Til innholdet

Husøy Havn - Moderne leilighet i 1. etg. fra 2019 ved sjøen. Alt på en flate og garasjeplass. Bred terrasse mot vest!

Strandveien 35A
Prisantydning 3 975 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 63
BRA: 63 m²
Soverom: 1
Byggeår: 2019
Tomtareal: 2769 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

BO LANGS SJØEN PÅ HUSØY!

Adresse

Strandveien 35A 3132 Husøysund 1. etasje

Velkommen til Strandveien 35a og Husøy havn

Ved Husøy havn har vi nå har gleden av å presentere en moderne og flott selveierleilighet oppført i 2019. Dette er en flott anledning til å skaffe seg en nyere leilighet nær sjøkanten med bryggeanlegg, strand og misunnelsesverdige fasiliteter rett utenfor hjemmet.

Leilighetsbygget ligger i første rekke langs bryggekanten og leiligheten har en vestvendt plassering med alt på ett plan i 1. etasje. Fra leiligheten er det utsikt mot Husøysundet som er hovedinnseilingen til Tønsberg by.

Uavhengig av bruken er dette et sted man opplever "feriefølelse" året rundt. Her finner man herlige fellesarealer med badestrender, en rekke bryggeanlegg, flotte turområder langs kyststi og sosiale møteplasser. Ta både morgen- og kveldsbad rett utenfor egen dørstokk!

Leiligheten inneholder stue-/spisestue med utgang til terrasse i hele leilighetens bredde, kjøkken i åpen løsning m/innredning fra HTH og stort dobbelt soverom. Videre bys det på et lekkert flislagt baderom, entrè/gang med tilknyttet gjestetoalettrom og praktisk omklednings-/garderoberom plassert mellom soverom og bad. Det medfølger også en bod på nederste etasjeplan med god lagrings-/oppbevaringsplass. 

Leilighetens kjøretøy plasseres tørt og godt i medfølgende garasjeplass hvor det også medfølger El-bil lader i byggets parkeringskjeller.

Nå kan leilighetsdrømmen ved sjøen virkeliggjøres - på vegne av eier og Z-eiendom AS v/eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes det velkommen til visning!

Fremtredende egenskaper for leiligheten

º Vestvendt med delvis overbygget terrasse i hele leilighetens bredde
º Sjøutsikt mot Husøysundet.
º Bred foldedør åpner opp sonen mellom terrasse og stue/kjøkken 
º Terrassen blir nærmest som en "egen stue" i sommerhalvåret
º Tøffelavstand til sandstrand og badebrygge.- utedusj til benyttelse for sameierne
º Åpen og lys løsning med god romfølelse og god himlingshøyde
º Vannbåren gulvvarme fra miljøvennlig fellessystem
º Trinnfri adkomst til leiligheten - her trenger man ikke gå et eneste trappetrinn!
º Heis mellom alle etasjer
º Garasjeplass med El-bil lader i byggets parkeringskjeller
º Delikat og pent tilpasset kjøkken med integrerte hvitevarer og kjøkkenøy
º Luftig og lys stue-/spisestue i åpen løsning med leilighetens kjøkken
º "Hverdagsluksus" med påkostet walk-in garderobe mellom soverom og bad
º Baderom med fliser på gulv og vegger
º Entrè/gang med tilknyttet ekstra toalettrom
º Bod  i byggets kjelleretasje
º En-stavs eikeparkett i alle rom
º Moderne og i øyenfallende arkitektur skapt av lokale Spir arkitekter
º Kyststi langs sjøen tilrettelegger for flotte opplevelser til fots
º Maritimt og herlig sjø-/bryggemiljø med skjærgården som "nærmeste nabo"
º Ingen boplikt -  leiligheten kan også benyttes som "hytta ved sjøen" hvis ønskelig

