Til innholdet

Innholdsrik enebolig på usjenert tomt på nær 1,1 mål i landlige omgivelser m/sen kveldssol. Garasje fra 2007 og uthus.

Ringshaugveien 34
Prisantydning 3 390 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 119
BRA: 119 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1920
Tomtareal: 1064 m²
Få salgsoppgave

Visninger

søndag 17. mars Kl 15.45 - 16.45
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - RINGSHAUG

Adresse

Ringshaugveien 34 3154 Tolvsrød

Velkommen til Ringshaugveien 34

Velkommen til denne flott beliggende enebolig på Ringshaug med nær 1,1 mål selveiertomt med nærmest optimale solforhold.

Her bor du usjenert grensende natur-/landbrukslandskap samtidig som det er kort vei til Ringshaugstranden og kun knappe 4 kilometer til Tønsberg sentrum. Det er i tillegg kort og trygg gangvei til skoler og barnehager på Ringshaug.

Huset byr blant annet på en stor sydvestvendt stue-/spisestue m/utgang til solrik terrasse mot vest, ekstra loftsstue, et stort kjøkken med egen spiseavdeling og tre romslige soverom. Baderom og separat vaskerom finner man på grunnplanet. Eiendommen har også et stort garasjebygg oppført i 2007 og et hyggelig uthus med innredet hobbyrom og stor, overbygget terrassse.

På vegne av eier og meglerselskapet Z eiendom AS v/Jesper Snekkestad ønskes du velkommen til visning.

Eiendommen i korte trekk

- Svært sentral beliggenhet med kort vei til det aller meste
- Usjenert plassering ut mot flott landskap og jordbruksarealer
- Her bor man sentralt, sjønært og i landlige omgivelser på ett og samme sted!
- Svært gode solforhold med sol fra tidlig morgen til svært sent på kvelden
- Barnevennlig område med kort og trygg gangvei til skoler og barnehager 
- Kort vei å gå (ca. 650 meter) til flotte strender og friarealer v/Ringhaugstranden
- Stor, svært solrik og åpen selveiertomt på nær 1,1 mål
- Eneboligen er på-/ombygget i 2000
- Betydelig oppgradert og oppusset i perioden 2000 til 2010
- Romslig stue og digert spisekjøkken
- Ekstra stue i loftsetasje
- 3 soverom
- Utstrakt bruk av innfelte downlights i stue-/kjøkkenhimlinger
- Stor og deilig terrasse v/huset hvor man usjenert kan nyte særdeles sen kveldssol
- Romslig dobbeltgarasje fra 2007
- Frittstående uthus på ca. 16 m² BRA m/innredet hobbyrom
- Overbygget grillterrasse v/anneks på ca. 27 m²
- Godt med lagringsplass i bolig og i garasje
- Stor støyskjerm fra 2001 skjermer eiendommen på en ypperlig måte

Eiendommens flotte beliggenhet på attraktive Ringshaug

Eiendommen ligger langs Ringshaugveien og grenser til jorde og uten tilgrensende nabohus så her bor man svært usjenert i flotte landskapsomgivelser.

Enten du liker deg best på land eller på sjøen i båt, ligger området perfekt til med tanke på tilgjengelighet. Nesten rett utenfor døren, og i en gangavstand på ca. 650 meter ligger kanskje Vestfolds flotteste badestrand - Ringshaugstranda og Furustrand. Denne er svært populær sommerstid, men vel så populær på øvrige årstider takket være den flotte kyststien som er anlagt. Her kan man gå lange turer langs sjøen på oppmerket kyststi, bla. frem til en annen populær familiestrand, Skallevoldstranda lengre nord i nærmiljøet. 
Vil du ut på skogstur, så har du flere muligheter i ditt nærområde utover kyststien og Ringshaugstranda. I skogen nord for eiendommen er det fine turstier.

En kort sykkeltur til Vallø Båthavn gir deg anledning til direkte adkomst til den flotte Nøtterøy- og Tjømeskjærgården med båt.

Barne- og ungdomsskole på Ringshaug og en rekke barnehager ligger innen gangavstand fra Ringshaugveien 34. Det er gangavstand fra eiendommen til en rekke idrettsplasser som blant annet Flint idrettsforening sitt uteanlegg og Slagenhallen.

