Til innholdet

JARLSØ I SJØKANTEN. Lekker leilighet m/sol fra morgen til kveld, 124 m² grunnflate, 2 terrasser, 2 bad og 2 (3) soverom.

Jarlsøveien 55B
Prisantydning 6 250 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 115
BRA: 117 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2009
Tomtareal: 28373 m²

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - JARLSØ

Adresse

Jarlsøveien 55B 3124 Tønsberg

Velkommen til Jarlsøveien 55B og denne romslige og vestvendte leiligheten ved sjøkanten med 34 m² hovedterrasse, sol hele dagen og nydelig sjøutsikt

Velkommen til sjøidyllen Jarlsø og denne romslig og herlig beliggende eierleiligheten med flott sjøutsikt, alt på ett plan og stor grunnflate.

Med en gang man kommer inn i leiligheten, skjønner man at dette er et godt sted å bo på øya. Den gjennomgående løsningen på ett plan med hele ca. 124 m² grunnflate, de store vinduene og terrassen på 34 m² ut mot Husøysundet og småbåtlivet i sydvest gir en herlig følelse. Det er terrasse på begge sidene av leiligheten, så her nyter man solen fra den står tidlig opp over Oslofjorden i øst til den går sent ned på kvelden over innseilingen til Tønsberg i vest.

Denne lyse, lekre og ikke minst pent innredede leiligheten fra 2009 byr på et lyst og delikat stue-/spisestuearrengment med flere "avdelinger", et lekkert kjøkken i åpen løsning med integrerte hvitevarer, en lys entre/hall som er hyggelig å ta imot gjester i, to doble soverom og to lyse og lekre bad. I tillegg er det en romslig bod på ca. 6m² i byggets kjelleretasje og bod tilknyttet hovedterrassen. Det er mulig å etablere et tredje soverom hvis ønskelig da leiligheten i sin tid ble tegnet med mulighet for ekstra soveværelse ved å installere dør og skillevegg i soverommet vegg-i-vegg med master bedroom. 

Leiligheten har også gode parkeringsfasiliteter. Det medfølger garasjeplass i byggets garasjekjeller hvor man trygt og godt parkerer hjemmets kjøretøy i oppvarmet garasjekjeller som ligger skjult under bygget med adkomst via heis opp til leiligheten.

På vegne av eier og Z-eiendom AS v/eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes du hjertelig velkommen til visning av en leilighet med en helt spesiell beliggenhet som anbefales å oppleve!

Kort fortalt om leiligheten

º Gjennomgående og svært romslig leilighet med flott plassering 
º Store og dype vinduer gir leiligheten svært godt med lys
º Vestvendt, lun og og herlig hovedterrasse på 34 m² m/vakker sjøutsikt og sen kveldssol
º "Høy" 1. etasje hvor stue-/kjøkken og hovedterrasse blir som "2. etasje å regne" 
º Det er også østvendt balkong på motsatt side av leiligheten
º Svært gode solforhold med sol fra tidlig morgen til sent på kveld
º Egen garasjeplass i byggets gararasjeanlegg
º Heis mellom alle etasjer og til det oppvarmede garasjeanlegget
º Lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer og kjøkkenøy
º To lyse og delikate bad hvor ett er tilknyttet "master bedroom"
º To romslige soverom med mulighet for inndeling til et "tredje soverom hvis ønskelig
º Romslig entre/hall med massevis av garderobe-/bodplass
º Lekre og lyse parkettgulv i alle rom
º Lyst og delikat innvendig fargevalg som gir leiligheten en flott helhetspreg
º Godt vedlikeholdt "flytt rett inn" leilighet
º Utstrakt bruk av moderne lyssetting og påkostet elektrisk anlegg
º Vannbåren gulvvarme i alle rom fra fjernvarmeanlegg
º Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
º Bod i kjeller på ca. 6 m² og sportsbod på hovedterrasse
º Eksklusiv løsning med lekre og svært romslige fellesganger
º Svært velorganisert og veldrevet sameie hvor "alt" er satt bort m/serviceavtaler
º Vakre fellesarealer med bryggekant, strand, parkanlegg osv.
º Gasspeis i stue/kjøkken
º Ingen boplikt!

Nærområdet

Leiligheten har en fantastisk beliggenhet!

