Til innholdet

Innholdsrik og romslig vertikaldelt bolig over 3 plan. Rolig, sentralt og solrikt. Garasje og svært skjermet tomt!

Gymes vei 2B
Prisantydning 3 990 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 130
BRA: 138 m²
Soverom: 4
Byggeår: 2002
Tomtareal: 589 m²

Visninger

søndag 15. september Kl 13.30 - 14.30
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - SANDEÅSEN/GAUTERØD

Adresse

Gymes vei 2B 3154 Tolvsrød

Velkommen til Gymes vei 2B med sentral, solrik og flott beliggenhet

Gymes vei 2 B er en flott, romslig og innholdsrik bolig over tre plan. Et ypperlig, vertikaldelt familiehus med skjermet hage, gjennomtenkt planløsning og god standard. Her bor man svært sentralt med få minutter å gå til skoler, barnehager og til Olsrød park. Til Tønsberg sentrum er det ca. 2 km.

Huset ble oppført i 2002, og byr på en vestvendt og svært solfylt hage med en rekke flotte, skjermede uteplasser - en barnevennlig hage godt skjermet av høy hekkbeplantning og smart plassert bygningsmasse.

Innvendig byr huset på tidsriktige og moderne fargekombinasjoner og innholdsrike, lyse løsninger. Hjemmets innredning byr på stor fleksibilitet, og det er egen inngang til underetasjen i tillegg til innvendig tilkomst. Boligens øverste etasje byr på en romslig hovedstue og plass til langbord. Kjøkkenet ligger i åpen løsning med stuen og skaper et flott samlingspunkt for familien. 1. etasjen byr på 3 soverom og flislagt baderom, mens underetasjen med høy himlinger er innredet med både stue, soverom og bad/vaskerom som muliggjør "egen sone" ved husets nederste etasjeplan. Det er bod i både øverste og nederste etasje i tillegg til gulvet lagringsloft. I tillegg er det utvendige sportsboder i tilknytning til hagen.
Balansert ventilasjonsanlegg gir godt inneklima.

Familiens kjøretøy kan plasseres i tilhørende halvpart av dobbelgarasje med god kapasitet for el-bil og på steinlagt gårdsplass.

På vegne av eier og Z-eiendom AS v/eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes du hjertelig velkommen til visning.

Fremtredende egenskaper ved eiendommen

* Et ypperlig familiehus med masse plass og flotte løsninger
* Vertikaldelt bolig med vestvendt hage oppført i 2002
* Solfylt og skjermet hage med en rekke flotte uteplasser
* 2 minutter å gå til butikksenteret Olsrød park m/en rekke butikk-/servicetilbud
* 4-5 minutter å gå til Sandeåsen barneskole og barnehage (trygg skolevei)
* Kun ca. 2 km til Tønsberg by
* Romslig og innholdsrik bolig med en arealeffektiv planløsning over 3 plan
* Lyst og innholdsrikt kjøkken i åpen og lys løsning med integrerte hvitevarer.
* Lys stue-/spisestue i øverste etasje med utgang til vestvendt terrasse
* Romslig TV-stue-/kjellerstue m/peis og varmekabler i lys underetasje
* 4 soverom
* 2 flislagte, oppussede og delikate baderom
* Ekstra, utvendig inngang til underetasje m/høye himlinger
* Rikelig med bod-/lagringsplass både innvendig og utvendig i tillegg til lagringsloft
* Utstrakt bruk av elektriske varmekabler gir god varmekomfort
* Balansert ventilsjonsanlegg sørger for god inneluft
* Sentralstøvsuger med uttak i hver etasje
* Halvpart av dobbel garasje med leddport og motorstyring
* 32 A kurs for lading av elbil i tilhørende garasje
* Parkering også på steinlagt gårdsplass

Nærområdet og beliggenhet

Boligen ligger i Gymes vei et rolig. Et barnevennlig og sentralt boligområde på Olsrød/Sandeåsen. Det er gangavstand til barneskole, ungdomsskole og barnehage. Det er også kort vei til en rekke fine turområder, blant annet ved Bekketjønnmyra, Søndre Slagen kirke og Essoskogen.
Her bor man også bynært. Det er knappe 2 km til Tønsberg sentrum. Det er gang-/sykkelsti på hele denne strekningen, så for mange ligger Norges eldste by innen gangavstand. Det er gode bussforbindelser med hyppige avganger til/fra Tønsberg sentrum med bussholdeplass like ved eiendommen. Ca. 2,5 km til Tønsberg jernbanestasjon.

