Til innholdet

Idyllisk hyttetun (oppført 2008) i naturskjønt område! Utsikt og sol fra morgen til kveld - Båt/fiske/bade-rett! ZOLGT

Buarveien 116
Prisantydning 1 290 000 , -
Boligtype: Fritidseiendom
P-ROM: 67
BRA: 67 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2008
Tomtareal: 1585 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Velkommen til idylliske Buarveien 116!
Dette er en meget flott beliggende eiendom, høyt og fritt i terrenget uten innsyn eller sjenanse. Her har du komplett oversikt over området, samt nydelige solforhold fra morgen til kveld. Kort gangavstand ned til Askjemvannet gir gode muligheter for bading, padling eller fiske!
Området er et aldri så lite eldorado for deg som er naturinteressert og liker lange turer i skog og mark. Hytta ligger i et stille og rolig område, samtidig som det er meget kort vei til sentrumsnære områder og alle vestfold-byene.

Kort oppsummert;
- Oppført i 2008
- Klassisk hytte med god planløsning
- Eget bad med dusj
- Stor og solrik terrasse mot vest på 39m², samt overbygget frokostterrasse på 11m²
- Praktisk uthus/bod/anneks med flere bruksmuligheter
- Nydelig tomt, grensende til skog og jordbruksområde
- Kun få meters gange ned til vannet! 
- Bilvei frem til hytta, samt mulighet for parkering på egen tomt.
m.m!


Vi ønsker velkommen til en trygg og hyggelig visning!

Finn.no: Lokalområde

ANDEBU - ASKJEMVANNET

Adresse

Buarveien 116 3158 Andebu

Adkomst

Fra Tønsberg kjør ut på E-18 retning Kristiansand, ta av til Andebu. Følg Andebuveien (Fv 212) i ca. 4 km. mot Andebu sentrum, Sving av på Vennerødveien (mot Fossnes), kjør ca. 450 meter, ta av Dyrsøveien, følg denne 2,7 km - og ta av på Buarveien. Følg denne ca 800 meter, og ta til høyre ved låven. Etter ytterligere 100 meter, fortsett nedover mot høyre og følg veien ca 200 meter. Ta videre til høyre og hytta ligger så på høyre hånd på en høyde.

Det vil bli satt opp visningsskilt fra Z-Eiendom ved fellesvisninger, og eiendommen vil merkes med til salgs-plakat.

Beliggenhet

Hytta ligger i et attraktivt og meget idyllisk område med kort vei til Andebu og Stokke sentrum, Tønsberg og Sandefjord. Eiendommen ligger like ved Askjemvannet med deilige badeplasser.
Askjemvannet byr på både bading, padling og fiske! 
Lett adkomst via opparbeidet vei bort til vannet.
I området rundt eiendommen finnes et fantastisk turterreng. Skulle man ønske flere aktiviteter er det kort vei til for eksempel en 18 hulls golfbane i Stokke.

Det er bilvei helt frem til hytta, og parkering på tomten.

Type, eierform og byggeår

Fritidseiendom Selveier, oppført i 2008.
Uthus/bod oppført ca 1980.

Bygninger og byggemåte

Fritidsbolig bygget i trekonstruksjon over støpte pilarer på fjell. Kryprom under hele hytta. Yttervegger i 15 cm bindingsverk, ut i fra byggeår antatt isolert med 15 cm mineralull. Innvendig kledd med liggende lutet furupanel. Utvendig kledd liggende vestlandskledning. Prefabrikkerte W - takstoler av tre tekket med forenklet underlagsplater. Yttertaket er tekket med lakkerte stålplater. Horisontalt loft antatt isolert med 20 cm mineralull. Vinduer med sidehengslede rammer. Koblede rammer. Hoveddør og terrassedør med lutede eller malte overflater.

Innhold:
1.etg.: entré/gang, toalettrom med vask, stue og kjøkken i åpen løsning, 2 soverom og bad med servantinnredning og dusjkabinett.
Delvis gulvet loft.

Uthus/bod med 2 separate rom.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 67 kvm, Bruttoareal: 74 kvm

1.Etasje: 67 / 67 kvm p-rom/BRA.

Frittliggende uthust/bod på 9 kvm BRA.