Her bor man et steinkast fra Husøysundet og innseilingen til Tønsbergfjorden mot vest i tillegg mot Nøtterøy/Tønsbergskjærgården i sydøst.

Nærmest rett på utsiden av leiligheten kan du bruke øyas idylliske sandstrand eller rusle langs den ca. 150 meter lange bryggepromenaden med bl.a. benker, sjøboder m.m. Her kan det også hende at du støter på noen av beboerne i full gang med å spille petanque - øya har faktisk en egen klubb og bane! Man kan også rusle bort til fyret på sydsiden av Jarlsø som ligger idyllisk på spissen av øya. Denne plassen er også en yndet og populær fiskeplass.

Det er ikke vanskelig å forstår hvorfor denne idylliske øya på kort tid er blitt et av Tønsbergs mest attraktive steder å bo. Jarlsø har en rik historie og er nå åpen for allmennheten. Øya har en rik historie langt tilbake i tid. Fra omtrent begynnelsen av 1900 og frem til midten av 2000-tallet var området regulert for industri og nå bebygd med variert, moderne leilighetsbebyggelse i fin harmoni med eksisterende bygninger.

Jarlsø har også sin egen dagligvareforretning -  nærbutikken Joker som ligger kun 300 meter unna. Her er det også en rekke andre servicetiblud som restaurant, treningssenter, frisør, eget vaskeanlegg for kjøretøy og båtservice. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Olsrød Park senteret på Tolvsrød og Tønsberg sentrum med bl.a. Farmandstredet et godt og variert utvalg.

Rett utenfor øya finnes også andre flotte rekreasjonsområder. Det går kilometerlange kyststier i Husvikområdet mot Vallø, Ringshaug, Skallevold og Karlsvika. 

Det er også flotte tur- og rekreasjonsområder i skogsområdet rundt Råel med bl.a. lysløype på vinterstid.

For uten bademuligheter på Jarlsø sin egen strand, finner du en rekke badeplasser i nærmiljøet, bl.a. på Klopp, Rødstein og på Nes i tillegg til de mange små, usjenerte badeplassene i de mange friområdene på Husvik og i området rundt.

Jarlsø ligger ca. 100 km fra Oslo og har fått svært enkel adkomst til E-18 med den nye tilførselsveien i Kjelletunnellen fra Kilen. E 18 fra Tønsberg til Oslo er nå ferdigstillet med 4 felt hele veien, noe som gjør at kjøreturen fra Jarlsø til Oslo gjøres unna på drøye timen! Utmerket kommunikasjonstilbud, både med buss til Tønsberg sentrum, Til Torp Flyplass er det ca. 25-30 minutter med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil med kart og nærmere forklaring.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2009

Innhold

Leiligheten har gjennomgående planløsning med alt på ett plan og herlig stor grunnflate på hele ca. 124m² + terrasser på begge sider inndelt med følgende arealeffektive og ikke minst åpne planløsning som gir godt gjennomlys og ikke minst en god romfølelse:

Stor, lys og innbydene ENTRE/HALL med skyvedørsgarderobe og et lite, praktisk KOTT.

Romslig STUE og SPISESTUE hvor stor dobbel skyvedør av glass mot sjøen tar deg ut til leilighetens HOVEDTERRASSE mot vest. Stuen er inndelt med flere "avdelinger" og gir sammen med kjøkkenet en god romfølelse med fleksible møbleringsmuligheter.

Delikat og innholdsrikt KJØKKEN i åpen løsning mot stue-/spisestue med blant annet praktisk kjøkkenøy og integrerte hvitevarer som medfølger.

2 BADEROM hvorav et baderom med inngang fra "master bedroom" og et med inngang fra entre/gang.

2 romslige SOVEROM (mulighet for 3) hvor begge rommene har plass til dobbelseng og innredet med garderobeskap.
MASTER BEDROOM har en flott løsning med utgang til balkong mot øst og direkte inngang til eget bad.
Leilighetens ANDRE SOVEROM er meget romslig, og fungerer i dag som kombinert TV-stue-/soverom-/kontor. Rommet har på opprinnelige tegninger vært to soverom, men eier valgte å ha dette som ett stort rom. For evt. ønske om å etablere et tredje soverom, vil dette kunne gjøres ved å montere delevegg og ekstra inngangsdør slik opprinnelig byggetegning viser.

