Til innholdet

INNHOLDSRIK OPPUSSET ENEBOLIG MED MED DOBBELGARASJE OG STOR TERRASSE.

Munkerekkveien 39
Prisantydning 3 690 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 173
BRA: 233 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1960
Tomtareal: 1022 m²

INNHOLDSRIK OPPUSSET ENEBOLIG MED MED DOBBELGARASJE OG STOR TERRASSE.


Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - MUNKEREKKA

Adresse

Munkerekkveien 39 3128 Nøtterøy

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

. - Kun få minutter å gå for å komme inn i flott turterreng med godt preparerte stier og lysløype i Teieskogen. Kort vei til yrende båtliv og restauranter ved Tønsberg brygge. 5 minutter å gå til Badeland og Activ treningssenter, samt badeplass i Rambergåsen, brygge i Munkerekka og Munkholmen friområde med leke- og badeplass. 25 minutters kjøring til Tjøme`s vakre skjærgård. 10 minutters kjøring til Nøtterøy golfbane. Eiendommen ligger sentralt i forhold til jernbane (pendling med tog). Eiendommen ligger i 2. rekke fra Munkerekkeveien innerst i blindvei.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1960, modernisert i 2017

Bygninger og byggemåte

Underetasje inneholder.
Ny hybel (ikke søkt kommunen):
Gang. 1 soverom. Stue med peisovn. Kjøkken. Bad/wc med dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin. Man kan ved relativt enkle grep innlemme hybelen som en del av hovedhuset dersom det er ønskelig.
Hoveddelen inneholder: Gang/hall med skyvedørsgarderobe og garderobeskap. Bad/wc med dusjkabinett og badekar.

1. etasje inneholder:
3 soverom hvorav hovedsoverommet har walk in-closet. Bad/wc med dusj. Romslig flott og stilig kjøkken med spisestue som ble ombygd for 2 år siden med peisovn. Kjøkkenet har utgang til haven samt integrerte hvitevarer som ekstra stor koketopp/induksjon (1 meter) og ekstra stor stekeovn med pyrolyse (1 meter),2 kjøl og 2 frys samt micro integrert. Stue med peisovn og med skyvedør ut til stor deilig terrasse på ca. 52 kvm.

Stor dobbel garasje med bod.

2 uteboder og 1 lekestue.

Antall rom

Oppholdsrom: 3, Soverom: 4, Bad: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 173 kvm, Bruksareal: 233 kvm, Bruttoareal: 258 kvm

Standard

Velkommen til denne innholdsrike eneboligen som er vesentlig oppusset og modernisert i løpet av de 2 siste årene med bl.a. nyinnredet hybel i sokkeletasjen, ombygd kjøkken samt generelt innvendig kosmetisk oppusset. Det er lagt nytt parkett gulv i stue med lydisolerende trinnlydplater over hybelen. På øvrige gulv er det lagt parkett og fliser samt veggene er hovedsakelig tapetserte og panelte. Badene er flislagte. Det er lagt inn fibernett i 2015 fra Altibox. Fra tidligere eier er det også opplyst at det ble foretatt takfornying av taksteinen i 2014 og at det ble lagt ny drenering på tre sider av boligen i 2004. For standard forøvrig henvises det til tilstandsrapport fra takstmann Gunnar Sverrisson. Velkommen til visning!

Oppvarming

Varmepumpe. Peisovn i stue og i hybel. Varmekabler i alle bad samt i hall i underetasjen og på kjøkken i hybel.

Parkering

Dobbel garasje med bod.

Areal og eierform

Areal: 1 022 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2044, Festeavgift: 1686, Neste regulering av festeavgiften er 14.10.2019 og i følge grunneier så vil den øke til ca. kr. 13.000 pr. år og deretter reguleres ihht. konsumprisindeksen. Det er mulighet for innløsning av tomtefeste samt rett til fornyelse av feste.

Tomt og hage

Tomten er opparbeidet og beplantet med prydbusker, trær, hekk og plen. Gårdsplassen har belegningsstein.

Eier

Jorunn Carina Engdahl Steinar Bjørn Hagen

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp. Privat vei. Eiendommen har felles private stikkledninger sammen med andre eiendommer. Se vedlagte kart.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i uregulert område og er i kommuneplanen av satt til boligformål. Fri område bak eiendommen ligger i regulert område og er avsatt til friområde.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen i kommunens arkiver. Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd.

Prisantydning

3 690 000,-

Beregnet totalkostnad

3 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 92 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 690 000,-)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 104 572,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 794 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Sverrisson Ligningsverdi : 1 086 171,- Sekundær ligningsverdi : 3 475 746,-

Kommunale avgifter

Kr. 15 291

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995)
Meglerprovisjon 1,375 % av salgssum.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?