Til innholdet

Innbydende hytte m/stort anneks og 11 sengeplasser gir rom til hyggelig samvær for hele familien. Her er fine solforhold

Fjellveien, Skrim Nord
Prisantydning 2 590 000 , -
Boligtype: Hytte
P-ROM: 95
BRA: 118 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1965
Tomtareal: 0 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Arnfinn H. Sørhaug

Arnfinn H. Sørhaug

Finn.no: Lokalområde

Kongsberg/Skrim

Adresse

Fjellveien, Skrim Nord 3648 Passebekk

Adkomst

Følg skilter Skrim Nord.
Følg veien helt opp til Digerhaug parkering. Ta inn bom til høyre for utstillingstavle. Følg veien opp til toppen og ta så ned til venstre. Så første vei til høyre nede i bakken - hytta ligger på høyre side av veien innerst i blindvei.
Eiendommen er skiltet med salgs skilt fra Z-eiendom.
NB! Alle internveier på Skrim er låst med bom. Eventuelle ulåste bommer låses uten varsel. Kontakt megler for visning.
For øvrig se vedlagte hytteprofil i salgsoppgaven eller vedlagte kartskisse i FINN-annonsen.

Beliggenhet

Er du glad i å fiske, bade, plukke bær eller gå på ski er det gode muligheter for fine friluftsopplevelser på Skrim både sommer og vinter.

Skrim er et av Østlandets flotteste friluftsområder hele året, og området er kjent for sine gode løypeforhold og sitt gode miljø.
Nordre Støveltjern er et naturlig samlingspunkt for området da dette er badeplassen med liten sandstrand, flytebrygge, bålplass og sittebenker. Her kan man ta seg en forfriskende dukkert (fortrinsvis på sommeren) eller man kan prøve fiskelykken.
Det er et stort utvalg av turstier og sykkelmuligheter om sommeren. Turistforeningen har flere hytter innover i fjellområdet og det er fine utfluktsmuligheter til for eksempel topptur ril "Styggemann" som er et kjent utsiktspunkt 872 m.o.h. Terrenget er hovedsakelig lett kupert, men tilbyr også krevende fjellpartier for den som måtte ønske det. De viktigste turområdene ligger innenfor Skrim - Sauherrad naturreservat som sikrer friluftsinteressene for all fremtid.
Skrimfjella er snøsikre og det er skiløyper om vinteren med et omfattende oppkjørt løypenett. Vinterløypene kjøres opp med to-spors løypemaskin eller snøscooter og er en del av det regionale løypenettet som forbinder Vestfold med Hardangervidda.
 
Fra Skrim er det kort avstand til skisenteret og golfbane i Kongsberg - ca. 30 minutter med bil. Således er det ikke problematisk, når de yngste søker mere fart og spenning enn de flott oppkjørte løypene kan by på. Disse løypene byr for øvrig på turer av varierende vanskelighetsgrad, slik at de fleste vil finne utfordringer som passer for alder, kondisjon eller dagsform.

Alpinbakke finnes også i Bergerbakken (i Hvittingfoss) som nås på ca. 20 minutters biltur. Det er kun 20 minutters kjøretur til Svarstad med mulighet for laksefiske i Lågen.

Med plassering sentralt i Østlandsområdet, er dette stedet for rekreasjon.
Kjør en times tid fra Vestfoldbyene, så ligger dette populære område der. Selv fra Oslo/Bærum eller Østfold er det ikke mer enn ca. 1 1/2 time å kjøre.

Se mer informasjon på www.visitskrim.no eller se filmen "En vinterdag på Skrim" ved i klippe ut og lime inn i nettleser: http://www.visitskrim.no/index.php/nyheter
Se for øvrig vedlagte hytteprofil i salgsoppgaven.

Type, eierform og byggeår

Hytte Selveier, oppført i 1965 i følge selger.
Anneks, oppført i ca. 1975 i følge selger.

Bygninger og byggemåte

Hytte
Oppført i tre på punktfundamenter av betong eller tilsvarende.
Yttertak med takpanner av stål.

Anneks
Oppført i tre på punktfundamenter.
Yttertak med profilerte plater av aluminium.

Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven.

Antall rom

Soverom: 4, Bad: 1, Antall rom: 5, Antall senger: 11

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 95 kvm, Bruksareal: 118 kvm, Bruttoareal: 129 kvm.
Oppgitt arealer er totalt sammenlagt areal for alle bygninger.

Hytte
Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 81 kvm, Bruttoareal: 87 kvm.
P-rom med ca. 68 kvm.: Bad, gang, stue/kjøkken, 2 soverom, vindfang og WC.
S-rom med 13 kvm.: Vinterhage.
Hagestue er medregnet som bruksareal (BRA).

