Til innholdet

Innholdsrik og flott enebolig med leilighet, stor tomt (1639 kvm.) og dobbel garasje. Solrik og attraktiv beliggenhet!

Berganveien 36
Prisantydning 5 750 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 193
BRA: 252 m²
Soverom: 5
Byggeår: 1920
Tomtareal: 1636 m²
Få salgsoppgave

Visninger

søndag 18. august Kl 13.00 - 14.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Richard Askjem

Richard Askjem

Finn.no: Lokalområde

Nøtterøy / Duken

Adresse

Berganveien 36 3133 Duken

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjører man over Kanalbrua og følger Smidsrødveien forbi Teie Torv. Veien går over i Berganveien ved Shell på Hjemseng. Følg denne et lite stykke og eiendommen kommer på venstre hånd.

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Eiendommen vil bli merket med "til-salgs" plakat og det vil bli skiltet til fellesvisninger.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i et meget attraktivt boligområde med flotte solforhold fra morgen til kveld og pent utsyn over omkringliggende omgivelser. Eiendommen har kort vei til skole og barnehage, samt gangavstand til Nøtterøy idrettsanlegg og idrettshall. Rikelig med fritidsaktiviteter for voksne og barn i nærområdet. Kort vei til sjøen med flotte bademuligheter og småbåthavner med utfart til en fantastisk skjærgård. Det er nydelige turområder med lysløype i Nesskogen. Dagligvare forretninger i nærheten; Meny på Skallestad og Kiwi på Hjemseng. Kort vei til Nøtterøy golfbane på Borgheim og Teie torg med dagligvareforretninger, baker, bank, post i butikk, vinmonopol, restaurant, interiør og klesforretninger m.m. Det er en 8-10 minutters biltur til Tønsberg sentrum. Gode bussforbindelser til Teie torv og Tønsberg sentrum.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1920

Bygninger og byggemåte

Enebolig som er bygget rundt 1920 og tilbygget rundt 1985 og 2003. Tilbygget fra rundt 1985 er egen leilighet hvor noe av konstruksjonene er av eldre årgang. Boligen er vesentlig oppgradert på 90 tallet, 2000 tallet og mye er gjort i 2014. Nyere oppgraderinger gjelder kledning, etterisolering, el-anlegg, vinduer, balkong og to verandadører. Frittliggende garasje er bygget i 2002 og loftet er innredet av nåværende eier.

Bygget er fundamenter med støpte såler, grunnmurer er oppført støpte sparesteinsmurer og noe leca. Yttervegger i bindingsverk og plank som er utvendig panelt. Sperretak med mansardtak og saltak som er tekket med betongstein.

Innvendige overflater er en del oppgradert etter hvert. Mye er gjort på 2000 tallet. På gulv er det parkett, laminat, tregulv og fliser. På vegger er det malt panel, malt tapet, noe tapet og malte plater. Takessplater, panel og malte plater i himling.

Antall rom

Soverom: 5, Bad: 2, Ekstratoalett: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 193 kvm, Bruksareal: 252 kvm, Bruttoareal: 281 kvm

BRA: 252 kvm.
Kjeller, 59 kvm: Vaskekjeller, kjellerrom 1, kjellerrom 2, bod, kott
1. etg. 78 kvm: Kjøkken, gang, stue, spisestue, trapperom, wc
2. etg. 64 kvm: Bad, gang, hall m/trapp, 3 soverom
Loft: Råloft

Leilighet:
1. etg. 51 kvm: Bad, gang, vindfang, kjøkken, stue, 2 soverom og wc.
Det gjøres oppmerksom på at vindu i det ene soverommet ikke er godkjent som soverom.

Garasje:
1. etg. 41 kvm: Dobbel garasje
2. etg. 14 kvm: Loftsrom (Selve gulvflaten på loftet er på 21 kvm.)

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Velkommen til Berganveien 36, en innholdsrik og flott enebolig med leilighet og dobbel garasje. Meget velholdt og tiltalende bolig med god planløsning og flotte detaljer. Lys, innbydende standard som står godt i stil til husets karakter. Eneboligen er bygget i 1920, og tilbygget rundt 1985 og 2003. Leiligheten på 51 kvm. er bygget i 1985 og er helt separert fra hoveddel.

Hoveddel:
Man kommer inn i en lys og hyggelig gang med flislagt gulv, gulvvarme, samt et separat toalettrom. Gangen har en nydelig originaltrapp som er en smakebit av sjarmen denne boligen har. Videre kommer man inn i et fantastisk kjøkken med masse skap- og benkeplass. Delikat og og stort med alt av hvitevarer integrert, dette er kjøkkenet for de kresne. Praktisk kjøkkenøy med sitteplasser som gir mulighet for å være en del av selskapet, samtidig som matlagingen pågår. Her ligger alt til rette for hyggelige stunder! Stuen i boligen er meget romslig og luftig med flere innredningsmuligheter. Her har man rom for både spise- og dagligstue med plass til mange. Selve hjerte i rommet er den fantastiske peisen som gir utrolig god varme. Stuen består av store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Vinduene er i klassisk stil med ekte sprosser som kler boligen godt. Koselig lesekrok omkranset med vinduer og utgang til solrik terrasse. Her kommer man først ut på en terrasse av tre og trapp ned til uteplass med skiferstein og hagestue på 8 kvm. Her sitter man usjenert og med flotte solforhold!

