Til innholdet

Høyt og fritt beliggende enebolig med sol fra morgen til kveld - Utsikt - 4 soverom - Barnevennlig og hyggelig boområde!

Stalsbergveien 43
Prisantydning 4 590 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 186
BRA: 230 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1974
Tomtareal: 817 m²

Visninger

lørdag 8. august Kl 12.00 - 13.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Stalsbergveien 43 er en barnevennlig og høyt beliggende enebolig i et attraktivt og populært boligområde i Rambergåsen på Nøtterøy. Her har du gangavstand til Tønsberg sentrum, badeplass rett i nærheten og sjøen som en av de nærmeste naboene. Meget hyggelig nabolag med variert demografi.

Selve boligen er de senere årene vesentlig oppgradert, og beskrives i korthet som følgende;
- Stor og praktisk familiebolig med 4 soverom og 2 stuer
- Komplett nytt yttertak i 2020
- Nymalt i 2018
- Innvendig oppusset i senere tid
- Montert mye nytt elektrisk, herunder spesielt LED-belysning
- El-billader i garasje 
- Ny terrasse i 2017.
- Lagt nye vann og avløpsledninger til kommunalt punkt (ikke tilkoblet)
- Meget velholdt og flott hagetomt med mye sol!
- Egen inngang til sokkeletasje med mange bruksmuligheter.
m.m.

Velkommen til en hyggelig visning - husk påmelding!

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - RAMBERGÅSEN

Adresse

Stalsbergveien 43 3128 Nøtterøy

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Rambergåsen er kjent som ett attraktivt og sentralt villastrøk. Eiendommen er beliggende i blindvei uten sjenerende gjennomgangstrafikk. Det er både flotte friområder i nærområdet og det er kun 3 minutters gange til Ramberg badeplass med oppfriskende sommerbad. Her får man roen i naturskjønne omgivelser kombinert med en sentral beliggenhet.

Beliggenheten er perfekt for pendlere! Med sykkel er det kun noen minutter til jernbanestasjonen. Videre er det gangavstand til Tønsberg brygge, via gangbro fra Kaldnes, hvor du kan nyte av båtlivets gleder, eller et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.

Med sykkel, bil eller buss tar du deg også enkelte til både Ringshaugstranda og Fjærholmen. Fjærholmen er kommunens største og fineste badeplass med sandstrand, svaberg, gresslette med lekeapparater og god plass for solbading. For helårsbad og noe varmere vann er det ca. 2 min gange til Active Family badeland. Bygget huser også et flott treningssenter.

Fra eiendommen er det er ca. 4 km til Tønsberg sentrum med bil. I gangavstand er det ca. 2,2 km, via gangbroa på Kaldnes. Rambergåsen har nærhet til skoler, barnehager, bussholdeplass og nærbutikk. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Spar Kaldnes, Meny, Rema 1000 på Teie Torg og Kiwi i Vestskogen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Teie torv et variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er også kort vei til sjøen, lekeplass, skiløyper og treningssenter m.m.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1974, modernisert i 2020

Bygninger og byggemåte

Enebolig bygget i trekonstruksjon over støpte murer på fjell.

Innhold:
1.etg.: entré/gang, vaskerom, hall/gang, 2 boder, 3 soverom, separat toalettrom, flislagt baderom med dusjhjørne, innfelt badekar, servantinnredning og vegghengt toalett. Stor stue og spisestue med adkomst til kjøkken. Fra både kjøkken og stue er det utgang til terrasse.
U.etg.: kjellerstue, gang, soverom, kontor.

Garasje i tilknytning til boligen.

Det er den faktiske bruken av rommene i boligen på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommene kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 186 kvm, Bruksareal: 230 kvm, Bruttoareal: 249 kvm

1.Etasje: 143 / 163 kvm p-rom/BRA.
U.Etasje:   38 / 67 kvm p-rom/BRA.
Garasje kommer i tillegg.

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen.
Garderobeskap på soverommene medfølger ikke i handelen.

Standard

Enebolig med gjennomgående normalt god standard. Gjennom de senere årene har boligen blitt vesentlig påkostet og oppusset, og fremstår i dag som en innflytningsklar bolig.
Av utvendige oppgraderinger nevnes det komplett nytt tak i januar 2020, med takstein, undertak, lekter, slisser, takhatter, beslag, takrenner og nedløp.
Hoveddelen av vinduene i boligen ble skiftet i 2006/2008/2015. Enkelte vinduer fra 1984 og 1994, samt ett fra byggeåret. Balkongdør og terrassedør ble skiftet i 2015.
Ytterkledning ble sist malt i 2018/2019.
Det ble i 2019 gravd nye vann- og avløpsledninger ned til kommunalt punkt, slik at det ved fremtidig pålegg om tilkobling vil være enkelt å koble seg på det kommunale anlegget.