Anneks
Primærrom: 27 kvm, Bruksareal: 37 kvm, Bruttoareal: 42 kvm.
P-rom med ca. 27 kvm.: Gang, stue/soverom, wc (utedo) og soverom.
S-rom med ca. 10 kvm.: Bod.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Koselig, innbydende hytte med stort anneks som innbyr til hyggelig samvær for hele familien. Her kan man skape minnerike stunder ved for eksempel å spille brettspill eller ved å utforske naturopplevelser i et variert terreng.
Barnevennlig og rolige omgivelser gir et stille og behagelig fristed hvor skuldre kan senkes, naturen nytes, minner skapes og ikke minst hvor familietid står i fokus.
Fine solforhold midt i et nydelig skogs- og naturlandskap med spredt hyttebebyggelse og hovedskiløypa ligger rett nedenfor hytta.
Det er gode muligheter for flere hyggelige sitteplasser rundt hytta.

Hytte
Usjenert og vestvendt beliggende hytte med nordvendt lun uteplass med levegg rett ved inngangspartiet.
Vindfang med belegg på gulv leder an videre inn til en gang med laminat på gulv, malt panel på vegger og malt slett tak i himling.
Gang med laminat på gulv, beiset panel på vegger. Malt panel i himling. Det er en liten innvendig bod i forbindelse med gangen.
Hagestue med nydelig utsikt over omkringliggende natur og utgang til sydvendt treterrasse. Rommet er lyst og trivelig med laminat på gulv, beiset panel på vegger samt panel i himling.
Stue og kjøkken i åpen løsning skaper et fint allrom. Det er rikelig med naturlig lys inn i rommet med hyttefølelsen av harmoni og ro. Kjøkken med laminat på gulv, beiset og tapet på vegger. Malt panel i himling. Nyere kjøkkeninnredning fra Ikea med overskap opp til tak og heltre benkeplate. Hvitevarer som integrert oppvaskmaskin, stekeovn, koketopp samt løst kjøl/frys medfølger i handelen. Ventilator over komfyr er med kanal ført ut i vegg.
Stue med laminat på gulv, beiset panel på vegger. Malt panel i himling. Rommet har vedovn og murt peis for ekstra varme på kalde vintersdager. Utgang via liten gang ut til stor nybygd vestvendt treterrasse.
Gang med laminat på gulv, beiset panel på vegger. Malt panel i himling. Utgang til treterrassen.
Soverom med heltregulv, malt panel på vegger og i himling. Dobbeltseng.
Soverom med heltregulv, malt panel på vegger og i himling. Dobbeltseng og enkeltseng.
Bad med parkett på gulv, panel på vegger og i himling. Rommet inneholder baderomsinnredning i furu-utførelse med servant, dusjkabinett og bide. Panelovn.
Separat toalettrom med laminat på gulv, malt panel på vegger og i himling. Rommet inneholder veggheng WC, skap under vask og panelovn.

Anneks
Fin vestvendt terrasse samt overbygget terrasse i forbindelse med inngangspartiet.
Vindfang med heltregulv, panel på vegger og himling.
Stue/soverom med heltregulv, beiset panel på vegger. Panel i himling. Ved å fyre i vedovnen i rommet får man en god og lun varme.
Soverom med heltregulv, beiset panel på vegger og malt panel i himling.
Dorom med utedo med adkomst direkte fra svalgang.
Romslig sportsbod med utvendig adkomst. 

Diverse
Hytta selges møblert/utstyrt foruten løsøre av affeksjonsverdi.
Det er innlagt strøm i hytta og i anneks.
Det elektriske med sikringsskap er nytt samt gjennomgått i 2011. Montering av kvernepumpe og varmekabel kloakk er utført i 2011. Samsvarserklæring for rehabilitering av elektrisk installasjon samt for montering kvernepumpe/varmekabel foreligger. Be om kopi ved henvendelse til meglers kontor.
Det er flaggstang på eiendommen.
Megler gjør oppmerksom på at nyere terrasser ikke fremkommer som omsøkt/oppført hos kommunen i henhold til innhentede opplysninger.

Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven da konklusjon tilstand, utvendig komplemettering vegg hytte, vinduer og dører hytte, takkonstruksjon hytte, utvendig beslag hytte, terrasse, balkonger ol., piper og ildsteder hytte, frittbærende dekke hytte samt direkte fundamentering anneks, veggkonstruksjoner og utvendig fasade anneks, vinduer og dører anneks,piper og ildsteder anneks og frittbærende dekker anneks er kommentert eller vurdert til tilstandsgrad 2.
Takkonstruksjon anneks er vurdert til tilstandsgrad 3.

