Til innholdet

Innholdrik familiehytte med 4 soverom og god planløsning. Beliggende i vakkert naturlandskap med spredt hyttebebyggelse.

Nordre Svarteløkfjell 66
Prisantydning 3 750 000 , -
Boligtype: Hytte
P-ROM: 103
BRA: 111 m²
Soverom: 4
Byggeår: 2008
Tomtareal: 0 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Arnfinn H. Sørhaug

Arnfinn H. Sørhaug

Finn.no: Lokalområde

Rollag/Veggli.

Adresse

Nordre Svarteløkfjell 66 3628 Veggli

Adkomst

Ta til venstre etter YX bensinstasjon (skilt Vegglifjell). Halvveis fra Veggli og opp til hytta kjører man på asfaltert vei. Ta på nytt til venstre mot Svartli/Votnedalen (like etter containerene). Etter ca. 1,3 km. ta til venstre mot Svartli. Ta på nytt til venstre etter nye ca. 2,2 km. (vis à vis port med 2 kjerrehjul). Ta så til høyre like etter hytte med skilt "Perstun". Det er skiltet ved de siste avkjøringene og hytta er merket med "til salgs" plakat fra Z eiendom.

Beliggenhet

Hytta er beliggende ca. 870 m.o.h. i et vakkert naturlandskap med spredt hyttebebyggelse. Det er nydelig utsikt mot omkringliggende fjellkjeder med muligheter for aking og skilek samt det er bær og lyng å plukke ved hytta.
Det er også oppkjørte skiløyper rett ved hytta. Løypene har kontakt med det øvrige nett på Vegglifjell som er et eldorado for langrenn med over 80 km. preparerte skiløyper som blant annet fører inn til Hardangervidda. Ellers i nærområdet finnes Veggli skisenter for alpint/snowboard og ellers de fleste andre friluftsaktivitetene som hører fjellheimen til som riding, kiting, sykling, klatring, kano, rafting samt fiske i fjellvann eller i Numedalslågen. Stedet er attraktivt for den aktive, sommer som vinter.

I Veggli sentrum finner du det lokale bakeriet, Veggli vertshus, dagligvare, bensinstasjon og aktivitetspark for barn. Strekningen mellom Veggli og Rødberg kan oppleves gjennom å sykle dresin på den nedlagte Numedalsbanen. Her kan natur og kultur oppleves på en annerledes måte når man sykler forbi gårdsbruk, middelalderbygninger midt i naturskjønne omgivelser.
Vegglifjell er korteste vei til Hardangervidda fra Oslo og Vestfoldbyene med endeløse vidder, barsk natur og DNT turisthytter som Daggrø, Lufsjå, Mårbu og Rauhellern.
Med kort kjørevei fra Larvik, Tønsberg, Drammen og Oslo, når du høyfjellets tilbud på ca. 2 timer.

For mer informasjon om området se på www.vegglifjell.no

Se for øvrig vedlagte hytteprofil i salgsoppgaven.

Type, eierform og byggeår

Hytte Selveier, oppført i 2008

Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven.

Bygninger og byggemåte

Hytte oppført i tre på betong med torvtak.

Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven.

Antall rom

Soverom: 4, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 5

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 103 kvm, Bruksareal: 111 kvm, Bruttoareal: 123 kvm.

P-rom med ca. 103 kvm.: Bad, gang, tv stue, stue, 4 soverom, vindfang, badstue og wc.
S-rom med ca. 8 kvm.: Teknisk rom og bod.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.
Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven.

Standard

Hytta gir et positivt helhetsinntrykk og innbyr til hyggelig samvær for hele familien for minnerike stunder ved for eksempel å spille brettspill eller ved å utforske naturopplevelser i et variert terreng.
Her er gjennomgående bruk av panel på vegger og i himlinger i de fleste rom. Flislagte gulv og vegger i baderommet. Gulver i soverom er med laminat og ellers er gulver i øvrige rom flislagt.
En god planløsning og utstrakt bruk av downlights bidrar til følelsen av en trivelig og hjemmekoselig hytte.

Overbygget inngangsparti med adkomst til utebod. Boden egner seg godt for oppbevaring av uteredskap, ski og annet fritidsutstyr. Videre kommer man til et vindfang med praktisk garderobeløsning for yttertøy og sko. Med downlights i himling i vindfang og gang ønskes man velkommen til denne innholdsrike familiehytta.
Det er åpen løsning til kjøkken fra stuen som er med på å danne et fint allrom som passer godt til flere bruksmuligheter. Rommet har naturlig lys fra to retninger, åpen røsting med downlights og murt peis med innsats til hygge og varme på kalde vinterdager.
Fra stuen er det adkomst til sørvestvendt overbygget flislagt terrasse med utepeis og gode muligheter for flere hyggelige sitteplasser - alt ligger til rette for å dandere sin egen uteoase med nydelig utsikt mot omkringliggende fjellområder. Det er også et Jacuzzi på terrassen som tilføyer et bademiljø rett utenfor hytteveggen. 
Kjøkkenet har malt kjøkkeninnredning med fliser over heltre benkeplate. Rikelig med skap- og benkeplass samt åpen løsning inviterer til sosial omgang når maten lages. Avsatt plass til spisebord ved vinduer. Hvitevarer som løst kjøleskap og integrert oppvaskmasin medfølger i handelen. Komfyr er noe defekt og følger ikke med i salget.
TV-stue med downlights i himling skaper en koselig stemning. Fra dette rommet er det utgang til samme flislagte terrassen som fra stuen. 
4 soverom hvor tre rom er med plass til dobbeltseng og et rom med plass til familiekøye.
Pent romslig flislagt baderom med gulvvarme og downlights i tak. Rommet inneholder dusjkabinett, WC, heldekkende servant med baderomsinnredning, håndkletørker samt nisje med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Videre adkomst til badstue med fliser på gulv, elektrisk badstueovn og faste benker.
Separate toalettrom med veggmontert WC og servant.
Ellers inneholder hytta en gang og et teknisk rom/bod. I det sistnevnte rom er der hvor enhet for sentralstøvsuger er montert og sikringsskap er å finne.

Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven, da konklusjon tilstand, overflater generelt, balkonger, terrasser ol. og piper, plassbygde ildsteder m.v. og overflater på innvendige gulv bad er kommentert eller vurdert med tilstandsgrad 2.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme, gulvvarme i bad, varmepumpe og murt peis med innsats i stue.

Parkering

Gode parkringsmuligheter på egen eiendom.

Areal og eierform

Eierform: Punktfestetomt, Festeavgift: 8461

Det som særtegner et punktfeste er at det ikke har eiendomsgrenser (eller rettighetsgrenser) i marken. Eiendommen er markert med et sentralpunkt, som skal ligge innenfor bebyggelsen på tomten.

Ved enhver overdragelse/salg av fritidseiendommer i Rollag kommune skal det benyttes grønn egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet. Det er en forutsetning for denne handel at kjøper signerer denne og at erklæringen godkjennes i kommunen før overdragelsen. Erklæringen skal vedlegges skjøtet for tinglysing, og oppgjøret kan ikke foretas før erklæringen foreligger i signert og godkjent stand.

Tomt og hage

Noe skrånende naturtomt med fjellpartier, vegetasjon og lyng samt stensatt gruset innkjørsel.

Festetomt hvor grunneier/bortfester er Jens Schønning Gladheim.
Årlig festeavgift kr. 8 461,-.
Festetid og kontrakten gjelder til den sies opp av fester og er opprettet 01.06.2005.
Festeren kan ikke kreve innløsning av tomta.
Grunneier opplyser at det er mulig for innløsing av tomten kr. 600 000,-.
Festeavgiften reguleres hvert 5. år i samsvar med konsumprisindeksen og neste regulering er 2020.
Grunneier ønsker ikke å benytte forkjøpsrett.
Gyldig overdragelse til andre er ikke betinget av grunneierens samtykke, men det er pliktig varsling til borfester om hvem som er ny fester/kjøper.

Festekontrakt - vilkår er tinglyst den 08.07.2005 med dagboknr. 3947 som en pengeheftelse i festerett og følger vedlagt i salgsoppgaven.

Eier

Gunnar Smidsrød Oddrun Kristine Fossberg Smidsrød

Vei, vann og avløp

Vei
Eiendommen er tilknytttet privat helårsvei.
Bomavgift pr. gang med kr. 60,- eller man kan kjøpe årskort ca. kr. 1 000,-.
Selger opplyser at årlig kostnad for veiavgift er kr. 1 000,-, brøyting kr. 4 500,- og hytteeierforening kr. 650,- (frivillig).
Beløp som er opplyst er hva selger betalte for 2018 og som kan måtte påventes variere etter sesong og nedbør.

Vann og avløp
Eiendommen er ikke tilknyttet offentlig vann.
Privat fellesanlegg vann og avløp som deles med flere hytteeiendommer med årlig avgift kr. 4 000,- som dekker drift og vedlikehold.

Rollag kommune informerer om at det foreligger ikke pålegg om endring av tilknytningsforhold.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i reguleringsplan for Østre Svartli og er regulert til fritidsbebyggelse.

Eiendommen berøres ikke av plan under arbeid.

Opplysninge edr innhentet og oppgitt av Rollag kommune.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Tinglyst heftelser i festeretten med dagboknr. 3947, tinglyst 08.07.2005 - Festekontrakt vilkår
Årlig festeavgift: NOK 7.000
Pant for forfalt festeavgift
Med flere bestemmelser
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere.

Det er innhentet kopi av nevnte servitutt og den kan være av interesse å lese innen budgivning. Dagboknr. 3947, tinglyst 08.07.2005 følger vedlagt i salgsoppgaven. Alternativt kan man be om kopi ved henvendelse til meglers kontor.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Fritidsboligen har ferdigattest, datert 21.02.2018.
Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

3 750 000,-

Beregnet totalkostnad

3 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 93 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 750 000,-)) -------------------------------------------------------- 106 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 856 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takst & Byggservice Anders Kjær / Anders Kjær Takstdato : 27.06.2019 Ligningsverdi : 540 328,-
Ligningsverdi er innhentet og bekreftet hos Skatteetaten.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C

Forsikring

IF Polisenummer: 1003526 Premie: 3756

Kommunale avgifter

Kr. 9 704,40 pr. år Dekker renovasjon kr. 1 234,-, eiendomsskatt kr. 6 079,50,- (grunnlag kr. 1 737 000,- m/3,5 promille) og brannsyn/feiing kr. 450,-. Se for øvrig svarbrev fra Rollag kommune om kommunale avgifter som følger vedlagt i salgsoppgaven.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Hytteeierforening kr. 650,- (frivillig).

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedsføringspakke (Kr.18 995) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 750 000,-) (Kr.58 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Totalt kr. (Kr.98 390)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Arnfinn H. Sørhaug

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Arnfinn H. Sørhaug

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?