Til innholdet

Innholdsrik enebolig sentralt beliggende med kort vei til det meste. 4 soverom. Dobbel garasje + enkel garasje.

Sigyns vei 2A
Prisantydning 3 790 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 130
BRA: 143 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1978
Tomtareal: 575 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - TOLVSRØD

Adresse

Sigyns vei 2A 3151 Tolvsrød

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i svært solrike omgivelser. Sentralt og hyggelig, etablert villastrøk i blindvei. Her finnes gangveier, lekeplasser og grøntområder i umiddelbar nærhet. Gode bussforbindelser til sentrum, fine sykkel- og gangvei til skoler og til Tønsberg sentrum. Her har du mulighet for varierte trenings- og friluftsaktiviteter. Søndre Slagen kan også by på merkede kultur- og naturstier. Slagenhallen er et naturlig samlingspunkt for en rekke idrettsaktiviteter og andre arrangement. Flint idrettslag er kjent for sitt gode miljø og breddeidrett. I området er det fine turløyper som benyttes både sommer- og vinterstid. Osebergløypa ligger rett i nærheten, med skiløyper ikke langt unna. Kort vei til to av Vestfolds beste badestrender, Ringshaug -  og Skallevoldstranden. Olsrød park byr på varierte butikker og servicesenter som lege, apotek, frisør, cafe og matbutikk samt helt nytt trenings senter med svømmehall ca 4 min gange fra boligen. Kort vei til Tolvsrødsenteret med butikker, bensinstasjon, pizza restaurant m.m. Kort spasertur til Kilen Næringsområde med landets mest moderne kino. Særdeles barnevennlig og hyggelig strøk med Presterød barneskole og Presterød Ungdomsskole ikke langt fra eiendommen. Velkommen!

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1978, modernisert i 2008

Bygninger og byggemåte

Kjeller inneholder:
1 lagringsrom.

1. etasje inneholder:
4 soverom (evnt. 3 soverom og stue). Pent bad/wc med dusj. Bod.

Mellometasje inneh.:
Vindfang. Gang. Wc med håndvask. Vaskerom med dusj.

2. etasje inneholder:
Stue med peisovn og utgang til balkong. Kjøkken med hvitevarer.

Loftsetasje inneholder:
Stue eventuelt lekerom.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 2, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 130 kvm, Bruksareal: 143 kvm, Bruttoareal: 159 kvm

Standard

Velkommen til denne meget innholdsrike eneboligen som holder normal god standard. På gulv er det lagt parkett, laminat og fliser. Veggene er hovedsakelig tapetserte og panelte. Badet er flislagt. Det er lagt inn kabel-tv fra Canal Digital. Takstein, takrenner, takhatter og beslag er skiftet 2008. Kledning og vinduer ved inngangsparti er skiftet 2012. Innvendig er boligen oppgradert med ny kjøkkeninnredning ca. år 2005. Bad er oppgradert i 2009 med flislagte flater og ny innredning. Det er også byttet vindu i toalett-rom og vaskerom. Toalettrom er modernisert senere tid. Øvrige innvendige overflater er pusset opp senere år. Sentralstøvsuger. For standard forøvrig se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann. Dette er virkelig boligen for storfamilien. Velkommen til visning!

Oppvarming

Varmepumpe. Varmekabler i bad. Peisovn i stue.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no. Det var inspeksjon av pipe fra brannvesnet 06.02.2017. Følgende ble kommentert: Kjeller. Sotluken har for liten avstand til brennbart materiale.

Parkering

Nyoppført dobbel garasje. I tillegg er de også en garasje i fellesrekke (garasjen nærmest boligen).

Areal og eierform

Areal: 575 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Meget usjenert hage som er opparbeidet og beplantet med prydbusker, hekk, plen og trær.

Eier

Cathrine Nilsen

Vei, vann og avløp

Offentlig. Privat stikkvei felles med naboer. Brøyting ca kr. 1.000,- pr. år.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i uregulert område og er i kommuneplanen avsatt til boligformål.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 19.09.1978. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Prisantydning

3 790 000,-

Beregnet totalkostnad

3 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 94 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000,-)) -------------------------------------------------------- 107 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 897 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson Formuesverdi : 944 431,- Sekundær formuesverdi : 3 399 950,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Kommunale avgifter

Kr. 10 167

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (1,25 % av salgssum)
Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?