Til innholdet

Familievennlig hytte på Skrim - 4 soverom, 8 sengeplasser, innflytningsklar med mulighet for rask overtagelse!

Amalie Røsholtsvei 102
Prisantydning 3 640 000 , -
Boligtype: Hytte
P-ROM: 70
BRA: 73 m²
Soverom: 4
Byggeår: 2020
Tomtareal: 1017 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Arnfinn H. Sørhaug

Arnfinn H. Sørhaug

Kort om eiendommen

Velkommen til Amalie Røsholtsvei 102!

Denne sjarmerende familiehytta har den perfekte balansen mellom moderne komfort og lun hyttekos. Planløsningen er ideell både for storfamilien og til en hyggetur med gode venner. Den åpne løsningen mellom stue og kjøkken gjør at alle kan være sammen selv om noen leser en bok i god stolen og andre spiller brettspill på spisebordet.

Hytta har 2 soverom på etasjeplan og 2 soverom i loftetasjen. På grunn av skråtaket i loftetasjen teller ikke dette som målbart areal.

Skrim byr på flotte turopplevelser. Sommerstid er det idylliske badevann, gode fiskemuligheter (med fiskekort) og mye bær og sopp å finne. Vinterne er snøsikre på Skrim, og løypenettet er blant de beste i Kongsberg. Skiløyper rett nedenfor hytta.

Ta kontakt med megler for en hyggelig hytteprat!

Finn.no: Lokalområde

SKRIM

Adresse

Amalie Røsholtsvei 102 3648 Passebekk

Adkomst

Se kartskisse i FINN.no-annonse for veibeskrivelse. Det vil bli skiltet med Z-Eiendom visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Nærområdet

Skrim byr på flotte turopplevelser både sommer og vinter. Sommerstid er det idylliske badevann, gode fiskemuligheter (med fiskekort) og mye bær og sopp å finne.

Terrenget er hovedsakelig lett kupert, men tilbyr også krevende fjellpartier for den som måtte ønske det. Det er et omfattende merket løypenett, både sommer og vinter, hvor ca. 90 km, skiløyper kjøres opp med to-spors-løypemaskin eller snøscooter. Vintrene er snøsikre på Skrim, og løypenettet er blant de beste i Kongsberg. Skiløypene går rett nedenfor hytta, så er er det bare å ta på seg skiene og legge ut på tur. Løypene er en del av det regionale løypenettet som forbinder Vestfold med Hardangervidda. Turistforeningen har flere hytter innover i fjellområdet og det er fine utfluktsmuligheter til f.eks. "Styggemann" som er et kjent utsiktspunkt.

Fra Skrim er det ca. 40 minutters kjørevei til golfbane og skisenteret i Kongsberg. Således er det ikke problematisk når de yngste søker mere fart og spenning enn de flotte oppkjørte løypene i Skrimfjella kan by på. Alpinløypene i Kongsberg byr for øvrig på turer av varierende vanskelighetsgrad, slik at de fleste vil finne utfordringer som passer for alder, kondisjon eller dagsform. Alpinbakker finnes og så i Bergerbakken (Hvittingfoss) som nås på ca. 30 minutters biltur.

Klikk deg inn på VisitSkrim sin youtube kanal for flotte videoer, både sommer som vinter! Se for øvrig mer informasjon på www.visitskrim.no.
Link (kopieres til nettleser): https://www.youtube.com/channel/UCaaMM-bGEJjO5yrq-2s3mZw


Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil i prospektet.

Type, eierform og byggeår

Hytte Selveier, oppført i 2020

Bygninger og byggemåte

Fritidsbolig oppført i 2020.

Byggegropen består av løsmasser av stein og grus, med naturlig drenering. Boligen er oppført på isolerte ringmurselementer, armert og fylt med betong. Gulvet er av betong over trykkfast isolasjon.