For den som er glad i å ferdes ved sjøen, finnes i en kjøreavstand på 3-4 minutter bl.a. flotte strender på Ringshaug, Furustrand og Klopp. Her finner du også en rekke småbåthavner som fører deg rett ut til den vakre Tønsberg-/Nøtterøy-/Tjømeskjærgården. Vallø båthavn, som er Vestfolds største småbåthavn, ligger en kort sykkeltur fra området.

Eiendommen ligger ca. 100 km fra Oslo og har enkel adkomst til E 18 med den nye tilførselsveien i Frodeåstunnelen fra Kilen. E 18 fra Tønsberg til Oslo har 4 felt hele veien, noe som gjør at kjøreturen til hovedstaden gjøres unna på drøye timen! Utmerket kommunikasjonstilbud, både med buss til Tønsberg sentrum og togforbindelse fra Tønsberg Jernbanestasjon. Til Torp Flyplass er det ca. 25 minutter med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer.

Se for øvrig nabolagsprofil for ytterligere beskrivelse av fasiliterer og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Eierseksjon, oppført i 2002

Innhold

Boligen er idéel for mange aldersgrupper, inkludert barnefamilier eller for de som er opptatt av godt med plass og alle fordelene en nyere bolig bringer med seg. Boligen har en god og innholdsrik planløsning.

1. etasje:
Eget, overbygget inngangsparti med flott skiferlagt trapp.
Entrè med dør inn til hall/gang med garderobeplass, trappeløp til øvrige etasjer og utgang til hage/uteplass mot vest.
Romslig og delikat dusjbad/wc
3 soverom hvorav blant annet hovedsoverom med skyvedørsgarderobe. 

2. etasje:
Romslig og åpen stue-/spisestue med utgang til romslig, svært solik og terrasse mot vest.
Innholdsrikt kjøkken i åpen løsning med dyp kjøkkenøy ut mot naturlig plassering av spisestuebord.
Bod med noe klargjort opplegg for ekstra baderom hvis ønskelig.

Underetasje:
Denne etasjen har adkomst både innvendig fra hall/gang i 1. etasje og fra utvendig trappenedgang på vestsiden av huset. Lys og trivelig etasje særpreget av meget god himlingshøyde.
Entrè/gang med trappoppgang til 1. etasje samt direkte utgang til hagen.
Romslig TV-/peisestue med god plass og vinduer på to vegger.
Bod hvor det tidligere var hybelkjøkken (røropplegg ligger fortsatt klart).
Soverom med stort, åpningsbart vindu ut mot utvendig trappegang i syd.
Baderom/wc/vaskerom hvor det er rikelig med skapinnredning.

Loft:
Tilgang til delvis gulvet loft via loftstrapp fra bod i 2.etasje.

Garasje:
Egen garasjeplass i felles, frittstående dobbelgarasje med øvrig seksjonseier. Denne seksjon har garasjeplass nærmest egen bolig (østsiden, ref. vedlagte utdrag fra seksjoneringsbegjæring i salgsoppgave). Innlagt strøm/lys og 32 A kurs ypperlig for lading av elektrisk kjøretøy.
Gulv av støpt betongdekke og leddport m/elektrisk portåpner (fjernkontroll medfølger). Det er fast skillevegg av rupanel mot naboseksjonen sin garasjedel.

Utvendig bod:
Praktisk egen utvendig bod på 6 m² som er innredet med to adskilte rom. Boden er fundamentert med sementblokker på terreng og maskinlaftede vegger. Saltak tekket med underpanel og asfalt shingel.

Planskisser over boligens inndeling:
Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av boligen. Garasje, uteboder og loft er ikke illustrert.
Disse er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken. Det gjøres oppmerksom på at soverommet i underetasjen er inntegnet som bod iht. godkjente bygningstegninger fra kommunalt bygningsarkiv.
For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr vises det til utarbeidet tilstandsrapport som følger av salgsoppgave.

