Til innholdet

Inneholdsrik enebolig beliggende usjenert til i solrike og barnevennlige omgivelser. Garasje og masse bodplass. ZOLGT

Åsgårdstrandsveien 59
Prisantydning 4 390 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 141
BRA: 162 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1969
Tomtareal: 1306 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - BREKKE

Adresse

Åsgårdstrandsveien 59 3153 Tolvsrød

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til og grenser mot skogen/friområdet i vest og Basbergrønningen boligfelt mot sør. Solforholdene gode med sol fra morgen til kveld på de ulike uteplassene og i hagen.

Den flotte stranda på Skallevold ligger kun en kort spasertur unna, eller ca. 3 minutter på sykkel. Dette er et flott rekreasjonsområde med fantastisk og langgrunn sandstrand, store gressletter og et fint lekeområde med ulike lekeapparater. Her finner man også en koselig strandkiosk som holder åpent på sommeren. 

Flotte turområder befinner seg like i nærheten og det er et hav av ulike stier å velge imellom, både i skog og langs sjø. Det er kort vei til barnehage, barneskole og ungdomsskole på Ringshaug.

Det er dagligvarehandel på Gauterød (Kiwi), Olsrød Park (Rema 1000) eller Meny på Tolvsrød. Både Tolvsrød og Olsrød har en rekke butikker samt legesenter, tannlege etc.

Busstoppet er like i nærheten av eiendommen og det er gode bussforbindelser både mot Tønsberg og Horten. Det er også sykkelsti hele veien.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1969. Tilbygg i 1979 og 1991

Bygninger og byggemåte

U. etasjen inneholder:
Vindfang. Hall med trapp opp til 1. etasje. Garderoberom. Bod. Vaskerom.

1. etasje inneholder:
Romslig stue med peisovn og utgang til norvendt balkong, samt utgang til vestvendt, delvis overbygd, deilig usjenert terrasse. Kjøkken med spisplass og hvitevarer. Grovkjøkken/bod. Walk in garderobe. 3 soverom. Bad med dusj. Seperat wc.

Sykkel bod

Stor utebod.

Stor garasje med gammelt pumpehus/verksted.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 141 kvm, Bruksareal: 162 kvm, Bruttoareal: 180 kvm

Standard

Velkommen til denne innholdsrike eneboligen som holder normal god standard med som har behov for noe modernisering. Det er parkett og tepper på de fleste gulv samt veggene er hovedsakelig tapetserte og panelte. Badet har fliser på gulv og malte på vegger (våtrompanel i dusj). For standard forøvrig se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann Gunnar Sverrisson. Det er lagt inn data og tv-signaler fra Telenor. Dette er en bolig som passer ypperlig til barnefamilien, der den ligger usjenert mot skogen samt til det barnevennlige boligfeltet i Basbergrønningen. Velkommen til visning!

Oppvarming

Boligen varmes i hovedsak opp med varmepumpe som var ny i 2016 med luft til vann, samt radiatorer fra byggeår i alle boligrom (minus 1 soverom). Varmekabler i bad. Peisovn i stue.

Parkering

Stor garasje med gammelt pumpehus/verksted. Pumpehuset ble skjøtet over fra kommunen til denne eiendommen i 1978. Dette er et gammelt borrehull som kommunen og den gårdbruker kommunen måtte bestemme har vederlagsfri rett til å ta vann fra. Selve erklæringen/servitutten er vedlagt denne salgsoppgaven.

Areal og eierform

Areal: 1 306 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er pent opparbeidet med plen, prydbusker, hekk, trær og naturtomt.

Eier

Jorunn Ihlebæk Lian

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i regulert område og er i kommuneplanen avsatt til boligformål.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 03.03.1969. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Prisantydning

4 390 000,-

Beregnet totalkostnad

4 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 101 250,- (Dokumentavgift) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 114 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 504 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson Formuesverdi : 932 163,- Sekundær formuesverdi : 3 355 785,-

Kommunale avgifter

Kr. 11 690

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Provisjon: 1 % av salgssum
Tilretteleggingshonorar: kr. 13.695,-

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?