BOD på ca. 6 m² med god lagringsplass i byggets kjelleretasje. Boden har betongstøpt gulvdekke (malt) og innlagt lys. Det medfølger en rekke hyller. Boden er plassert i felles bodrom, gunstig plassert som første bod og dermed med kortest mulig vei fra leiligheten.
Det medfølger også BOD i tilknytning til hovedterrassen på ca. 6 m².

Leilighetens store vestvendte terrasse på 34 m² og østvendt terrasse på ca. 6 m²

Leiligheten har to herlige terrasser hvor hovedterrassen ut for stuen mot vest er på ca. 34 m² og balkongen mot øst er på ca.6 m².

Hovedterrasse mot vest:
Terrassen sin størrelse er noe av det som gjør leiligheten langt på vei unik. Fra hovedterrassen mot vest kan man i tillegg til å frydes over den vakre sjøutsikten og båtlivet i sundet, nyte lange soldager til svært sent på kveld. Man kan trygt si at denne uteplassen ligger med optimale solforhold med sol fra tidlig formiddag til svært sent på kvelden i sommerhalvåret.

De store vinduene i stue/kjøkken gjør at uteplassen nærmest blir som en utvidelse av det innvendige arealet. Terrassen er delvis overbygget, innerste del og cirke halvpart av terrassens total areal. Utenfor overbygget er det montert stor, fjernstyrt terrassemarkise som gir ypperlig skjerming på hete sommerdager. Markisen rekker helt ut til rekkverket.
Variasjonen av side-/levegger av teglstein, pusset/malt mur og noe innlag av treverk gjør uteplassen lun og trivelig. Det samme gjør rekkverket av klart glass.

Terrassen har impregnert tredekke og underdekke av betong. Det er også uttak for gass fra fellesanlegg til bruk for gassgrill.

Morgen-/formiddagsterrasse mot øst:
På østsiden er det ut for hovedsoverommet en koselig terrasse på ca. 6 m² hvor solen kommer tidlig inn og fortsetter utover formiddagen. Terrassen har samme konstruksjon og rekkverk som hovedterrassen, og er overbygget i sin helhet.

Garasjeplass

Det medfølger egen garasjeplass leiligheten i byggets avlåste parkeringshus i byggets nederste etasjeplan.

Se punktet "parkering" for beskrivelse av garasjeplassen.

Områdets båtplasser

Det medfølger ikke båtplass til leiligheten, men som eier av bolig på Jarlsø er det mulighet for kjøp av båtplass når disse evt. omsettes. Det er kun eiere på Jarlsø som kan erverve båtplasser da de 170 båtplassene her er forbeholdt seksjonseiere på Jarlsø.
For mer informasjon til enhver tid evt. ledige båtplasser til salgs/til leie/til bytte, informasjon om bryggeanlegget, vedtekter etc., se nettsiden: http://www.jarlsøinfo.no/sameiet/bryggesameiet/.

Bryggesameiet Jarlsø Vest har ansvaret for driften av brygger og båtplasser langs bryggepromenaden.

Innvendig sykkelparkering

I garasjekjeller er det blant annet felles plass for sykkelparkering.

Byggemåte

Selveierleilighet i frittliggende boligbygg på tre etasjer samt garasjekjeller hvor det er heis og trapper mellom alle etasjer. Bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong. Fasader består i det vesentlige av teglstein og murpussede overflater. Mindre  innslag av treverk blant fasadematerialer for å gi en lun variasjon. Vinduer (Nordanvinduer) som er utvendig aluminiumsbelagt og innvendig av malt tre. Terrassedører er aluminiumsbelagt på utsiden.Hovedinngangsdør type B- 30 lyd-/branndør (35 db).

For ytterligere informasjon om byggemåte, se tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Hans Holt.

Standard

Leiligheten fremstår som velholdt, forsiktig benyttet og med moderne standard. Delikat, lyst og gjennomtenkt interiør med en fin helhet hvor det er brukt enhetelige materialer på gulver, vegger og i himlinger.

I Leilighetens gulvflater I
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse. Gulvet er boligens "femte vegg". Det er 3-stavs lyse og lekre parkettgulv av "matt-hvittet" ask i alle rom. Disse er både klassiske og moderne på en og samme tid. Baderommene har "selvsagt" flislagte gulv.