Takkonstruksjonen har A-takstoler i tre. Taket er tekket med asfaltshingel med beisa vindskier og israfter av beslag. Renner, nedløp og beslag er av lakkert/plastbelagt stål. Det er lufting over undertak. Ytterveggene er av bindingsverk med stående, royalimpregnert panel. Det er satt inn malte trevinduer med 2-lags glass og ytterdør av formpresset materiale. Terrassedøren har også 2-lags glass. Terrassen er bygget av impregnerte materialer og har beisa gulv. Det er en utvendig bod ved inngangen som har innlagt strøm.

Vannledning og avløpsledning er av plast(pel). Vann og avløp er koblet på privat fellesanlegg i området.(andelslag).

Innhold

Etasje: Stue/kjøkken , Bad , Entré , Gang , Soverom , Soverom 2 , Bod
Loft: Loftstue, Soverom 3 , Soverom 4

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 4, Bad: 1, Antall rom: 8, Antall senger: 8

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 73 kvm

Etasje: 70/73 m² P-rom/BRA
Loft: 0/0 P-rom/BRA (Loft har ikke målbare arealer pga lav takhøyde. Gulvarealet er ca 37 m²)

Arealer er hentet fra tilstandsrapporten og er ikke kontrollmålt av megler.

Møblering / utstyr

Selges møblert/utstyrt etter nærmere avtale. Gjenstander av affeksjonsverdi og personlige ting samt støvsuger inkludert veggfestet lader medfølger ikke.

Standard

Fritidsbolig oppført i 2020.

Innvendig er det lagt laminat og fliser på gulvene, veggene og himlingen har beisa panel. Fargevalgene er tidsriktige og gir både en moderne og lun følelse når du kommer inn i hytta. I stuen like ved kjøkkenet og gangen er det satt inn en moderne vedovn med rentbrennende kammer og pipe av stål. Piperøret er synlig i loftstuen. Plasseringen gjør at denne hjelper til med å varme opp hele hytta. I gangen er det satt inn malt trapp med beisa trinn mellom etasjene. Trappen er noe smalere enn normalt, men det har liten praktisk betydning. Alle innvendige dører er av formpresset materiale.

Stue og kjøkken har åpen løsning. Det er stor plass til en flott spisestue og kjøkkenet rammer inn det ene hjørnet av rommet. Kjøkkeninnredningen har skrog av massivt tre med skråhøvlete kanter og innfelt finerpanel. Det er en benkeplate av høytrykkslaminat med kum av rustfritt stål. Det er integrert komfyr, koketopp, kjøleskap og oppvaskmaskin. Kjøkkenventilator er plassert i overskap og har uttrekk ut av boligen.

Badet har fått fliser på gulv av betong, med elektriske varmekabler. Det er smøremembran på gulvene og våtromsplater som tett sjikt på veggene. Det er mekanisk avtrekk og sluk av plast. Det er satt inn lys innredning med servant, wc, dusj med vegger og opplegg for vaskemaskin på badet. Hyttas varmtvannstank er en ekspress bereder som varmer opp vannet raskt.

Ved inngangen er det en utvendig bod med innlagt strøm til oppbevaring av blandt annet ski, ved og andre ting man måtte trenge.

Fra stuen/spisestuen er det utgang til terrassen som strekker seg over to sider av hytta. Her er det gode solforhold og mulighet for mange hyggelige stunder. 

Bygget er utført med forskriftsmessig radonsperre og dokumentasjon foreligger.

Internett: mobilt bredbånd fra Telenor

Øvrig teknisk info om boligen (utdrag av tilstandsrapport):
Vannrør av kobber og med rør i rør system. Fordelingskap med stoppekran plassert på badet. Det er avløpsrør av plast. Hytta har ventiler i vegger. Forøvrig naturlig ventilasjon. Varmtvannstanken er på ca 120 liter. Elektrisk anlegg med skjult ledningsnett. Sikringsskap med automatsikringer. 32 amp hovedsikring og 1fordelingskurser.

