Til innholdet

Høytliggende enebolig i naturskjønne og usjenerte omgivelser. Nær 1,5 mål eiertomt. Dobbel garasje. Store terrasser.

Nattvallveien 24
Prisantydning 3 375 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 146
BRA: 157 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1972
Tomtareal: 1444 m²

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - SEMSÅSEN

Adresse

Nattvallveien 24 3140 Nøtterøy

Velkommen til Nattvallveien 24 beliggende i naturskjønne og svært usjenerte omgivelser

Velkommen til Semsåsen og denne flotte eiendommen med usjenert og høytliggende beliggenhet mot store friarealer sentralt på Nøtterøy, kun ca. 8 km fra Tønsberg sentrum.

Eiendommen med nær 1,5 mål opparbeidet selveiertomt, ligger i naturskjønne og landlige omgivelser. En ypperlig eiendom for alle aldersgrupper hvor det særskilt fremheves eiendommens usjenerte beliggenhet uten gjenboere  og ikke minst vakker utsikt til naturlandskapet.

Eiendommen er velholdt, oppgradert til ulike tider og gir et fint helhetsinntrykk såvel inne som ute. Bruken av store vindusflater, romslige/solrike uteplasser og lyst interiør gjør at rommene oppleves som svært lyse og trivelige. I den imponerende romslige og flott oppbeidede hagen, kan man finne en rekke lune og solrike plasser å sitte mot friareal - la bildene tale for seg selv!

Boligen er opprinnelig oppført med godkjent hybel på nederste etasjeplan. Denne er i dag sammenføyet med øvrige del av huset, men rominndelingen er beholdt i tilfelle det er ønskelig å reetablere hybelen.

Familiens kjøretøy plasseres trygt og godt i dobbeltgarasje fra år 1995 og på eiendommens romslige gårdsplass.

På vegne av selger og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes du velkommen til visning!

Kort fortalt om eiendommen

* Usjenert beliggenhet tilgrensende natur-/friluftsområde
* Tidligere byggegodkjent hybel som i dag er del av huset
* Høytliggende i terrenget med flott utsikt mot naturlandskap
* Ingen gjenboere mot syd og vest gjør eiendommen svært usjenert
* Nær 1,5 mål selveiertomt
* Pent opparbeidet hageanlegg med gode solforhold
* Utstrakt bruk av rikelig med vindusflater gir godt lysinnfall til hjemmet
* Vestvendt hovedterrasse 42 m² som er delvis over-/innbygget som hagestue
* Ekstra terrasse mot vest-nord-øst på ca 35 m²
* Stor vinkelstue med flere avdelinger i husets hovedetasje
* Romslig TV-stue/allrom på nedre etasjeplan
* Kjøkken plassert i fin sammenheng med spisestue - fornyet innredning i 2014
* Fleksible innredningsmuligheter med mulighet for ytterligere soverom hvis ønskelig
* To bad - ett i hver etasje
* Stort, separat vaskerom
* Svært godt med oppbevaringsplass, boder og arbeidsrom
* Dobbeltgarasje fra 1995 med grunnflate på ca. 45 m²
* Pent anlagt gårdsplass hvor det er rikelig med parkeringsplasser
* Takstein, takrenner og nedløp fra 1994
* Nytt elektrisk tavleskap m/automatiske sikringer i 2017
* Varmepumpe og vedfyring gir god varme til hjemmet
* Velholdt eiendom - lyst og innbydende innredet

Eiendommens beliggenhet og nærområdet

Eiendommen ligger i et naturskjønt, sentralt og skjermet bomiljø som preges av store og landlige tomter og hager.

I Nattvallveien 24 har du anledning til å leve livet svært sentralt på Nøtterøy, likevel i svært landlige og naturskjønne omgivelser. Eiendommen ligger tett på skogbrynet ved inngangen til flotte turområder ved Semsåsen. I det koselige turområdet, rett bak huset, kan man plukke blåbær, tyttebær, villbringebær, bjørnebær og sopp. Området har også en lokal dam hvor det vokser liljer.