Oppvarming

Ved og elektrisk.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette ikke med i handelen.

Kongsberg kommune opplyser at det er registrert et ildsted og et røykløp på eiendommen. Videre opplyses at ingen var hjemme ved siste tilsyn den 09.08.2019, og heller ingen var hjemme ved siste feiing den 12.09.2019.

Se for øvrig utført tilstandsrapport utført av takstmann vedrørende at pipe/brannmur er kledd inn med panel på soverom samt at det er ingen registrert feieluke i hytta.

Parkering

Parkeringsmulighet på tomten.

Areal og eierform

Eierform: Punktfestetomt, Festeavgift: 7000

Tomt og hage

Punktfestetomt hvor Ivar Arneberg er bortfester/grunneier.
Årlig festeavgift pt. kr. 7 000,-.
Neste regulering av festeavgiften er 01.01.2020 og reguleres i henhold til konsumprisindeks.
Regulering av festeavgift skjer hvert 5. år.
Det er rett til fornyelse av festekontrakten i henhold til Tomtefesteloven §33.
Det er normalt ingen innløsningsmulighet.
Bortfester/grunneier samtykker til overdragelse til ny eier/fester ved signatur på transport av festekontrakt.
Forkjøpsrett ønskes ikke benyttet i følge bortfester/grunneier.

Festekontrakt - vilkår er tinglyst som pengeheftelse i festerett, i Gnr. 42 Bnr. 6 Fnr. 80, den 04.06.2014 med dagboknr.: 1208 og følger vedlagt i salgsoppgaven.

Eier

Trude Chalott Engebretsen

Vei, vann og avløp

Vei
Helårs privat vei.
Serviceavgift betales for drift/vedlikehold/brøyting/bomkort av hovedvei med kr. 2 000,- pr. år til Skrim Hytteservice.
Årlig brøyting-/vedlikeholdsavgift for interveier ca. kr. 3 850,-.
Kopi av bestemmelse om veg er tinglyst med dagboknr. 819 den 08.02.1999 (Fjellveien fra Digerhaug parkering) og med dagboknr. 758623 den 21.09.2011 (Liaveien), og begge følger vedlagt i salgsoppgaven.

Vann
Eiendommen er ikke tilkyttet offentlig vann.
Helårsvann privat vann i Fururabben vannverk.
Fururabben vannverk med borehull, pumpeanlegg, trykktank og borehus med flere hytteeiendommer tilknyttet. Strøm/vedlikehold fordeles mellom alle brukere i henhold til fordelingsnøkkel.
Kopi av avtale for Fururabben vannverk er tinglyst med dagboknr. 3568 den 16.07.2001 og følger vedlagt i salgsoppgaven

Avløp
Eiendommen er ikke tilknyttet offentlig avløp.
Det er helårs privat kloakk med tilknytning Skrim Vann og Avløp med årsavgift ca. 4 942,-.
Separat toalettrom i hytta med veggheng WC med kvernepumpe og varmekabel.
Dorom med utedo i anneks.

Reguleringsplan

I Reguleringsplan 343R Omholtfjell, vedtatt og ikrafttredelse 11.03.2009, ligger eiendommen i område avsatt til fritidsbebyggelse.

I Kommuneplanens arealdel 2013-2025, vedtatt og ikrafttredelse 12.11.2014, ligger eiendommen i område avsatt til fritidsbebyggelse nåværende.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Gnr. 42 Bnr. 6 Fnr. 80:
Tinglyst pengeheftelse i festerett med dagboknr. 1207, tinglyst 04.06.1964 - Festekontrakt vilkår
Festetid: 50 år
Årlig avgift NOK 40
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelser om regulering av leien
Bestemmelser om overdragelse av kontrakten
Bestemmelser om vilkår for sletting av leiekontrakt
meg flere bestemmelser
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere.

Tinglyst rettighet på andre eiendommer med dagboknr. 819, tinglyst 08.02.1999 - Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: Knr: 0604 Gnr: 42 Bnr: 6 Fnr: 43 F, Fnr: 60 F, Fnr: 74 F, Fnr: 79F, Fnr: 80 F, Fnr: 91 F,   
Knr: 0604 Gnr: 42 Bnr: 8 Fnr: 4 F, Fnr: 14 F, Fnr: 16 F, Fnr: 17 F, Fnr: 18 F, Fnr: 19 F, Fnr: 28 F, Fnr: 32 F, Fnr: 40 F, Fnr: 48 F, Fnr: 51F, Fnr: 55 F, Fnr: 57F,   
Knr: 0604 Gnr: 42 Bnr: 34, Knr: 0604 Gnr: 42 Bnr: 62, Knr: 0604 Gnr: 42 Bnr: 62 F, Knr: 0604 Gnr: 42 Bnr: 63, Knr: 0604 Gnr: 42 Bnr: 63 F, Knr: 0604 Gnr: 42 Bnr: 64, Knr: 0604 Gnr: 42 Bnr: 64 F, Knr: 0604 Gnr: 42 Bnr: 104, Knr: 0604 Gnr: 42 Bnr: 104 F, Knr: 604 Gnr: 42 Bnr: 105 og Knr: 0604 Gnr: 42 Bnr: 105 F
Gjelder denne registerenheten med flere.