Fra området er det kun drøye 4 km til Tønsberg sentrum med Tønsberg brygge, kulturhus, jernbanestasjon og et stort antall restauranter og serveringssteder. Det er faktisk sykkel-/gangvei fra huset og helt inn til bykjernen!
Kort vei også til Tolvsrødsenteret med en rekke sentrumsfunksjoner som bl.a. spisesteder, apotek, lege- og tannlegesenter, dagligvareforretninger og en rekke andre servicetilbud. Det er også kort vei (2-3 minutter med bil) til Olsrød park med en rekke butikker, servicetilbud, "badeland", Level treningssenter med  mer. Kiwi dagligvareforretning ligger helt i begynnelsen av Ringshaugveien opp mot Gauterød.

Se for øvrig nabolagsprofil for ytterligere angivelse av området sine fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1920, modernisert i 2000
Byggeår finnes ikke i kommunen arkiv, men iht. tidligere salgsopplysninger skal boligen opprinnelig være oppført ca. 1920. Se for øvrig kommentar til byggeår i punktet "andre opplysninger rundt eiendommen".

Boligens innhold

Huset er påbygget i 2000 med soverom og spiserom til kjøkken i 1. etasje og soverom i 2. etasje. Boligen er bygget over halvannen etasje med alt man trenger på ett plan i 1. etasje og følgende inndeling:

ENEBOLIG - 1. ETASJE:
Entrè/gang med trappegang til 2. etasje.
Baderom m/toalett, dusjkabinett og innredning med servant.
Meget romslig kjøkken med åpen løsning mot stor spiseavdeling.
Stor stue-/spisestue m/peisovn, flere "avdelinger" og utgang til romslig, solrik terrasse med kveldssol.
Vaskerom/bod plassert under trapp til 2. etasje.
Soverom med god plass til dobbeltseng og garderobeskap.

ENEBOLIG - 2. ETASJE:
Loftsstue med opp-/nedgang til 1. etasje. 
To soverom plassert på hver sin side av loftsstuen.
Bod med inngang fra loftsstue.

TERRASSER OG UTEPLASSER:
De gode solforholdene på eiendommen gjenspeiles i eiendommens terrasseløsninger og utemiljø. Terrasse tilknyttet huset av impregnerte materialer mot vest. Terrassen er oppgradert/tilbygget i 2011/12. Denne del av terrassen er bygget på Lecablokker på terreng og er på ca. 21 m². Den andre er på ca. 7 m² fundamentert med støpte fundamenter til terreng. Trapp til terreng av impregnerte materialer. Eiendommen har også terrasse i forbindelse med frittstående uthuset.

ISOLERT, FRITTSTÅENDE UTHUS:
Dette bygget er opprinnelig oppført ca. 1956 som uthus og inneholder et isolert, innredet rom for hobby-/verkstedrom. Rommet har innlagt strøm/lys og luft-til-luft varmepumpe. I tilknytning til uthuset er det oppført  en grillterrasse ca. 27 m² med impregnert gulvdekke og takoverbygg. Dette koselige uterommet er usjenert plassert og har en privat og lun atmosfære i sommerhalvåret. 

DOBBELTGARASJE: 
Delvis Isolert dobbeltgarasje som er oppført ca. 2007 med grunnflate på ca. 50 m² og innvendig areal på grunnplanet (BRA) på ca. 47 m². Oppført med plass for to biler, selger benytter denne plassen pr. i dag til annen bruk og lettvegger må evt. enkelt fjernes for bruk til innvendig parkering. Støpt betonggulv, 2 stk. leddporter av lakkert stål (ikke i bruk pga. dagens bruk) og stort, gulvet lagringsloft med god takhøyde. Garasjen har inngangsdør fra bakside, ved veggen mot hovedhuset som sikrer praktisk tilkomst. Bygget har innlagt lys og strøm.

PLANSKISSER:
Vedlagt følger planskisser over boligen. Vi gjør oppmerksom på at planskissene kun er av illustrativ karakter og ikke er i målestokk. Det tas forbehold om avvik fra stedlig løsning og innredning. Både boligen og uthuset er illusterert. Garasjen fremkommer ikke av planskissene.

Det er den faktiske bruken av rommet  på markedsføringstidspunktet som er avgjørende for hvorledes det benevnes. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken. Det gjøres oppmerksom på at uthuset på omsøkte byggetegninger fra 1956 er omsøkt som bygg for "foreløpig w.c. og rom for ved-/koks", således ikke som "rom for varig opphold".