Tomten - solrik, skjermet og oppabeidet med mange flotte uteplasser

Pent opparbeidet hagetomt hvor du på flere uteplasser kan nyte sol fra morgen til sent på kveld! Her har du nemlig både treterrasse på bakkenivå, stenlagt uteplass på bakkenivå samt en stor, herlig hovedterrasse som ligger syd-vest-nord i 2. etasje hvor du nyter solen store deler av dagen og frem til sent på kvelden i sommerhalvåret.

Eksklusiv bruksrett for denne seksjonen til hage mot øst, vest og nord (slik som avmerket på vedlagte kart for i seksjoneringsbegjæringen). Tomten er eiet av sameiets to seksjoner i fellesskap og fordelingen av tomtearealet fremkommer av ovennevte kart.

Uteområdet er videre stenlagt med tromlet belegningssten både på gårdsplass og ved adkomstpartier både til hovedinngang samt til kjellernedgang. Vintergrønn hekk rundt det vesentlige av eiendommen.

En hvitmalt, sjarmerende portal med levegg og espalie skjermer den usjenerte hagen mot vest og nord som seksjonen disponerer til eksklusiv bruk..

Antall rom

Oppholdsrom: 3, Soverom: 4, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 130 kvm, Bruksareal: 138 kvm, Bruttoareal: 148 kvm

1. etasje: BTABRA/P-ROM: 50/47/47 m²
2. etasje: BTA/BRA/P-ROM: 53/49/46 m²
Underetasje: BTABRA/P-ROM: 45/42/37 m²

Følgende rom er medtatt i primærrommene - se også tilstandsrapport: Alle rom utenom teknisk rom/bod i underetasje og bod i 2. etasje.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av byggmester/ takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Standard

Husets størrelse og etasjeinndeling gir ulike innredningsmuligheter, og fremstår innvendig som utvendig med preg av godt vedlikehold. Innvendig fremstår boligen med et tidsriktig, lyst og moderne fargevalg.

De ulike rommene har standard og kvalitet som følger: 

Kjøkkenet:
Kjøkkenet har en flott plassering i husets øverste etasje - tilbaketrukket løsning skjermer innredningen fra stuen samtidig som det er åpent mot spisestuen. Den åpne løsningen mot stuesonen gjør også at vinduene gir flott lysinnfall store deler av døgnet, og vinduene mot øst gjør at morgensolen slipper til rundt frokostbordet.
Plasseringen av kjøkkenet gir en sosial løsning både når man er samlet rundt spisebordet og arbeider på kjøkkenet.
Innredningen av malt bjerk er innholdsrik og rommet blir et naturlig midtpunkt i hjemmet  hvor det innbys til sosiale aktiviteter. Rikelig med benkeplass, en rekke praktiske kolonialskuffer og flotte detaljer i innredningen. Legg også merke til høye vitrineskap m/glassdører helt ned til benkeplate på østveggen, integrerte hyller og den dype kjøkkenøyen med skap på begge sider. I vitrineskapet er det innfelt belysning med dimmerfunksjon. I et av hjørnene er det dobbel rondell for lettvint tilkomst. De stiltilpassede flisene på innerste vegg kler innredningen godt, "sukkerbitlistene" øverst på oveskapene gir flott særpreg og belysning under overskapene gir godt med lys. Rommet har parkett på gulv, malt tapet på vegger og malt trepanel i himling med innfelte downlights med dimmerfunksjon. Det er også enkelte innfelte downlights i den stiltilpassede lyskassen over deler av benkeplaten ved kjøkkenvinduene.

Hvitevarer er integrert og medfølger. 
* Miele oppvaskmaskin fra ca. 2014. 
* Electrolux kjølesskap fra 2019
* Husquarna stekeovn i høyskap
* Husquarna mikrobølgeovn i høyskap
* Innfelt keramisk steketopp i benkeplate fra Husquarna
* Takhengt ventilator i bøstet stål og glass fra 2017

Stue-/spisestue:
Romslig og åpen stue med utgang til den vestvendte terrassen i 2. etasje og fleksible, gode møbleringsmuligheter. Det er god plass til å samle familie og vegger rundt langbord, og vinduene fyller rommet med massevis av naturlig daglys. I overgangen mellom stuen og spisedelen er pipeløp med mulighet for evt. å montere peisovn hvis ønskelig. Også stuen har parkett på gulvet, tapet/malt tapet på vegger og hvitmalt perlefaspanel i himling med noe innfelte downlights som er justerbare. En delikat fondvegg skaper moderne, mørkere og lun atmosfære til det ellers så luftige preget.

