Til innholdet

Innholdsrik og tiltalende endeleilighet i rekke over tre plan med god planløsning. Stor sydvendt terrasse og hageflekk.

Grevinneveien 16A
Prisantydning 3 590 000 , -
Boligtype: Rekkehus
P-ROM: 133
BRA: 141 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1969
Tomtareal: 9074 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Arnfinn H. Sørhaug

Arnfinn H. Sørhaug

Finn.no: Lokalområde

Tønsberg/Solvang.

Adresse

Grevinneveien 16A 3117 Tønsberg

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum følger man Halfdan Wilhelmsens Allè over jernbaneovergangen og holder venstre felt over i Stenmalveien. Følg denne over jernbanebroen og ta Grevinneveien til høyre. Følg Grevinneveien frem til Wergelands vei. Ta Wergelands vei til venstre og Greven Borettslag ligger på høyre hånd. Eiendommen er beliggende i Grevinneveien 16A.
Eiendommen er merket med tilsalgs skilt fra Z-eiendom.

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget attraktivt og sentralt på Solvang - "midt i smørøyet" - i byens kanskje beste boligområde!
En ypperlig beliggenhet for deg som ønsker å bo veldig sentralt med gangavstand til Tønsberg sentrum med alt av shoppingmuligheter, kaféer, svømmehall, jernbanestasjon, kulturtilbud, Sykehuset i Vestfold samt Tønsberg brygge med ulike restauranter og yrende uteliv.

Fine tur- og rekreasjonsområder i skog om mark like ved eiendommen, herunder blant annet Frodeåsen, Byskogen og Messeområdet. Kilometerlang lysløype finner du kun noen få hundre meter fra eiendommen. I nærområdet er det også uttallige fritidstilbud som tennisbaner, fri- og idrettsanlegg med innendørs hall, fotballbaner, lyssatt akebakker, isstadion og innendørs ishall, treningssenter m.m.
Her er barnevennlig med gangavstand til skoler, barnehager, busskommunikasjon, Rema 1000 på Eiksenteret, Sykehuset i Vestfold (SIV), jernbanestasjonen, Meny på Heimdal samt handelsområdet på Kilen med apotek, legekontor og kino med mer.

Beliggenheten er sentralt i forhold til Torp Lufthavn (ca. 19 km) som normalt nås på ca. 20-25 minutter med bil. Det er også enkel adkomst for å komme til E-18 mot Oslo og Kristiansand.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som følger vedlagt i salgsoppgaven.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Borettslag, oppført i 1969.

Bygninger og byggemåte

Rekkehus som er oppført i tre på mur. Yttertak er tekket med asfalt pappmembran eller tilsvarende.

Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann som følger vedlagt i salgsoppgaven.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 133 kvm, Bruksareal: 141 kvm, Bruttoareal: 166 kvm

1. etasje
P-rom ca. 46 kvm. med: Bad, hall med trapp og 3 soverom.

2. etasje
P-rom ca. 50 kvm. med: Stue/kjøkken.

Kjeller
P-rom ca. 37 kvm. med: Gang, kjellerstue og vaskerom.
S-rom ca. 8 kvm. med: 3 boder.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.
Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann som følger vedlagt i salgsoppgaven.

Standard

Tiltalende rekkehusleilighet over tre plan med god planløsning og funksjonelle rom med store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys. Sydvendt balkong i 2. etasje samt sydvendt terrasse i 1. etasje som fører videre til hageflekk.
Innholdsrik endeleilighet som er innredet og oppusset med tiltalende lyse farger gjennom de siste årene. Baderomsinnredning, håndløper i trapp til 2. etasje og hyller i stue er laget av møbelsnekker Torbjørn Lian. Interiørmessig fremstår boligen som stilren og moderne med rene linjer hele veien. Ellers er bygningen vesentlig oppgradert utvendig de senere år og gir et positivt inntrykk.  

1. etasje
Steinsatt inngangsparti med blomsterbed og overbygg ved inngangsdøren som leder inn til entreen med laminat på gulv, malte mdf-plater på vegger og malt slett tak i himling.
Stor hall med laminat på gulv, malte mdf-plater på vegger og malt slett tak i himling. Her er trappeadkomst til kjeller og trappeadkomst til 2. etasje/hovedetasje. Garderobeskaper til oppevaring av yttertøy og sko.
Hovedsoverom med parkett på gulv, malte mdf-plater på vegger og malt slett tak i himling. Rommet har et flott garderobeskap og utgang til stor sydvendt treplatting videre til usjenert hageflekk som er arrondert med hekk.
Soverom med parkett på gulv, malte mdf-plater på vegger og malt slett tak i himling. Godt med garderobeskaper.
Soverom med malte mdf-plater på vegger og malt slett tak i himling.
Flislagt, lekkert bad med gulvvarme. Malt slett tak i himling. Rommet inneholder vegghengt WC, dusjvegger av glass med vegghengt dusj, servant med spesialtilpasset innredning i eik og stort speil med lyssatt oppbevaringshylle.