Nærområdet og beliggenhet

Eiendommen ligger i Tønsberg kommune og idyllisk til på Husøy Havn, rett ved vannkanten, og kun 10 minutter fra Tønsberg sentrum. Her bor man i et maritimt sjø-/bryggemiljø helt ned til Husøysundet og på samme tid tilbaketrukket og luksuriøst. Nærmiljøet er attraktivt og trivelig, og byr på solrike omgivelser med duft av sjø, nydelig utsikt og lyden av lett bølgeskvulp. Rett i nærheten ligger Husøy Golfpark, og ved Husøy Havn starter en godt oppmerket kyststi for hele familien. En liten gåtur fra Husøy Havn ligger Borge Hotell. Her har tilreisende funnet sitt ferieparadis i over 120 år, og for fastboende har hotellet blitt et naturlig møtepunkt. Her inviteres du til åpen café på 17. mai, stemningsfulle utekonserter i den flotte hagen om sommeren og familiejulebord med nissebesøk i adventstiden.

Den populære ferjen Ole III har også fått et nytt hjem i Husøy Havn. Her det det etablert brygge og ferjebu, og ferjeturen fra Husøy til Husvik tar kun 2 minutter, og er en opplevelse i seg selv. I Husøy Havn bor du med et padleparadis rett utenfor ytterdøren og kajakker til gratis utlån i kjelleren. For den badeglade er det flere fantastiske strender rundt på Husøy, både med og uten stupebrett. Husøy Golfpark ligger i gåavstand og har en spennende 9-hulls kortbane med par 3 og par 4 hull i idylliske omgivelser. En liten kjøretur unna ligger Nøtterøy golfbane som er kjent som et av Norges beste golfanlegg. Anlegget består av en 18-hullsbane, en 6-hulls treningsbane og et flott treningsanlegg.

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Spar Føynland som ligger ca. 1,1 km fra leiligheten. Ønsker du ytterligere servicetilbud har både Teie torv og Tønsberg sentrum gode shoppingmuligheter. Sistnevnte har også en rekke kafeer, restauranter og puber. Legg gjerne turen til Kilen Handelspark eller Farmandstredet som tilbyr godt over 100 butikker.

Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss. Nærmeste holdeplass er Husøyveien Strandveien som ligger ca. 450 meter unna boligen. Fra Tønsberg stasjon tar toget deg til Oslo S på 1 time og 13 min, noe som er utmerket for pendlere. Med bil fra Husøy tar det ca. 8 min til Teie, 10 min til Tønsberg, 20 min til Tjøme, 30 min til Sandefjord Lufthavn og halvannen time til Oslo.

Fra eiendommen er det ca. 1,3 km til Føynland barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det 4,6 km og skolebussordning til Borgheim ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, og det er barnehage både på Husøy og Føynland.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2019

Innhold

Leiligheten har løsning med alt på ett plan i byggets 1. etasje med vindusflater vendt ut mot vest. Svært arealeffektiv planløsning og terrasse i hele leilighetens bredde.

ENTRE/GANG med anhengsplass og tilknyttet GJESTETOALETTROM.

Moderne og innbydende KJØKKEN i åpen løsning hvor kjøkkeninnredningen med kjøkkenøy er tilbaketrukket fra stuen, nærmest sone for naturlig plassering av spisestuemøbler.

Lys og romslig STUE-/SPISESTUE hvor man ledes ut til leilighetens TERRASSE mot vest med sjøutsikt og gode solforhold. Bred foldedør åpner opp sonen mellom stue/kjøkken og uterommet. Terrassen på ca. 15 m² har gulvdekke av impregnert treverk samt levegger av tre og glass som danner en hyggelig atmosfære!

SOVEROM med god plass til dobbeltseng og "master suite" løsning med innenforliggende GARDEROBEROM/GANG som leder videre inn til BADEROM med dusjhjørne, toalett, opplegg for vaskemaskin og baderomsinnredning med god oppbevaringsplass.

Bod utenfor leiligheten

Til leiligheten tilhører det bod på nederste etasjeplan i bygget.

