Til innholdet

Hyggelig familiebolig med 3 soverom, garasje og solrik beliggenhet med kort vei til en rekke fasiliteter.

Seljeveien 18B
Prisantydning 3 625 000 , -
Boligtype: Rekkehus
P-ROM: 135
BRA: 163 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1959
Tomtareal: 649 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Arnfinn H. Sørhaug

Arnfinn H. Sørhaug

Finn.no: Lokalområde

Tønsberg/Tolvsrød

Adresse

Seljeveien 18B 3151 Tolvsrød

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum følger man skilting mot Åsgårdstrand gjennom Kilen Handelsområde og videre rett frem i Presterødkrysset. Ta avkjøring til høyre i rundkjøringen på Olsrød mot Tolvsrød. Følg veien i ca. 570 meter og ta til venstre inn på Seljeveien, vis a vis Meny. Eiendommen er beliggende på venstre side av veien i Seljeveien 18B.
Eiendommen er skiltet med salgs skilt fra Z-eiendom.
For øvrig se vedlagte nabolagsprofil i salgsoppgaven eller vedlagte kartskisse i FINN-annonsen.

Beliggenhet

Rett ved eiendommen ligger Presterød barneskole og Fyllpå barnehage. Presterød ungdomsskole ligger en gåtur unna.
Kort vei unna eiendommen ligger Flint idrettsforening sitt ute-/idrettsanlegg og Slagen idrettshall med gode idrettstilbud. Fra Slagenhallen går det også lysløype hvor det blant annet er ypperlige å stå på ski i vinterhalvåret. 
Det er også gangavstand til Meny dagligvareforretning med blomsterutsalg samt til Tolvsrødsenteret med servicefunksjoner og diverse butikker, dagligvareforretning, kafè, apotek med mer.

En rekke øvrige fasiliteter er å finne i nærområdet som for eksempel Olsrød Park med et godt utvalg av butikker, post i butikk, bank samt treningssenteret Level med svømmebasseng. Eller Gauterød med Plantasjen, dagligvareforretning og pizzeria.
Ønsker du ytterligere variasjon, er det muligheter for blandt annet shopping i Tønsberg sentrum med ulike forretninger og kjøpesenteret Farmandstredet, togstasjon, svømmehall, bussterminal, bibliotek, skatepark etc. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter. Slottsfjellet i Tønsberg byr på kulturminner, fine turområder samt vidstrakt utsikt.

I nærområdet er kanskje Vestfolds flotteste badestrand - Ringshaugstranda. Denne er svært populær sommerstid, men like populær på øvrige årstider takket være den fine kyststien. Her kan man gå lange turer langs sjøen på oppmerket kyststi, blant annet frem til en annen populær familiestrand, Skallevoldstranda, lengre nord i nærmiljøet. Vallø Båthavn gir deg anledning til direkte adkomst til den vakre Tønsberg- og Færderskjærgården med båt.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil i salgsoppgaven.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Selveier, oppført i 1959

Bygninger og byggemåte

Boligen er oppført i tre på mur/betong. Yttertak tekket med sveiset membran.

Garasje er oppført i tre på ringmur av betong. Yttertak tekket med asfalt takpapp eller tilsvarende.

Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 135 kvm, Bruksareal: 163 kvm, Bruttoareal: 182 kvm.

1. etasje
P-rom med ca. 56 kvm.: Bad, kjøkken, stue og vindfang.

2. etasje
P-rom med ca. 55 kvm.: Bad, gang og 3 soverom.
S-rom med ca. 1 kvm.: Kott.

Kjeller
P-rom med ca. 24 kvm.: Gang og stue.
S-rom med ca. 27 kvm.: Vaskekjeller og bod.

Garasje
Sekundærrom: 17 kvm, Bruksareal: 17 kvm, Bruttoareal: 20 kvm.

Vi gjør oppmerksom på at innredning av vaskerom i kjeller ikke er omsøkt godkjent hos kommunen. Innredningen er gjort etter byggeår og avviker fra mottatt byggetegning fra kommunen hvor rommet er benevnt som matbod.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.
Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven.