Vannbåren varme i alle gulvflater gir god komfort med alltid varme gulv og ikke minst energiøkonimisk oppvarming. I tillegg slipper du varmeovner på veggene og står mer fritt til plassering av møbler. På baderommene er det elektriske varmekabler i gulvene.

I Innervegger, himlinger og belistning I
Utstrakt bruk av innfelte downlights i himlinger er også noe som særpreger leiligheten (se spesifikasjon av de ulike rommene i leiligheten). Samtlige downlights har nivåjustering (dimmere). Det samme har takbelysningen på hovedsoverommet.

Alle innervegger i leiligheten har lysmalte og slette overflater som gir en flott helhet. Soverommene er malt i en lun fargetone, og det er benyttet en moderne hvitfarge i stue-/spisestue, entre/hall og på kjøkken. På gulvene er det pent tilpassede lister som følger de klassiske askegulvene. Hvitmalte lister i himlinger og rundt dører/vinduer. Alt malt listverk er sparklet og malt.

I Stue-/spisestue med gasspeis og utgang til den herlige vestvendte terrassen I
Stuen er romslig, har flere "avdelinger" og særpreges blant annet av de store glassflatene nærmest fra gulv til tak mot vest som slipper inn massevis av deilig dagslys og utsyn. Ønsker du å skjerme vinduene, medfølger det vridbare lamellgardiner på målsøm hvor du selv bestemmer grad av skjerming.
Den svært brede, doble skyvedøren tar deg ut til den romslige vestvendte balkongen hvor du kan nyte vakker utsikt over sjøen, bryggeanlegg og nærområdet. Tross de store vindusflatene, er det godt med veggplass å møblere mot, og åpner du den flotte skyvedøren får man følelsen av å sitte i ute i friluft mot vannet selv om man oppholder seg inne.
Legg også merke til detaljen med skyvedør av glass mellom stuen og leilighetens entre/hall. Denne muliggjør også gjennomlys fra både øst og vest til rommene.
Gasspeisen i hjørnet av rommet gir deilig varme på mørke vinterkvelder.
En rekke lampepunkt knyttet til de eksklusive veggbryterne gir mulighet for godt med takbelysning der man selv vil plassere disse.

I Kjøkkeninnredningen og utstyr I
Leiligheten er innredet med et moderne, men likevel klassisk og stilrent kjøkken med mange flotte detaljer. Innredningen ligger tilbaketrukket i stue-/spisestuearealet og pent tilpasset rommets utforming og dets miljø. Her kan man stå og kokkelere ved den hyggelige kjøkkeøyen mens man fører en samtale med hjemmets gjester mot spisestuen.
Innholdsrikt med innredning i høyglans fra kvalitetsprodusjenten Schmidt hvor det er det lagt vekt på detaljer som gir et moderne og sosialt preg. Flott løsning med blant annet godt med overskap, kjøkkenøy med 6 stk. ekstra brede skuffer, utstrakt bruk av praktiske kolonialskuffer i underskap og ikke minst rikelig med innbydende og velholdte benkeplater som lager en flott kontrast til den lyse innredningen. Legg også merke til de to praktiske rondellene i hjørnet av kjøkkenet.
Hvitevarer som medfølger; helintegert oppvaskmaskin fra Siemens, stort "amerikansk" kjøle-/fryseskap m/isbitmaskin og vanndispenser fra Bosch, separat induksjon steketopp i benkeplate fra Siemens og stekeovn fra Siemens.
Kjøkkenet er videre utstyrt med innfelte downlights i himling. Det er også innfelte downlights under overskap som gir god belysning til benkeplatene. Det er fliser mellom overskap og underskap. Kjøkkenventilatoren fra Flexit har utlufting til avtrekksanlegg.

I Den romslige entrè/hallen med rikelig garderobeplass og kott I
Den lyse, brede og romslige entreèn ønsker deg og dine gjester velkommen inn i leiligheten. Et romslig skyedørsarrangement med diskre dører ført helt opp til tak gir god plass for ytterklær, skotøy osv. Garderoben har innredning med hyller og massevis av anheng.
Innenfor garderoben er også deler av leilighetens tekniske anlegg installert, slik som rør-i-rør system for VVS-anlegg, styringstablå for ventilasjonsanlegg med mer.
I det praktiske kottet, hvor også ventilasjonsaggregat er plassert, er det godt plass til f.eks. støvsuger, rengjøringsutstyr og annet. 
Entrè/hallen har i tillegg plass til kommoder eller lignende dersom ønskelig.
Innfelte downlights i himlingen gir god belysning.