Arealer og fordeling per etasje

Enebolig: Primærrom: 119 m², Bruksareal: 119  m², Bruttoareal: 129 kvm med følgende fordeling:

1. etasje: BTA/BRA/P-rom: ca. 91/84/84 m²
2. etasje: BTA/BRA/P-rom: ca. 38/35/35 m²
Medtatte arealer i primærrom (p-rom) i eneboligen: Samtlige rom i begge etasjer med unntak av kott/bod i 2.etasje. Gulvet kott på 2,7 m² er ikke medtatt i noen oppgitte arealer pga. lavt skråtak og derav ikke målbart areal.

Uthus: BTA/BRA/P-rom: ca. 18/16/16 m².

Garasje : BTA/BRA/P-rom: ca. 50/47/00 m²

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport avholdt av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Antall rom

Oppholdsrom: 3, Soverom: 3, Bad: 1

Husets byggemåte i korte trekk

Enebolig:
Enebolig bygget over to etasjer med byggeår antatt 1920 og tilbygg mot nord (soverom og spiserom på kjøkken) i 2000. Huset er oppført i tre på mur.

Grunnmur/fundament: Oppført på antatt støpte såler i betong, støpt dekke og plate mot mark. Synlig grunnmur med innsatt ventiler. Grunnmur av Leca på tilbygg fra 2000.  Grunnmur oppført i gråstein på opprinnelige deler av boligen. Det er tilgang til krypkjeller fra stue.

Yttervegger:Antatt stående eller liggende plank på opprinnelig bygning, mens det er bindingsverk i tre på tilbygg fra 2000 som er isolert. Vindsperre av papp/plater. Ytterkledning av malt og stående raftekledning med over og underliggere. Innkledde gesimser og takutstikk. Ytterkledning fra ca. 1992 og 2000.

Etasjeskiller: Etasjeskiller i tre bjelkelag.

Vinduer: Vinduer av fastkarm og type toppsving. Fastkarmvinduer i stue fra 1992, toppsvingvinduer fra 1992 og 2000, malt og 2- lags glass. Ventil i overkant. Topphengslede vinduer i takoppløft, 2-lags glass fra 1992. Vinduer på tilbygg fra byggeår 2000. 

Yttertak: Saltak-/sperre og åstak som har innvendig skråtak opp til møne. Undertak av takbord og sutaksplater. Det antas at sutaksplater er benyttet ved omlegging av tak. Taket er tekket med dobbelkrum betongtakstein fra ca. 1992 samt 2000 (tilbygg). Stål beslag ved oppløft og overganger. Stål beslag på pipe og takrenner samt nedløp i aluminium.

Uthus:
Frittstående anneks med isolert stue, bygget i tre. Fundamentert med blokker/støpte fundamenter, gulv i tre, vegger av tre bindingsverk.  Utvendig stående malt raftekledning. Liggende vestlandskledning på vegg fasade nord. Saltak-/pulttak tekket med asfaltpapp. Undertak av takbord/rupanel og vindskier og israfter. Vinduer av type toppsving med 2-lags glass fra 1983.

Garasje:
Frittstående isolert garasje bygget i tre bindingsverk. Fundamentert med støpt ringmur og støpt plate på mark. Utvendig stående malt raftekledning. Isolerte vegger med sponplater på vegger og trepanel i himling. Saltakskonstruksjon med A-takstoler og undertak av sutaksplater. Taket er tekket med dobbelkrum betongtakstein. 3 stk. vinduer av fastkarm og enkelt glass, og gulvet loft med sponplater.

For ytterligere beskrivelse av byggemåte og bygningens tilstand, henvises det til tilstandsrapport utført av takstmann/byggmester Hans Holt. Denne følger av komplett salgsoppgave.

Standard

Bebyggelsen er påbygget i 2000 er fra samme tid vært gjenstand for vesentlig oppgraderinger frem mot ca. år 2010. Større deler av innvendige overflater er utskiftet og gulver i 1. etasje har fått nytt bjelkelag, isolasjon og parkett. Elektrisk anlegg og VVS anlegg er fornyet. Takstein og alt av takrenner/beslag ble skiftet i 1992 og i 2000 (tilbygget del). Gavlvegg mot syd har ny ytterkledning i 2009, øvrig er utvendig kledning og vinduer fra 1992.

