Til innholdet

Holmestrand; Nyoppført og moderne enebolig | høy standard | dobbel garasje | 200 m fra fjellheisen ned til jernbane

Roveveien 11
Prisantydning 4 990 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 126
BRA: 132 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2019
Tomtareal: 614 m²

Adresse

Roveveien 11 3085 Holmestrand

Beliggenhet

Eiendommen har en flott beliggenhet i barnevennlig, rolig og etablert boligområde. Her bor du kun 200 meter fra fjellheisen som går ned til sentrum, sjøen og jernbanestasjonen. Fra jernbanestasjonen er det kun 55 min med toget til Oslo. Det er cirka 2 km til E18 og herfra ca. 20 minutter til Drammen og Tønsberg, samt ca. 50 min til Oslo.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2019

Adkomst

Fra Holmestrand sentrum følg Hvittingfossveien opp fjellet og ta til høyre inn Barlindveien. Tunnelveien fortsetter og tar over fra Barlindveien. Ta deretter ned til høyre i Hvitsteinbakken og tilslutt til venstre på Roveveien, hvor tomten ligger på venstre side. Fra E-18 ta av til Holmestrand ved Bentsrudkrysset (kryss nr 31) og kjør gjennom tunnel og ta til venstre Hvittingfossveien. Ta så til høyre Barlindveien og følg beskrivelse som over.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 126 kvm, Bruksareal: 132 kvm

1. etasje: BRA/P-rom: 66/60 m2
2. etasje: BRA/P-rom: 66/66 m2

Primærrom: 126 kvm, Bruksareal: 132 kvm.

Arealer er nærmeste hele kvadratmeter og er hentet fra tegninger datert 06.06.2018, vedlagt salgsoppgave.

Innhold

Moderne, ny og stilig enebolig med praktiske og familievennelige løsninger.

Boligens inndeling er som følger:

1. ETASJE:
Romslig hall  med trappe til 2. etasje.
Lys stue  med åpen kjøkkenløsning, peisovn og utgang til terrasse mot vest.
Romslig soverom
Delikat baderom med dusj og vegghengt toalett

2. ETASJE:
Trappegang.
Lys stue med utgang til balkong.
2 soverom, hvorav et med walk-in-closet.
Delikat baderom med dusj og vegghengt toalett.
Lagringsbod

Planskisser:
Vedlagt følger planskisser over boligenes to etasjeplan.
Vi gjør oppmerksom på at disse kun er av illustrativ karakter og ikke er i målestokk. Det tas også forbehold om avvik fra stedlig løsning og innredning.
Ekstakte og målsatte tegninger følger av komplett salgsoppgave som du kan laste ned fra meglers hjemmeside.

Leveransebeskrivelse

Nyoppført, stilren og tøff enebolig med gjennomarbeidet og stiltilpasset eksteriør og interiør. Den innvendige standarden bærer preg av tidsriktig materialbruk, god teknisk standard og funksjonelle løsninger. Det er bl.a. 1-stavs parkett i alle rom hvor det ikke er flis på gulv, mens baderommene er helfliselagt med moderne, gråtonede 60x60 fliser. Kjøkkenet har en moderne og delikat kjøkkeninnredning med slette fronter med innfelte håndtak, samt alt av hvitevarer er integrert. 

De 2 stuene:
I de to stuene er det tenkt på alt; lys -luft -gode og fleksible møbleringsmuligher og ikke minst en flott romfølelse. De store og stedvis nesten takhøye vinduene, gir rommene særpreg og slipper inn deilig dagslys. Det er også godt med innvendig veggplass å møblere mot tross de store vindusflatene. Sentralt plassert i hovedstuen står den moderne og varmeeffektive peisovnen som gir deilig varme på mørke vinterkvelder. Det er utgang til hagen fra hovedstuen, hvor det er tilrettelagt for terrasse, samt utgang til balkong fra stuen i 2. etasjen.

Kjøkken:
Kjøkkenet er i åpen løsning til hovedstuen, noe som gir gjennomlys til rommet og gjør dette til en sosial sone. Innredningen er moderne og meget delikat med slette fronter i lys utførelse og matchende, gråtonet benkeplate, samt innfelte håndtak. Alt av hvitevarer er integrert; kjøleskap, induksjonstopp, komfyr i brythøyde og oppvaskmaskin. Kjøkkenventilator med uttrekk til yttervegg ovrer induksjonstopp.

