Til innholdet

Innholdsrikt, stilig rekkehus med 3 sov, garasje og vestvendt terrasse. Solrikt, rolig og barnevennlig!

Strandåsveien 3B
Prisantydning 2 290 000 , -
Boligtype: Rekkehus
P-ROM: 111
BRA: 122 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1975
Tomtareal: 5086 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Richard Askjem

Richard Askjem

Finn.no: Lokalområde

Nøtterøy / Torød

Adresse

Strandåsveien 3B 3135 Torød

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Fra Tønsberg sentrum kjøres over Kanalbroen og ta til venstre i Teie veidele. Fortsetter over Teie Torv og videre forbi Hårkollen. Ta Torødveien til høyre før Årøysund. Holder til venstre i veidelet på Torød og ta Nestvikveien til venstre, rett etter Joker butikken. Ta Strandåsveien til venstre, kjør til andre rekke med leiligheter på høyre side. Ta så til høyre og ned på parkeringen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger, og med til-salgsskilt.

Beliggenhet

Torød er et veletablert og attraktivt boområde på sydsiden av Nøtterøy. Eiendommen har en fin beliggenhet i et solrikt og godt etablert boområde. Eiendommen grenser til friområde og er derfor meget usjenert beliggende. Fra eiendommen er det 2 minutters gange til stranda. I nærområdet er også mange flotte turområder, både langs sjøen og i skogen. Torød er et eldorado for den båtinteresserte med nærhet til Nøtterøys vakre skjærgård. Gode bussforbindelser til Tønsberg sentrum, bussen går hvert kvarter og busstoppet ligger kun et steinkast unna. Torød er kjent for sitt gode miljø og har mange muligheter for aktiviteter som vollyball, fotball, akebakke, liten skibakke m/skitrekk og turområder. Kort vei til Joker matbutikk, skole, barnehage, kirke mm.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Borettslag, oppført i 1975

Bygninger og byggemåte

Brl rekkehus over fem halvplan som er bygget i 1975. Det tilhører garasjeplass som er fra 2019 som måler 17 kvm. Det er egen utvendig bod på 10 kvm. Det er egen balkong på 6 kvm. og veranda på 21 kvm.

Bygget er fundamentert med støpte såler og grunnmurer er oppført i antatt betongblokker. Yttervegger i bindingsverk med 10 cm isolasjon og vegger er utvendig panelt. Sperretak med saltak form er tekket med takplater. Vinduer, ytterdør og verandadør er alle fra 2011.

Innvendige overflater er noe oppgradert etter byggeåret. På gulver: Laminat og noe fliser. På vegger: malt tapet og noe mdf panelplater. I tak: malt panel, strekt duk og takessplater.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 111 kvm, Bruksareal: 122 kvm, Bruttoareal: 133 kvm

Boligen går over 5 haleplan som er slått sammen til kjeller, 1 og 2 etasje.
Kjeller, 21 kvm: Gang, vaskerom, bod 1, bod 2
1.Etasje, 50 kvm: Kjøkken, stue
2.Etasje, 51 kvm: Bad, entré, hall m/trapp, wc, 3 soverom

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Møblering / utstyr

TV/Internett: Borettslaget har fellesavtale med Canal Digital for bredbånd og kabel-TVsom er inkludert i felleskostnadene. Andelseier kan selv kontakte Canal Digital for å bestille/betale tillegg til avtalen.

Standard

Innholdsrik og velholdt rekkehusleilighet over 5 halvplan. Meget smakfull bolig med generelt god standard og en spennende planløsning.

Det er gjort vesentlige oppgraderinger fra ca 2011 til 2016. Det kan nevnes bad, kjøkken, wc, innvendige overflater, en del på el-anlegget, vinduer og dører.

Man kommer inn i et flislagt vindfang med lyse overflater. Man kommer så inn i gangen med separat toalettrom som er pusset opp i nyere tid. Innredning og servant er fra 2016 og toalettet er noe eldre. Videre er det et romslig soverom med garderobeplass og lyse fargevalg. Badet i boligen er vesentlig oppgradert i 2015 med fliser på gulv og baderomspanel på vegger. Badet inneholder gulvvarme, innredning, to servanter og dusjkabinett.

