Til innholdet

- Innholdsrik enebolig med utsikt og flotte solforhold

Bregneveien 15
Prisantydning 4 990 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 142
BRA: 175 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1965
Tomtareal: 996 m²

Dokumenter

- Innholdsrik enebolig med utsikt og flotte solforhold


Finn.no: Lokalområde

Dyrhaven

Adresse

Bregneveien 15 3154 Tolvsrød

Adkomst

Kjør mot Vallø fra rundkjøringen på Olsrød. Følg Valløveien rett frem og ta til venstre inn Bregneveien som er siste vei til venstre før du kommer til Vallø. Adkomst direkte fra Bregneveien.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra
ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Eiendommen vil merkes med til salgs-plakat fra Z-Eiendom, og det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Velkommen til Bregneveien 15 og en flott beliggenhet i Dyrhaven, med utsikt mot Oslofjorden, samt gode solforhold. Her bor du "midt i smørøyet" med kort vei til nesten alt; Skoler, barnehager, forretninger, idrettsanlegg og badestrender. En kort spasertur fra eiendommen ligger Ringshaugstranden/Furustrand. Langs sjøen kan man følge kyststien for flotte turer, det er også gangavstand til Vallø båthavn. Bregneveien er svært lite trafikkert og omgivelsene er svært hyggelige, rolige og barnevennlige. Eiendommen har en særdeles solrik beliggenhet. Til Tolvsrødsenteret er det en drøy kilometer hvor man kan gjøre unna dagligvarehandel osv. Her finner man diverse tilbud som apotek, legesenter, butikker og serveringssteder. Det er også kort avstand til idrettsanlegg og treningssenter. Olsrødsenteret ligger ca. 2,5 kilometer unna hvor det også finnes diverse servicetilbud. Til Tønsberg sentrum er det ca 5 kilometer, og det er gode bussforbindelser gjennom dagen.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1965

Bygninger og byggemåte

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 142 kvm, Bruksareal: 175 kvm

Kjeller: Gang,
1.Etasje: Vindfang, gang, bad, 3 soverom,
vaskerom, stue og kjøkken.
Anneks: Stue.

Kjelleren er totalt 65 kvm, men med unntak av gangen er målt takhøyde under 190 cm, og derav ikke måleverdig som bruksareal. Takhøyde er målt til 182-188
cm. Kjelleren er innredet og i bruk med følgende rom: Gang, bad, 2 boder, badstue og kjellerstue med hybelkjøkken. I tillegg kommer en bod med adkomst via
utvendig dør på 12 kvm. Denne har takhøyde på 188 cm. Det er også en innglasset hagestue på verandaen som er ca 9 kvm.

Arealer og romfordeling er hentet fra vedlagte boligsalgsrapport, utført av Marius Vedvik 13.11.18.

Standard

Velkommen til Bregneveien 15, en innholdsrik enebolig med en god planløsning, beliggende i et stille og rolig område.

Boligen har en stor stue, med god plass til både sofakrok, tv-krok og spisebord, samt en åpen løsning mot det store kjøkkenet. Store vindusflater mot øst, der man kan nyte utsikten, og gå ut til den ca 100kvm store terrassen med egen hagestue. Fra terrassen er det nedgang til hagen, hvor man kan sitte helt usjenert i jacuzzien.
Kjøkkenet har lys profilert innredning, med god skap- og benkeplass. Integrert komfyr, platetopp, ventilator og oppvaskmaskin, samt plass til et lite spisebord.
Flislagt bad med gulvvarme. Badet er innredet med dusjnisje, wc og servant i baderomsinnredning.
1. etasje består av 3 soverom med god plass til skap.
Entré med garderobeskap.
Separat vaskerom i 1. etasje.
Kjelleren er innredet, men har ikke nok takhøyde for måleverdig areal, men er innredet med soverom, bad, badstue, vaskerom og oppbevaringsplass.
Isolert innredet anneks i hagen.

Dobbelgarasje med motorisert åpner, samt rikelig med parkeringsmuligheter på egen eiendom.

Oppvarming

Vedovn i stue.
Varmepumpe i stue.
Gulvvarme på bad og deler av stue.

Ellers elektrisk oppvarming.

Parkering

Dobbelgarasje med motorisert åpner.
Ellers rikelige med parkeringsmuligheter på egen eiendom.

Areal og eierform

Areal: 996 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Pent opparbeidet tomt, med steinlagt innkjørsel, samt i forkant av inngangen og rundt på nordsiden. Ellers plen, samt prydbusker.

Eier

Svein Stene Anita Stene

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet vann og avløp. Adkomst via offentlig vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, som i Tønsberg kommunes kommuneplan, datert 03.02.16, er avsatt til boligbebyggelse - nåværende.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 03.07.1965 Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.
Tegninger på godkjente tilbygg foreligger.

Prisantydning

4 990 000,-

Beregnet totalkostnad

4 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 124 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,-)) -------------------------------------------------------- 137 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 127 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Kommunale avgifter

Kr. 10 168

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 990 000,-) (Kr.54 890) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Servitutter (Kr.172) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Tønsbergs Blad 211118 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.12 200) Kommunale opplysninger (Kr.2 970) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Pantattest selger (Kr.387) Totalt kr. (Kr.96 014)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Petter Hillås

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Petter Hillås

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?