TV-stue-/peisestue:
Dette rommet er på en flott måte skjermet fra øvrige hovedoppholdsrom i huset, plassert "for seg selv" på husets hjørne mot vest-nord. Et lyst og trivelig rom med høytsittende vinduer på to vegger som gir flott lysinnfall. Den høye himlingen gir god romfølelse. Varmekablene under det flislagte gulvet gir deilig varme til føttene, mens den nyere peisovnen fra 2011 m/integrert lagringsplass for ved og sidehengslet glassdør gir lun og koselig varme på mørke vinterkvelder. Rommets plassering gir ekstra spillerom og privatliv når man vil trekke seg tilbake fra de øvrige, sosiale sonene i huset. Veggprosjektor og nedtrekkbart lerret inkl. høyttalere kan medfølge etter evt. nærmere avtale. Taklyset i himlingen kan nivåjusteres. Veggene i rommet har malt perlefaspanel.

Entrè, gang/hall i 1. etasje og entrè/gang i underetasjen:
Entrèen har flislagt gulv med varmekabler, og det er dør videre inn til husets hall/gang som har parkettgulv. Det store vinduet i den overdekte hovedinngangdøren slipper gir dagslys til entrèen, mens glassdøren i vest med utgang til hagen og terrasse i vest slipper inn sollyset på motsatt side. Begge rom har malt perlefaspanel på vegger og i himling - taklys i begge rom er også tilknyttet dimmerfunksjon. Innerst i gangen er det innfelt et praktisk garderobeskap, og den hvitmalte trappen til hjemmets øvrige etasjer har tette trappetrinn.
Entrè/gang i 1. etasjen har flislagt gulv med varmekabler, malt perlefaspanel på vegger og malt hvittet/lasert perlefaspanel i himlingen. Herfra er det direkte utgang til den vestvendte trappenedgangen fra hagen.

De to flislagte baderommene:
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Boligen byr på to delikate, lyse og innbydende baderom, begge noe oppusset i senere tid med nyere innredning og nyere gulvfliser i begge rom.

Baderom/wc 1 (1. etasje) har flislagt gulv (varmekabler), flislagte vegger og malt perlefaspanel i tak. Klassisk hvite veggfliser gir en fin og ren konstrast til de bredere, grå gulvflisene. Lyst og trivelig rom med baderomsinnredning med hvite, høyglansede kolonialskuffer med overliggende helstøpt servantplate, veggspeil m/overlys og høyskap av samme type som kolonialskuffene. Badet er videre innredet med dusjkabinett med  regnfallsdusj, glidedører av herdet glass og sokkeltoalett fra Gustavsberg.

Baderom/wc 2 i underetasjen har også flislagt gulv (varmekabler), flislagte vegger og hvitmalt perlefaspanel i himling. Lune fliser på gulv og vegger gir en fin helhet. Også her er det hvit, høyglanset baderomsinnredning - fire kolonialskuffer, veggspeil m/3 stk. innfeltes spotter i overkant og medfølgende/matchende vegghyller. Rommet er videre innredet med stort, ovalt badekar m/integrert garnityr og blandebatteri, sokkeltoalett fra Gustavsberg og plass til vaskemaskin og evt. tørketrommel. Vindu slipper også inn dagslys til rommet.

Huset fire soverom:
Hovedsoverommet ligger på husets hjørne på "svalsiden" mot nord-øst og med vindu på begge yttervegger. Det er god plass til dobbeltseng, evt. nattbord og 3-dørs plassbygget skyvedørsgardeobe fra vegg-til-vegg med takhøye skapdører gir god garderobeplass. Det er også TV-uttak i dette rommet. 3 stk. innfelte downlight i himlingen tilkoblet dimmerfunksjon.

Soverom 2 ligger vis-a-vis hovedsoverommet med vindu mot øst., mens soverom 3 ligger med vindu i vest vegg-i-vegg med hovedsoverommet. Samtlige soverom har nær og enkelt tilkomst til baderommet i samme etasje. Samtlige soverom har parkett på gul og hvittet/lasert perlefaspanel i himlinger. Soverommet med vestvendt vindu har malt tapet på vegger, de to øvrige malt perlefaspanel.