Tinglyst rettighet på andre eiendommer med dagboknr.: 3568, tinglyst 16.07.2001 - Bestemmelse om vannrett
Rettighetshaver: Knr: 0604 Gnr: 42 Bnr: 6 Fnr: 13, Fnr: 59, Fnr 80, Fnr: 99,
Knr: 0604 Gnr: 42 Bnr: 8 Fnr: 40, Fnr: 51, Knr: 0604 Gnr: 42 Bnr: 44, Knr: 0604 Gnr: 42 Bnr: 59, Knr: 0604 Gnr: 42 Bnr: 106
Med flere bestemmelser.

Tinglyst rettighet på andre eiendommer med dagboknr. 758623, tinglyst 21.09.2011 - Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: Knr: 0604 Gnr: 42 Bnr: 6 Fnr: 4 F, Fnr: 80, Fnr: 81 F,
Knr: 0604 Gnr: 42 Bnr: 31, Knr: 0604 Gnr: 42 Bnr: 35, Knr: 0604 Gnr: 42 Bnr: 106
Med flere bestemmelser.

Gnr. 42 Bnr. 6 Fnr. 81:
Tinglyst pengeheftelse i festerett med dagboknr. 1208, tinglyst 04.06.1964 - Festekontrakt vilkår
Festetid: 50 år
Årlig avgift NOK 40
Bestemmelser om regulering av leien
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelser om overdragelse av kontrakten
Bestemmelser om vilkår for sletting av leiekontrakt
meg flere bestemmelser
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere.

Tinglyst rettighet på andre eiendommer med dagboknr. 758623, tinglyst 21.09.2011 - Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: Knr: 0604 Gnr: 42 Bnr: 6 Fnr: 4 F, Fnr: 80, Fnr: 81 F, Knr: 0604 Gnr: 42 Bnr: 31, Knr: 0604 Gnr: 42 Bnr: 35, Knr: 0604 Gnr: 42 Bnr: 106
Med flere bestemmelser

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning.
Kopi av dagboknr. 1207 tinglyst 04.06.1964, dagboknr. 819 tinglyst 08.02.1999, dagboknr. 3568 tinglyst 16.07.2001 og dagboknr. 758623 tinglyst 21.01.2011 følger vedlagt i salgsoppgaven. Eller be om kopi ved henvendelse til meglers kontor.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunes arkiver.
Fritidsboligen er registrert hos Kongsberg kommune med bygningsstatus tatt i bruk.

Forholdet til manglende ferdigattest for eldre bygg er tatt inn i lovteksten ved revisjon av plan- og bygningsloven i 2014 i § 20-1 "Ferdigattest utstedes ikke for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998". Dette innebærer at bygget i dette tilfellet lovlig kan brukes uten at det foreligger ferdigattest. At evnt. slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

2 590 000,-

Beregnet totalkostnad

2 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 64 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000,-)) -------------------------------------------------------- 77 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 667 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takst & Byggservice Anders Kjær / Anders Kjær Takstdato : 10.12.2019 Formuesverdi : 228 859,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018
Formuesverdi er innhentet og bekreftet hos Skatteetaten.

Kommunale avgifter

Kr. 2 291,25 pr. år Kommunale avgifter dekker feiing kr. 631,24,- og renovasjon kr. 1 500,-. Se for øvrig svarbrev fra Kongsberg kommune om kommunale gebyr og eiendomsskatt som følger vedlagt i salgsoppgaven.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Løypeavgift ca. kr. 400,- pr. år - frivillig.
Skrim Hytteeierforening ca. 400,- pr. år - frivillig.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Markedsføringspakke (Kr.17 995) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Kommunale opplysninger/teknisk informasjon for fnr. 81 (Kr.141) Dronefoto (Kr.2 500) Transportgebyr festekontrakt - kontonr. 22914811248 (Kr.1 000) Pantattest selger (Kr.387) 7 tinglyste servitutter (Kr.1 204) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.525) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 2 590 000,-) (Kr.50 824) Totalt kr. (Kr.95 646)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Arnfinn H. Sørhaug

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Arnfinn H. Sørhaug

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?