget er hovedsakelig lett kupert, men tilbyr også krevende fjellpartier for den som måtte ønske det. Det er et omfattende merket løypenett, både sommer og vinter, hvor ca. 90 km, skiløyper kjøres opp med to-spors-løypemaskin eller snøscooter. Vintrene er snøsikre på Skrim, og løypenettet er blant de beste i Kongsberg. Løypene er en del av det regionale løypenettet som forbinder Vestfold med Hardangervidda. Turistforeningen har flere hytter innover i fjellområdet og det er fine utfluktsmuligheter til f.eks. "Styggemann" som er et kjent utsiktspunkt.

Fra Skrim er det ca. 40 minutters kjørevei til golfbane og skisenteret i Kongsberg. Således er det ikke problematisk når de yngste søker mere fart og spenning enn de flotte oppkjørte løypene i Skrimfjella kan by på. Alpinløypene i Kongsberg byr for øvrig på turer av varierende vanskelighetsgrad, slik at de fleste vil finne utfordringer som passer for alder, kondisjon eller dagsform. Alpinbakker finnes og så i Bergerbakken (Hvittingfoss) som nås på ca. 30 minutters biltur.

Klikk deg inn på VisitSkrim sin youtube kanal for flotte videoer, både sommer som vinter! Se for øvrig mer informasjon på www.visitskrim.no.
Link (kopieres til nettleser): https://www.youtube.com/channel/UCaaMM-bGEJjO5yrq-2s3mZw


Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil i prospektet.

Type, eierform og byggeår

Hytte Selveier, oppført i 2021

Bygninger og byggemåte

Fritidsbolig under oppføring.

Hytta er ferdigstilt utvending, samt ferdig isolert innvendig. Her får du en hytte som er tett og oppført i henhold til norsk byggeskikk og standard, men med muligheten for å fullføre hytta selv.

Det er satt opp plate på mark med Jakcon ringmur og 25 cm isopor med radonsperre. Hytta har A-takstoler over deler av bygget med hemsrom. Det er sperretak over stue og kjøkken. Taket er tekket med Isola rett shingel i fargen sort. Det er sorte takrenner med nedløp. Lufting via 48 mm lekter, samt vindsperre. Yttervegger av reisverk med dobbelt falset kledning beiset i seterbrun med Tjæralin dekkbeis. Vinduene er både toppsving vinduer med sprosser og fastkarm vinduer. Ytterdøren er fra Harmoni. Alle vinduer og dører er malt i hvitt (NCS kode: S0502-Y).

Utbygger har planlagt fritidsboligen nøkkelferdig og har full byggebeskrivelse frem til dette punktet. For mer informasjon om byggebeskrivelse ta kontakt med megler.

Innhold

2 stuer, 4 soverom og 2 bad. Stor sportsbod.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 2, Antall rom: 5

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 110 kvm, Bruksareal: 138 kvm

Arealer er hentet fra tegninger mottatt fra selger.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Fritidsbolig under oppføring.

Eiendommen vil ha en moderne og funksjonell utforming, med smarte og praktiske løsninger som gir enkel og behagelig hverdagsbruk.

Inne i hytta vil man finne laminatgulv i alle rom utenom våtrom og bod, hvor det vil bli flislagt. I stue, hall, vaskerom, bad og vindfang vil det bli lagt varmekabler. Vegger og tak vil ha et stilrent preg med panel og fliser, og i badstuen vil det bli benyttet granpanel. Kjøkkenet vil være levert av IKEA i henhold til plantegningene, og vil inneholde en rekke smarte løsninger.

Eiendommen vil være utstyrt med det siste innen elektriske installasjoner, og vil følge NEK 400 standarden. Utenfor vil man finne et sort strømskap, og innvendig vil det bli montert et eget skap for elektriske installasjoner i boden. Bad, hall og vaskerom vil ha spotter i taket, mens stue, kjøkken og soverom vil bli utstyrt med panelovner. I stuen vil det også bli installert en vedovn med stålpipe, og badstuen vil ha sin egen badstueovn. Det er verdt å nevne at hytta er bygget med topp moderne isolasjonsteknologi, som bidrar til å gjøre den svært energieffektiv. Med god isolasjon holdes varmen inne i hytta om vinteren, samtidig som det blir lettere å holde hytta kjølig om sommeren. Dette gjør det mer kostnadseffektivt å varme opp hytta, og gir samtidig en mer miljøvennlig løsning.