Boligens 2. etg. har en barnevennlig planløsning med sine 3 soverom og bad. Soverommene er romslige og tiltalende med god plass til garderobe. Hovedsoverommet er lyst og hyggelig med vestvendt balkong og pent utsyn til omkringliggende omgivelser. Stort og delikat bad med flislagte overflater og gulvarme. Badet ble vesentlig oppgradert i 2001 og inneholder hjørnebadekar, dusjnisje, servant i baderomsinnredning og toalett.

Leilighet:
Utleiedelen er helt separat fra hoveddelen med egen inngang. Man kommer inn i et praktisk vindfang med garderobeskap. Videre har man et bad fra 1993 med oppgraderingsbehov. Badet inneholder servant, badekar, opplegg for vaskemaskin og gulvvarme. Separat toalettrom vegg i vegg inneholder nyere wc og blandebatteri, noe eldre vask og skap. Leiligheten har 2 soverom med plass til garderobeskap. Åpen stue-kjøkken løsning med praktisk og tidsriktig romløsning, samt flere innredningsmuligheter. Leiligheten har usjenerte og hyggelige uteplasser med gode solforhold. Uteplassene er godt skjermet fra hoveddelen.

Garasje:
Eiendommen har en praktisk og romslig dobbel garasje på 41 kvm. med elektrisk dobbelport. Garasjen har egen inngang med trappeoppgang til isolert loftsrom over garasjen. Loftsrommet har målbart areal på 14 kvm., mens gulvflaten er på 21 kvm. Lyst og pent rom med flerbruksmuligheter som har rikelig med naturlig lys fra sine 4 takvinduer.

Alt i alt en særdeles innholdsrik og tiltalende eiendom i klassisk stil med tidsriktige fargevalg. Denne eiendome bør man virkelig oppleve!

Velkommen til visning!

Oppvarming

Boligen varmes opp via ildsted, gulvvarme på bad, wc og i gang. Det er ellers oppvarming via panelovner.

Leiligheten varmes opp via gulvvarme på bad og panelovner.

Parkering

Eiendommen har dobbel garasje på 41 kvm. med loftsrom, samt rikelig med parkering på egen tomt.

Areal og eierform

Areal: 1 636 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Eiendommen har en sjeldent stor og idyllisk selveiertomt på 1639 kvm. Tomten er godt skjermet mot veien med gjerde og hekk/ trær ned mot veien. Pent opparbeidet tomt med asfaltert innkjørsel/ gårdsplass, gressplen, diverse beplantning og solrike og usjenerte uteplasser for både leilighet og hoveddel. Dette er en tomt som gir et meget godt inntrykk og inneholder det meste.

Hoveddelen har uteplass rett utenfor stuen på 9 kvm. (bygget i 2000, rekkverk fra 2014) med trapp ned til en fanatstisk uteplass av skifer med hagestue på ca. 8 kvm. Her ligger forholdene virkelig til rette for hyggelige stunder. Det er også balkong på 6 kvm. (nytt rekkverk i 2014) med utgang fra hovedsoverom.

Leiligheten har solrik veranda mot vest på ca. 18 kvm., bygget i ca. 2000. Verandaen ble oppgradert i 2014 med nytt rekkverk og trapp ned til plen. Det er godt skjermet mellom hovedddel og leilighet med levegg, så her kan også leieboerne nyte sol og hyggelige stunder.

Eier

Marit Lunde Eirik Nilssen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Eiendommen har felles private stikkledninger sammen med andre eiendommer. Det er/ vil bli utført VA-tiltak som kan utløse pålegg. Det blir utført arbeid på avløpet i disse dager og bør være ferdig i løpet av sommeren/ høsten 2019. Denne kostnaden vil tilfalle kjøperen, tilbud på kostnaden vedlegges i salgsoppgaven. For ytterligere informasjon, kontakt megler.

Kommunen opplyser at det kan komme pålegg om å fjerne oljetank, det er imidlertid helt ukjent for selger at det er oljetank på eiendommen.

Adkomst fra fylkesvei via sykkel-/ gangvei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse og gang-/ sykkelvei, vedtatt den 17.06.2015.

Eiendommen ligger i regulert område. Gjeldende reguleringsplan er: Rv 309, Hjemseng-Bergan (ID 722 151-1) med formål boliger, vedtatt den 01.08.1984.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Erklæring/avtale  
1931/900441-1/91
Tgl. 20.01.1931 
Plikt til å flytte eller fjerne kloakkledning
 
Bestemmelse om vannledn.  
1938/2117-2/91 
Tgl. 29.07.1938 
Vegvesenets betingelser vedtatt

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på opprinnelig enebolig i kommunens arkiver. Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd. Iht. informasjon gitt av Færder kommune er eiendommen registrert som enebolig m/hybel/sokkelleilighet og at eiendommen består av 2 boenheter.

Prisantydning

5 750 000,-

Beregnet totalkostnad

5 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 143 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 750 000,-)) 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 156 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 906 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 03.06.2019

Kommunale avgifter

Kr. 22 808 pr. år Kommunale avgiftene er høyere enn normalt grunnet godkjent leilighet.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon: 0,9% av salgssum
Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det ble utført tilsyn på fyringsannlegg den 04.05.2016, rapport ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?