2. etasje
Stue med parkett på gulv, malte vegger og malt slett tak i himling. Åpen løsning fra stue til kjøkken gir god romfølelse og kan fint ansees som et allrom. En moderne peisovn skaper hygge og varme i hele etasjen. Rommet har utgang til sydvendt balkong med terrassemarkise, terrassevarmer og utebelysning. Alt ligger til rette for skjerming og kos når balkongen benyttes som et uterom. Til orientering vil terrassemarkisen bli montert så snart fasadearbeid er utført (på bilder er ikke markisen montert). Med en gjennomgående løsning med vinduer mot både nord og syd er dette et særdeles lyst rom. Her er en naturlig plassering til spisebordet ved kjøkkeninnredningen som gjør at du har fin kontakt med gjestene mens maten lages. Taklampe over spisebordet medfølger ikke i handelen. Rikelig med kjøkkeninnredningen i høyglanslakkert hvit utførelse med heltre benkeplate i eik. Det er godt med benkeplass og integrerte hvitevarer som stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin medfølger i handelen. Løst kjøl-/fryseskap på kjøkkenet medfølger ikke i handelen. Rommet har parkett på gulv og fliser i arbeidssonen i kjøkkendel, malte vegger og malt slett tak i himling.

Kjeller
Romslig kjellerstue med fliser på gulv med gulvvarme, malte mdf-plater på vegger og malt slett tak i himling. Moderne vedovn som gir lun varme på kalde vintersdager. Et praktisk rom om man søker alenesoner.
Gang med fliser på gulv, malte mdf-plater på vegger og malt slett tak i himling.
Bad/vaskerom med malt mur på gulv og på vegger. Malt slett tak i himling. Rommet inneholder, dusjkabinett, WC, skyllekum og nisje for vaskemaskin og tørketrommel. Det er lagt nye rør og sluk i gulvet samt  satt inn nytt toalett på vaskerommet i 2017.
3 boder med mye lager- og oppbevaringsplass.

Diverse
Borettslaget holder i disse dager på med nye balkonger, nye vinduer, ny terrassedør på sydvegg samt ny kledning og etterisolering av sydvegg.
Kledning, etterisolering, vinduer og ytterdør på nordvegg ble utført 2018.
Nye rør, sluk, kraner og toalett i 2017 på bad/vaskerom i kjelleretasjen.

Se for øvrig grundig på vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven da konklusjon, etasjeskillere, bad 1. etasje, luftbehandling vaskerom kjeller, overflater innvendig himling og VVS-installasjoner er kommentert eller vurdert med tilstandsgrad 2.

Oppvarming

Gulvvarme og vedovn i kjellerstue.
Gulvvarme på bad i 1. etasje.
Reflektorovn på vegg på bad/vaskerom i kjelleretasjen.
Peisovn i stuen i 2. etasje.

Dersom rom/beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette ikke med i handelen.

Siste utførte feiebesøk var 16.01.2018.

Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS orienterer at det ble utført tilsyn med fyringsanlegget 16.01.2018 og at tilsynet var et visuelt tilsyn så rapporten kan ikke benyttes som en tilstandsrapport.
Det er utført rapport etter tilsyn med fyringsanlegg og det ble ikke avdekket avvik, anmerkninger eller andre forhold som har betydning for sikkerheten eller atkomsten for anlegget.
Kopi av utført rapport etter tilsyn med fyringsanlegg kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Parkering

Det er 1 oppmerket parkeringsplass til denne leiligheten rett utenfor inngangsdøren.
Borettslaget har 28 garasjeplasser. Leie for disse betales som tillegg til felleskostnadene. Andelseier kan søke styre om garasjeplass som tildeles etter venteliste.
Ellers gateparkering etter områdets skiltanvisninger.

Areal og eierform

Areal: 9 074 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Felles opparbeidet selveiertomt med asfalterte internveier, biloppstillingsplasser, felles søppelbod samt pene fellesarealer som er beplantet med busker og diverse trær.

Leiligheten disponerer egen, sydvent uteplass som er opparbeidet med treplatting og hageflekk omkranset av hekk.

Eier

Marthe Bottolfs

Vei, vann og avløp

Vei
Eiendommen har adkomst fra offentlig vei.

Vann og avløp
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, men ombefattes av kommuneplanen/kommunedelplanen (vedtatt 03.02.2016) hvor formålet er boligbebyggelse - nåværende.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for rekkehus, datert 30.12.1969.
Det foreligger ferdigattest for garasjerekke, datert 07.08.2007

Kopi av disse kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Greven Borettslag A/L, Orgnr.: 953214776 Andelsnr.: 44 Andel fellesgjeld: 522000, Andel fellesformue: 13001, Total gjeld: 19386416, Oppdatert pr: 31.12.2018 Forkjøpsrett: Ja
Til orientering er andel fellesgjeld som er oppgitt et avrundet opp til til nærmeste hele tusen pr. 01.05.2019.