Badet vil ha flislagt gulv og vegger, med unntak av området rundt dusjen som vil ha dusjvegger. På badet vil det være et flott servantskap med vask, overskap, og speil, samt en dusj med blandebatteri. Badet vil også ha et toalett, og en avtrekksvifte for å sørge for god ventilasjon.

Vaskerommet vil også ha flislagt gulv og panel på veggene, med unntak av dusjområdet som også her vil ha fliser på veggen. Vaskerommet vil ha et dusjhjørne med dusjgarnityr og blandebatteri, samt et toalett. I tillegg vil det være et skyllekar med blandebatteri og opplegg for vaskemaskin, samt en varmtvannsbereder og et vannskap. En avtrekksvifte vil også være på plass for å sørge for god ventilasjon på vaskerommet.

Utbygger ønsker at du skal få din drømmehytte! Det er mulighet for å få hytta ferdigstilt i forskjellige stadier helt frem til nøkkelferdig. Dette kan avtales direkte med utbygger.

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

Dette er en prosjektert hytte og selges derfor i henhold til budstadsoppføringslova.

Oppvarming

Vi gjør spesielt oppmerksom på at Glitre energi har et krav om maksimalt samtidig uttak på 11 KW pr. fritidseiendom på Digerhaugmyra.

Parkering

Parkering på egen eiendom, rett ved hytteveggen. For øvrig gjelder kommunale/lokale bestemmelser for parkering i terreng/nærområde.

Areal og eierform

Areal: 1 035 kvm, Eierform: Eiet tomt

Eier

Farmen Bygg & Eiendom AS

Vei, vann og avløp

Felles privat vei inn i hyttefeltet. Bomvei fra offentlig vei.
Eiendommen er ikke tilknyttet offentlig vann og avløp. Eiendommen er tilknyttet privat kloakk, og vann tilknyttet privat anlegg i området.

Reguleringsforhold

Kommuneplan/Kommunedelplan:
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Fritidsbebyggelse,Nåværende // Kommuneplan (22.06.2022)

Gjeldende regulering:
Eiendommen ligger i område som reguleres av Id 343R, Omholtfjell (11.03.2009), reguleringsformål; Fritidsbebyggelse og Id 473R, Digerhaugmyra hyttefelt (02.11.2016), reguleringsformål; Fritidsbebyggelse-frittliggende.

Bebyggelsesplan:
Eiendommen eller del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov.

Midlertidig forbud mot tiltak:
Eiendommen eller del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.

Regulering under arbeid:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen.

Planforslag:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Alle opplysninger fra Kongsberg kommune.

Ferdigattest

Boligen er under oppføring og har derfor ikke ferdigattest på dette tidspunktet. Det er gitt igangsettingstillatelse fra kommunen, datert 15.06.2021.

Prisantydning

4 890 000,-

Beregnet totalkostnad

4 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 13 750,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 550 000,-)) -------------------------------------------------------- 15 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 905 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Kommunale avgifter

Ingen gebyrer registrert på eiendommen.

På Skrim er det vanlig at man betaler for årskort på Skrimveien/Digerhaugveien, brøyting, avgift til Skrim vann og avløp, Skrim hytteeierforening og frivillig løypekjøring til en samlet sum av ca kr. 12.000,-/år. Dette beløpet vil variere avhengig av individuelle avtaler for hver hytte.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilrettelegging (Kr.14 950)
Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585)
Garantiforsikringspremie (Kr.2 950)
Provisjon (kr. 60 625)

Solgt iht. bustadoppføringsloven

Eiendommen selges ihht bustadoppføringsloven og dens bestemmelser om garanti og sikring av innbetalte midler. Kjøpesummen vil ikke overføres før oppgjørsavdelingen har mottatt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse eller nødvendige garantier.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Heftelser som skal følge eiendommen:

