Til innholdet

KALDNES BRYGGE; Stilig, moderne og gjennomgående endeleilighet | 2 soverom | heis og to balkonger | supersentralt! ZOLGT

Rambergveien 12
Prisantydning 3 790 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 70
BRA: 70 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2016
Tomtareal: 1745 m²

Adresse

Rambergveien 12 3115 Tønsberg 3. etasje

Boligens innhold og uteplasser

Meget lys, gjennomgående og sydvestvendt endeleilighet i byggets 2. etasje med heis. Leiligheten har en arealeffektiv planløsning, hvor inndelingen er som følger:

2. etasje:
Entré med porttelefon
Stort baderom med wc, dusj, opplegg for vaskemaskin, samt vindu
Lys stue med åpen kjøkkenløsningog utgang til solrik balkong
2 soverom, hvorav begge har garderobeskap og hovedsoverommet har utgang til sydøstvendt balkong.

Egne boder:
1 stk. avdelte og låsbare bod i byggets 1. etasje medfølger leiligheten.

Uteplasser/balkong:
Boligen har 2 flotte balkonger - en mot sydøst og en mot sydvest, så her har du sol fra morgen til langt utpå kvelden. Balkongen mot sydvest har et areal på 11 m2, mens den mot sydøst har et areal på 6 m2. På hoved balkongen er det god plass til både grill og utemøbler. Her kan middagen nytes.

Planskisser:
Vedlagt følger planskisser for leiligheten. Vi gjør oppmerksom på at planskissene kun er av illustrativ karakter og ikke er i målestokk. Det tas forbehold om avvik fra stedlig løsning og innredning. Utvendig bod fremkommer ikke av illustrasjonene.

Standard

Lekker og stilfull leilighet oppført i 2016, som er særdeles delikat og moderne innredet! Leiligheten er både lettstelt og funksjonell og beskrivelse av de ulike rom og deler av boligens utstyr er som følger;

Fellesarealer:
Stilig hovedinngang med heis eller trapp til 2. etg. hvor leiligheten ligger. Lyse og hyggelige felles gangarealer.

Entrè og gang:
Førsteinntrykket er en romslig entré der yttertøyet kan henges av i garderobeskapet. Dørcalling slipper inn for kjente og kjære.

Stuen/kjøkkenet:
Stuen har rikelig med vindusflater mot syd og vest og er et særdeles lyst rom. Den åpne løsningen til kjøkkenet gir en luftig og god romfølelse med flere innredningsmuligheter. Det er terrassedør til vestvendt balkong med glassrekkverk/fasadeplater. Kjøkkenet har et stilig design med slette fronter og innfelte håndtak. Benkeplate med høytrykkslaminert overflate, kum i rustfritt stål og fliser over benk. Kjøkkenet har integrert komfyr, stekeovn, kjøl/fryseskap og oppvaskmaskin, samt ventilator over steketopp.

Baderommet:
Badet er delikat med fliser på vegger og gulv. Varmekabler i gulvet gir deilig temperatur året rundt. Hvite, moderne veggfliser, mens gulvet har en matchende, lys gråtone. Innredningen består av servant nedfelt i innredning med 2 skuffer, samt overskap med speil og lys. Videre har rommet vegghengt toalett og deilig dusjhjørne med inn- og utfeltbare glassvegger. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Badet ventileres via ventilasjonsanlegg og evt. vindu - som også slipper godt med dagslys inn.

Soverommene:
De to soverommene er romslige og har begge plass til dobbeltseng. Begge rommene har romslig med garderobeskap, samt hovedsoverommet har utgang til en sydøstvendt balkong.


Særdeles moderne og arealeffektiv eierleilighet i nesten nytt leilighetsbygg i et veldrevent sameie med supersentral beliggenhet. Velkommen til visning!

Beliggenhet og nærområdet

Eiendommen ligger i et barnevennlig og etablert boligområde på Kaldnes i Tønsberg kommune, med kort gangavstand til Tønsberg sentrum. Stedet ligger idyllisk til, i umiddelbar nærhet til byfjorden, bryggene, båthavn og gode rekreasjonsområder. Det er kort vei til barnehage, skole og god offentlig kommunikasjon.

Det er kort vei til Teieskogen med flotte turområder, noe som gir god avkobling året rundt. På Rosanes, like ved Teie sentrum, ligger naturskjønne Rosahaugparken - en idyllisk perle med store plenområder, dammer, fotballbane. Vinterstid er det fine akebakker til glede for de lekne. På nedsiden av Rosahaugparken ligger både stranda og Teie småbåthavn.