Innvendig er det utført flere overflateoppussinger de senere årene, herunder nyere laminatgulv i alle rom i hovedetasjen, foruten bad, toalett, vaskerom, gang og bod. Det er også lagt inn mye nytt elektrisk, herunder spesielt nye LED-downlights i stue.
Alle tre soverommene i hovedetasjen har fått nye panelplater på vegger. Flislagt baderom fra 2005 med en romslig størrelse og en god atmosfære.
Stort spisekjøkken med mengder av innredning og skapplass. Side-by-side kjøleskap og hvitevarer som følger med boligen. Hyggelig utsikt mot Tønsberg fra kjøkkenet, samt utgang til østvendt, overbygget "frokostterrasse".
I underetasjen er det innredet kjellerstue, soverom og kontor med store vinduer og dobbel terrassedør på soverommet. Meget hyggelig etasje, som er perfekt som en ungdomsavdeling, eller som en gjesteavdeling (egen inngangsdør til bakkeplan).

Totaltsett en meget flott og innholdsrik enebolig hvor man ikke må gjøre noe som helst.

Øvrig teknisk info om boligen (utdrag av tilstandsrapport);
Innvendig røropplegg i hovedsak fra byggeår med vannrør av kobber.
Avløpsrør og sluk av støpejern. Enkelte avløpsrør og sluk på bad av pvc.
Nye vann og avløpsledninger lagt frem til offentlig tilkobling (ikke tilkoblet, opplyst av eier)
Bereder fra 2005 med kapasitet på 300 liter.
El- anlegg med åpent dels skjult ledningsnett. Deler av ledningsnett er etablert nytt senere tid.
Sikringsskap oppgradert med automatsikringer til alle kurser.

Oppvarming

Det er peisinnsats i stue, samt termostatstyrte panelovner. Varmekabler på badet, samt alle rom i sokkeletasjen foruten soverommet.
Strømforbruk i snitt siste 3 år ligger på 30161 kwt. Tallet vil variere fra eier til eier, men nåværende forbruk beror på hovedsakelig oppvarming via elektrisitet.

Påfyllingsrør og luftrør ved utvendig grunnmur indikerer at det er brenseltank nedgravd i grunnen. Eier har ingen kunnskap ang. tanken og nærmere undersøkelse og fjerning/plombering av eventuell tank må påregnes av ny eier.

Parkering

Parkering i egen garasje ved inngangspartiet, samt i egen oppkjørsel.

Areal og eierform

Areal: 817 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Særdeles flott opparbeidet hagetomt med flere nivåer. Her er det en lettstelt gressplen med enkelte blomsterbed rundt om, samt prydbusker og hekk mot naboer. Det er anlagt nyere barklagte bed som gjør vedlikeholdet enklere. Steinlagte trapper til de forskjellige nivåene. Hyggelig drivhus og kjøkkenhage med mange muligheter for dyrkning av grønnsaker o.l.
Gruslagt innkjørsel.

Eier

Dominique Jean Pierre Duc Kate Elizabeth L Egerton

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann.
Det vil i fremtiden legges nytt felles røropplegg for vann og avløp i gaten. Nåværende eier har derfor valgt å anlegge nye, vann og avløpsledninger (separerte) ned til kommunalt punkt som vil kobles på nytt anlegg når dette foreligger. Inntil videre er det avløp via septik med kommunal tømming.

Adkomst fra privat stikkvei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område regulert til boligbebyggelse, nåværende. Det eksisterer ingen planforslag som vil berøre eiendommen, men eiendommen ligger innenfor planavgrensningen for varslet oppstart av detaljregulering for ny fastlandsforbindelse fra Nøtterøy og Tjøme, plannr. 2019001.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 07.06.1974. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.
Det foreligger godkjente bygningstegninger datert 23.06.1970 samt fra tilbygging/ombyggingsåret 1982.

Prisantydning

4 590 000,-

Beregnet totalkostnad

4 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 114 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 590 000,-)) -------------------------------------------------------- 127 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 717 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takst & Byggservice Anders Kjær / Anders Kjær

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Kommunale avgifter

Kr. 14 767 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 050820 (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 590 000,-) (Kr.41 310) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke inkludert dronefoto (Kr.16 200) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Totalt kr. (Kr.83 080)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?