Det romslige kjøkkenet med spisesrom
Kjøkkenet er et stort og lyst rom og er sannsynligvis sammen med den store stuen selve "hjertet i huset". Rommet er tydelig inndelt i to sammenhengende og åpne soner med romslige spisedel i innerste del av rommet. Sonene avdeles elegant av en liten nivåforskjell mellom "arbeidsdel" i opprinnelig del av huset og spisdelen i tilbygget fra 2000. Med den åpne løsningen, har man flott kontakt med venner-/familie rundt området hvor det er plass til stort spisebord.
Rommet er lyst med sine to vinduer mot øst, her slippes morgensolen inn! I tillegg er det vindu mot nord hvor man kan nyte utsikten mot naturlandskapet.
Innredningen er i 2010 supplert med overskap over oppvaskbenk og underskap ved kjøkkenøy i 2010 med kjøkken fra Ikea. Lys og moderne kjøkkeninnredning med benkeplater i L-løsning i tillegg til benkeplate over separat kjøkkenøy. Det medfølger oppvaskmaskin fra Zanuzzi, kombinert frittstående kjøle-/fryseskap og frittstående komfyr fra Husquarna med dobbel stekeovn og keramisk steketopp. Det er flislagt mellom over-/underskap, dobbel oppvaskkum av stål og belysning mellom over-/underskap. Veggmontert ventilatorhette har utlufting til yttervegg.
Rommet har parkettimitert laminatgulv, malt trepanel på vegger og hvitbeiset trepanel i himling. Rikelig med innfelte downlights i himlingsbjelker sørger for god belysning når mørket faller på. Det bemerkes at gamle melskuffer over innerdør ikke medfølger.

Den innholdsrike og koselige stue-/spisestue med flere "åpne avdelinger":
Et av husets flotte særpreg er det romslige, lyse og koselige stuearrangementet i 1. etasje. Herfra har man flott nærkontakt med eiendommens deilige hage og ikke minst ut mot naturlandskapet i nordvest. Stuen er åpen, men inndelt i naturlige "avdelinger" med plass for sofagruppe, spisestue og TV-stue. I tillegg er det en liten "glasstue" i utbygget mot vest, delvis avdelt av bokhyller som medfølger hvis ønskelig. Stuearrangementet har gode vindusflater ut mot den koselige hagen i vest som slipper dagslyset flott inn i rommene. Det er også et stor vindu mot syd. Terrassedør fra 1992 ar deg ut til den svært solrike terrassen mot vest.
Området foran peisovnen utgjør et koselig samlingspunkt på mørke vinterkvelder. Husets varmepumpe er også plassert i dette rommet.
Stuene har parkettgulv, malt trepanel på vegger og malt trepanel i himling med utstrakt bruk av integrerte downlights som gir suveren og moderne belysning.

Loftsstuen i 2. etasje:
Denne stuen kan dekke mange behov enten som lekerom, TV-stue eller husets aktivitetsrom. Lyst og innbydende rom med åpen gang mot trappen som fører en ned til 1. etasje. Lyset slippes inn fra vindu i oppløft mot øst, det er parkettlaminat på gulv og hvitmalt trepanel på vegger og i himling.

Entre og gang med trapp til 2. etasje:
Entreèn og gangen har utgang via. husets hovedinngangsdør som har en liten platting med rekkeverk mot øst. Fra dette rommet er det åpen trappegang med tretrapp til 2. etasje. I trappeløpet, som for øvrig har diverse hyller integrert i vegg, er det plassert varmepumpe som gir god varme til 2. etasjen. Under flislagt gulv er det varmekabler som holder skotøy tørt og varmt. Det er malt trepanel på vegger og i himling. Boligens tavleskap for elektrisk anlegg er plassert i rommet. Vindu i øverste del av inngangsdøren fra 2003 slipper inn noe dagslys fra øst.

Baderommet med inngang fra entre/gang:
Dette rommet ligger i husets hjørne øst/syd i 1. etasje. Rommet er i følge tidligere salgsopplysninger nyinnredet ca. 2000 og innredet med sokkeltoalett, dobbelt underskap m/kolonialskuffer i hvit høyglans m/overliggende servant og veggspeil samt dusjkabinett. Gulv med vinylbelegg på gulv med sveiset oppkant på vegg og undergulv av treplater. På vegger og i himling er det malt panel. Baderommet har lysarmatur med stikkontakt, ventilering via vindu og oppvarming av elektrisk veggovn.

Bod/vaskerom i 1. etasje:
Vaskerommet er delvis ombygget i 2011 og har med sveiset vinylbelegg på gulv med oppkant mot vegg, gulvsluk og opplegg for vaskemaskin. Belegg og sluk med avløp og koblinger er etablert i 2011. Husets varmtvannstank er også plassert i dette rommet.