Møblering / utstyr

Hytta selges hovedsakelig møblert, foruten gjenstander av affeksjonsverdi og personlig karakter. Det informeres om at kjøleskap på kjøkkenet er defekt.

Standard

Fritidsbolig med gjennomgående normalt god standard fra byggeåret 2008.
Det er hovedsakelig normalt slitasje på overflater.
Overflater består av furupanel på alle vegger og himlinger, samt heltre, lutede furugulv. Fliser på vegg rundt pipe og peis. Fliser med varmekabler på baderomsgulvet.

Hovedsikringer på 2 x 40 A. 7 kurser for lys og oppvarming. Automatsikringer med jordfeilbryter.
Egen kurs til boden.

For ytterligere informasjon og beskrivelse av bygningens tekniske standard, se komplett prospekt med tilstandsrapport.

Oppvarming

Det er pipe med montert peis i stua. Termostatstyrte varmekabler på badet.
For øvrig elektrisk oppvarming via panelovner.

Parkering

Ved å kjøre opp "gressbakken" på tomten, er det parkering på egen tomt. Merk at det er behov for firehjulstrekker for å komme opp. For øvrig parkering etter områdets bestemmelser (nåværende eier parkerer nederst i bakken).

Areal og eierform

Areal: 1 585 kvm, Eierform: Festet tomt,
Utløpsår feste: 2079,
Festeavgift: kr. 4990,- pr år.
Reguleres av konsumprisindeksen hvert 10.år.

Det foreligger forkjøpsrett for grunneier. Grunneier har i utgangspunktet 2 måneder til å benytte seg av forkjøpsretten, men har signalisert at han vil avklare dette i løpet av 3 virkedager.

Tomt og hage

Eiendommen består hovedsakelig av naturtomt, og er til dels skrånende mot vest. Utenfor hytta er det etablert gressplen, og området er helt perfekt for store og små til lek og moro.
Her holder man styr på egen utsikt, da tomten går et stykke nedenfor selve hytta. Svært idyllisk hyttetun!

Eier

Tor Henning Sandåker Roy Sandåker

Vei, vann og avløp

Vanntilførsel fra overvann/takvann via sandfilter til tett tank på 2700 liter. Videre innlagt (sommer)vann til bad med bereder fra 2021 på 30 liter. Ny vannpumpe i 2021.
Avløp til terreng, iflg takstmann. I flg. kommunen vil det kreves godkjent utslippstillatelse for avløpsituasjonen på eiendommen. Biotoalett/ forbrenningstoalett, type Cinderella.

Adkomst via privat vei. Årlig avgift til vei-velforening må påregnes (ca kr. 2000,-/år).

Reguleringsplan

Eiendommen er ligger i uregulert område og kommuneplanens bestemmelser er gjeldende. Avsatt til landbruks-, natur- og friluftsformål samt reindrift (LNFR).
Ingen igangsatte planleggingsarbeider som vil berøre eiendommen iflg kommunen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1980/9000147-3/200BESTEMMELSE OM GJERDE
20.10.1980
Vedlikeholdsplikt til vei
Opprinnelig dok nr 506971/1980 fra TØNSBERG TINGRETT
GJELDER FESTE


1980/9000147-5/200FESTEKONTRAKT - VILKÅR
20.10.1980
FESTETID: 99 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 1,200
FORKJØPSRETT FOR GRUNNEIER
MED FLERE BESTEMMELSER
BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN
BESTEMMELSER OM GJERDEPLIKT
Opprinnelig dok nr 506971/1980 fra TØNSBERG TINGRETT
GJELDER FESTE
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det finnes ingen ferdigattest i kommunens arkiver, men det er godkjente bygningstegninger datert 01.11.2006. Tegningene ser ut til å stemme overens med den faktiske bygningen.
Kopi av disse kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik dokumentasjon eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

1 290 000,-

Beregnet totalkostnad

1 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 30 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 42 842,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 332 842,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Helge Semb

Kommunale avgifter

Kr. 1 595 pr. år Inkl. renovasjon og feiing.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blaf 230621 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.12 500) Provisjon (Kr.48 000) Tilrettelegging (Kr.14 950) Eierskifteforsikring (Kr.10 000) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585) Totalt kr. (Kr.99 385)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?