Til innholdet

Innholdsrik enebolig med bl.a. 2 kjøkken beliggende på stor tomt (1,4 mål) med nærhet til sjøen!

Hjemsengveien 104
Prisantydning 2 990 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 167
BRA: 191 m²
Soverom: 5
Byggeår: 1960
Tomtareal: 1428 m²

Dokumenter

Innholdsrik enebolig med bl.a. 2 kjøkken beliggende på stor tomt (1,4 mål) med nærhet til sjøen!


Finn.no: Lokalområde

Nøtterøy/Hjemseng

Adresse

Hjemsengveien 104 3133 Duken

Adkomst

Kjør fra Tønsberg mot Nøtterøy, og ta til venstre i Teie veidele. Følg Smidsrødveien ca. 6 km, og ta Hjemsengveien til høyre ved Shellstasjon på Hjemseng. Eiendommen ligger da på høyre hånd etter bensinstasjonen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert boligområde på Hjemseng, ca. 6 km fra Tønsberg sentrum. Solrik og landlig beliggenhet med gangavstand til sjøen, bademuligheter og Nesbrygga båthavn/Nesskogen Idrettspark. Matbutikken Kiwi og bensinstasjon i umiddelbar nærhet. Flotte turområder i nærheten, og det er opparbeidet gang- og sykkelsti helt til Tønsberg sentrum. Kort vei til Oserød skole og flere barnehager, samt ca. 3 km til Borgheim med ungdomsskole, videregående skole, diverse forretninger og 18-hulls golfbane. Ca. 4,5 km til Teie Torv med bank, vinmonopol, apotek og diverse forretninger.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1960

Bygninger og byggemåte

1. etasje: Vindfang, gang, stue, kjøkken med utgang til terrasse og 2 soverom, derav ett med utgang til terrasse.

2. etasje: Gang, kott, soverom og bad.

Kjeller: Kjellerstue, kjøkken, bad, 2 soverom og bod.

Arealer i kjeller tilfredsstiller ikke krav til varig opphold grunnet takhøyde og avvik i forhold til byggeforskrifter. Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Byggemåte:
Antatt fundamentert med støpt såle men til ukjente grunnforhold. Grunnmurer er oppført i betongblokker som er pusset. Byggeåret tilsier at yttervegger normalt vil bestå av trekonstruksjoner med antatt 5-10 cm eller sydde matter.  Yttervegger er utvendig panelt med kledning. Sperretak med saltaksform. Rupanel som undertak som er tekket med dobbeltkrum takstein.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 5, Bad: 2
I P-rom inngår 2 kjøkken, stue, kjellerstue, 5 soverom, 2 bad, vindfang og 2 ganger.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 167 kvm, Bruksareal: 191 kvm, Bruttoareal: 212 kvm

1. etasje: 86/86 kvm P-rom/BRA
2. etasje: 24/27 kvm P-rom/BRA
Kjeller: 57/60 kvm P-rom/BRA

Standard

Innholdsrik enebolig velegnet for en barnefamilie. Her er det gode, romslige rom, hvor kjøkkenet spesielt utmerker seg som et flott allrom hvor familien kan samles. Innredningen som er fra rundt 2002 er i heltre eik, og har rikelig med skapplass og steinplater som kjøkkenbenker. Det er flislagt over kjøkkenbenker, og ellers er vegger malte. Forøvrig integrert stekeovn og induksjonstopp (ca 2015), og opplegg for oppvaskmaskin. Det er plass til et stort spisebord hvor barna kan gjøre lekser mens foreldre tilbereder mat. Fra kjøkkenet er det adkomst til en stor, deilig terrasse hvor man kan sitte i usjenerte omgivelser. 

Det er parkett på de fleste gulv i 1. etasje, og vegger er for en stor del malte. Noe brystningspanel i stue og det ene soverommet. Nevnte soverom har skyvedørsgarderobe, mens det andre har adkomst til en fin sørvestvendt veranda.

I 2. etasje er et stort bad som er flislagt på vegger. På gulv er det belegg. Rommet inneholder dusjnisje, servant, wc, panelovn og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. I denne etasjen er også et soverom med adkomst til krypkott på begge sider. Det er belegg på gulv og malte vegger på soverommet.

I kjelleren finnes et kjøkken med enkel innredning i slett utførelse (ca. 1998). Her som i stue og soverom er det tregulv. Vegger er malte. Badet er fra ca. 1998 og har belegg på gulv og flislagte vegger. Rommet inneholder wc, servant, panelovn, opplegg for vaskemaskin og varmtvannsbereder med dusjopplegg. Bereder for hoveddelen er plassert på bod i 2. etasje og er fra 2001.

Oppvarming

Eldre koksovn i stue i underetasjen. Forøvrig elektrisk oppvarming med bl.a varmepumpe av nyere dato. Kamin for parafin i stue er ikke i bruk.
Det foreligger pålegg på fyringsanlegget. I følge selger er forholdet utbedret.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Parkering

I enkel garasje integrert i sokkeletasje. Forøvrig parkering i steinlagt innkjørsel.

Areal og eierform

Areal: 1 428 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Stor havetomt med noe trær/busker i grensen mot bensinstasjon. 2 kirsebærtrær. Forøvrig inngjerdet.

Eier

Hassan El-Abed Srour Nayfe Hani Srour

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp. Eiendommen har felles private stikkledninger med andre eiendommer. Se vedlagte kart.
Privat vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som ihht reguleringsplan "Hjemsengveien (Fv425) med gang-/sykkelvei" vedtatt 25.06.1997, er regulert til offentlig trafikkområde. Ihht kommuneplan vedtatt 17.06.2015 ligger eiendommen i område avsatt til boligbebyggelse - nåværende.

Ifølge kommunen foreligger det ingen planforslag som berører eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

1961/254-1/91  Best. om adkomstrett  
23.01.1961 
Vegvesenets betingelser vedtatt i anl. privat avkjørsel fra bygdevei.

2000/7726-1/91  Kjøpekontrakt  
26.06.2000 
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn
Med flere bestemmelser

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse.

Prisantydning

2 990 000,-

Beregnet totalkostnad

2 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,-)) -------------------------------------------------------- 87 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 077 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan Erik Rossavik Takstdato : 05.11.2018 Ligningsverdi : 1 086 171,- Sekundær ligningsverdi : 3 475 746,-

Kommunale avgifter

Kr. 13 126 pr. år Kommunale avgifter for 2017 dekker vann, avløp, renovasjon og feiing.

Leieinntekter

Det foreligger bare 1 godkjent boenhet i boligen. Leilighet i kjeller er således ikke søkt innredet og godkjent hos kommunen.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Markedspakke (Kr.9 990) Tønsbergs Blad 240118 (Kr.4 200) Oppløft finn (Kr.1 200) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Kommunale opplysninger (Kr.2 970) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 2 990 000,-) (Kr.56 810) Pantattest selger (Kr.387) Servitutter (Kr.172) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Totalt kr. (Kr.96 624)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Marianne Gran

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Marianne Gran

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?