Til innholdet

Høytliggende & lekker enebolig m/sjøutsikt og nydelige solforhold! 3(4) sov - 2 bad - Dbl.garasje - Flott hage! ZOLGT

Strandenglia 3
Prisantydning 6 250 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 157
BRA: 164 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2015
Tomtareal: 773 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Strandenglia 3 er en lekker og svært gjennomtenkt enebolig fra 2015. Her har du en bolig med 3 gode soverom (mulighet for 4), både stue og loftsstue, 2 flotte bad og separat vaskerom. Huset er helt perfekt for en barnefamilie!

Innvendig fremstår boligen som innflytningsklar, og har flott sjøutsikt mot Oslofjorden.

Eiendommen ligger i et trivelig og trafikkstille nabolag, og det er kort vei til barnehage, barneskole, idrettsanlegg samt gode bussforbindelser til Tønsberg.

Kort fortalt;
- 3(4) sov og 2 bad
- 2 stuer
- Hovedbad med dobbel dusj
- Flott takhøyde i del av stua
- God planløsning og god standard
- Flytt rett inn!
- Dobbelgarasje m/lagring på loft
m.m.

Vi ønsker velkommen til hyggelig visning!

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - BLIKSEKILEN

Adresse

Strandenglia 3 3153 Tolvsrød

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et nyere boligfelt i sjønære omgivelser på Bliksekilen, Tolvsrød i Tønsberg kommune. Området er meget barnevennlig med kort vei til Volden barneskole. Kort vei er det også til barnehage og ungdomsskole.

Bliksekilen som boligfelt, har flere flotte lekeplasser på området, samt tilgang til lysløype som prepareres med langrennsløyper om vinteren i umiddelbar nærhet til boligfeltet. Volden som lokalområde, er et meget hyggelig og godt lokalsamfunn som har mye å tilby små og store i alle aldre. Her er det lokalt idrettslag (Slagen IF med bla fotball og barneidrett ), ungdomsklubb på lokalet, trygg skolevei på skogssti til barneskolen, samt kyststi "rett utenfor døra".

Bliksekilen er et rolig område med badeplass og flotte Essoskogen like i nærheten. Denne byr på fine turstier som også leder til sjøen og hyggelige badeplasser. Her kan en følge kysten til Skallevold og Ringshaug med noen av Vestfolds fineste og mest populære badestrender.

Få minutters gange fra boligen finnes holdeplass for buss som leder til Åsgårdstrand få kilometer unna samt Tønsberg sentrum, ca 7 km unna.

På Tolvsrød finnes adskillige aktiviteter for store og små. Flint idrettslag er det største i Vestfold og har nyere klubbhus på Løveid. Idrettslaget har et bredt tilbud innen en rekke grener, samt mosjonsgrupper og barneidrett. Det er flere lokale gress- og grusbaner samt innendørshaller i området.

På Olsrød park finnes et fantastisk trenings- og opplevelsessenter spekket med aktiviteter for hele familien. Her finner du et variert treningstilbud, squashhall og et eget badeland med sklie, grottebad og badstuer i tillegg til en spaavdeling. På dette senteret samt Tolvsrødsenteret finnes forøvrig dagligvareforretninger, kaféer, restauranter, medisinsk senter og forretninger av ymse slag.

På Bliksekilen bor man med andre ord i rolige omgivelser med kort vei til de fleste fasiliteter

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2015

Bygninger og byggemåte

Boligen er oppført i trekonstruksjoner over støpt plate på mark. Fasader er kledd med stående
trepanel og taket er tekket med dobbelkrummet betongtakstein. Boligen har vinduer og ytterdører i tre med 2-lags glass.

Innhold

1.etg.: Hall/gang med skyvedørsgarderobe og trapp til 2.etg., bod/teknisk, flislagt bad med dobbel dusj, dobbel servant med innredning og vegghengt toalett. Vaskerom med innredning og benkeplass, samt opplegg for vaskemaskin. Hovedsoverom med skyvedørsgarderobe og dør direkte ut til hage. Stor stue i vinkel med åpen kjøkkenløsning.

2.etg.: soveromsgang, loftstue, 2(3) soverom, flislagt bad med badekar, servantinnredning og vegghengt toalett. Bod. Kneloft fra ett av soverommene

Garasje:
Garasjerom med plass til 2 biler. Uisolert loft med lagringsplass med separat inngang.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 157 kvm, Bruksareal: 164 kvm

1.Etasje: 107 / 110 kvm p-rom/BRA
2.Etasje:   50 / 54 kvm p-rom/BRA

Garasje: 35 kvm BRA
Gulvet loft på 21 kvm, men dette er ikke måleverdig pga. for lav takhøyde.

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Boblebad medfølger ikke.

Standard

Enebolig med gjennomgående normalt god standard fra byggeåret 2015. Boligen har en gjennomtenkt og meget praktisk planløsning, samt store og gode rom med mengder av plass for hele familien. Med 3 soverom totalt, samt loftstue i tillegg til den store stua nede, er boligen helt perfekt for deg som har barn. På lofsttua er det enkelt å innrede til et fjerde soverom (slik var det tidligere).

I hovedetasjen er det et stort bad med dobbel dusjløsning, perfekt for effektiv dusjing for store og små. I tillegg er det et fint bad i 2.etg. med badekar.