Ellers er Tønsberg en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder, eller et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Slottsfjellet ligger også i kort avstand, og byr på attraktive kulturminner, fine turområder, samt flott, vidstrakt utsikt.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Spar Kaldnes som liger et stenkast unna. Det er også kort vei til søndagsåpen Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Tønsberg sentrum alt av bymessige fasiliteter og shoppingmuligheter. Her finner du en rekke kafeer, restauranter og puber. Ikke minst har populære Farmandstredet godt over 100 butikker.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Kaldnes bussholdeplass som ligger ca. 200 meter fra boligen. Det er 1,2 km til Tønsberg stasjon, som har hyppige togavganger til Oslo, med en reisetid på 1 time og 13 min til Oslo S. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Teie, 5 min til Tønsberg sentrum, 29 min til Tjøme, 27 min til Sandefjord lufthavn og 1 time og 21 min til Oslo S.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2016

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 70 kvm, Bruttoareal: 76 kvm

2.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 76/70/70 m².

P-rom: Alle innvendige rom er medtatt i primærrom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Felleskostnaden og hva den inkluderer

Felleskostnad : 2.370,- pr. mnd. 
Mediaprodukter: 502,- pr. mnd.

Totale felleskostnader er dermed kr 2.872,- pr. måned som inkluderer blant annet følgende:
* Kabel-tv og internett
* Felles byggningsforsikring
* Styre og forretningsførerhonorar,
* Energi/fyring fellesområder
* Drift og vedlikehold.

Adkomst - slik finner du frem

Fra Tønsberg kan man gå over gangbrua fra Tønsberg brygge over til Kaldnes, følge veien rett fem ta gangveien til høyre rett etter Rambergveien 10A. Dersom man kommer i bil kjører du over Kanalbroen og tar til høyre i rundkjøringen. Følg hovedveien mot Kaldnes og ta ned til høyre i neste rundkjøring ved Kaldnes brygge. Gangveien vil nå komme til venstre med en gang etter rundkjøringen, før Rambergveien 10A. Følg gangveien til Rambergveien 12.

Gå så inn hovedingangen og ta heisen eller trappen til 2. etg. Leiligheten ligger innerst på høyre hånd merket med til salgs" merke fra Z-eiendom.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp av vannbåren varme i alle rom foruten på badet som har elektriske varmekabler. Alle rom har egne termostatstyrte sløyfer. I tillegg er det varmegjenvinner på ventilasjonsanlegget.

Fjernvarme er ikke inkl i felleskostnadene. Dette faktureres hver enkelt seksjonseier fra BKK energitjenester

Parkering

Muligheter for kjøp av garasjeplass (fellesanlegg) i kjeller, ta kontakt med tilhørende parkeringsselskap for informasjon om pris og evt, ledige plasser.

Parkring for øvrig etter områdets bestemmelser

Areal og eierform

Areal: 1 745 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Nydelige fellesarealer som er parkmessig opparbeidet av anleggsgartner. Flotte bryggeområder - hyggelig plass og sitte med kaffekoppen og nyte sjø og utsikt. Grøntområdene på Kaldnes Brygge er offentlig tilgjengelige for alle. Parken ved gangbroen inneholder blant annet klatrestativer og forskjellige lekeapparater og er i tillegg utstyrt med benker der lunsjen kan nytes utendørs. Bryggeområdet er også fint for en kveldstur og gir mulighet for fisking eller en dukkert i fjorden om sommeren.

Eier

Cathrine Iversen Kvien

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i regulert område. Gjeldende reguleringsplan er: Kaldnes felt F og G (ID 704 65215) med formål annet byggeområde (Bolig/ Næring) og felles gårdsplass, vedtatt den 01.02.2006.

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til sentrumsformål - nåværende, vedtatt den 22.05.2019.

Relatert planer for område er: Scanrope (ID 65218, datert 20.06.2007), Kulturparken - Kaldnes (ID 65217, datert 06.09.2006), Kaldnes, Gnr. 1003 bnr. 79 (12.12.2001) og Havegaten (ID 20150111, datert 13.9.2017). For ytterligere informasjon om disse, kontakt Tønsberg kommune

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 15.09.2016. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

3 790 000,- / Fellesutgifter: 2 872,-

Beregnet totalkostnad

3 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 91 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 99 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 889 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Formuesverdi : 841 097,- Sekundær formuesverdi : 3 027 949,-

Forsikring

Tryg Polisenummer: 6655586

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er kr 4.326,- for inneværende år pluss forbruk. I dette inngår fast gebyr for vann, avløp og renovasjon. Eiendommen er tilknyttet vannmåler (kr 8,50 m3) samt måler for avløp (kr 14,77 pr m3) og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Gebyr for vannmåler og avløp er fastgebyr og forbruk.