Tilstandsrapport og angivelse av tilstandsgrader

Det foreligger en tilstandsrapport datert xx med befaringsdato xx fra xx som er en uavhengig og autorisert Takstmann. En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten, hvor innholdet i denne er regulert i egen forskrift, gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Rapporten fremhever vanligvis ikke positive egenskaper ved boligen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen. Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger; - xx stk. tilstandsgrad 0 (TG0 lys grønn) - ingen avvik.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
-  22 stk tilstandsgrad 0 (TG0) - ingen avvik
-  2 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
-  0 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
-  2 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
-  0 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.
 
Elementer hvor TG-2 tilstandsgrad er angitt som hovedvurdering, med kommentarer utover normal elde/slitasje/levetidsbetraktninger som kan kreve tiltak:

Utvendig - Nedløp og beslag: Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier. Mangler snøfangere i tillegg.

Våtrom - Overflater vegger og himling - Bad: Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (dusjsonen), løsningen eller byggematerialet er uegnet.
 

Det vises forøvrig til rapportens øvrige beskrivelser med detaljer og tilstandsvurderinger som er del av PDF-salgsoppgave som må leses før inngivelse av bud

Oppvarming

Vedovn, varmekabler på bad ellers øvrig elektrisk oppvarming.

Parkering

Parkering på egen eiendom. For øvrig gjelder kommunale/lokale bestemmelser for parkering i terreng/nærområde.

Areal og eierform

Areal: 1 017 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Flatt og skrånet terreng.

Eier

Mads Ole Wold Therese Wold

Vei, vann og avløp

Felles privat vei inn i hyttefeltet. Bomvei fra offentlig vei.
Vann tilknyttet privat anlegg i området.
Helårs privat kloakk/avløp med koblet tilknytning til Skrim Vann og Avløpsselskap AS.

Reguleringsforhold

Kommuneplan/Kommunedelplan:
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Fritidsbebyggelse,Nåværende og LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag,Nåværende // Kommuneplan (22.06.2022)

Gjeldende regulering:
Eiendommen ligger i område som reguleres av Id 473R, Digerhaugmyra hyttefelt (02.11.2016), reguleringsformål; Friluftsformål, Bevaring naturmiljø og Fritidsbebyggelse-frittliggende.

 Bebyggelsesplan:
Eiendommen eller del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov.

Midlertidig forbud mot tiltak:
Eiendommen eller del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.

Regulering under arbeid:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen.

Planforslag:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Alle opplysninger fra Kongsberg kommune.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 22.05.2020. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

3 640 000,-

Beregnet totalkostnad

3 640 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 91 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 640 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 104 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 744 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Anders Auen Takstdato : 09.12.2022 Formuesverdi : 780 000,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til  5776 kWh. Forbrukstall er innhentet fra Glitre Energi Nett AS og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 89512111 Premie: 4609

Kommunale avgifter

Kr. 3 447,40 pr. år Fakturert beløp hittill i 2022 som dekker Eiendomsskatt Bolig, Feie- og tilsynsavg. fritid og Hytterenovasjon. Løpende gebyr brukes for å fordele en årlig kostnad på flere innbetalinger.

Andre utgifter:
Årskort Skrimveien/Digerhaugveien p.t. kr. 2.300,-
Brøyting internveier/gårdsplass, p.t. kr. 4.050,-
Skrim vann og avløp (gjelder kun kloakk) p.t. kr. 5.312,- (egen aksjepost som kan gi utbytte ved overskudd)
Drift av pumpehus, p.t. kr. 3.500,-
Privat vannforsyning, p.t.ca. kr. 300,-
Frivillig løypekjøring.
Skrim hytteeierforening (frivillig) kr 350,-

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:780 000,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: ,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilrettelegging (Kr.16 950)
Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585)
Garantiforsikringspremie (Kr.2 950)
Provisjon (kr. 61 250)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Heftelser som skal følge eiendommen:

1879/900027-1/26  Erklæring/avtale  
Tinglyst 29.07.1879 
Grensegangssak
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1908/900087-1/26  Erklæring/avtale  
Tinglyst 03.11.1908 
Grensegangssak
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1935/900130-1/26  Erklæring/avtale  
Tinglyst 07.05.1935 
Bestemmelse om regulering av innsjø/vann/elv
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1935/900130-2/26  Bestemmelse om veg  
Tinglyst 07.05.1935 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:12  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:13  
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1947/1655-3/26  Bestemmelse om gjerde  
Tinglyst 22.12.1947 
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1961/2456-1/26  Jordskifte  
Tinglyst 23.12.1961 
Grensegangssak
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1962/375-1/26  Skjønn  
Tinglyst 22.02.1962 
Bestemmelse om regulering av innsjø/vann/elv
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1998/3892-265/26   ** Diverse påtegning  
Tinglyst 25.08.1998 
Ny rettighetshaver:
STATKRAFT SF 962986277

2005/3625-3/26   ** Diverse påtegning  
Tinglyst 24.06.2005 
Ny rettighetshaver:
STATKRAFT ENERGI AS

1965/276-1/26  Jordskifte  
Tinglyst 05.02.1965 
Grensegangssak
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1996/5872-1/26  Erklæring/avtale  
Tinglyst 20.11.1996 
Rett til oppføring av telemast og hytte i forbindelse med drift og anlegg av mobiltelefonsystemene GSM og NMT.
Med flere bestemmelser
Rettighetshaver
TELENOR MOBIL AS, 964094659
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2000/116-3/26  Best. om adkomstrett  
Tinglyst 10.01.2000 
rettighetshaver:Knr:0604 Gnr:42 Bnr:5 Fnr:11 F  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:74 F  
Bestemmelse om parkering
Bestemmelse om vannrett
Bestemmelse om kloakkrenseanlegg
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2000/4540-3/26  Best. om adkomstrett  
Tinglyst 14.09.2000 
rettighetshaver:Knr:0604 Gnr:42 Bnr:5 Fnr:1 F  
Bestemmelse om parkering
Bestemmelse om vannrett
Bestemmelse om kloakkrenseanlegg
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2001/4520-3/26  Best. om adkomstrett  
Tinglyst 06.09.2001 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:17  
Bestemmelse om vannrett
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2002/6479-1/26  Fredningsvedtak  
Tinglyst 28.11.2002 
FORSKRIFT OM VERNEPLAN FOR SKRIM
FREDNING AV SKRIMFJELLA NATURRESERVAT
IFLG. KONGELIG RESOLUSJON AV 08.11.2002
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2002/6480-1/26  Fredningsvedtak  
Tinglyst 28.11.2002 
FORSKRIFT OM VERNEPLAN FOR SKRIM
VERN AV SKRIMFJELLA LANDSKAPSVERNOMRÅDE
IFLG. KONGELIG RESOLUSJON AV 08.11.2002
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2009/8226-6/200   ** Diverse påtegning  
Tinglyst 07.01.2009 
Endringer i forskrift 08.11.2002 nr.1283