Mulighetene er mange for de som ønsker å kombinere et landlig liv, men likevel med kort gange-/sykkelvei til båt-/sjøliv i kanskje landets flotteste skjærgård og kort kjørevei til Tønsberg by.

Her finnes et aktivt og rikt kulturliv i tillegg til et bredt spekter av friluftsaktiviteter. Området byr bl.a. på en rekke friarealer tett på eiendommen. Det er kort vei til Knarberg og Bjerkøysundet. Flere idylliske båthavner ligger i nærheten, blant annet på Årås, Hjemseng (Nøtterøy båtsenter) og Knarberg båthavn. Det også kort sykkelavstand til flere badeplasser i nærmiljøet samt øvrige flotte tur- og rekreasjonsområder rett utenfor døren. Nøtterøy golfbane på Borgheim ligger kun ca. 2 km fra Nattvallveien. Ved samme område er det flott skianlegg m/oppkjørte løyper og lysanlegg i vinterhalvåret.

Til Meny-dagligvareforretning på Skallestad er det kun tre-fire minutter med bil. Omtrent samme avstand til Rema1000 på Borgheim. 

Det er ca. 8 km til Tønsberg sentrum, og det er sykkel- og gangvei helt inn til sentrum. 5-6 km til Teie torg som byr på det meste av sentrumsfunksjoner inkudert Vinmonopol, bank, restauranter m.m. Bussholdeplass med avganger til nevnte områder innen 2-3 minutters gange.

Til Borgheim er det ca. 2 km med flere sentrumsfunksjoner, ungdomsskole samt videregående skole, golfbane og restauranter.
E-18 fra Tønsberg til Oslo har 4-felts vei på hele stekningen, noe som gjør at kjøreturen fra eiendommen til Oslo gjøres unna på en drøye time. Til Torp flyplass med daglige avganger til en rekke Europeiske byer er det ca. 25-30 minutter med bil.

Se også vedlagte kart og nabolagsprofil.

Eiendommens romslige og usjenerte selveiertomt på nærmere 1,5 mål

Tomtens størrelse er 1 444,0 m² iht. matrikkelkart og tomten er selveiet. Eiendommen består av bnr. 47 som er på 1 377,80 m² og bnr. 48 (trekant i vest) som er på 66,20 m².

Husets plassering, høytliggende i terrenget mot vest, gir åpne områder særskilt mot syd og vest i tillegg til et stort areal med oppkjørsel og gårdsplass mot øst.

Hagen innbyr til alt fra lek og moro for barn til store familie-/venneselskap på denne herlig store tomten. Hagens mangfold og godt planlagte beplantning skaper et pent opparbeidet hageanlegg, særlig mot vest hvor eiendommens herlige terrassearrangment er godt skjermet av varierte vekster. Det er også innslag av fjell i dagen på tomten.

Tomteterrenget består av både skrånende og tilnærmet flatt terreng, sistnevnte på den solfylte vestsiden. Østre del ligger på et lavere terrengnivå, også her pent opparbeidet med stor, asfaltert gårdsplass, gressplen og rikelig med prydbusker og ulike planter. Fra gårdsplassen er det trapp opp til tomtens øvre nivå. Legg for øvrig merke til det pent anlagte blomsterbedet ved inngangspartiet.

Tomtens grenselinjer fremkommer av situasjonskart som utgjør vedlegg til komplett salgsoppgave.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1972

Innhold

Innholdsrik enebolig med god og delvis fleksibel bruksmulighet. Det er i dag åpnet mellom husets hall og tidligere hybel. Hvis ønskelig kan åpningen enkelt omgjøres mot "hybeldelen" da tidligere kjøkken, bad, utvendig inngang etc. fortsatt er plassert innenfor sonen hvor det opprinnelig var hybel i huset.