Husets tre soverom:
Boligen byr på tre romslige soverom, og hovedsoverommet finner man i tilbygget i 1. etasje. Dette rommet ligger ved husets sydvestre hjørne med vindu mot vest. Her er det god plass for dobbeltseng og rikelig med avsatt plass for garderobeskap. Hovedsoverommet har parkettlaminat på gulv, malt trepanel med en malt vondvegg på vegger og malt trepanel i himling.
De to soverommene i 2. etasje ligger godt skjermet fra hverandre, avdelt av loftsstuen. Soverommet med nordvendt, stort gavlvindu har flott utsikt i samme himmelretning. Dette rommet ligger i tilbygg fra 2000 og er nylig oppusset med parkettlaminat på gulv, malt trepanel på vegger og malt trepanel i åpen mønehimling.
Soverommet mot syd byr på vinduer både i østvendt oppløft og i sydgavl. Også dette rommet har godt med plass og er innredet med parkettlaminat på gulv, trepanel på vegger og trepanel i himling.

Utdrag av øvrig informasjon om tekniske detaljer:
- Varmtvannsbereder type Høiax- 200 liter fra 1993
- Hovedstoppekran i vaskerom
- Utskiftet vanninntak av med hovedvannledning av plast
- Utvendig vannkran
- Elektrisk tavleskap med automatsikringer
- Tidligere boligalarm er avinstallert (tablå plassert i entre/gang)

Oppvarming

Eiendommen varmes opp med elektrisitet, vedfyring og luft-til-luft varmepumper.

Elektrisk oppvarming med varmeovner/opplegg for varmeovner og varmekabler under fliser i entrè/gang. Varmepumper type Foma og Panasonic plassert hhv. i stue i 1. etasje og i trappeløp mellom 1. og 2. etasje. Det er også installert varmepumpe i uthus. 

Vedfyring til ett- løps teglsteinspipe, antatt fra byggeår. Denne har tilknyttet vedovn i stue type Dovre. Pipa er belagt med keramiske fliser i 2.etasje.

Det medfølger ikke varmekilder på rom som ikke har dette fastmontert på visning.

Adkost - hvordan finner du frem til boligen?

Fra Tønsberg sentrum kjører en Ringveien over Kilen og Valløveien opp Presterødbakken. Ta 2. avkjøring i rundkjøringen ved Olsrød Park og fortsett videre på Åsgårdstrandveien. Ta så første avkjøring til høyre i neste rundkjøring inn på Ringshaugveien. Eiendommen kommer så på venstre side av veien.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for veibeskrivelse.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Parkering

Parkering i garasje eller på egen tomt, blant annet på støpt betongplatting bak garasje. Se for øvrig egen kommentar til garasjen vedr. dagens bruk av denne.

Areal og eierform

Areal: 1 064 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Meget solrikt hageanlegg med massevis av boltreplass for store og små. Med sin hjørneplassering og ikke minst tomtegrense i vest og nord mot åpne jordbruksarealer, forsterkes den "luftige" og åpne opplevelsen av tomten utover dens herlige størrelse på nesten 1,1 mål.

På både fremsiden mot øst og øverst på eiendommen mot vest, åpenbarer det seg et særdeles romslig hageanlegg og en stort gårdsplass hvor man både i hagen og på flotte uteplasser kan nyte lange soldager. På vestsiden kan man nyte flotte solnedganger!

Husets plassering på tomten gir åpne og store tumleplasser i hagen som innbyr til alt fra alt til lek og moro for barn til store familie-/venneselskap.

Opparbeidet med stor gressplen, og tomtens terreng er tilnærmet flatt. Tomten er videre opparbeidet med enkelte trær, prydbusker og innslag av hekk. Mot Ringshaugveien sørger tett støyskjerm for flott usjenanse. Det er lagt gangvei av bruddskifter i deler av området mellom garasjen og huset.

For beskrivelse av tomtens grenselinjer; se situasjonskart som følger av vedlegg til komplett salgsoppgave.

Eier

Christian B Paulsen

Vei, vann og avløp

Adkomst fra Ringshaugveien (off.vei) og via privat adkomstvei (145/2).

Eiendommen er offentlig tilknyttet vann og avløp.

Alle opplysninger er innhentet fra Tønsberg kommune.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen i sin helhet er avsatt til LNRF-areal (landbruk-/natur-/friluftsareal) for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag - nåværende iht. seneste kommuneplan datert 03.02.2016. Ved evt. ønske om å tilføre eiendommen ytterligere bebyggelse, bør man konfererer bygningsmyndighetene i kommunen grunnet eiendommens reguleringsstatus.