Soverom 4, i underetasjen, har stort vindu mot syd som slipper inn daglyset. Dette rommet har askeparkett på gulv, malte mur/malt perlepanel på vegger og hvittet/lasert perlepanel i himlingen.

De to innvendige bodene:
Fra boden i 2. etasje er det villetrapp til lagringsloftet. Rommet ble opprinnelig bygget med mulighet for innredning av husets tredje baderom, og det er derfor tilkomst for vann/avløp. Nyere Samsung fryseskap plassert i rommet kan medfølge etter evt. nærmere avtale. Boden er videre innredet med diverse fastmonterte hyller som medfølger. Parkettlaminat på gulv, malt perlefaspanel på vegger og malt perlefasplanel i himling.

I boden i underetasjen har det tidligere vært opplegg for tidligere hybelkjøkken. Dette rommet har flislagt gulv, malt panel/malt tapet/malt mur på vegger og malt perlefaspanel i himling. I dette rommet blant annet husets vannfordelingskap (innfelt i vegg), sentralstøvsuger og hovedvanninntak montert. Praktisk vegghyller med oppbevaringsplass medfølger. 

Øvrige detaljer om boligens standard og utstyr:
* Varmtvannsbereder av type CTC på ca. 200 liter
* Innlagt bredbånd og kabel-tv
* TV-uttak i begge stuer og på hovedsoverom
* Fibernett (Altibox - Viken fiber) ligger tilgjengelig i tomtegrense
* Hovedstoppekran i bod i kjeller
* Innbygget rørfordelingsskap i vegg i bod underetasje
* Elektrisk tavleskap med automatsikringer
* Utstrakt bruk av dimmerfunksjon til taklys
* Egen jordfeilbryter og indikator på vegg over el- skapet
* Ventilasjonsanlegg
* Sentralstøvsuger BEAM- system med uttak i hver etasje
* 3-speilet, malte innerdører av heltre
* Utstrakt bruk av stiltilpasset hvitmalt og profilert listverk rundt dører, vinduer og i himlinger
* All takbelysning medfølger med unntak av lampe over spisestuen
* Stor terrassemarkise i tilknytting til terrassen i 2. etasje

Byggemåte i korte trekk

Halvpart av tomannsbolig oppført i 2002 på støpte såler til fast underlag.

Yttervegger under terreng og underetasje er støpte vegger av type Isomur- isolert. Øvrige vegger i tre bindingsverk med malt liggende dobbelfalset kledning.

Vinduer av type sidehengslede losholtvinduer med 2-lags energiglass og utenpåliggende horisontale sprosser. I stue er det fastkarmvinduer.

Etasjeskiller i tre bjelkelag.

Valmet takkonstruksjon som er tekket med dobbelkrum betongtakstein.

Garasjen, hvor man disponerer søndre 1/2-part av dobbelgarasje er også oppført i tre (bindingsverk) på støpt betongsåle og valmet takkonstruksjon som er tekket med betongtakstein.

Se for øvrig utarbeidet tilstandsrapport som følger av komplett salgsoppgave for ytterligere beskrivelse av boligens byggemåte.

Parkering

Foruten parkering i egen 1/2-part av dobbeltgarasje, disponerer man steinlagt parkeringsplass i front av garasjeporten hvor det er god plass. Øvrig   Parkering  parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beskrivelse av sameiet Gymes vei 2

Sameiet består av to boligseksjoner med adressene Gymes vei 2a og Gymes vei 2b med tinglyst sameiebrøk 138/276 (mao. 50%) for hver av seksjonene. Det er ikke opprettet noe formelt sameie med vedtekter, husordensregler etc. iht. informasjon fra eier. Det er ikke etablert noen ordning med avsetning til fellesutgifter da seksjonene bærer hver sine kostnader pr. i dag.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1. Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd

Adkomst - slik finner du frem til eiendommen

Fra Tønsberg kjører man forbi Kilen og rett frem i rundkjøringen på Presterød. Ta til venstre i rundkjøringen i Olsrødkrysset v /Olsrød park. Ta så til høyre og Gymes vei kommer som andre vei på venstre side. Eiendommen ligger så som første hus på venstre side.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Oppvarming

Elektrisk, vedfyring og balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner.

Elektrisk oppvarming med varmekabler i entrè/gang og stuen i underetasjen, entrè i 1.etasje og på baderommene. For øvrig elektriske panelovner i rom hvor dette er montert.