HOVEDETASJE:
Romslig, sydvestvendt og svært lys STUE med spisestueavdeling, hovedstuedel og avdeling for TV-/lesestue. Utgang til terrasse og hage mot vest. I forbindelse med terrassen er det også oppført en avskjermet hagestue med overbygget tak del på nordre del av terrassen på vestsiden.
KJØKKEN med inngang både fra spisestue og fra gang i motsatt side av rommet.
TO SOVEROM, begge med god plass hvorav et med utgang til terrasse/hage og et som er husets naturlige hovedsoverom. Soverommet med utgang har tidligere vært to soverom og kan evt. tilbakeføres med denne løsningen hvis ønskelig.
BADEROM med badekar m/dusjanretning, toalett og innredning m/servant.

1.-/SOKKELETASJE:
ENTRÈ med nyere, flott inngangsdør med sidefelt.  
Romslig HALL med sentralt plassert vedovn, varmepumpe og  trapp til hovedetasje.
Stor STUE-/ALTERNATIVT SOVEROM med god plass.
SIDEINNGANG med dør ut mot husets nordside (under terrasse).
BADEROM med dusjkabinett, toalett og baderomsinnredning med servant.
ARBEIDSROM med kjøkkeninnredning (tidligere kjøkken til hybel). 
Delvis åpen GANG mellom stue-/alternativt soverom og bad/arbeidsrom i "egen avdeling" mot øst-nord-vest.
VASKEROM med diverse innredning.
FIRE BODER hvor en rekke hyller-/lagringsmøbler medfølger. KOTT med noe oppbevaringsplass.

LOFT:
Noe gulvet lagringsloft med tilkomst fra nedtrekkbar villetrapp.

GARASJE:
Frittliggende garasje oppført i 1995 med grunnflate på ca. 45 m². Se punktet "parkering" for beskrivelse av garasjeanlegget.

UTVENDIG BOD/LEKESTUE:
Utvendig bod/lekestue bygget i 2007.

PLANSKISSER:
Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av boligens to etasjeplan. Disse er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning. Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken. Dobbel garasje, vedbod under terrasse i nord og lekestue fremkommer ikke av illustrasjonene.

Terrasser og uteplasser i hagen

De gode solforholdene på eiendommen gjenspeiles i eiendommens terrasseløsninger og utemiljø hvor det er anlagt en rekke flotte, romslige uteplasser:

- Hovedterrassen ut for stue mot vest og syd er på ca. 42 m². Denne er oppført på terreng av impregnerte materialer og overbygget og innkledd hagestue på 2 vegger på nordre del av terrassen.

- Terrassen mot nord, med utgang fra soverom, er på ca. 35 m² bygget av impregnerte materialer fundamentert til terreng. Under terrassen er det en stor vedbod med tak under terrassegulvet samt dør ut til gårdsplassen i nord.

- Plass til utemøbler ved inngangspartiet i øst. Her kan man nyte tidlig morgensol. Plassen blir også et sted å trekke tilbake til for å søke skygge på hete sommerdager.

Standard

Husets størrelse og etasjeinndeling gir ulike innredningsmuligheter, og boligen fremstår innvendig som utvendig med preg av godt vedlikehold.. Det er utført en rekke påkostninger og moderniseringsarbeider i årenes løp. Innvendig fremstår hjemmet lyst, takket være rikelig med vindusflater og lyse interiørfarger.

De ulike rommene har standard og kvalitet i hovedsak som følger: 

Kjøkkenet fra svenske Tibrokök:
Kjøkkenet har en flott plassering, sentralt i husets øverste etasje. Langstrakt vindusrekke mot øst slipper inn morgen-/formiddagssolen. Samme vinduer gir vid og flott utsikt til naturlandskapet i samme himmelretning. Tilbaketrukket løsning skjermer innredningen fra stuen samtidig som det er inngang både fra spisestue og gang. Døråpningen mot spisestuen gjør også at stue-/kjøkkenarealet ligger i fin sammenheng med hverandre. Innredningen er fra den svenske kvalitetsprodusenten Tibrokök fra 1997, men frontene er nylakkert i 2014. Samme år er det nye benkeplater, noen nyere skuffer med mer. Kjøkkenet byr på svært godt med benke-/anretningplass, og gråtonene er gjennomført både på kjøkkenfronter, i benkeplater og på gulvet. Rommet har flislaminat på gulv, malt tapet og tapetert kontrastvegg på vegger og tak-ess i himling. Fliser mellom over-/underskap forenkler rengjøringen.

