Til innholdet

Kjøpmannskjær ? Tidløs enebolig fra 2019. Barnevennlig, solrikt og attraktivt område. Muligheter i uinnredet 2.etasje.

Kirkeveien 433 A
Prisantydning 4 500 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 103
BRA: 107 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2019
Tomtareal: 740 m²

Adresse

Kirkeveien 433 A 3143 Kjøpmannskjær

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man over Kanalbroen og følger skilter mot Tjøme/Borgheim. Følg veien til man kommer til toppen av bakken i Kjøpmannskjær og ta så første vei til høye. Ta så første vei til venstre og eiendommen vil følge på høyre hånd. Det vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom.

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et etablert, barnevennlig og attraktivt boligområde på Kjøpmannskjær i Nøtterøy kommune, ca. 10,8 km fra Tønsberg. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Eiendommen har også umiddelbar nærhet til Kiwi dagligvare i Kjøpmannskjær.

Fra eiendommen er det umiddelbar nærhet til skog og natur, samt kort gangavstand til sjøen og Vrengensundet med idylliske badeplasser og småbåthavn. Ved fjorden finner man en badeplass ute på odden i Sevika. Dette er et hyggelig badested for lokalbefolkningen med en liten sandstrand og badebrygge. Fra badeplassen går en fin kyststi som byr på god rekreasjon i naturskjønt landskap. Det er også flotte turområder i retning Tokenes og Tenvik.

Boligen ligger ikke langt fra Vrengenbrua, som knytter Nøtterøy og Tjøme sammen. Det er kort vei til Tømmerholt idrettsanlegg som er påkostet de senere år med blant annet kunstgressbane og sandvolleyballbane. Fra Tømmerholt blir det kjørt opp fine skiløyper (lysløypa) på vinterstid. For golfentusiaster er det kun få minutters kjøring til Nøtterøy golfklubb.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2019

Bygninger og byggemåte

Boligen har stue og kjøkken i ett rom, med store vindusflater og glassdører til uteplass. Den har et romslig vaskerom med egen inngang, delikat og tidsriktig bad og en skikkelig storstue som gir huset et innvendig særpreg.

Det er lagt til rette for at man enkelt kan dele av stue og kjøkken, eller et tredje soverom uten å måtte gjøre de store inngrepene.. Med den uinnredede 2. etasjen gir dette en fantastisk fin mulighet for å få et hus som familien kan fortsette å vokse i. Her kan du starte med to (mulighet for 3) soverom i 1. etasje og evt. innrede 2. etasjen til deres behov. Her finnes det mange muligheter.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 103 kvm, Bruksareal: 107 kvm, Bruttoareal: 199 kvm

1.Etasje, 107 kvm.: Hall, bad, 2 soverom, walk-in garderobe/bod, vaskerom, stue, spisestue og kjøkken.

2. etasje 61,5 kvm.: Uinnredet åpen etasje.
Det gjøres oppmerksom på at innredning av 2.etg. ikke er søkt om og må derfor søkes om til Færder kommune ved innredning.

Standard

Velkommen til Kirkeveien 433 A, en klassisk enebolig fra 2019. Det gjøres oppmerksom på at 2. etasjen ikke er innredet. Det er satt inn trapp og vinduer slik at det er muligheter for innredning av etasjen.

Man kommer inn i en lys og romslig hall med parkett på gulver og tapet på vegger. Videre kommer man inn i en særdeles romslig og moderne åpen løsning mellom stue og kjøkken, her har man plass til hele familien både i spise- og TV-stuen. Rommet har flere innredningsmuligheter både ift. møblering og muligheten for det 3. soverommet. Rommet har eikeparkett på gulver og lys tapet på vegger. Kjøkkenet er et delikat, klassisk kjøkken med lyse fronter, laminat benkeplate og flismønstrete plater over kjøkkenbenk. Kjøkkenet har hvitevarer som frittstående komfyr med keramisk koketopp, ventilator, fryseskap, kjøleskap og oppvaskmaskin.