Garasjeplass og øvrig parkering

Med leiligheten følger 1 stk. egen garasjeplass i felles anlegg på kjellerplanet med direkte og lettvint adkomst til/fra leiligheten via heis. Den tilhørende plassen finner du avbildet i fotopresentasjon. Det går også trappeløp fra garasjeanlegget. Garasjeanlegget har betongstøpt gulvdekke. Innkjøring til avlåst anlegg via fjernstyrt, felles garasjeport. 

På egen garasjeplass er det installet El-bil lader som medfølger (BlueTec EV-line system).

Det er flere utvendige gjesteparkeringer til fri benyttelse for besøkende. Sameiet tilrettelegger for gode parkeringsmuligheter for gjester ved Husøy havn.

Leilighetens areal og spesifikasjon av primærrom (P-rom)

Primærrom - P-rom: 63 m²
Bruksareal - BRA: 63 m²

Følgende rom er inkludert i oppgitte p-rom (primærrom):
I primærrom er alle innvendige rom i leiligheten medtatt i beregningen. Garderoberom/gang mellom baderom og hovedsoverom er medtatt i både bruksareal og primærrom da det er vurdert av takstmann som primærrom med bakgrunn i rommets kvalitet og beskaffenhet.

Bod i kjeller er ikke medtatt i noen av de ovennevnte arealer.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Felleskostnader og hva de inkluderer

Leilighetens felleskostnader på totalt kr 2 415,- per måned dekker blant annet følgende:

* TV grunnpakke
* Internett - bredbånd
* Felles bygningsforsikring
* Drift-/service av heis
* Lys og strøm/oppvarming  i fellesarealer 
* Snøbrøyting/vintervedlikehold
* Medlemskontingent til velforening
* Vaktmestertjeneste for felles utomhusområde
* Vederlag til forretningsfører og revisor
* Godtgjørelse til sameiets styre
* Diverse vedlikehold/drift
* Akonto vannbåren gulvvarme og varmt tappevann

I følgende innhentede opplysninger fra forretningsfører, fordeler fellesutgiftene seg på følgende måte:
Ordinære felleskostnader inkl. akonto vannbåren varme 2 056,-
TV/Bredbånd 389-
Tilsammen 2 415,- per måned

Selger opplyser at det i tillegg til ovennevnte fellesutgifter faktureres for driftsutgifter i garasjeanlegg da det tilhører garasje til leiligheten, en kostnad som for 2022 faktureres med månedlig kr 225,- i følge. 

Se for øvrig sameiets regnskap i årsberetning for 2021 som utgjør vedlegg til salgsoppgave og som viser fullstendig oversikt over hva som dekkes over andel fellesutgifter.

Standard

Leiligheten fremstår moderne og innbydende med delikat og tidsriktig standard som faller i smak for de fleste. Beskrivelse av de ulike rommene, utstyr og materialvalg beskrives blant annet som følger:

Gulv:
Det er en-stavs lyse eikeparkettgulv i alle rom som ikke er flislagt. Disse er både klassiske, solide og moderne. Den vannbårne gulvvarmen i rommene som har dette gir en lun og deilig følelse - i tillegg slipper man veggmonterte varmekilder som stjeler plass og begrenser møbleringsmuligheter. Baderommet har "selvsagt" flislagte gulv hvor det er elektriske varmekabler, det er også flislagt gulv på gjestetoalettrommet i tilknytning til leilighetens entrè.

Innervegger og himlinger:
Slette og lyse veggflater i samspill med listfri overgang mellom vegger og den lyse himlingen understreker leilighetens moderne preg. Innervegger i leiligheten har i all vesentlighet slette overflater som gir en flott helhetsfølelse. Baderommet og gjestetoalettrommet har fliselagte vegger. 
I stue-/kjøkkentak og på soverommet er det malt mur i himling. Øvrige himlinger har hvitmalt gips/plater, stedvis med innfelte downlights (se under).