Hvitevarer medfølger:
* Miele innbygget kjøleskap fra 1997. 
* Asko komfyr m/keramisk steketopp fra 2008
* Bosch oppvaskmaskin fra 2017
* Takhengt ventilator i bøstet stål og glass fra 2017
* Asko "slim line" kjøkkenventilator utlufting over tak

Stue-/spisestue-/TV-stue:
Romslig og åpen stue med utgang til den vestvendte terrassen. Også her dominerer vindusflatene som gir flott lysinnfall. Det er en rekke vinduer både mot øst og vest, noe som gjør rommet gjennomlyst fra morgen til kveld. Tross de mange vinduene, er det likevel god veggplass. Vinkelstuen byr på tre naturlige "avdelinger" med fleksible og gode møbleringsmuligheter. I spisestuedelen, nærmest kjøkkenet, er det er god plass til å samle familie og venner rundt langbord. I midtre del av rommet er det utgang til terrassen og god plass til sofa-/lenestolemøbler. Innerste del av stuen, nærmest sove-/baderomsavdelingen i rommet, er er stuens mest naturlige plassering av TV-stue. Denne stuesonen er avgrenset av trappen ned til 1. etasje. Stuene har eikeparkett på gulvet, malt tapet på vegger og hvitmalt tak-ess l i himlinger.

Entrè og hall:
Entrèen og hallen ligger i åpen løsning med hverandre. Sammen skaper rommene et luftig og innbydende hovedinngangsparti med god garderobeplass. Den lekre og påkostede inngangsdøren fra 2018 med sidefelt blir nærmest et "smykke" til hjemmet. En rekke vinduer i hallen gir godt lysinnfall. Det samme gjør vinduene i nevnte inngangsdør. Både den nyere peisovnen og den nyere varmepumpen i rommet gir god varme til huset, og takket være trappeåpningen i rommet blir denne varmen ført opp til hovedetasjen. Begge rommene har flislagte gulv  fra 2004 med varmekabler. Vær oppmerksom på at en mindre del av gulvvarme i hallen er defekt. Begge rom har malt trepanel på vegger og hvitmalte himlinger med slette overflater.

TV-stue-/alterativt ekstra stort soverom:
Dette rommet er på en flott måte skjermet fra øvrige hovedoppholdsrom i huset, plassert "for seg selv" på husets hjørne mot nord-øst. Rommet var tidligere stue for husets hybel, men i dag er det åpnet mot rommet fra hallen (ikke dør). Et lyst og trivelig rom med høyt plasserte vinduer mot øst. Disse ligger for øvrig på linje med vinduene i den tilstøtende hallen. Rommet fungerer i dag som et ypperlig allrom med plass til både stuemøbler, seng og arbeidsbord med mer. Bøkelaminat på gulvet, malt tapet på vegger og hvitmalte himlinger med slette overflater samt malte bjelker. 

De to baderommene - et i hver i etasje:
Hjemmet har baderom med toalett i hver etasje. Baderommet på nederste etasjeplan ligger i tilknytting til den del som tidligere var hybel.
Baderommet i 1. etasje er innredet med nytt dusjkabinett fra 2016 med glidedører av herdet glass, sokkeltoalett, veggmontert servant og hvitprofilert veggskap. Rommet varmes opp av elektrisk varmeovn, og det er montert veggspeil med stikkontakt og lysarmatur. Det er sveiset baderomsbelegg med oppkant på gulv, bade-/våtromstapet på vegger og malt gipshimling. 
Baderommet i hovedetasjen  er innredet med badekar m/dusjanreting, sokkeltoalett og baderomsinnredning med servant m/dobbelt underskap og tre overskap. Også dette rommet varmes opp av elektrisk varmeovn, og det er montert veggspeil med stikkontakt og lysarmatur. Sveiset baderomsbelegg med oppkant på gulv, bade-/våtromstapet på vegger og malt gipshimling. 