1879/900027-1/26  Erklæring/avtale  
Tinglyst  29.07.1879 
Grensegangssak
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1908/900087-1/26  Erklæring/avtale  
Tinglyst  03.11.1908 
Grensegangssak
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1935/900130-1/26  Erklæring/avtale  
Tinglyst  07.05.1935 
Bestemmelse om regulering av innsjø/vann/elv
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1935/900130-2/26  Bestemmelse om veg  
Tinglyst 07.05.1935 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:12  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:13  
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1947/1655-3/26  Bestemmelse om gjerde  
Tinglyst  22.12.1947 
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1961/2456-1/26  Jordskifte  
Tinglyst  23.12.1961 
Grensegangssak
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1962/375-1/26  Skjønn  
Tinglyst  22.02.1962 
Bestemmelse om regulering av innsjø/vann/elv
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1998/3892-265/26   ** Diverse påtegning  
Tinglyst  25.08.1998 
Ny rettighetshaver:
STATKRAFT SF 962986277

2005/3625-3/26   ** Diverse påtegning  
Tinglyst 24.06.2005 
Ny rettighetshaver:
STATKRAFT ENERGI AS

1965/276-1/26  Jordskifte  
Tinglyst  05.02.1965 
Grensegangssak
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1996/5872-1/26  Erklæring/avtale  
Tinglyst  20.11.1996 
Rett til oppføring av telemast og hytte i forbindelse med drift og anlegg av mobiltelefonsystemene GSM og NMT.
Med flere bestemmelser
Rettighetshaver
TELENOR MOBIL AS, 964094659
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2000/116-3/26  Best. om adkomstrett  
Tinglyst  10.01.2000 
rettighetshaver:Knr:0604 Gnr:42 Bnr:5 Fnr:11 F  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:74 F  
Bestemmelse om parkering
Bestemmelse om vannrett
Bestemmelse om kloakkrenseanlegg
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2000/4540-3/26  Best. om adkomstrett  
Tinglyst  14.09.2000 
rettighetshaver:Knr:0604 Gnr:42 Bnr:5 Fnr:1 F  
Bestemmelse om parkering
Bestemmelse om vannrett
Bestemmelse om kloakkrenseanlegg
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2001/4520-3/26  Best. om adkomstrett  
Tinglyst  06.09.2001 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:17  
Bestemmelse om vannrett
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2002/6479-1/26  Fredningsvedtak  
Tinglyst  28.11.2002 
FORSKRIFT OM VERNEPLAN FOR SKRIM
FREDNING AV SKRIMFJELLA NATURRESERVAT
IFLG. KONGELIG RESOLUSJON AV 08.11.2002
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2002/6480-1/26  Fredningsvedtak  
Tinglyst  28.11.2002 
FORSKRIFT OM VERNEPLAN FOR SKRIM
VERN AV SKRIMFJELLA LANDSKAPSVERNOMRÅDE
IFLG. KONGELIG RESOLUSJON AV 08.11.2002
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2009/8226-6/200   ** Diverse påtegning  
Tinglyst  07.01.2009 
Endringer i forskrift 08.11.2002 nr.1283