Området har ingen reguleringsplan.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov. Eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak. Det er ikke igansatt planleggingsarbeid som inkluderer/berører eiendommen og det er ikke planforslag som berører eiendommen.

Alle opplysninger er innhentet fra Tønsberg kommune.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Servitutter som følger eiendommen:
1954/500120-1/91. Utskifting av 14.01.1954. Overført fra: 0704-143/7. Gjelder denne registerenheten med flere
1954/500121-1/91. Utskifting av 14.01.1954. Overført fra: 0704-143/7

Grunndata på eiendommen:
2003/5978-2/91. Grensejustering av 13.05.2003. Gjelder denne registerenheten med flere
2004/2039-1/91. Sammenslåing av 11.02.2004. Denne matrikkelenheten er sammenslått med gbnr. 143/7.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest, midlertidig brukstillatelse eller byggeår i kommunens arkiver. Det antas at dette skyldes husets eldre byggeår. Kommunen opplyser at de har registrerte og godkjente byggetegninger om tilbygg til eneboligen i 2000, garasje 2006 og uthus i 1956.

Prisantydning

3 390 000,-

Beregnet totalkostnad

3 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 84 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 390 000,-)) -------------------------------------------------------- 97 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 487 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Tilstandsrapport

Utført av: Hans Holt Byggmester/Takstmann
Takstdato: 25.02.2019

Formuesverdi

Ligningsverdi: 873 387,-
Sekundær ligningsverdi: 3 144 194,-
Ligningsverdi er pr. 31.12.2017 og er innhentet av eiendomsmegler fra Skatt sør.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til ca. 6382 kWt  utfra et snitt forbruk siste 3 år.
Forbrukstallet er innhentet fra energileverandør og gir kun en indikasjon av forbruk gitt situasjonen over denne perioden.

Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper.

Kommunale avgifter og forholdet til eiendomsskatt

[Kr. 10 463 pr. år som dekker kommunal leveranse av vann, avløp/kloakk, renovasjon (søppel) og feieravgift.

Det er for tiden ikke eiendomsskatt i Tønsberg kommune.

Forholdet til konsesjon/odel og boplikt

Eiendommen er ikke konsesjons -/odelsbelagt.

Det er ikke boplikt på eiendommen.

Forholdet til utleie

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen, og den har ingen hybel eller separat boenhet. Selve boligen kan fritt leies ut dersom ønskelig.

Andre forhold rundt eiendommen

Det festes ikke sikkerhet til eiendommens byggeår da eiendommen er såkalt SEFRAK-registrert. SEFRAK er et landsdekkende register over eldre bygninger og andre kulturminner.

Det at et hus er registrert i SEFRAK gir det ikke automatisk vernesstatus, og legger heller ikke spesifikke restriksjoner på hva som kan gjøres med det. SEFRAK-registerert sier ikke noe om objektenes verneverdi. På den annen side kan også objekter som ikke er registrert SEFRAK ha verneverdi. Kulturminner fra før 1537 er automatisk freda gjennom kulturminneloven; for nyere objekter med nasjonal kulturminneverdi kan det gjøres fredningsvedtak i hvert enkelt tilfelle. Kommunene kan gjennom sin arealplanlegging regulere kulturminner av lokal, regional eller nasjonal verdi til hensynssone bevaring. Opplysninger er gjengitt fra Wikipedia.

Det er avholdt tilsyn av eiendommens fyringsanlegg fra VIB (Vestfold interkommunale brannvesen) den 21. juli 2016 hvor følgende avvik gjenstår å utbedre: "Det mangler godkjent takstige for sikker atkomst for feiing og tilsyn av skorstein". Til info medfølger slike stigetrinn, kjøper må selv besørge disse montert.
Det er også bemerket at "teglskorstein har for liten avstand til brennbart materiale. Teglskorstein skal ha en avstand på
minst 23 cm fra røykløpets innvendige kant til brennbart materiale, dette er ikke ivaretatt i etasjeskille 2. etasje og loft". Forholdet er ikke ubedret av selger.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Kommunale opplysninger, grunnboksutskrift servitutter (Kr.3 340) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Tønsbergs Blad 130319 (Kr.4 500) Markeds- og informasjonspakke (Kr.12 200) Oppgjørshonorar (Kr.4 750) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 390 000,-) (Kr.42 375) Totalt kr. (Kr.80 685)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra E-verk.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Vennligst oppgi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?