Til innholdet

Innholdsrik og stor bolig med 2 kjøkken, 2 bad og 4 sov. Dobbelgarasje - Attraktivt område!

Vidjeveien 2B
Prisantydning 4 450 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 196
BRA: 214 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1986
Tomtareal: 600 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Vidjeveien 2B er en særdeles romslig og pen bolig med god boltreplass for hele familien. Her er det muligheter for å bruke hele boligen selv, med en stor kjellerstue (eget kjøkken) samt inngangsdør til kjelleretasjen, eller å leie ut deler av boligen (enkelte krav til rømningsveier m.m. må innfris).
Velholdt og meget pent innredet, samt utført flere større oppgraderinger i hovedsakelig 2014.

Kort fortalt:
- Innredet hybel i underetasjen med dør mellom hovddel og hybel (mangler store vinduer)
- Nytt kjøkken fra 2014 med klassiske fronter og steinplater.
- Ny dobbeltfløyet terrassedør i 2014
- Pusset opp stue i hovedetasjen i 2014 med enstavs eikeparkett.
- Nye dørblad i hele hoveddelen i 2014
- Varmepumpe og ventilasjonsanlegg (flexit)
- Nytt bad i hoveddelen (fra bunnen av) i 2009.
- Oppgradert sikringsskap med automatsikringer til alle kurser.
- Dobbelgarasje med innlagt strøm
- Utvendig malt i 2019
m.m.

Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Finn.no: Lokalområde

TOLVSRØD

Adresse

Vidjeveien 2B 3151 Tolvsrød

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i meget attraktivt, rolig og veletablert villaområde på Tolvsrød. Ideelt for alle aldre, særlig for barnefamilier, da man har trygg skolevei og kort vei til mange barnehager. Det er gode idrettstilbud i nærheten; Slagenhallen og Flint idrettsanlegg har flere fotballbaner, tennisanlegg og fine sandvolleyballbaner. Kort vei til flotte friområder rundt Søndre Slagen kirke om man ønsker en avslappende fottur eller en herlig løpetur i skog og mark. Fin turmulighet er det også på kyststien. Med beliggenhet på Tolvsrød er det nemlig kort vei til sjøen.

Ringshaug og Skallevold er populære badestrender, og førstnevnte har flere år blitt utmerket med "Blått flagg". Det finnes mange småbåthavner i nærheten, her kan nevnes Vallø og Klopp.

Det er også gode handlemuligheter innenfor gangavstand. På Tolvsrødsenteret og Olsrødsenteret finnes flere dagligvareforretninger, bank, apotek, frisør, lege, café og andre shoppingmuligheter. Det er god busskommunikasjon til Tønsberg sentrum. Velkommen til dette hyggelige og rolige villastrøket!

Type, eierform og byggeår

Kjedet enebolig, oppført i 1986, modernisert i 2014

Bygninger og byggemåte

Kjedet enebolig med innredet hybel i underetasje.

Innhold:
1.etg.: Entré/gang, hall, toalettrom med vask og wc, flislagt baderom med dusjkabinett, servantinnredning og wc. 3 soverom. Kjøkken med innredning og spiseplass. Stue med utgang til terrasse og trapp ned til underetasje.
U.etg. hoveddel: gang, 2 boder, vaskerom.
U.etg. hybel: entré, kjøkken med innredning, bad med dusj, servantinnredning og wc, soverom, stue. Det er dør i mellom enhetene.

Det er den faktiske bruken av rommene på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommene kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 4, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 196 kvm, Bruksareal: 214 kvm, Bruttoareal: 239 kvm

Bolig:
1.Etasje: 112 / 112 kvm p-rom/BRA.
U.Etasje:  84 / 102 kvm p-rom/BRA. Vinduer i soverom og stue i kjeller tilfredsstiller ikke krav til rømningsvei. Rommene er likevel medregnet som primærrom.

Garasje:
40 kvm BRA / 45 kvm BTA.

Standard

Kjedet enebolig med gjennomgående normalt god standard fra byggeåret 1987, samt fra oppussingsåret 2014.
Dette er en bolig som er meget godt ivaretatt av samme eier gjennom alle år, og bærer preg av nøye oppfølging og vedlikehold. For å nevne hovedelementene, ble det pusset opp hovedbad i 2009, samt pusset opp stortsett alle overflater i hovedetasjen i 2014. Det er også montert radon-avsug i kjelleren.
Montert solskjerming (screens) på utvendige vinduer i stue (2 stk) med fjernkontroll. 

Hoveddelen er innredet med hovedsakelig tapetserte og malte veggoverflater, samt enstavs eikeparkett, laminat og belegg på gulvene. På badet er det fliser på både gulv og vegg.
I hybelen er det hovedsakelig trepanel på vegger, tepper, fliser og laminat på gulvene.

Øvrig teknisk info (utdrag av tilstandsrapport):
Vann og avløp er tilkoblet offentlig nett.
Innvendig røropplegg i hovedsak fra byggeår med vannrør av kobber.
Avløpsrør og sluk av pvc.
Bereder fra 2001 med kapasitet på 200 liter.
Bygningen ventileres naturlig via ventiler ut i vegg, og mekanisk avtrekk fra våtrom. Anlegget er
plassert på loft og styres fra bryter i kjøkken. Eier opplyser at motorenhet er skiftet 2014.
El- anlegg i hovedsak fra byggeår med åpent dels skjult ledningsnett.
Sikringsskap oppgradert med automatsikringer til alle kurser.

For ytterligere teknisk info om boligen, se tilstandsrapport utarbeidet av takstmann.

Oppvarming

Det er montert luft-til-luft varmepumpe samt nyere peisovn i stua.
Varmekabler på hovedbadet, samt kjellerstue og kjøkken i hybel. For øvrig oppvarming via panelovner der disse befinner seg.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter foran garasjen, samt plass til to biler inne i garasjen.

Areal og eierform

Areal: 600 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Pent opparbeidet hagetomt med hovedsakelig gressplen rundt om, samt belegningstein foran garasjen og fram til inngangsdøren. Stor, overbygget terrasse med støpt plate med fliser på overflaten. Oppmurte vegger på terrassen for god skjerming. Svært velholdt og pent!
Hagen er skjermet med hekk mot gaten og naboer.

Eier

Jan Andreas Takvam

Vei, vann og avløp

Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra offentlig vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i uregulert område, avsatt til boligbegyggelse og grønnstruktur.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.


1991/9126-1/91  Målebrev 09.08.1991 
Areal: 542,2m2
Erstatter målebrev tgl. 19/2-1986.

1993/2400-1/91  Målebrev   05.03.1993 
 Areal: 599,8 m2, tidl. tgl. målebrev utgår.

1993/2400-2/91  Grensejustering  05.03.1993 
Gjelder denne registerenheten med flere

1986/3073-1/91  Erklæring/avtale  19.02.1986 
 rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:146 Bnr:351  
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.- stikkledning

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 10.02.1987. Ferdigattest også for garasje datert 16.01.1987.
Kopi av disse kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

4 450 000,-

Beregnet totalkostnad

4 450 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 111 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 450 000,-)) -------------------------------------------------------- 124 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 574 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takst & Byggservice Anders Kjær / Anders Kjær Formuesverdi : 867 713,- Sekundær formuesverdi : 3 123 767,-

Kommunale avgifter

Kr. 11 112 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 040320 (Kr.4 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.12 200) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 450 000,-) (Kr.66 750) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Totalt kr. (Kr.104 520)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?