Felleskostnader kr. 3 933,- pr. måned dekker blant annet kommunale avgifter, bygningsforsikring, fiber Altibox (grunnavtale), renter og avdrag fellesgjeld, honorar til styret og forretningsfører.
Kostnadene er fordelt med driftskostnader kr. 3 644,- hvorav kapitalkostnader utgjør kr. 2 034,- samt mediaprodukter kr. 289,-.

Borettslaget har felles grunnavtale med Viken fiber AS, den enkelte andelseier kan selv oppgradere for egen regning.

Greven Borettslag består av 44 andelsleiligheter - Grevinneveien 12, 14 og 16.
Borettslaget er et samvirkeforetak som har til formål å gi andelseierne bruksrett til egen bolig i foretakets eiendom (borett), og å drive virksomhet som står i sammenheng med dette.

Felleslån i Greven Borettslag:
Lånenr. DNB03-12137745214, restsaldo kr. 19 128 722,-, restløpetid 30 år, annuitets lånetype, flytende rente 2,15% med 4 betalingsterminer pr. år.
Lånenr. HUS601-11484051 10, restsaldo kr. 257 694,- restløpetid 7 år og 8 måneder, annuitets lånetype, flytende rente 1,58% med 2 betalingsterminer pr. år.

Det er ingen mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån).

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Be om kopi ved henvendelse til meglers kontor. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker.
Det må søkes om dyrehold i borettslaget.
Styrets arbeid i 2019 er diverse vedlikehold og rehabilitering av sør-veggene. Jobben er påbegynt av I-Bygg tidlig i januar og skal være ferdig før sommeren.
Det ble i generalforsamling 11.04.2013 vedtatt kjøp av festet tomt av Tønsberg Kommune, med eget lån, som utløper 28.03.2041.
Borettslaget vedtok på ekstraordinær generalforsamling den 8.06.2015, å tillate montering av varmepumpe. Andelseier må selv dekke alle omkostninger rundt monteringen, og det skal søkes styret før montering.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Be om kopi ved henvendelse til megelrs kontor. Det må kunne påregnes trappevask, dugnadsplikt samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer og medlemmer tilknyttet OBOS/boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

For hver enkelt andelsbolig med OBOS som forretningsfører, blir det ved salg fastsatt en egen frist for å melde bruk av forkjøpsretten (meldefrist). Medlemmer som vil benytte forkjøpsrett, kan melde seg direkte via OBOS annonsen på www.obos.no.
Ved spørsmål om forkjøpsretten kan du henvende deg til OBOS på telefon 02333.

Prisantydning

3 590 000,- / Felleskostnader: 3 933,- pr. mnd Felleskostnader dekker blant annet kommunale avgifter, bygningsforsikring, fiber Altibox (grunnavtale), renter og avdrag fellesgjeld, honorar til styret og forretningsfører.

Beregnet totalkostnad

3 590 000,- (Prisantydning) 522 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 112 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 117 132,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innmeldingsavgift til OBOS er kr. 500,-
Medlemskontingenten til OBOS er kr. 200,- pr. andelsleilighet for 2019.
Gebyr hos OBOS for å benytte forkjøpsrett kr. 7 187,- og vil tilkomme som omkostning for den som benytter forkjøpsrett.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takst & Byggservice Anders Kjær / Anders Kjær Takstdato : 03.06.2019 Formuesverdi : 849 707,- Sekundær formuesverdi : 3 058 943,- Formuesverdi pr. : 31.12.2017.
Ligningsverdi er innhentet og bekreftet hos Skatteetaten.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F.
Etter utført energimerking er det etterisolert på både nord- og syd-vegg, samt nye vinduer og dører.

Forsikring

IF Skadeforsikring Polisenummer: 587778

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter dekkes av felleskostnader pr. måned.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Panteattest selger, eiendommen (Kr.172) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 750) Tønsbergs Blad 120619 (Kr.4 500) Tønsbergs blad 260619 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 070819 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 210819 (Kr.4 500) Opptrykk av flere salgsoppgaver (Kr.2 000) Tønsbergs Blad 110919 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 02.10.19 (Kr.4 500) Markedsføringspakke (Kr.15 995) Tønsbergs Blad 301019 (Kr.4 500) Opptrykk av felere salgsoppgaver (Kr.2 000) Tønsbergs Blad 20.11.19 (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 112 000,-) (Kr.46 465,60) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører/OBOS (Kr.3 675) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Totalt kr. (Kr.132 427,60)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Arnfinn H. Sørhaug

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Arnfinn H. Sørhaug

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?