Hallen har en praktisk skyvedørsgarderobe (2021) og godt med gulvplass. Fra dette rommet kommer du inn til alle rommene i hovedetasjen. Det er også en lagringsbod i denne etasjen.

Hovedsoverommet er stort og romslig, og har store vindusflater mot sjøen. Her er det også dør ut, slik at man enkelt kan komme seg ut og nyte morgensolen. Stor skyvedørsgarderobe.

Eget vaskerom med praktisk innredning, mye skapplass og opplegg for vaskemaskin.

Stor stue med meget god plass til forskjellige spisegrupper og sofaløsninger. Her har du plass til et skikkelig langbord om du vil, samtidig som det er en fantastisk plass i "utstikkeren" med store vinduer nærmest fra gulv tli tak. Her er det også himlingshøyde til mønet, som gir en ekstra stilig og luftig effekt.

Kjøkkenet, som er i åpen løsning mot stua, har en moderne innredning fra Strai. Laminat benkeplater. Integrete hvitevarer: 80 cm bred induksjon platetopp, stekeovn, kjøleskap,oppvaskmaskin. Ventilator type Røros-hetta med utlufting ut i yttervegg. Mengder med skap- og benkeplass.

Innvendig har boligen overflater av fliser i hallen, fliser på begge bad og vaskerom, samt laminat på øvrige gulv i begge etasjer. På vegger er det benyttet malte gipsplater, og det samme i alle himlinger. De fleste rommene er malt opp i 2021.

Alle fliser i boligen er italienske, og kommer hhv. fra seriene Castletone, Castlestone Mix Cold og Urban Sabbia fra produsenten Piemme, levert av Modena Restec.

Utvendig er det en terrasse ut fra stua som brer seg ut i til en romslig pergola og flott uteplass med plass til stor sofragruppe og boblebad.

Den doble garasjen, som er bygget i 2021, har plass til to biler samt god lagring på loftet (21 kvm).

Øvrig teknisk info (utdrag av tilstandsrapport):
Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør).
Fordelerskap og stoppekran er plassert i teknisk rom. Det er avløpsrør av plast. Varmtvannstanken er på ca 200 liter.
Boligen har balansert ventilasjon. Boligen har et skjult el-anlegg med automatsikringer. Sikringsskap er plassert i
teknisk rom.
Internett- fiber- altiibox. - Uttak til TV i hver etasje.

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven.
Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.
 
Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
-    1 stk tilstandsgrad 0 (TG0) - ingen avvik.
-  29 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
-    6 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
-    5 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
-    0 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.
 
Elementer hvor TG-2 tilstandsgrad er angitt som hovedvurdering, med kommentarer utover normal elde/slitasje/levetidsbetraktninger som kan kreve tiltak:
Enkelte dører og vinduer er vanskelig å åpne/lukke, ikke påvist tilfredsstillende løsning for å
synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne på begge bad samt utett siliconfuge mellom badekar og vegg, en skjøt i benkeplate på kjøkken har svellet, samt en skade i kjøkkenfront.

Det vises forøvrig til rapportens øvrige beskrivelser med detaljer og tilstandsvurderinger som er del av PDF-salgsoppgave som må leses før inngivelse av bud

Oppvarming

Det er montert peisovn i stua tilknyttet stålpipe samt luft-til-luft varmepumpe i stue. Mulighet for etablering av ildsted til stålpipe i loftstue.
Varmekabler i hall, begge bad og vaskerom.

For øvrig oppvarming via panelovner der disse befinner seg. 

Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen tomt. Dobbelgarasje på 35 kvm.

Areal og eierform

Areal: 773 kvm, Eierform: Eiet tomt
Eiendommen eier også andel av felles tomt (realsameie) i forkant av boligen, samt mot nord (se kart) og totalt 4 fellesområder i boligfeltet.

Området på utsiden av boligen er markert som grønt område og holdes vedlike av alle som er en del av realsameiet. Denne fellestomten har et areal på ca 1,5 mål.

Tomt og hage

Meget pent opparbeidet hagetomt med mengder av gressplen rundt boligen, samt flere blomsterbed og hekk mot naboer. Grusett innkjørsel og gangvei opp til boligen.

Tilliggende fasiliteter

Innlagt fiber fra Altibox.

Eier

Caroline Mejdell

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsforhold

Eiendommen er beliggende i område regulert til boligområde, nåværende. Plan ID 704 20110036 Volden, med Brattbakken. Pr i dag ingen igangsatte planleggingsarbeider som inkluderer/berører eiendommen iflg kommunen, men eiendommen (via fellestomt) grenser til et område som er markert (gult) som boligbebyggelse framtidig.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 06.07.2015.
Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

6 250 000,-

Beregnet totalkostnad

6 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 156 250,- (Dokumentavgift) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 169 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 419 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Formuesverdi : 1 242 475,- Sekundær formuesverdi : 4 472 909,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 14498  kWh. Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Kommunale avgifter

Kr. 13 252 pr. år Inkl. vann, avløp og renovasjon.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:1 242 475,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 4 472 909,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 280922 (Kr.4 500) Markedspakke inkl kvelds- og dronebilder (Kr.23 000) Provisjon (Kr.56 250) Tilrettelegging (Kr.15 950) Pantattest selger (Kr.387) Eierskifteforsikring (Kr.35 562,50) Kommunale opplysninger (Kr.2 950) Inneståelse-fakturavederlag (Kr.2 950) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 950) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Totalt kr. (Kr.148 084,50)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?