I De to lyse baderommene I
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Begge baderom har flislagte vegger og flislagte gulv med elektrisk gulvvarme. De grå og delikate gulvflisene skaper en lun kontrast til de klassiske hvite veggflisene.

Badet i tilknytning til hovedsoverommet er stort og innholdsrikt. Rommet er innredet med flislagt dusjnisje med svingdør av herdet glass, badekar med dusjanretning, veggmontert toalett m/skjult sisterne og godt med baderomsinnredning.
Hvite underskap som "kvadratramme" m/overliggende servantbenk. Over servanten er det et flott speilskap m/innfelt belysning ved skaphyllene og i underkant av overskapet.
I himlingen er det downlights som gir svært godt med lys til rommet. Elektrisk håndkleholder sørger for varme håndklær til enhver tid, denne har også veggbryter for av/på funksjon.

Badet med inngang fra entre/hall er innredet med veggmontert toalett med skjult sisterne og dushjørne m/glidedører av herdet glass. Praktisk innredet med blant annet detaljer som benkeplate fra vegg-til-vegg med underliggende plass for vaskmaskin, dobbelt underskap og tørketrommel som "side-by-side" løsning. Rommet har også nedfelt Porsgrundservant og veggspeil m/innfelt belysning.

I De to doble soverommene med garderobeskap I
Begge soverommene har gode vindusflater vendt mot øst.

Via verandadøren i hovedsoverommet går man rusle ut i tøflene til den koselige frokost-/formiddagsterrassen. Her er det installert 3-dørs plassbygget skyvevedørsgarderobe m/tahøye dører. Innredning som hyller, hengeandninger og trådkurver medfølger i garderobearrangementet.

På det andre, store soverommet som kan inndeles for å gi leiligheten tre soverom, medfølger det en mindre, 2-dørs skyvedørsgarderobe med takhøye overskap. Rommet byr på svært allsidige bruksmuligheter med sin størrelse, og de to store vinduene mot øst slipper inn massevis av dagslys.

I Øvrig utstyr og installasjoner I
* Påkostet lysanlegg hvor alt av innfelte downlights er nivåjusterbare
* Legg merke til eksklusive lysbrytere med "samlepanel"
* Moderne, slette innerdører av god kvalitet understreker det moderne preget
* Uttak for gass fra fellesanlegg på terrasse til bruk for gassgrill
* Callinganlegg med porttelefon og elektrisk døråpner
* Felles brannvarslingssystem
* Varmtvann fra felles oppvarmingsanlegg legger ikke beslag på plass til varmtvannstank
* Vannbåren varme gir deilig komfort
* El-skap m/automatiske sikringer og 50 A hovedsikring
* Innlagt fibernett for TV-/internett fra Canal digital (inkludert i fellesutgifter)
* Vannfordelingsskap/rør-i-rør system
* Balansert ventilasjonssystem utstyrt med varmegjenvinner
* Malte massive innerdører og glass i dør fra entrè/hall til stue-/spisestue
* Integrert sprinklingsanlegg for brannslokking
* Utelyset tilknyttet leiligheten styres manuelt
* Fellesbelysning på bygning styres over fotocelleanlegg

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 115 kvm, Bruksareal: 117 kvm, Bruttoareal: 124 kvm, Grunnflate: 124 kvm

Samtlige innvendige rom i leiligheten er medtatt i oppgitt størrelse for primærrom (p-rom) med unntak av bod på 2 m² med inngang fra den vestvendte terrassen.

Oppvarming og balansert ventilasjonsanlegg

Det er vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon, hvilket er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet.

Den vannbårne varmen ligger i alle gulvflater og har separate termostatstyringer i de ulike rommene. På baderommene er det elektriske varmekabler. Det vannbårne anlegget er knyttet opp mot fellessystem, og sameiet har avtale med Skagerak for leveranse av sentralvarmeanlegg (fjernvarme). Forbruk for fjernvarmen faktureres eier.

Boligen har balansert ventilasjon med avtrekk og tilluft. Eget styringstablå er plassert i leiligheten. Det er etablert serviceavtale med firma for årlig sjekk og vedlikehold, filterbytte etc. til dette anlegget.