Standard

Hyggelig halvpart av vertikaldelt tomannsbolig med gunstig beliggenhet som passer perfekt for barnefamilier.
Gressplen innbyr til lek og uteaktivitet for de små og for de store kan solrikedager nytes på vestvendt treplatting.
Solrikt, sjønært og kort vei til en rekke fasiliteter for store og små - ikke rart dette er en av Tønsberg sine mest populære steder å bo.
Inngangspartiet ønsker velkommen med overbygg som er ført frem til garasje.
Innenfor venter en bolig som er innredet med lyse interiørmessige fargevalg med et trivelig og hjemmekoselig inntrykk som tiltaler de fleste.

1. etasje
Vindfang med fliser på gulv, malte vegger og spiletak i himling.
Stue med parkett på gulv, malt panel på vegger og malt spiletak i himling. Varmepumpen bidrar til jevn varme og den moderne peisovn skaper ekstra hygge på kaldere kvelder. Her er godt med sollys inn via store vindusflater som bidrar til et luftig preg og det er plass til møblering med salong og spisestue. Rommet har trappeadkomst til 2. etasje og utgang til vestvendt solrik treplatting med terrassemarkise. Treplattingen har videre adkomst til flott hage. Midtsommers har man sol til sene kvelden på plattingen slik at lange og deilige sommerdager kan nytes.
Kjøkken med laminat på gulv, malte vegger og malt slett tak i himling. Eldre kjøkkeninnredning hvor overskap er opp til tak samt at noen skap er av nyere dato. Fliser over benkeplate. Langs veggen er det plass til kjøkkenbord. Hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin og microbølgeovn medfølger i handelen. Det nyere kjøle-/fryseskapet på kjøkken kan kjøpes etter nærmere avtale med selger.
Nyere delikat flislagt bad med malt panel i himling. Baderommet har gulvvarme og inneholder servantskap med heldekkende servant, dusjvegger av glass og WC.

2. etasje
Hovedsoverom med parkett på gulv, malte vegger og malt panel i himling. Rommet er romslig og har plassbygd garderobeskap samt utgang til vestvendt balkong med markise.
Soverom med parkett på gulv, malte vegger og malt slett tak i himling. Plassbygd garderobeskap.
Soverom med belegg på gulv, malte vegger og malt panel i himling.
Lyst flislagt bad med malt slett tak i himling. Baderommet har gulvvarme, baderomsinnredning med heldekkende servant, dusjnisje med dusjvegg av glass og vegghengt WC.
Gang med malt gulv, malte vegger og malt panel i himling.
Bod.

Kjeller
Kjellerstue med laminat på gulv, malt panel på vegger og i himling. Hjørnesoffa i dette rommet medfølger i handelen. Et praktisk rom om man søker alenesoner.
Vaskerom med malt mur på gulv, malte mur på vegger og malt slett tak i himling. Rommet inneholder skyllekum, opplegg til vaskemaskin og opplegg til tørketrommel.
Ellers er det en gang og 2 kjellerrom i kjelleren. Kjøleskap og fryser som er plassert i et kjellerrom medfølger i handelen.

Diverse
Vinduer mot vest har markiser.
Det er endel innbo/løsøre som selger kan være intressert i selge etter nærmere avtale - konferer megler for ytterligere informasjon.
Selger kan ha fått opplysninger om boligen i etterkant av avholdt tilstandsrapport utført av takstmann, og at disse er opplyst om i hans tilstandsrapport som følger vedlagt i salgsoppgaven.

Garasje
Halvpart av dobbel garasje med innlagt strøm og kontaktpunkter.
Leddport.

Se for øvrig grundig på vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven da konklusjon og punkter gjeldende gulv på grunn, vegger mot grunn, drenering, utvendig komplettering vegg, vinduer, ytterdører og porter, takkonstruksjoner, taktekking og membraner, trapper og ramper, balkonger, terrasser ol., piper, plassbygde ildsteder m.v., overflater på innvendige gulv bad 2. etasje, overflater på innvendige vegger bad 2. etasje, overflater innvendige himlinger bad 2. etasje, innredning og garnityr bad 2. etasje, kjøkkeninnredning, VVS-installasjoner generelt (røropplegg) samt garasje er kommentert eller vurdert med tilstandsgrad 2.

Oppvarming

Peisovn og varmepumpe i stue 1. etasje.
Gulvvarme i bad 1. etasje og i bad 2. etasje.
Det medfølger ikke varmekilder i oppholdsrom hvor dette ikke var montert på visning.

