Til innholdet

KILEN/TØNSBERG - SMAKFULL 3 -ROMS ENDELEILIGHET M/ STOR SOLRIK TERRASSE PÅ 41M². HEIS, GARASJE OG UTSIKT

Reservatveien 2D
Prisantydning 3 980 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 78
BRA: 82 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2018
Tomtareal: 9829 m²
Få salgsoppgave

Visninger

torsdag 14. mai Kl 17.00 - 18.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Henning Grødem

Henning Grødem

Kort om eiendommen

Velkommen til denne innbydende leiligheten i Reservatveien som ble oppført i 2018. Dette er en meget smakfull 3-roms selveierleilighet med livsløpsstandard. Leiligheten har meget god standard, gode solforhold og nydelig utsikt. Boligen inneholder 2 delikate, flislagte bad, hvorav et er i tilknytting til hovedsoverommet. Romslig entré, stue med store vindusflater og åpen løsning mot et lekkert og praktisk kjøkken. Planløsningen i denne leiligheten må også fremheves som et stort pluss. Fra stuen er det nydelig utsikt utover Træla, og man får også nyte godt av gasspeisen som gir varme på de kjølige dagene. Leiligheten er også utstyrt med vannbåren varme som regulurere varmen i leiligheten på en behagelig måte.

- Meget enkel adkomst med garasjen i samme plan som leiligheten, her kan man tørrskodd rett fra garasjen og inn i leiligheten.
- Heis
- Svært gode solforhold med nydelig utsikt utover "Træla" og naturen.
- Endeleilighet.
- Praktisk og arealeffektiv planløsning.
- Vannbåren varme.
- Leiligheten fremstår som ny og har meget god standard.

Adresse

Reservatveien 2D 3118 Tønsberg 1. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg kjør mot Kilen på Valløveien. I rundkjøringen ved Kilden kino/Tolvkanten tar man til høyre.

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt til på Kilen i Tønsberg. Leiligheten er et ypperlig utgangspunkt dersom man vil ha nærhet til sentrum og flotte turområder i nærheten. Kyststien går fra Kilen og ut mot Husvik og helt til Slagen, samt inn mot byen og videre til Nordbyen og Ilene.

Eiendommen ligger i et attraktivt boligområde på Kilen, ca. 2,4 km fra Tønsberg sentrum.
Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder, eller et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.

Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Fra Kilen er det kort gangavstand til Kilden Kino, hvor det også er bowlinghall. Rett i nærheten finner du også Kilen Handelspark med et stort utvalg av varehus. Eiendommen har også gangavstand til flotte tur- og friluftsområder som Presterødkilen naturreservat.  Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, lysløype, skiløyper, idrettshall, treningssenter, svømmehall og golfbane, m.m.

I nærområdet finner du både Slagenhallen, og Flints idrettsanlegg med flere fotballbaner. Ved Søndre Slagen kirke er det flotte turområder og spennende kulturminner. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Fra Kilen er det kort gangavstand til Kilden Kino, hvor det også er bowlinghall. Rett i nærheten finner du også Kilen Handelspark med et stort utvalg av varehus.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2018

Bygninger og byggemåte

Se vedlagt boligsalgsrapport fra takstmann Hans Holt.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 82 kvm, Bruttoareal: 87 kvm

1.Etasje:

Standard

Entré:
Entréen gir et meget godt førsteinntrykk av leiligheten, med lyse tidsriktig farger som harmonerer med øvrige rom. Flott eikeparkett med gulvvarme, og god plass til garderobe og annet møblement.

Stue:
Stuen er malt i lyse og tidsriktige farger og fremstår som ny. De store vindusflater gjør at rommet får godt med lys fra alle kanter samtidig som du kan nyte utsikten over Træla og de vakre naturomgivelsene. I alle vinduer i er det montert inn Norsol liftgardiner som kan skjerme hele eller deler av vinduet.  I stuen har man også gasspeis som gir rikelig med varme og hygge på de litt kaldere dager. Stuen har utgang til stor syd vestvendt solrik terrasse som også er delvis overbygget.

kjøkken:
Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning. Kjøkkenet er fra HTH/ "Athena" og har tidløst design med hvite, profilerte fronter, takhøye skap, og laminatbenkeplate med nedfelt oppvaskkum i stål. Innredningen har rikelig med over- og underskap, belysning over benk, og gode arbeidsflater. Kjøkkenet er ellers utstyrt med helintegrerte hvitevarer fra Simens i form av ventilator, induksjonstopp, stekeovn, kjøl/frys og oppvaskmaskin.

Bad:
Leiligheten har 2 delikate  bad hvorav ett er i tilknytning til hovedsoverommet. Begge badene er flislagte og innbyende med gulvarme og downligts. Det er dusjhørne og vegghengte toaletter på begge badene. På hovedbadet er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom:
Leiligheten har 2  soverom. Rommene er pent innredet med malte veggflater og parkettgulv med varme. Hovedsommerommet har tilknytning til bad. Begge soverommene har garderobeskap og er utstyrt med lystette liftgardiner fra Norsol. Fra det minste soverommet er det tilgang til innvendig bod/teknisk rom.

Teknisk:
Leiligheten har et balansert ventilasjonsanlegg, noe som bidrar til et sunt og godt inneklima. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer og jordfeilbryter, og det er dørcalling ved ytterdøren. Bygget har heis.

Oppvarming

Varnbårenvarme, gasspeis og varmekabler på badene.

Parkering

Egen parkeringsplass i felles oppvarmet garasjeanlegg. Det er også en romslig bod i bakkant av parkeringsplassen.

Areal og eierform

Areal: 9 829 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Fellesområdene er blir meget pent opparbeidet med gangveier og frodige grøntområder med beplantning, lekeplasser og hyggelige sittegrupper.

Eier

Anna Elisabeth Kravik

Vei, vann og avløp

Offentlig

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et regulert området. Navn på reguleringsplanen er: Kilen sørøst, gbnr. 151/4 m.fl. datert 19.3.2014. i følge Tønsberg kommune foreligger det ingen planer som berører denne eiendommen, kopi av planen fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Er rekvirert og fås ved henvendelse til megler.

Diverse opplysninger


Eiendommen består av 17 boligseksjoner.

Ytterligere informasjon om budsjetter og regnskap ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

3 980 000,- / Fellesutgifter: 3 296,- pr. mnd Fjernvarme, kabel-TV, garasje, varmtvann, revisjonshonorar, styrehonorar, forretningsførerhonorar med mer.

Beregnet totalkostnad

3 980 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 980 000,-)) -------------------------------------------------------- 108 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 088 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Kommunale avgifter

Kr. 10 619 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 010420 (Kr.4 500) Megleropplysninger fra forretningsfører (Kr.3 100) Tønsbergs Blad 220420 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 130520 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.17 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250) Totalt kr. (Kr.44 725)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Henning Grødem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Henning Grødem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?