Det er i tillegg gasspeis i stue/kjøkken tilknyttet felles gasstank m/avlesningssystem for hver enkelt leilighet i sameiet. Det er etablert avtale med firma Olaf B. Terjesen for ettersyn og vedlikehold av sameiets gassanlegg.

Felleskostnader og hva de inkluderer

Felleskostnadene på pt. kr. 3.098,- pr. måned dekker blant annet følgende:

* Kommunale avgifter (vann-kloakk-renovasjon)
* TV-grunnpakke og internett grunnpakke (fibernett - Canal digital)
* Renhold av fellesarealer (innerganger, trapper osv.)
* Felles bygningsforsikring
* Brøyting
* Vaktmestertjenester for felles utomhusarealer/grøntanlegg
* Diverse vedlikehold og avsetting til dette
* Strøm og lys i fellesarealer
* Kostnader for fjernvarmeanlegg i fellesarealer
* Diverse serviceavtaler
* Utgifter til forretningsførsel
* Utgifter til revisor, styre m.m.

Diverse serviceavtaler omfatter ettersyn/vedlikehold av heiser, ventilasjon, varme/gass, sprinkelanlegg, brannvarslingssystem, porter/dører og tak.

Parkering

Egen garasjeplass medfølger leiligheten. Garasjeplassen er merket med "72" - se også fotografi.

Denne plassen ligger gunstig til i forhold til avstand fra trappegang/heis da den ligger nær trappoppgang til leiligheten. Plassen har også "halvvegg" på en av sidene som sikrer god plass for inn-/utstigning i kjøretøy.

Fra garasjekjelleren tar du heis direkte opp til innvendig fellesgang - mao. går du lettvint og helt tørrskodd inn i egen leilighet. Garasjekjelleren har elektrisk åpner for port ved inn-/utkjøring. Det medfølger fjernbetjening.

I tillegg til egen garasjeplass er det rikelig med utvendige, asfalterte p-plasser på sameiets eiendom avsatt til beboerne og deres gjester.

Areal og eierform

Areal: 28 373 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal med ideel bruk for sameierne.

Tomt og hage

Området har svært pent opparbeidede fellesarealer hvor det er vektlagt kvalitet i alle detaljer. Hellelagte gangstier, diverse steinsettinger, felles hageplen orientert mot sjøen i vest i tillegg til mot øst og beplantning av ulik art - alt sammensatt i et vakkert utemiljø.

Eiendommene på Jarlsø grenser også til flotte friområder til felles glede. Området har også stort, flott bryggeområde med tilhørende badestrand med solrik beliggenhet hvor lange sommerdager kan nytes for opphold og bading. Sandstranden ligger kun et par steinkast fra leiligheten.

Ved inngangspartier er det lagt tromlet belegningssten med bl.a. granitt som kantsten. Steinbelagt vei og trapp ned til stranda og bryggene. På øya er er det også opparbeidet områder med fin utsmykning i form av skulpturer og kunst. 

Sameiet har egen avtale med gartnerfirma (Strandman) for stell av grøntareal og snøbrøyting. Tomten er felles for sameiet, og alt av vedlikehold som snørydding, gressklipping og øvrig vedlikehold av fellesarealene blir utført via vaktmestertjenester. Her kan man med andre ord låse døren og bekymringsfritt reise bort så lenge man vil!

Det er også anlagt system hvor robotgressklippere holder felles hageplen jevn og kortklippet i sommerhalvåret.

Adkomst - slik finner du frem til Jarlsøveien 55B

Fra Tønsberg kjører man forbi Kilen og tar til høyre i lyskrysset ved Presterød (Presterødkrysset).

Hold Narverødveien til venstre i første veidele og kjør forbi Kiwi-dagligvareforretning på Råel. I første rundkjøring holder man til høyre og deretter første til venstre igjen. Følg denne veien ned til sjøen og kjør rett frem i rundkjøringen. Jarlsø ligger deretter rett frem med adkomst over broen til øya.

Jarlsøveien 55B finner du så på høyre hånd med innkjøring til garasje på byggets nordside. Du finner rikelig med asfalterte gjesteparkeringsplasser både mot øst og mot  nord.

Det blir skiltet med meglers visningsskilt frem til eiendommen ved annonsert fellesvisning.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Eier

Pål Schiøtz Henriksen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og offentlig avløp.

