Til innholdet

Hyggelig og unik enebolig beliggende med flott utsikt over Oslofjorden. Ingen boplikt! ZOLGT

Edvard Munchs gate 32A
Prisantydning 5 150 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 104
BRA: 170 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1986
Tomtareal: 299 m²

Visninger

søndag 9. august Kl 12.00 - 13.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

Åsgårdstrand

Adresse

Edvard Munchs gate 32A 3179 Åsgårdstrand

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i etablert, eldre, attraktivt boligstrøk i Åsgårdstrands kanskje mest kjente og sjarmerende gate. Dette er gaten hvor Edvard Munchs ligger.  Barnevennlig få hundre meter fra Åsgårdstrand sentrum. Boligen har flott utsikt over Oslofjorden. Det er kort avstand til skoler, butikker, buss, båthavn, badestrand, turområder m.m i Åsgårdstrand. Åsgården barneskole er en moderne skole som ble ferdigstilt i 2013.

Åsgårdstrand er et lite, hvitmalt bysamfunn med ca. 4000 innbyggere. Her finnes hotell, lokal baker med nybakte "Krabbelurer", kolonial, kafè og pub. Rett ved siden av båthavna ligger badestranden, hvor også Aasgaardstrand Kvindelige Badeselskab har sitt eget badehus. Rundt stranden finnes parkarealer med boltringsmuligheter for både store og små. Åsgårdstrand har svært mye å by på. Her finner man et aktivt kunstnermiljø, og man kan besøke flere gallerier og kunstutsalg på en rusletur i de smale gatene. Det finnes også utsalg for smykkehåndtverkere, smykkegalleri og utstilling av antikke ur. Det er også tilgang til en mengde flotte turområder rett i nærheten. Her kan bl.a. nevnes den flotte kyststien som går fra Munchsgate, gjennom borreskogen og videre til Borre og Horten. Mulighetene er mange!

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1986

Bygninger og byggemåte

1. etasje innholder:
Gang. Bad/wc. Romslig stue med utgang til deilig terrasse og hage samt utgang til balkong. 1 soverom. Kjøkken med hvitevarer. Bod.

2. etasje inneholder:
Gang med utgang til balkong. 2 soverom hvorav 1 med utgang til balkong. Bad/wc.

Underetasjen inneholder:
Dobbel garasje med 2 store boder i bakkant.

Lagringsloft.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 104 kvm, Bruksareal: 170 kvm, Bruttoareal: 189 kvm

Standard

Velkommen til denne meget hyggelige og unike eneboligen som holder normal god standard. Det er for det meste lagt parkett og fliser på gulv. Veggene er hovedsakelig malte og panelte. Begge bad er flislagte og badet i 1 etasje var nytt i 2015. Det er lagt ny himling i deler av stue. Ny sanafil på balkong.   Det er satt opp nytt gjerde mot naboen. All kledning er skiftet og etterisolert for ca. 6 år siden. Da ble det også satt inn ny ytterdør og verandadører samt skiftet en del vinduer. Det er lagt inn bredbånd fra Telenor. For standard forøvrig se vedlagte tilstandsrapport fra taksmann Gunnar Sverrisson. Siden det ikke er boplikt i Åsgårdstrand så kan man også bruke eiendommen som en fritidsbolig. Dette er virkelig en hyggelig enebolig som må sees. Bildene er flotte, men virkeligheten er enda bedre. Velkommen til visning!

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler i bad og i gang. Peisovn i stue.

Parkering

Dobbel garasje med 2 store boder i bakkant. Parkering for 2 biler i gårdsplass. Opplegg til el. bil.

Areal og eierform

Areal: 299 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Den lille hagen er et kapittel for seg selv. Nydelig og meget pent opparbeidet og beplantet med en flora av blomster, prydbusker, trær, diverse bedd og plen. I den ene delen av hagen er det en koselig og lun overbygd uteplass.

Eier

Jan Emil Raastad Marit Borch Raastad

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i regulert område (boligbebyggelse, bevaring kulturmiljø). Det er ingen regulering under arbeid og det er ingen planforslag som berører eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen i kommunens arkiver. Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 04.03.1987.

Prisantydning

5 150 000,-

Beregnet totalkostnad

5 150 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 137 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 150 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 300 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson Formuesverdi : 696 592,- Sekundær formuesverdi : 2 507 729,-

Kommunale avgifter

Kr. 11 668

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar: kr. 13.695,-
Meglerprovisjon: 1 % av salgssum

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?