Baderommene:
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Begge baderommene er helflislagte med gråtonede 60 x 60 fliser, i tillegg til at det er elektrisk varmekabler i gulv. Begge badene er utstyrt med baderomsinnredning med 3 underskap med 3 slagdører, helstøpt servantplate og overhengende speil. Videre er det i begge rommene vegghegt toalett og dusnisje med inn- og utfeltbare dusjvegger med glassdører i herdet glass. Badet i 2. etasje har i tillegg badekar, mens bad i 1. etasje har opplegg for vaskemaskin. Taklys og belysning i overkant av speil ifm. baderomsinnredningen.

Soverommene:
Det er 3 soverom, hvorav et med walk-in-closet. Det er mulighet å endre på planløsningen, så det vil være 4 soverom og en mindre stue i 2. etasjen isteden for. Se alternativ planløsning.

Innvendige overflater:
Gulver:
Tregulver gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse. Alle rom, hvor det ikke er flis, har en moderne 1-stavs eikeparkett - et gulv vi er sikre på at du vil bli glad i.
På baderom og i hall blir det lagt fliser, typ størrelse 60x60, med elektriske varmekabler - se punktet "baderommene".

Innevegger:
Vegger er i malte gipsplater.
På baderom blir det lagt fliser, typ størrelse 60x60 på vegger - se punktet "baderommene".

Himlinger:
Samtlige himlinger har malte gipstak. Det er innfelte spotter på begge baderommene og i kjøkken.

Øvrig om teknisk utstyr og standarddetaljer:
* 200 liter varmtvannstank
* Det er sentralstøvsuger

En super og arealeffektiv bolig - flytt rett inn og bo lettstelt og enkelt uten de store vedlikeholdsutgiftene i nær fremtid. Velkommen!

Oppvarming

Varmekabler i hall, bad, vaskerom, stue og kjøkken. Vedfyring ved flott og varmeeffektiv peisovn i stue i 1. etasje. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Parkering

Dobbelgarasje med plass til 2 bilder. Det er støpt dekke og elektrisk portåpner. Sportsbod i bakkant av garasjen.

Areal og eierform

Areal: 614 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Flat og lettstelt tomt som er pent opparbeidet med nylagt gressplen. Innkjørsel/gårdsplass er gruset. Tomten er ferdig planert av utbygger og leveres slik den står i dag.

Eier

Harald Edvard Mølmen Anders Sæterlid

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp via Holmestrand kommune

Ferdigattest

Selger har ansvaret for at det foreligger midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på boligen senest ved kjøpers overtagelse av eiendommen. Kjøper har heller ingen plikt til å overta før midlertidig brukstillatese foreligger. Selger forplikter seg videre og innen rinelig tid etter overtagelse å besørge ferdigattest.

Prisantydning

4 990 000,-

Beregnet totalkostnad

4 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 37 500,- (Dokumentavgift betales av tomteverdi (kr 1 500 000)) 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 49 822,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 039 822,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Servitutter i grunn

Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet.

Eiendommen leveres fri for pengeheftelser.

Energimerking

Entrepenøren skal oppgi energimerke og farge på grunnlaget av prosjekteringen av bygget og senest før overtagelse fremlegge attest for kjøper. Energimerkingen gir relevant informasjon om hvor energieffektiv boligen er, og karakter strekker seg fra A (høyest) til G (lavest). For mer info: se www.energimerking.no

Forsikring

Utbygger vil besørge byggeprosjektet fullverdiforsikret frem til overtakelse. Etter overtakelse skal huseier tegne egen forsikring for huset.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter faktureres direkte fra kommunen. Kommunale avgifter stipuleres til ca.kr. 12 289,- pr. år.

Formuesverdi

Fastsettes normalt av Skatt Sør i etterkant av at man har overtatt eiendommen. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen. Ligningsverdien vil normalt utgjøre 25-30% av markedsverdi - man kan også beregne ca. verdi på Skatteetatens hjemmeside. Skal boligen brukes som sekundærbolig ( fritid eller utleie) så vil formuesverdien være opp mot 90% av markedsverdi.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 990 000,-) (Kr.34 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.9 995) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Pantobl for kjøper - Statens Kartverk (Kr.525) Markedspakke (Kr.5 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.55 920)

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt. pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen.

Utbygger plikter å stille § 12 i samsvar med bustadoppføringslova dersom boligen blir solgt innen seks måneder etter at boligen er ferdigstilt.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse og salgsforbehold

Avklares i forbindelse med budgivning

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?