Kjøkken med kjøkkenøy og innredning fra danske HTH:
Leiligheten er innredet med et moderne, men likevel klassisk og stilrent kjøkken pent tilpasset rommets utforming. Her kan man tilberede måltid i god kontakt med de som sitter rundt spisestueplassen da kjøkkenet ligger i åpen løsning med stuen og spisestuen. Innredning fra tradisjonsrike HTH hvor det er det lagt vekt på detaljer som gir et moderne, praktisk og flott preg. Tidsriktig løsning med blant annet takhøye overskap (overliggende foring) og stilren benkeplate av laminat med god belysning fra moderne LED-belysning. Alt av kjøkkenfronter har for øvrig integrerte håndtak som ytterligere bidrar til et stilrent uttrykk.
Kjøkkenøyens benkeplate med overheng gjør den fleksibel i bruk både som ekstra spiseplass, anretningsbenk eller arbeidsplass. Under overhenget er det montert dobbel strømkontakt. Øyen har to praktiske kolonialskuffer i sonen som vender mot øvrig kjøkkeninnredning, til sides for disse er det integrert et medfølgende vinskap fra Temptech.
Slimline kjøkkenventilator fra Røråshetta er diskre plassert under overskap. Mellom over-/underskap i oppvasksonen og stekesonen er det lagt transparente veggplater for beskyttelse. Mellom over-/underskapene er det også installert doble stikkontakter på hver sin side.

Alt av Integrerte hvitevarer fra Whirlpool medfølger:
º Helintegrert oppvaskmaskin
º Stekeovn i underskap
º Induksjon steketopp i benkeplate
º Helintegrert kjøleskap
º Helintegrert fryseskap

Stue-/spisestue med utgang via bred foldedør til leilighetens terrasse:
Stuen og kjøkkenet utgjør til sammen nærmest et stort "allrom" hvor det bys på flere innredningsalternativer. Terrassedøren bringer deg ut til den romslige vestvendte terrassen og man kan nyte utsikten over sjøen, bryggelivet og nærmiljøet. Ønsker du å åpne opp stuesonen helt, skyves foldedørene til venstre for terrassedøren til sides - en elegant løsning hvor innerom og uterom føres sammen. De høyreiste glassflatene sørger for herlig innslipp av dagslys og blir nærmest som et møbel. Rommets utforming gir tilstrekkelig plass til sofa-/sittegruppe i tillegg til naturlig plassering av spisestuemøblement hvor man kan samle venner og familie rundt langbord. Stuen har uttak i overgang innervegg-/himling tilknyttet veggbrytere for montering av taklys. De tre lampene montert i spisestue-/kjøkkensonen medfølger, disse er for øvrig utstyrt med nivåjustering. Takmontert dobbel skinne for gardiner medfølger.

Det store soverommet med tilknyttet gang/garderoberom og bad:
Soveromsløsningen med "mastersuite" byr litt ekstra hverdagsluksus - innenfor soveromsdøren finner man nemlig en suveren sone hvor det store soverommet i leiligheten har tilknyttet garderoberom/gang som fører videre inn til hjemmets delikate bad. Soverommet har god plass til dobbeltseng, i tillegg er det plass til møbler som f.eks. arbeidsbord/kommoder/skap. 
Garderoberom/gang har tilpasset og medfølgende garderobeinnredning fra Kvik på begge sider av rommet. Praktiske skyvedører inn til både badet og soverommet sørger enkel og praktisk tilkomst mellom de tre rommene. Integrerte downlights i himlingen sørger for suveren belysning - bevegelsessensor sørger for automatisk tenning/slukking av taklyset.

Det lyse og innbydende baderommet:
Baderommet har flislagte vegger og flislagt gulv med elektrisk gulvvarme. De gråtonede gulvflisene skaper diskre fargekontrast til lyse og lune veggfliser i bredformat. Baderomsinnredningen har underskap med doble kolonialskuffer, overliggende servantbenk og høyskap for ekstra oppbevaringsplass. God lyssetting med innfelte downlights med dimmerfunksjon i himlingen i tillegg til innfelte LED-sidelys i veggspeil. Det er dobbel stikkontakt i tilknytning til baderomsmøbelet. Badet er videre innredet med dusjhjørne med inn-/utadslående dører av herdet glass. Vegghengt toalett med skjult sisterne forsterker rommets moderne uttrykk. Legg også merke til den fine løsningen med flislagt skjermvegg i sonen med uttak for vaskemaskin - her er det for øvrig også plass til tørketrommel hvis ønskelig (tårnløsning).

