Til innholdet

Innholdsrik nyoppført enebolig beliggende i populært område nesten innerst i blindvei. 3 soverom, 2 bad, dobbel carport.

Berganåsen 27
Prisantydning 6 500 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 155
BRA: 158 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2021
Tomtareal: 346 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

søndag 9. mai Kl 14.00 - 15.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

FÆRDER - BERGANÅSEN

Adresse

Berganåsen 27 3133 Duken

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eneboligen er høytliggende i blindgate med østsiden og sørsiden regulert til friområde.

Eiendommen ligger i nyetablerte Berganåsen, et rolig og barnevennlig boligområde på Duken i Færder kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, brygge, småbåthavner og flere gode bademuligheter.

Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, men hovedøya har også fine muligheter for turer i skog og mark. Blant annet kan kyststien mellom Hjemseng og Oterbekk anbefales, samt Teieskogen og Hella turområde. Fjærholmen er kommunens største og fineste badeplass og ligger ca. 5 km unna. Her er det sandstrand, svaberg, gresslette med lekeapparater og god plass for solbading.

Duken byr på et yrende liv for familier som er glad i natur og vakker skjærgård, her har barna til og med en "egen" øy, Barneskjær, der mange barnefamilier møtes utover sommeren. Det finnes to herlige badestrender i nærmiljøet. For de yngste anbefales Ulvøtangen, og for de litt eldre barna bør Verdun med stupebrygge og flåte være et naturlig valg.

Fra boligen er det ca. 2,5 km til Nesskogen idrettspark hvor det er høy aktivitet hele uken enten man driver med fotball, tennis eller friidrett. Videre er det kort vei til skiløyper og svømmehall, samt golfbane på Borgheim. Kort vei også til Hårkollhallen. Nøtterøyhallen byr på et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og 400 m friidretts-løpebane.

Boligen ligger ca. 6 min. (5 km.) fra Teie torv og ca. 9 min. (7 km.) fra Tønsberg sentrum med alt av sentrumsfasiliteter.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2021

Bygninger og byggemåte

1. etasje inneholder:
Romslig hall. Bod/teknisk rom. 3 soverom. Bad/wc med dusj. Vaskerom/bad med dusj, wc og med utgang til hagen.

2. etasje inneholder:
Stue. Tv-stue/kontor. Kjøkken med utgang til stor solrik terrasse. Tv-stue. Wc med håndvask.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 2, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 155 kvm, Bruksareal: 158 kvm

Standard

Velkommen til denne innholdsrike og nyoppførte eneboligen som inneholder bl.a. 3 soverom, 2 bad og 2 stuer. Store vinduer fra vegg til tak slipper inn masse lys og og gir en ekstra god romfølse i stue og kjøkken. Lekkert og smakfullt kjøkken fra Strai med god spiseplass, stue med store vindusflater. Direkte utgang til deilig solrik takterrasser. Her er det sol fra fomiddag til sent på kveld. Det er også mulighet for lune solkroker rundt eiendommen på bakkeplan. Boligen er malt i smakfulle og tidsriktige farger, 1-stavs laminat på gulvene og badet fra Alterna bad er flislagt med store fine lekre fliser. Vaskerommet er flislagt på gulv og i dusjsone, forøvrig malte vegger. Utstrakt bruk av downlights. Det  ligger fiber fra Telenor Fiber i veien og det er trukket rør ferdig i bakken fra til koblingboksen i tomtegrensen. Denne boligen passer ypperlig til barnefamilien og her er det bare å flytte rett inn. Utvendig er huset kledd med beiset kledning. Bildene er flotte, men virkeligheten er enda bedre. Velkommen til en hyggelig visning!

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler i 1. etasjen (ikke soverom og bod). Balansert ventilasjonssystem med varmegjennvinning og varmepumpe (sval funksjon).

Parkering

Dobbel carport. Parkering på egen grunn.

Areal og eierform

Areal: 346 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Tomten er pent opparbeidet med ferdigplen og noen prydbusker. Gårdsplassen er asfaltert.

Eier

Berganåsen eiendom as

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i regulert område og er i kommuneplanen avsatt til boligformål.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 29.03.2021. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Prisantydning

6 500 000,-

Beregnet totalkostnad

6 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 22 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 900 000,-)) 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 35 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 535 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Kommunale avgifter

Kr. 13 563

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilrettelegging (Kr.14 950)
Meglerprovisjon: 0,9 % av salgssum

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?