Vedfyring i peis i underetasje med ett-løps elementpipe. Eier opplyser at tidligere ovn i stue er fjernet. Elektrisk peis i stuen i 2. etasje er frittstående (løs) og medfølger ikke.

Leiligheten har balansert ventilasjon med avtrekk og tilluft. Anlegget sørger for god inneluft. Eget styringstablå er plassert i boden i 2. etasje, og selve ventilasjonsaggregatet er plassert på loft.

Boligens fyringsanlegg er senest inspisert av Vestfold Interkommunale Brannvesen (VIB) den 26/3-2019. Det ble under dette tilsynet ikke avdekket avvik, anmerkninger eller andre forhold som har betydning for sikkerheten eller atkomsten for anlegget. Rapport utleveres hvis ønskelig på forespørsel.
Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Areal og eierform

Tomtens areal: 589 m².
Type tomt: Felles selveiertomt.

Eier

Paul Midtlyng Gulara Rasulova

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst til kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Reguleringsplan

Området er i kommuneplan/kommunedelplan datert 03.02.2016 avsatt til " veg - nåværende og boligbebyggelse - nåværende".

Eiendommen ligger i regulert område iht. reguleringsplan for Sandeåsen boliger datert 08.02.2017 med reguleringsformål frisikt, anlegg- og riggområde, boligbebyggelse, gang-/sykkelveg og annen veggrunn - grøntareal.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL.

Eiendommen ligger ikke i et område som har midlertidig forbud mot tiltak, det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som inkluderer/berører eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Alle opplysninger er hentet fra Tønsberg Kommune.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Heftelser som følger seksjonen:
2001/12944-2/91  Best. om vann/kloakkledn. tinglyst 24.09.2001 - Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. på gnr. 149 bnr. 17. Overført fra: 0704-149/24.Gjelder denne registerenheten med flere.

Grunndata:
2003/948-1/91  Seksjonering tinglyst 23.01.2003 - opprettet seksjoner: snr: 2, formål: Bolig, sameiebrøk: 138/276.
Rettigheter på 0704-149/17

Rettigheter i eiendomsrett:
2001/12944-1/91  Best. om vann/kloakkledn. tinglyst 24.09.2001 - Overført fra: 0704-149/24, rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:149 Bnr:24, rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:149 Bnr:24 Snr:1, rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:149 Bnr:24 Snr:2. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Overført fra: 0704-149/24

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 06.11.2003 for vertikaldelt tomannsbolig og garasje. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

3 990 000,-

Beregnet totalkostnad

3 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,-)) -------------------------------------------------------- 112 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 102 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Tlstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Takstdato : 04.09.2019

Formuesverdi

Som primærbolig: kr 963 851
Som sekundærbolig: kr 3 469 862

Formuesverdien er for inntektsåret 2017 som er sist oppgitte verdig oppgitt av Skatt sør. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til ca. 20 962 kWt.

Forbrukstall er innhentet  fra strømleverandør og er snittforbruk på ett år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon.

Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster, ønsket innetemperatur, antallet i husstanden etc.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 6534113

Kommunale avgifter og forholdet til eiendomsskatt

Kommunale gebyrer for inneværende år er ca. kr. 10.300,-. Disse dekker kommunens leveranse av vann, avløp, renovasjon (avfall) og feiing av pipe.

Det er pr. tiden ikke eiendomsskatt i Tønsberg kommune.

Utleie

Eiendommen har en boenhet, og den har ingen separat/selvstendig utleieenhet selv om infrastruktur m/inngang til underetasje m/høy takhimling, eget bad, opplegg for evt. kjøkken osv. er etablert på nederste etasjeplan.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 110919 (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 990 000,-) (Kr.43 890) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Markeds og informasjonspakke (Kr.12 200) Kommunale opplysninger, grunnbok, servitutter (Kr.3 340) Oppgjørshonorar (Kr.4 750) Totalt kr. (Kr.82 375)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Hvis mulig, vennligst angi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Konsesjon/boplikt

Det kreves ikke konsesjon ved kjøp. Det er ikke boplikt for leiligheten.

Forholdet til forkjøpsrett ved eiendommen

Det foreligger ikke forkjøpsrett for sameiere.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Nyttig informasjon ved kjøp av brukt bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås. Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis. Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres. Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?