Entre/gang med tilknyttet gjestetoalettrom:
Vel inne i leiligheten fra felles inngangsparti blir man møtt av den lyse entreèn som ønsker deg og dine gjester velkommen inn. Legg merke til glassdøren til inn stue-/kjøkkensonen. Rommet har noe plass til garderobeanheng, det som er montert i dag er løst og medfølger ikke.  Gjestetoalettrommet gjør at leiligheten har to toaletter og er innredet med fliser både på vegger og gulv, veggmontert toalett med skjult sisterne og håndvask. Det er innfelte downlight i himlingene både på toalettrommet og i entreèn.

Annet:
* Elektroskap m/automatiske sikringer montert i entre
* Egen koblingsskap for TV-/internett
* TV-uttak både i stue og på soverom
* Innlagt TV og internett fra Telenor (inkludert i fellesutgifter)
* Vannfordelingsskap/rør-i-rør system
* Waterguard er montert i benkeskap på kjøkken
* Komfyrvakt er montert ved kjøkkenventilator
* Callinganlegg med port-/videotelefon til hovedinngangsparti
* Felles brannvarslingssystem og automatisk overrislingsanlegg
* Heis til alle etasjer i bygget

Oppvarming, felles vannbårent anlegg og balansert ventilasjon

Det er vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon, hvilket er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Den vannbårne gulvvarmen ligger i gulv i stue/kjøkken, i entre, toalettrom og i omkledningsrom. På baderommet er det elektriske varmekabler.

Tenk deg hvor deilig det er å alltid ha varme gulv - i tillegg slipper du varmeovner på veggene og står mer fritt til plassering av møbler. Energiforbruk til det vannbårne oppvarmingsanlegget, som også betjener leilighetens tappevann for varmtvann, faktureres leilighetseierne med inkludert akontobeløp i fellesutgifter.

Det balanserte ventilasjonsanlegget sørger for god luft-/inneklima hvilket ytterligere bidrar til  energiøkonomisk løsning. Ventilasjonsaggregater er sentralt plassert i kjeller og driftes av sameiet.

Det er ikke pipeløp i bygningen.

Bygninger og byggemåte

Selveierleilighet i frittliggende boligbygg m/garasje, inngangsparti og boder på kjellerplan. Det er heis og trapper mellom alle etasjer. Bærende konstruksjoner og etasjeskillere i betong. Fasader består i det vesentlige av hvit pussfasadekledning, det er også innslag av treverk. Byggets yttertak er tekket med membran med fall til sluk/takrenner.

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven.
Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
- 20 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
- 0 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
- 0 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak, se kommentar under.
- 0 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik.

Sykkelparkering

Det er innvendig sykkelparkering ved byggets nederste etasjeplan.

Fri tilgang til kajakk

Sameierne ved Husøy havn har fri/gratis tilgang til fullt utstyrte kajakker.

Areal og eierform

Areal: 2 769 kvm, Eierform: Eiet tomt

Adkomst - slik finner du frem til Husøy havn og Strandveien 35a

Fra Tønsberg kjører man over Kanalbrua og holder til venstre i Teie veidele og kjører videre forbi Teie Torg. På Ekenes tar man til venstre mot Husøy/Føynland og følger veien over til Husøy. Følg Husøyveien etter å ha passert broen mellom Føynland og Husøy og ta deretter andre vei til venstre som er Strandveien. Følg veien helt i ned til vannet hvor Strandveien 35a ligger som bygg nr. 2 fra bryggeanlegg langs sjøen.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen. Leiligheten er merket med til salgs skilt fra Z-eiendom på terrasseglasset mot vest.