De to soverommene (tidligere tre soverom) i hovedetasjen:
Hovedsoverommet ligger på husets hjørne på "svalsiden". Det er god plass til dobbeltseng og rommet preges av særdeles godt med garderobeskap. Det er garderobeskapsrekke med slagdører på motsatt side av sengen. I tillegg er områder ved sengegavlen omkranset av praktisk garderobesystem, også disse med slagdører. Parkettlaminat på gulv, tapet på vegger og malte tak-ess i himling.
Soverom 2 var tidligere to mindre soveværelser. I ettertid er delevegg fjernet og et av de to vinduene er fjernet til fordel for terrassdør som fører ut til terrasse og hage på nordsiden av huset. Rommet benyttes i dag som en avdelt stue. Parkettlaminat på gulv, tapet/malt trepanel på vegger og trepanel i himling. Fra rommet er det villetrapp til lagringsloft. Frittstående garderobeskap med 2-dørs skyvedører medfølger.

Vaskerom:
Dette rommet ligger praktisk plassert i huset med enkel tilkomst til hagen via. entrè og mellomgang. Rommet har godt med oppbevaringsplass og er innredet med blant annet vegghengt vaskerkum, avsatt plass for vasketårn, diverse overskap og garderobeskap. Boligens varmtvannstank er også plassert på vaskerommet. Det er for øvrig installert flere vannkraner og sluk i gulv. Rommet har malt murgulv, malte murvegger og hvitbehandlet trepanel i himling.

Boder, gangareal, arbeidsrom m/kjøkkeninnredning og lagringsrom i 1. etasje:
I tilknytning til den tidligere hybeldelen er det fortsatt kjøkkeninnredning i rommet som nå benyttes som arbeidsrom. Innredningen har blant annet over-/underskap, benkeplate, vaskekum og avsatt plass for komfyr. Rommet har gulvbelegg, tapet på vegger og malt gipshimling.
Gangen mellom tidligere stue til hybel og kjøkken/bad fører videre til et lite vindfang med direkte utgang mot nord. Denne gangen har bøkelaminat på gulv, mal tapet på vegger og malt himling. 
De mange bodene i huset byr på massevis av god oppbevaringsplass. Disse har i det vesentlige malte murgulv, malt mur/trepanel på vegger og trepanel i himlinger. Alle hyller som er fastmonterte medfølger.

Øvrig om teknisk utstyr og standarddetaljer:
* Varmtvannsbereder fra 2013 - 200 liter fra Høiax
* Avløpsanlegg er lagt nytt til kommunalt anlegg i 2019
* Sentralstøvsuger med 2 uttak.
* Varmepumpe fra 2017.
* Ny terrassedør 2018.
* Ny hovedinngangsdør 2018.
* Vestvinduer i stue har måltilpassede solskjermingsrullgardiner i 2016 fra Luxaflex
* Luxaflex måltilpasset solskjermingsgardiner fra 2016 også på sydvindu og verandadør
* Solskjermingspersienner til vinduer i hagestue
* Terrassemarkise på terrassen i vest og en mot nord
* Markise over vinduer ved spisestuen
* Malt utvendig- fasade mot vest ved terrasse i 2019.
* Yttervegger mot nord-øst er senest malt for ca. 7 år siden
* Innlagt trådløst brann-/tyverialarm m/skallsikring bla. på hoveddør
* Brann-/tyverialarm medfølger mot evt. abonnement hos Sector alarm
* Innlagt Canal digital satelitt 
* Elektrisk tavleskap m/automatiske sikringer i 2017 og 50 ampere hovedsikringer
* Dels nyere belysning på huset (manuelt styrt) og på garasje (fotocellesystem)

For ytterligere beskrivelse av standard, materialbruk og utstyr vises til det utarbeidet Tilstandsrapport som følger av komplett salgsoppgave.