Neste plan inneholder 2 store soverom som har rikelig med plass for garderobe. Hyggelig luftebalkong utenfor begge rommene. Stilig ekstra takhøyde i rommene som gir en utrolig luftig og god følelse.

Videre kommer man opp i en stor og luftig stue med store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys. Her har man flere innredningsmuligheter med plass til både spisestue og dagligstue. Utgang til sørvendt terrasse på 21 kvm. fra stuen med flotte solforhold og en opparbeidet hagedel rett utenfor terrassen. Stuen er lys og luftig i tidsriktige farger.

Kjøkkenplanet er romslig og delikat med det lille ekstra. God plass til kjøkken- eller spisebord, koselig lesehjørne med peis og et innholdsrikt kjøkken i tidsriktige fargevalg. Kjøkkenet er montert i 2014 med nye fronter, selve innredningen er noe eldre. Dette er et Sigdal kjøkken av god kvalitet med profilerte fronter og fliser mellom over- og underskap. Det er integrert stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Kjelleren er meget praktisk i sin helhet med 2 romslige boder som er innredet med hyller. Her har man god oversikt og rikelig med lagringsplass. Det er også et vaskerom som inneholder opplegg for vaskemaskin, utslagsvask og bereder (2005).

Alt i alt en særdeles tiltalende og flott rekkeshusleilighet med stilig planløsning og smakfulle detaljer.

Velkommen til visning!

Oppvarming

Leiligheten varmes opp via ildsted, gulvvarme på bad fra 1990 og fire panelovner som var montert på denne befaringen. Det er etablert ny peisovn i 2007.

Parkering

Leiligheten har tilhørende garasje i rekke. Det er montert ladestasjon for elbil som tilhører leiligheten. Borettslaget har gjesteparkering til alle leilighetene. Forøvrig parkering etter områdets bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 5 086 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Boligen har tilhørende vestvendt terrasse på 21 kvm. med hageflekk på utsiden. Uteplassen er usjenert med hekk rundt og levegg mot naboen. Her kan man sitte i ro og fred med pent utsyn over omkringliggende omgivelser. Leiligheten har også et meget praktisk og innbydende uteområdet på fremsiden av boligen. Felles gårdsplass som er nylig asfaltert og forøvrig pent opparbeidede fellesområder.

Eier

Madelen Christensen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra kommunal vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende (110 - Boligområde), vedtatt den 17.06.2015.

Eiendommen ligger i regulert område. Gjeldende reguleringsplan er: Stranda (ID 7224) med formål boliger, vedtatt den 02.01.1973.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 26.08.1975.  Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Stranda Borettslag, Orgnr.: 947975994 Andelsnr.: 16 Andel fellesgjeld: 519000, Total gjeld: 8927284, Oppdatert pr: 01.09.2019
Borettslaget består av 21 andelsleiligheter.
Forretningsfører: OBOS
Styreleder: Christin Hamer

Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Lånenr    Type  Restsaldo     Restløpetid   Term  Type Rente/ rente
* OBOS      A      8.900.778,-   29 år 7 md.      12      Flyt/ 2,75%
* SPARE2  A           26.506,-    24 år 9 md.       4       Flyt/ 0,00%

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan fås ved henvendelse til megler. Det må påregne dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Styregodkjennelse er påkrevet. Dette kan ikke nektes uten saklig grunn.

Prisantydning

2 290 000,-

Felleskostnader: 6 096,- pr. mnd
Følgende er inkludert i felleskostnader: Kommunale avgifter, grunnpakke TV og Internett, festeavgift, utvendig vedlikehold, betjening av fellesgjeld, snømåking, bygningsforsikring, styre- og forretningsførerhonorar og evt. andre felleskostnader.

Beregnet totalkostnad

2 290 000,- (Prisantydning) 519 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 809 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 814 132,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik

Forsikring

IF Skadeforsikring Polisenummer: 587804

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er inkl. i felleskostnader.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (Kr.43.750,-)
Tilretteleggingshonorar (Kr.12.995,-)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?