Faste kostnader

Utover utgifter for felleskostnad og kommunale avgifter må en beregne kostnader til blant annet innvendig forsikring, vedlikehold, strøm-/energiutgifter og diverse andre kostnader.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1953/959-1/91  Bestemmelse om bebyggelse  
19.05.1953 
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1003 Bnr:60  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:34  
Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 0 m
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3803-1003/34
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1953/959-2/91  Bestemmelse om bebyggelse  
19.05.1953 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:20  
Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 0 m
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3803-1003/34
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1977/7546-1/91  Best. om adkomstrett  
22.12.1977 
Div. betingelser vedtatt i forbindelse med utkjørsel fra
Munkerekkveien 2 til Fylkesveien
Overført fra: 3803-1003/34
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1977/7547-1/91  Erklæring/avtale  
22.12.1977 
Div. betingelser vedtatt i anledning utkjørsel fra Ramberg-
veien 36 til Fylkesveien
Overført fra: 3803-1003/34
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1977/7663-1/91  Best. om adkomstrett  
29.12.1977 
Div. betingelser vedtatt i forbindelse med utkjørsel fra
Rambergveien 28B til Fylkesveien
Overført fra: 3803-1003/34
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1995/13077-2/91  Erklæring/avtale  
23.10.1995 
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn
Bestemmelse vedr. frisiktsone
Overført fra: 3803-1003/34
Gjelder denne registerenheten med flere

1998/11070-1/91  Elektriske kraftlinjer  
16.09.1998 
Tønsberg Energi overtar det høyspente fordelingsnettet som
eies av Tønsberg næringsutvikling på Kaldnes industriområde
og påtar seg ansvar for drift og vedlikehold m.v. av nevnte
nett
Overført fra: 3803-1003/34
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2014/706465-1/200  Best. om adkomstrett  
25.08.2014 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342  
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3803-1003/34
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2014/706465-2/200  Erklæring/avtale  
25.08.2014 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342  
Bestemmelse om rømningsveg
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3803-1003/34
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2014/706595-1/200  Best. om adkomstrett  
25.08.2014 
Gjensidig adkomstrett
Overført fra: 3803-1003/34
Gjelder denne registerenheten med flere

2014/706595-2/200  Bruksrett  
25.08.2014 
Gjensidig bruksrett til felles lekearealer
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3803-1003/34
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2014/706595-4/200  Erklæring/avtale  
25.08.2014 
Gjensidig rett til etablerin/tilknytning og vedlikehold av strøm, svakstrøm, fjernvarme, vann og avløpsledninger
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3803-1003/34
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/467364-2/200  Best. om adkomstrett  
26.05.2016 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:1 - 64
Adkomstrett gjennom kjelleretasje til parkeringsanlegg
Overført fra: 3803-1003/34
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2016/467364-5/200  Best. om adkomstrett  
26.05.2016 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:347  
Overført fra: 3803-1003/34
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2016/467364-7/200  Erklæring/avtale  
26.05.2016 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:347  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:348  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:349  
Gjensidig rett til å etablere teknisk infrastruktur
Bestemmelse om adkomstrett
Overført fra: 3803-1003/34
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2016/467364-8/200  Bruksrett  
26.05.2016 
Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:349
Rett til bruk av bodanlegg
Overført fra: 3803-1003/34
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2016/548932-1/200  Bestemmelse om parkering  
17.06.2016 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:12  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:16  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:34  
Bruksrett til en parkeringsplass hver på eiendommenes fellesareal
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2016/548932-2/200  Bestemmelse om parkering  
17.06.2016 
Rettighetshaver:KALDNES EIENDOM AS  
Org.nr: 991680276
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:349 Snr:7  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:349 Snr:8  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:349 Snr:29  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:349 Snr:33  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:349 Snr:34  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:349 Snr:38  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:349 Snr:43  
Bruksrett til sju parkeringsplasser på eiendommenes fellesareal
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/628167-1/200   ** Transport  
14.06.2017 21:00 
Fra:KALDNES EIENDOM AS  
Org.nr: 991680276
Hver seksjon gis rett til én parkeringsplass

GRUNNDATA
2016/532038-1/200  Seksjonering  
14.06.2016 
opprettet seksjoner:
snr: 15
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 68/2112

For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Adgang til utleie

Leiligheten kan fritt leies ut. Eventuelle leietakere i boligseksjonene må meldes til sameiets styre for registrering.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Markedspakke (Kr.16 250) Meglerprovisjon (Kr.36 900) Tilretteleggingshonorar (Kr.9 295) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 860) Megleropplysninger (Kr.3 100) Eierskifteforsikring (Kr.13 432) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.92 212)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Sameiet

http://web3.herborvi.no/3371

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?