Siste utførte feiebesøk er 01.04.2014.
Det ble utført tilsyn med fyringsanlegget av Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS den 15.02.2012. Dette tilsynet var et visuelt tilsyn så rapporten kan ikke benyttes som en tilstandsrapport.
Under tilsynet ble følgende avvik konstatert:
Vestre skorsteinsløp - Fyrrom er kommentert skal være ryddig, rent og ikke benyttes som lagerrom. I 2. etasje er teglskorsteinen er kledd inn på 1 side, en halvsteins teglskorstein skal være synlig for kontroll og stå minst 10 cm fra brennbart materiale.
Østre skorsteinsløp - I 1. etasje er teglskorsteinen er kledd inn på 1 side, en halvsteins teglskorstein skal være synlig for kontroll og stå minst 10 cm fra brennbart materiale.
Østre og vestre skorsteinsløp - Det mangler sklisikring for husstige slik at sideforskyvning og utglidning unngås.
Takstmann kommenterer at tilsynsrapporten fra feiervesenet har anmerket avvik der pipe i trappeløp er kledd inn med trevirke. Øvrige avvik på feierrapporten er ikke relevant da tidligere sentralfyr er fjernet. Se for øvrige vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven.
Den 28.08.2012 etterpør IKS tilbakemelding, fra den gangs eier, for fremdriftsplan som viser hvordan og når påpekte avvik vil bli rettet.
Kopi av utført rapport etter tilsyn med fyringsanlegg og manglende tilbakemelding kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Parkering

Parkering i halvpart av dobbelgarasje.
Ellers biloppstillingsplass foran garasjen og biloppstillingsplass ved siden av garasjen.

Areal og eierform

Areal: 649 kvm, Eierform: Eiet tomt

Oppgitt tomteareal er et beregnet areal som er innhentet hos/oppgitt av Tønsberg kommune og må kunne anses som er ca./antatt areal.
Arealet er hentet fra Eiendomsinformasjon og Matrikkelkart som er mottatt fra kommunen.
Det tas forbehold om at arealet kan avvike noe.

Tomt og hage

Solrik og skjermet opparbeidet hage med plen, blomsterbed, prydbusker samt bærbusker arrondert med hekk og bukser mot nabo og vei.
Gruset innkjørsel.
Selger opplyser man selv holder sin del av innkjørsel fri for snø.

Eier

Elise Ottosen

Vei, vann og avløp

Vei
Eiendommen har adkomst fra offentlig vei.

Vann
Eiendommen er tilknyttet offentlig nett.

Avløp
Eiendommen er tilknyttet offentlig nett.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen, vedtatt 22.05.2019, er avsatt til boligbebyggelse nåværende og veg nåværende.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Tingyst heftelse med dagbkoknr. 500109, tinglyst 11.01.1962 - Erklæring/avtale.
Overenskomst mellom gnr. 146, bnr. 91 og 92 i anl. eiendomsretten til garasje
Div. best. ang. bruk og vedlikehold
Gjelder denne registerenheten med flere.

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Kopi av dagboknr. 500109, tinglyst 11.01.1962 følger vedlagt i salgsoppgaven.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Tønsberg kommune orienterer om at det ikke foreligger mildertidig brukstiillatelse eller ferdiagttest på eiendommen i arkiv.
2-mannsboligen er byggemeldt 1959 og er registrert hos kommunen med bygningsstatus tatt i bruk.
Garasje er registrert hos kommunen med bygningsstatus tatt i bruk.

Prisantydning

3 625 000,-

Beregnet totalkostnad

3 625 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 90 620,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 625 000,-)) -------------------------------------------------------- 91 962,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 716 962,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takst & Byggservice Anders Kjær / Anders Kjær Takstdato : 15.11.2019 Formuesverdi : 839 608,- Sekundær formuesverdi : 3 022 587,- Formuesverdi pr. : 31.12.2018
Formuesverdi er innhentet og bekreftet hos Skatteetaten.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 84235817

Kommunale avgifter

Kr. 10 951,25 pr. år Kommunale avgifter dekker vann, avløp, renovasjon og feieavgift.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 625 000,-) (Kr.43 137,50) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.525) Tønsbergs Blad 050220 (Kr.4 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Tønsbergs Blad 20.11.19 (Kr.4 500) Markedsføringspakke (Kr.15 995) Totalt kr. (Kr.89 727,50)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen utover det som er nevnt i salgsoppgaven.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Kjøper er selv ansvarlig for forsikring av boligdel, garasjedel og innbo.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Arnfinn H. Sørhaug

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Arnfinn H. Sørhaug

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?