Til innholdet

Innholdsrik og velholdt enebolig beliggende i attraktivt område med godkjent hybelleilighet. Mulighet for båtplass!

Blåvingeveien 20
Prisantydning 5 950 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 227
BRA: 272 m²
Soverom: 6
Byggeår: 1989
Tomtareal: 704 m²

Visninger

søndag 24. mai Kl 13.00 - 14.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - HOGSNESÅSEN

Adresse

Blåvingeveien 20 3172 Vear

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Hogsnesåsen ligger svært sentralt med en attraktiv og bynær beliggenhet. Du når Tønsberg sentrum på 5-6 minutter med bil. Til Tønsberg sentrum er nemlig kun ca. 4 km. Barnevennlig boligområde med koselige miljøgater og rikelig med grøntområder som friarealer, lekeplasser og annet.

På Vear, som forøvrig ligger i gangavstand fra eiendommen, finner du bl.a. Kiwi dagligvareforretning, tannlege, lege, fysioterapeut og frisør. Her finner du også idrettsplass og Vear idrettshall. Det er ca. 5 min. gange til treningssenter og få minutters gange til bussholdeplass. Rutebuss går gjennom Bjellandåsen/Hogsnesåsen. Kort vei er det også til diverse forretninger (bl.a. Meny dagligvareforretning) på Jarlsberg samt næringssenter på Vear med diverse forretninger,  legesenter, idrettshall og utendørs idrettsanlegg. Like i nærheten av eiendommen går det flotte tur-/skiløyper - denne er forøvrig lysløype på vinterstid!

Det er rask adkomst til E-18 mot Oslo og Kristiansand - du er normalt på denne veien på 3-4 minutter. I nærområdet finner du også golfbanen i Stokke. Naturen med  turstier og kyststien ligger like i nærheten. Du finner badestrand på Rakkevik og på Sandodden ikke langt unna. Området ligger i tillegg tett på Tønsbergskjærgården, og du finner båthavn bl.a. på Rakkevik i Vestfjorden.

Nærmeste barnehager er Hogsnes barnehage (1-5 år) ca. 1.1 km fra eiendommen og Sigridløkka barnehage (0-5 år) ca. 1.7 km fra eiendommen. Ekely barnehage og lekesenter (2-5 år) ligger ca. 1.9 km fra eiendommen. Hogsnesåsen sokner til Vear skole (1-10 klasse) som ligger ca. 1.6 km fra eiendommen. Det er trygg vei til Vear skole enten man går dit til fots eller sykler. 20-hulls frisbeegolfbane ved Vearhallen.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1989, modernisert i 2002

Bygninger og byggemåte

U. etasje inneholder:
Vindfang. Bad/wc med dusj. Hall med garderoberom og trapp opp til 1. etasje. Soverom ev. stue. Vaskerom.

Hybel er godkjent av kommunen og inneholder:
Vindfang. Stue med åpen kjøkkenløsning. Bad/wc med dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin. 1 soverom.

1. etasje inneholder:
Gang. Stort deilig kjøkken med hvitevarer, peisovn og fin spiseplass. Spisestue med utgang til stor solrik og delveis overbygd terrasse. Stue med utgang til stor solrik delveis overbygd terrasse med jacuzzi. Bad/wc med dusjkabinett. Hovedsoverom. Garderoberom/soverom.

2. etasje inneholder:
Gang. 2 soverom hvorav 1 sovealkove og utgang til balkong og 1 med garderoberom. Bod. Stort uinnredet loft med mange muligheter.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 3, Soverom: 6, Bad: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 227 kvm, Bruksareal: 272 kvm, Bruttoareal: 303 kvm

Standard

Velkommen til denne meget innholdsrike eneboligen som holder normal god standard. Boligen er meget smakfull og delikat. Det er god kvaltiet på materialer og boligen gir et meget godt inntrykk. Boligen er i løpet av de 6 siste årene blitt kosmetisk innvendig malt, hybelleiligheten er godkjent av kommunen,  ny jacuzzi på terrassen og ny terrassedør i stuen er satt inn. I tillegg er boligen malt utvendig i 2017.  Alle hvitevarer på kjøkkenet er også byttet i løpet av perioden, inkl. microbølgeovn.  I 2016 ble el-anlegget oppgradet med ny innmat i sikringsskapet samt omlegging av deler av det opprinnelige el-anlegget. Soverommmet i underetasjen er nyoppusset. For standard forøvrig se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann Gunnar Sverrisson. Det er lagt inn fiber fra Altibox. Her er det mange muligheter med bl.a. stort uinnredet loft.

Hybelleiligheten er i dag utleid for kr. 8.500,- pr. mnd. Utleiekontrakten utløper 31.07.20. Kopi av leiekontrakt foreligger ved meglers kontor.

Dette er virkelig en bolig som passer ypperlig for barnefamilien. Velkommen til visning!

Oppvarming

Gulvvarme i hele 1. etasjens hoveddel med unntak av vaskerom. Gulvvarme i baderom hybel og hovedetasje samt i flisebelagt del av stue. Lukket peis i kjøkken og tv-stue.

Parkering

Dobbel garasje. God plass til parkering på egen gårdsplass.

Areal og eierform

Areal: 704 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er meget pent opparbeidet og beplantet med prydbusker, plen, trær og hekk. Belegningsstein i gårdsplass.

Eier

Morten Edvardsen Bergljot Edvardsen

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i regulert område og er i kommuneplanen avsatt til boligformål.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen i kommunens arkiver. Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd. Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 19.10.2020. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Prisantydning

5 950 000,-

Beregnet totalkostnad

5 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 148 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 950 000,-)) -------------------------------------------------------- 161 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 111 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Kommunale avgifter

Kr. 20 771

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon: 1 % av salgssum
Tilretteleggingshonorar: kr. 13.695,-.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er tatt med som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er hentet fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledning for arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom  selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjoner» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?