2003/2167-2/26  Best. om adkomstrett  
Tinglyst  02.05.2003 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:68  
Bestemmelse om parkering
Bestemmelse om vannrett
Bestemmelse om kloakkrenseanlegg
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2003/2168-2/26  Best. om adkomstrett  
Tinglyst  02.05.2003 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:67  
Bestemmelse om parkering
Bestemmelse om vannrett
Bestemmelse om kloakkrenseanlegg
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2003/6370-3/26  Best. om adkomstrett  
Tinglyst  06.11.2003 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:66  
Bestemmelse om parkering
Bestemmelse om vannrett
Bestemmelse om kloakkrenseanlegg
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2004/1892-2/26  Best. om adkomstrett  
Tinglyst  02.04.2004 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:70  
Bestemmelse om vannrett
Bestemmelse om parkering
Bestemmelse om kloakkrenseanlegg
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2004/1896-2/26  Bestemmelse om veg  
Tinglyst  02.04.2004 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:69  
Bestemmelse om vannrett
Bestemmelse om parkering
Bestemmelse om kloakkrenseanlegg
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2004/1928-2/26  Best. om adkomstrett  
Tinglyst  05.04.2004 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:65  
Bestemmelse om vannrett
Bestemmelse om kloakkrenseanlegg
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2005/2666-1/26  Bestemmelse om veg  
Tinglyst  13.05.2005 
BESTEMMELSE OM ANLEGG OG BRUK AV SVARTTJERNVEIEN FOR
GNR. 42 BNR. 8 OG NÅVÆRENDE OG FREMTIDIGE HYTTEEIERE
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2005/2667-1/26  Bestemmelse om veg  
Tinglyst  13.05.2005 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:4  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:8  
BESTEMMELSE OM ANLEGG OG BRUK AV MIDDAGSLIVEIEN
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2005/2668-1/26  Bestemmelse om veg  
Tinglyst  13.05.2005 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:8  
BESTEMMELSE OM FREMFØRING OG BRUK AV DAMVEIEN
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2005/5432-2/26  Best. om adkomstrett  
Tinglyst 15.09.2005 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:71  
Bestemmelse om parkering
Bestemmelse om vannrett
Bestemmelse om kloakkrenseanlegg
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2008/569209-1/200  Best. om vann/kloakkledn.  
Tinglyst  10.07.2008 
Rettighetshaver:SKRIM VANN OG AVLØPSSELSKAP AS  
Org.nr: 992352655
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2008/601781-2/200  Jordskifte  
Tinglyst  22.07.2008 
Sak: 0600-2005-0017 Støleelven
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2009/8226-5/200  Fredningsvedtak  
Tinglyst  07.01.2009 
Forskrift om verneplan for skog
Skrim og Sauheradfjella naturreservat iflg. kongelig resolusjon av 19.12.2008
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2015/428607-1/200  Jordskifte  
Tinglyst 15.05.2015 
Grensegangsak 0600-2003-0019 Skrimfjella landskapsvernområde
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/1031887-1/200  Bestemmelse om veg  
Tinglyst  21.09.2017 21:00 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:151  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:152  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:153  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:154  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:155  
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/1031887-2/200  Bestemmelse om vannledning  
Tinglyst  21.09.2017 21:00 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:151  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:152  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:153  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:154  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:155  
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/1031887-3/200  Bestemmelse om kloakkledning  
Tinglyst  21.09.2017 21:00 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:151  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:152  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:153  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:154  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:155  
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2018/1724404-1/200  Bestemmelse om nettstasjon  
Tinglyst  21.12.2018 21:00 
Rettighetshaver:GLITRE ENERGI NETT AS  
Org.nr: 981915550
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg
Bestemmelse om (begrensning av) endring i terrenget i nærheten av anlegg
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/219916-1/200  Bestemmelse om adkomstrett  
Tinglyst  21.02.2019 21:00 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:230 F  
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2019/425430-1/200  Bestemmelse om veg  
Tinglyst  10.04.2019 21:00 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:228  
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2019/425430-2/200  Bestemmelse om vann/kloakk  
Tinglyst  10.04.2019 21:00 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:228  
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere


Rettigheter på andre eiendommer

Rettigheter på 3006-42/5, 3006-42/225, 3006-42/246, 3006-42/247, 3006-42/248, 3006-42/249
Rettigheter i eiendomsrett

2019/757465-1/200  Bestemmelse om veg  
Tinglyst  02.07.2019 21:00 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:227  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:229  
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Rettigheter på 3006-42/5, 3006-42/225, 3006-42/246, 3006-42/247, 3006-42/248, 3006-42/249
Rettigheter i eiendomsrett

2019/757465-2/200  Bestemmelse om vann/kloakk  
Tinglyst  02.07.2019 21:00 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:227  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:229  
Gjelder denne registerenheten med flere


Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Arnfinn H. Sørhaug

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Arnfinn H. Sørhaug

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?