Antall rom

Oppholdsrom: 4, Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje for boligen

Primærrom: 146 kvm, Bruksareal: 157 kvm, Bruttoareal: 168 kvm

1.-/sokkeletasje: BTA/BRA/P-rom: ca. 80/74/63 m²
Hovedetasje: BTA/BRA/P-rom: ca. 88/83/83 m²

Det bemerkes at gulvet lagringsloft er ikke målbart areal og således ikke er medtatt i noen av de oppgitte arealene for huset.

Følgende rom er inkludert i oppgitte p-rom (primærrom):
Samtlige rom i 1. etasje og underetasje utenom fire boder på tilsammen ca. 11 m² i 1.-/sokkeletasjen.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealer og fordeling garasje og utebod/lekestue

Frittstående garasje: BTA/BRA/S-rom: ca. 45/43/43 m² + lagringsloft

Utvendig bod/lekestue: BTA/BRA/S-rom: ca.12/12/12 m²

Forenklet oversikt over eiendommens byggemåte

Enbolig oppført på støpte såler i betong med støpt gulv mot grunnen.

Yttervegger under terreng av sementblokker og øvrige vegger av tre bindingsverk. Stående og liggende trepanel. Liggende vestlandskledning i gavler og nedre del på vegg ved inngangsparti. Nedre del foran inngangsparti er kledd i senere år.

Etasjeskiller i tre bjelkelag.

Vinduer av type inadslående og fastkarmvinduer med 2-lags energiglass. Glass er skiftet i 2016 på fastkarmvinduer i stue og det er skiftet glass i 2010. Kjøkkenvindu i underetasje er ikke skiftet.

Takkonstruksjon av type saltak - takstoler som er tekket med dobbelkrum betongtakstein. Takstein fra 1994. Takrenner og nedløp i stål fra 1994.

Se for øvrig utarbeidet Tilstandrapport for mer inngående beskrivelse av byggemåte for huset og tilleggsbygningene.

Adkomst - slik finner du frem til Nattvallveien 24

Fra Tønsberg kjører man over Kanalbroen. Hold veien rett frem i Teie veidele frem til Borgheim. Ta til venstre i krysset i Borgheim og følg så Semsveien ca. 2 km. Ta deretter Nattvallveien til høyre, og boligen vil deretter ligge på høyre hånd etter ca 100 meter. Alternativ kjørerute ved å følge Smidsrødveien og Berganveien frem til Bergankrysset hvor man får Semsveien på høyre hånd. 

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Oppvarming

Boligen oppvarmes med luft-til-luft varmepumpe, elektrisitet og vedfyring.

Varmepumpe av type Toshiba fra 2017 som er plassert i gang i 1. etasje.

Varmekabler i entrè og hall.

Mursteinspipe med to-løps som er pusset og malt. Det er etablert nyere peisovn i 1. etasje med isolert stålrør fra murt brannmur og til pipe. Det ene pipeløpet brukes til lufting.

Vestfold interkommunale brannvesen (VIB) har den 24. august 2016 hatt seneste tilsyn med eiendommens fyringsanlegg. Det ble under dette tilsynet ikke avdekket avvik, anmerkninger eller andre forhold som har betydning for sikkerheten eller atkomsten for anlegget. Rapport utleveres på forespørsel.

Parkering

På tomten er det romslig gårdsplass som er asfaltert med rikelig av biloppstillingsplasser.

Den romslige og praktiske garasjen med grunnflate på ca. 45 m² er oppført i 1995. Denne er pent tilpasset huset arkitektur og materialvalg og bidrar til det fine helthetsinntrykket ved eiendommen. Inndelt med parkeringsareal for to biler samt godt med lagringsplass. Gulvet består av praktisk betongdekke. Det er innlagt lys, strøm og diverse stikkontakter. Bred, dobbel garasjeport som malt leddport av tre med elektriske portåpner sørger for suveren, stor og enkel inn-/utkjøring. Garasjen har også sideinngang mot vest. Garasjen har også lagringsmuligheter på loftet takket være saltakskonstruksjonen.