Adkomst fra Jarlsøveien som er offentlig vei.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boligformål og kontor jfr. Planid 52010, Jarlsø ( vedtatt 6.12.2006).

Relaterte reguleringsplaner:
52010-B1:  Jarlsø, byggetrinn 1 (1.6.2007)
52010-B2:  Vegsystem til Jarlsø (29.2.2008)
52010-B3: Jarlsø, byggetrinn 2 (27.3.2009)
20110033: Jarlsø, byggetrinn 3 og 4 (25.4.2012)
20110052: Kai/fergeanløp på Husvik, gbnr. 158/47 (20.3.2013)

Iht. reguleringsplaner og bebyggelsesplaner er området fortsatt under utbygging og prosjektering. Ingen av disse anses å ha innvirkning for denne eiendoms lys-/utsiktsforhold.

For ytterligere opplysninger om regulering, ta gjerne kontakt med megler.

Tinglyste rettigheter og servitutter

2008/18544-1/200 - Bestemmelse om veg av 09.01.2008.  
Rettighetshaver: Gbnr. 162/10.  
Kan ikke slettes u/samtykke fra Tønsberg kommune
Overført fra: 0704-162/4.
Gjelder denne registerenheten med flere.

2008/18559-1/200  Best. om vann/kloakkledning av 09.01.2008 .
Rettighetshaver: Gbnr. 162/10  
Kan ikke slettes u/samtykke fra Tønsberg kommune.
Overført fra: 0704-162/4.
Gjelder denne registerenheten med flere.

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen.
Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 01.09.2010. Attesten omfatter 29 leiligheter i "bygg V5". Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Diverse opplysninger

Sameiet Vestsiden 1 består av totalt 115 boligseksjoner fordelt over 6 bygninger med tilhørende boder og garasjeplasser.

Det er ingen fellesgjeld i sameiet.

Forretningsfører i sameiet: Heimtun og Bryn Regnskapskontor v/Henning Heimtun.
Styreleder i sameiet: Odd Ingebretsen.
Sameiebrøk for denne seksjon: 115/13714.

Sameiet har vedlikeholdsavtaler for alle tekniske anlegg samt gartnerservice for utvendige anlegg.

Seksjonens andel av formue i sameiet pr. 31/12-2017 (regnskap for 2018 foreligger foreligger pt. ikke enda): kr. 33.836,- 

Sameiets formue pr. 31.12.2017 (regnskap for 2018 foreligger foreligger pt. ikke enda): kr. 4.229.491-. 

Man kan lese mer om Jarlsø og sameiet på egen infoside: http://www.jarlsøinfo.no/.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 1G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Dersom du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider).

Det må påregnes at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer om ikke annet er spesielt opplyst.

Prisantydning

6 250 000,- / Fellesutgifter: 3 098,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

6 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) 156 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 250 000,-)) -------------------------------------------------------- 169 572,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 419 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Som kjøper skal du med andre ord ikke innbetale noen form for forskuddbetaling ved inngått handel.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann

Formuesverdi

Ligningsverdi : 1 204 685,-
Sekundær ligningsverdi : 4 336 864,-
Ligningsverdi pr. : 31.12.2017

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til ca. 5591 kWt  utfra et snitt forbruk siste 3 årene.
Energiforbruk for fjernvarme er beregnet til årlig ca kr. 3500,- fordelt på oppvarming ca. kr. 2700,- og tappevann ca. kr. 800,- utfra et snitt forbruk siste 3 årene.

Forbrukstallet er innhentet fra energileverandør og gir kun en indikasjon av forbruk gitt situasjonen over denne perioden.
Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper.

Forsikring

If Polisenummer: SP191898713

Kommunale avgifter og forholdet til eiendomsskatt

Kommunale avgifter er inkludert i seksjonens andel av fellesutgifter.

Det er pr. tiden ikke eiendomsskatt i Tønsberg kommune.

Forholdet til utleie av leiligheten

Leiligheten har ingen separat utleiedel.

Leiligheten i seg selv kan fritt leies ut, men ethvert utleieforhold skal meldes til sameiets styre for registrering, jfr. sameiets vedtekter.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 230119 dobbelt side (Kr.8 600) Sommerfotografering (Kr.1 500) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 000) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Tønsbergs Blad 060219 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.12 200) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 100) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Totalt kr. (Kr.58 895)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV.

Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Konferer gjerne megler. 

Hvis mulig, vennligst angi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?