Eier

Inger Elisabeth Livang

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp ifølge opplysninger fra kommunen. Adkomstvei er kommunal og sameiets fellesområde har private tilkomstarealer.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger innenfor et regulert område; "Reguleringsplan Husøy Havn med Plan ID. 0704 20090014), vedtatt i Tønsberg bystyre 22.05.2013. Reguleringsformål for eiendom som omfattes direkte av prosjektet er boligbebyggelse/blokkbebyggelse, kombinert bebyggelse og anleggsformål, gatetun, gårdsplass, kai og småbåtanlegg. Innenfor planområdet finnes flere andre reguleringsformål av betydning for prosjektet, slik som parkeringsplasser, kjørevei, badeområde, turvei mm. Reguleringsplankart og bestemmelser følger av salgsoppgave.

Ferdigattest

Leiligheten har ferdigattest datert 25.11.2019. Kopi av ferdigattest følger av PDF-salgsoppgave.

Opplysninger om sameiet

Sameiet Husøy Havn A består av 64 boligseksjoner hvor den enkelte bruksenhet består av en hoveddel, og eventuelt en eller flere tilleggsdeler. Sameiet er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 922021856. Adresser: Strandveien 33A-B og Strandveien 35A-B-C-D i Tønsberg kommune.

Sameiets styreformann: Rolf Sverre Marthinusen - Strandveien 35b - 3132 HUSØYSUND. E-post: rolf.marthinusen@gmail.com.

Forretningsfører i sameiet: OBOS avd. Tønsberg ved Matthias Melby - tlf.33 30 94 68 evt. pr. e-post: matthias.melby@obos.no.

Evt. felleslån i sameiet: Sameiet Husøy Havn A har ingen lån.

Leilighetens andel av felles formue i sameiet: kr 9 639 per 31/12-2021.

Regnskapsmessig økonomi i sameiet Driftsinntekter i 2021 var til sammen kr 2 378 161,-. Driftskostnadene i 2021 var til sammen kr 2 435 610,-. Årets resultat fremkommer i resultatregnskapet som et underskudd på kr 50 345,-
og foreslås dekket ved overføring fra egenkapital.

Sameiebrøk for denne leiligheten: 64/3625 ihht. seksjoneringsbegjæring. For hver seksjon er det fastsatt en sameiebrøk som uttrykker sameieandelens størrelse. Sameiebrøken er basert på bruksenhetenes areal (BRA) iht gjeldende vedtekter. Sameiet ble opprinnelig opprettet ved seksjoneringsbegjæring tinglyst 29. november 2018. Sameiet ble ved tinglysing 16. september 2019 av søknad om reseksjonering slått sammen med Sameiet Husøy Havn B, gbnr. 159/512 i Tønsberg.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nettsalgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Vedtekter og Husordensregler ved Husøy Havn A regulerer blant annet forhold som hvorledes fellesutgifter fordeles, sammensetning sameiets av styre, bestemmelser om vedlikehold, bruk av fellesarealer, endringer av fasader/terrasser/solskjerming med mer.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd. Leilighetene inngår i eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 23. mai 1997. Kjøper får et tinglyst skjøte på sin seksjon og har eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer.

Den enkelte seksjonseieren hefter for felles ansvar og forpliktelser etter sin sameiebrøk. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Prisantydning

3 975 000,- / Fellesutgifter: 2 415,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

3 975 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 370,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 975 000,-)) -------------------------------------------------------- 108 712,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 083 712,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 4 552 kWt  utfra et snitt forbruk de seneste tre årene. Forbrukstallet er innhentet fra Lede og gir kun en indikasjon av forbruk gitt situasjonen over denne perioden. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Det gjøres oppmerksom på at El-bil lader ikke er knyttet opp mot egen forbruksmåler til leiligheten og dermed ikke er inkludert i beregnet strømforbruk. Det er egen faktureringsordning for strømforbruket ved bruk av tilknyttet El-bil lader.

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: 2073774

Ovennevnte er felles bygningsforsikring tegnet av sameiet. Utgiftene til denne inngår i fellesutgifter. Evt. innbo-/løsøreforsikring må bekostes og besørges av leilighetseier.

Kommunale avgifter

Årlig sum er oppgitt av Tønsberg kommune til kr 7 677,28 for 2022.