Eier

Svein Larsen

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp. Avløpet er separert i 2019 hvor det er lagt ny kloakkledning frem til kommunalt tilknyttingspunkt.

Eiendommen har felles private stikkledninger sammen med andre eiendommer. Se vedlagte ledningskart i salgsoppgave.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger iht. kommuneplanens arealdel med vedtaksdato 17.06.2015 i område avsatt til boligebyggelse - nåværende og LNRF areal for nødvendig tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag - nåværende.

Regulert område med vedtaksdato 11.03.1980 hvor eiendommen ligger innenfor landbruksplan nr. 5, del C, Sem - Meum, planid 722171 med reguleringsformål landbruksområde.

I følge innhentede opplysninger fra kommunen, omfattes ikke eiendommen av bebyggelsesplan etter eldre Plan- og bygningslov. Eiendommen ligger heller ikke innenfor område med nedlagt midlertid forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som inkluderer/berører eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Alle opplysninger er innhentet fra Færder kommune.

Forholdet til konsesjon, odel og borett

Eiendommen er ikke konsesjons-/odelsbelag. Det er ikke boplikt på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Relevante dokumenter følger som vedlegg i salgsoppgave.

Heftelser:
2018/1529761-1/200. Bestemmelse om kloakkledning tinglyst 09.11.2018. Rettighetshaver: Gbnr: 119/34 og Gbnr. 119/26.
Gjelder denne registerenheten med flere. Bestemmelse om kloakkledning tinglyst 09.11.2018

Rettigheter på andre eiendommer:
Rettigheter på 0729-119/26. Rettigheter i eiendomsrett. 1980/2871-2/91  Bestemmelse om kloakkledn tinglyst 09.05.1980. Rettighetshaver: Gbnr. 119/47. 

Rettigheter på 0729-118/5, 0729-119/9. Rettigheter i eiendomsrett. 2018/1529761-3/200  Bestemmelse om kloakkledning tinglyst 09.11.2018. Rettighetshaver: Gbnr:119/47. Gjelder denne registerenheten med flere

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Enebolig m/underetasje har ferdigattest datert 13.09.1972. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

3 375 000,-

Beregnet totalkostnad

3 375 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 84 370,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 375 000,-)) -------------------------------------------------------- 96 692,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 471 692,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Skattemessig formuesverdi

Som primærbolig: kr 726 679
Som sekundærbolig: kr 2 616 045

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. 31.12.2017. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Tilstandsrapport

Utført av: Hans Holt Byggmester/Takstmann
Takstdato: 23.10.2019

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Energiforbruk pr. år er beregnet til ca. 17 591 kWt. Forbrukstall er innhentet  fra strømleverandør og er snittforbruk siste 3 år.

Forbrukstallet er innhentet fra energileverandør og gir kun en indikasjon av forbruk gitt situasjonen over denne perioden. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

IF Polisenummer: 5075679

Kommunale avgifter og forholdet til evt. eiendomsskatt

Kr. 14 754 pr. år.

De kommunale avgiftene dekker gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing. Det er ikke installert vannmåler i boligen.

Det er pr. tiden ikke eiendomsskatt i Færder kommune.

Utleiemuligheter ved eiendommen

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen som kan fritt leies ut dersom ønskelig. Huset har ikke noen ekstra, selvstendig boenhet. Nordre del av 1.-/sokkeletasjen har tidligere vært innredet og utleid som hybel, men boligen er i dag registrert som enebolig. Hybelen fremkommer av godkjente bygningstegninger datert 22/1-1971 - byggesaksnr. 80/71. Hybelen er i dag sammenføyet med øvrig del av huset. Evt. ønske om tilbakeføring av hybel anbefales avklart med bygningsmyndighetene. Kjøper bærer risiko for evt. forskrifts-/lovmessige tiltak bygningsmyndighetene evt. vil kreve for etablering av hybel i boligen igjen.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 061119 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.12 200) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.24 675)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Hvis mulig, vennligst angi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Nyttig generell informasjon ved kjøp av brukt bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås. Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis. Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres. Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?