2003/2167-2/26  Best. om adkomstrett  
Tinglyst 02.05.2003 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:68  
Bestemmelse om parkering
Bestemmelse om vannrett
Bestemmelse om kloakkrenseanlegg
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2003/2168-2/26  Best. om adkomstrett  
Tinglyst 02.05.2003 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:67  
Bestemmelse om parkering
Bestemmelse om vannrett
Bestemmelse om kloakkrenseanlegg
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2003/6370-3/26  Best. om adkomstrett  
Tinglyst 06.11.2003 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:66  
Bestemmelse om parkering
Bestemmelse om vannrett
Bestemmelse om kloakkrenseanlegg
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2004/1892-2/26  Best. om adkomstrett  
Tinglyst 02.04.2004 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:70  
Bestemmelse om vannrett
Bestemmelse om parkering
Bestemmelse om kloakkrenseanlegg
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2004/1896-2/26  Bestemmelse om veg  
Tinglyst 02.04.2004 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:69  
Bestemmelse om vannrett
Bestemmelse om parkering
Bestemmelse om kloakkrenseanlegg
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2004/1928-2/26  Best. om adkomstrett  
Tinglyst 05.04.2004 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:65  
Bestemmelse om vannrett
Bestemmelse om kloakkrenseanlegg
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2005/2666-1/26  Bestemmelse om veg  
Tinglyst 13.05.2005 
BESTEMMELSE OM ANLEGG OG BRUK AV SVARTTJERNVEIEN FOR
GNR. 42 BNR. 8 OG NÅVÆRENDE OG FREMTIDIGE HYTTEEIERE
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2005/2667-1/26  Bestemmelse om veg  
Tinglyst 13.05.2005 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:4  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:8  
BESTEMMELSE OM ANLEGG OG BRUK AV MIDDAGSLIVEIEN
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2005/2668-1/26  Bestemmelse om veg  
Tinglyst 13.05.2005 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:8  
BESTEMMELSE OM FREMFØRING OG BRUK AV DAMVEIEN
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2005/5432-2/26  Best. om adkomstrett  
Tinglyst 15.09.2005 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:71  
Bestemmelse om parkering
Bestemmelse om vannrett
Bestemmelse om kloakkrenseanlegg
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2008/569209-1/200  Best. om vann/kloakkledn.  
Tinglyst 10.07.2008 
Rettighetshaver:SKRIM VANN OG AVLØPSSELSKAP AS  
Org.nr: 992352655
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2008/601781-2/200  Jordskifte  
Tinglyst 22.07.2008 
Sak: 0600-2005-0017 Støleelven
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2009/8226-5/200  Fredningsvedtak  
Tinglyst 07.01.2009 
Forskrift om verneplan for skog
Skrim og Sauheradfjella naturreservat iflg. kongelig resolusjon av 19.12.2008
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2015/428607-1/200  Jordskifte  
Tinglyst 15.05.2015 
Grensegangsak 0600-2003-0019 Skrimfjella landskapsvernområde
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/1031887-1/200  Bestemmelse om veg  
Tinglyst 21.09.2017 21:00 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:151  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:152  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:153  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:154  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:155  
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/1031887-2/200  Bestemmelse om vannledning  
Tinglyst 21.09.2017 21:00 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:151  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:152  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:153  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:154  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:155  
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/1031887-3/200  Bestemmelse om kloakkledning  
Tinglyst 21.09.2017 21:00 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:151  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:152  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:153  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:154  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:155  
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2018/1724404-1/200  Bestemmelse om nettstasjon  
Tinglyst 21.12.2018 21:00 
Rettighetshaver:GLITRE ENERGI NETT AS  
Org.nr: 981915550
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg
Bestemmelse om (begrensning av) endring i terrenget i nærheten av anlegg
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2019/219916-1/200  Bestemmelse om adkomstrett  
Tinglyst 21.02.2019 21:00 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:230 F  
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2019/425430-1/200  Bestemmelse om veg  
Tinglyst 10.04.2019 21:00 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:228  
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2019/425430-2/200  Bestemmelse om vann/kloakk  
Tinglyst 10.04.2019 21:00 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:228  
Overført fra: 3006-42/5
Gjelder denne registerenheten med flere


Rettigheter på andre eiendommer

Rettigheter på 3006-42/5, 3006-42/225, 3006-42/246, 3006-42/247, 3006-42/248, 3006-42/249
Rettigheter i eiendomsrett

2019/757465-1/200  Bestemmelse om veg  
Tinglyst 02.07.2019 21:00 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:227  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:229  
Gjelder denne registerenheten med flere
 

Rettigheter på 3006-42/5, 3006-42/225, 3006-42/246, 3006-42/247, 3006-42/248, 3006-42/249
Rettigheter i eiendomsrett

2019/757465-2/200  Bestemmelse om vann/kloakk  
Tinglyst 02.07.2019 21:00 
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:227  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:229  
Gjelder denne registerenheten med flere

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 982832632
Laster kart..

Arnfinn H. Sørhaug

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Arnfinn H. Sørhaug

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?