Badet i boligen har våtromsbelegg (Kiruma Aluminium 146) på gulv med elektriske varmekabler og hvit flismønstret baderomspanel på vegger. Badet er tidsriktig og pent i moderne fargesammensetninger, og inneholder håndkletørker med vannbåren varme, dusjhjørne, toalett, servant i baderomsinnredning og speilskap med lysarmatur.

Pratisk vaskerom med egen utgang (glassdør). Vaskerommet har våtromsbelegg på gulver og våtromstapet på vegger. Vaskekum av stål, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel under benk, fraluftvarmepumpe og innredning.

Begge soverommene er store og tiltalende med parkett på gulv og tapet på vegger. Garderobeskaper på begge rommene. Et av rommene har også egen walk-in garderobe/bod.

Oppvarming

Vannbåren varme (radiatorer).
Fraluftsvarmepumpe med varmtvannsbereder for oppvaring av varmt tappevann.
Bad med elektriske varmekabler i gulvet.

Parkering

Eiendommen har egen, stor gårdsplass med asfaltgrus.

Tomt og hage

Hagen er opparbeidet med sådd plen og terrasse, samt innkjørsel/ parkeringsplass med asfaltgrus. Utvendig bod på 5 kvm. i kremhvit farge av galvanisert stål.

Eier

Tollef Thorsnes Jørgen Thorsnes Sonja Thorsnes Kjell Lauritz Thorsnes Lise Thorsnes

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
Adkomsten til eiendommen er fra kommunal vei. Veien fra "krysset" og ut til Kirkeveien er privat, men brøytes av kommunen.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse, vedtatt den 17.06.2015.
Eiendommen ligger i regulert område. Gjeldende reguleringsplan er: Reguleringsplan for Gnr. 82bnr. 5,9,12,17 og 25 m.fl. ved Lysheim (ID 722 352) med formål boliger, offentlig trafikkområde og høyspenningsanlegg, vedtatt den 12.12.2007.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Bestemmelse om veg
1970/2076-1/91. Tgl. 28.04.1970 
RETTIGHETSHAVER: NØTTERØY KOMMUNE.
Bestemmelser ang. snøbrøyting

Bestemmelse om vannledn.  
1971/4158-2/91. Tgl. 30.08.1971 
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Vegvesenets betingelser vedtatt

Bestemmelse om bebyggelse
1973/6826-1/91. tgl. 17.12.1973 
rettighetshaver:Knr:0729 Gnr:83 Bnr:73  
Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 1,5 m

Erklæring/avtale 
1984/577-1/91. Tgl. 16.01.1984 
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn

Bestemmelse om kloakkledn  
1992/1387-2/91. Tgl. 30.01.1992 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
 
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest.

Prisantydning

4 500 000,-

Beregnet totalkostnad

4 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
112 500,- (Dokumentavgift: 2,5%)
11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
--------------------------------------------------------
125 222,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 625 222,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Formuesverdi (ligningsverdi)

Fastsettelsen gjøres enten av Ligningskontoret eller på grunnlag av Boligkalkulator på www.skatteetaten.no.
Ligningsverdi vil avhenge av hvorvidt eier benytter boligen som sin primærbolig (folkeregistert adresse) eller sekundærbolig, hvorav sistnevnte vil få en høyere ligningsverdi enn primærboligen.

Forsikring

Selger er ansvarlig for forsikring frem til og med overtagelsen. Kjøper anbefales å tegne forsikring fra og med overtagelsen.

Kommunale avgifter

Kr. 14 500 Generelt ligger en enebolig på ca.kr. 14.500,- årlig, men dette kan variere. For ytterligere informasjon, kontakt Færder kommune.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar (Kr.12.995,-)
Meglerprovisjon (Kr.43.000,-)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Eiendommens selges etter avhendingslovens bestemmelser. Älvsbyhus er ansvarlig søker og entrepenør som garanterer for at boligene blir satt opp iht. bustadoppføringslova. Älvsbyhus stiller garantier etter buofl. §12 og i 5 år etter overtakelse. Ny eier av eiendommen vil selv ha kontakt med Älvsbyhus ved evt. reklamasjoner i garantitiden.

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger.
Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?