De kommunale avgiftene dekker vann- og avløpsgebyrer samt renovasjon.

Eiendommen deler vannmåler og i følge kommunen betales vann- og avløpsgebyrer betales etter målt forbruk fordelt på hver seksjon. Forbruket ble beregnet for denne seksjonen i 2021 til 78,69 m³, forskudd for 2022 er satt til 78 m³ i følge opplysninger fra Tønsberg kommune.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Formuesverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig: 836 387,-
Formuesverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 3 010 991,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er for inntektsåret 2020. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Forholdet til eiendomsskatt

Det er ingen eiendomsskatt per i dag.

Utleiemulighet

Eiendommen er registrert med en boenhet og den har ingen separat utleiedel i tillegg til denne.

Leiligheten kan leies ut dersom ønskelig. Iht. sameiet sine vedtekter kan man med de unntak som er fastsatt i eierseksjonsloven og vedtekter leie ut leiligheten, jfr. Pkt. 2.5 i sameiets vedtekter.

Seksjonseier skal underrette sameiets styre skriftlig om leieforholdet. Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 60 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende, jfr. Pkt. 2.6 i sameiets vedtekter.

Konsesjon/odel

Det er verken konsesjon eller odel knyttet til salget av eiendommen.

Dyrehold

Det er tillatt med dyrehold av kjæledyr, ref. sameiets Husordensregler Pkt. 10. Av husordensreglene fremkommer det at "Hunder skal føres i bånd på sameiets område. Ekskrementer skal straks fjernes. En bør forsøke å hindre at kjæledyr tisser på beplantning og gressplen. Kjæledyr skal ikke ha adgang til lekeområdet. Hunder skal være under eiers tilsyn på terrasser og balkonger".

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 070922 (Kr.4 500) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 3 975 000,-) (Kr.41 500) Tilrettelegging (Kr.15 900) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.6 115) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.6 115) Inneståelse-fakturavederlag (Kr.2 950) Internettannonsering (Kr.4 700) Markedspakke (Kr.10 870) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 950) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 775) Pantattest selger (Kr.387) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Totalt kr. (Kr.103 932)

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, men har utfylt egenerklæring. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæringen som er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Denne er vedlagt i salgsoppgaven.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Overtagelse etter nærmere avtale. Hvis mulig, vennligst oppgi ønsket tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Megler underretter sameiets styre via. forretningsfører skriftlig om alle overdragelse, jfr.sameiets vedtekter Pkt. 2.5. I følge forretningsfører skal kjøper formelt godkjennes som ny eier. Ny eier kan ikke nektes kjøp uten saklig grunn.

Tinglyste rettigheter og heftelser/servitutter

Følgende er heftelser/servitutter tinglyst på eiendommens grunnboksblad foruten selgers evt. frivillige pant:

1997/9499-1/91. Jordskifte tinglyst 16.07.1997. Grensegangssak. Overført fra: 3803-159/501. Gjelder denne registerenheten med flere
 
2018/546272-1/200. Erklæring/avtale tinglyst 15.03.2018. Rettighetshaver: LEDE AS. Org.nr: 979422679. Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av høyspennings kabelanlegg. Overført fra: 3803-159/501/0/42. Gjelder denne registerenheten med flere
 
2019/45950-1/200. Bestemmelse om adkomstrett  tinglyst 10.01.2019. Rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:159 Bnr:499 Snr:2. Gjelder gangadkomst. Gjelder denne registerenheten med flere
 
2019/45958-1/200. Bestemmelse om adkomstrett tinglyst 10.01.2019. Rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:159 Bnr:499 Snr:3. Gjelder gangadkomst. Overført fra: 3803-159/501/0/42. Gjelder denne registerenheten med flere
 
2019/1077839-1/200. Erklæring/avtale tinglyst 16.09.2019. Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr: 159 Bnr: 261. Bestemmelse om drift og vedlikehold av privat fellesareal og gassanlegg. Overført fra: 3803-159/501/0/42. Gjelder denne registerenheten med flere

Eiendommen selges med de ovennevnte tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?