Til innholdet

Hjemseng - Lys, tiltalende og vestvendt eierleilighet | 2 uteplasser m/sol hele dagen | 3 soverom og 2 bad | garasje

Bjerkhaugveien 15
Prisantydning 3 240 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 94
BRA: 99 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2000
Tomtareal: 286 m²

Adresse

Bjerkhaugveien 15 3133 Duken

Boligens innhold / uteplasser / parkering

Selveierleilighet over to plan i del av flermannsbolig. Leiligheten går over to plan, 2. og 3. etasje, med inngang og hovedplan i 2. etasje. Leiligheten er innholdsrik med følgende planløsning;

2. etasje:
Gang
Bad/wc/vaskerom
Separat kjøkken med plass til spisebord
Stue med peisovn og utgang til terrasse
Soverom

3. etasje:
Trappegang
2 soverom
Baderom/wc

Boligens uteplasser:

Boligen har to flotte uteplasser, noe som gir sol hele dagen.

Den vestvendte terrassen, som har et areal på 21 kvm, har sol fra formiddag til sene kvelden. Det er nye terrassebord, type royalimpregnert, i 2018. Videre er det tett rekkverk og diverse levegger. Det er adkomst fra stuen.

Terrassen ved inngangspartiet er østvendt og med morgen- og formiddagssol. Denne har et areal på hele 64 kvm. Her er det dekke av royalimpregnerte terrassebord og belegningsstein. Det er adkomst fra terreng og inngangsdør.    

Parkering/garasje:
Tilhørende garasje i felles rekke. Det er støpt dekke og leddport i tre. Innlagt stikkontakt med 16 ampere sikring. I tillegg er det tilhørende biloppstillingsplass.

Standard

Tiltalende eierleilighet som er normalt godt bygget og normalt godt vedlikeholdt. Boligen er pusset opp de siste årene, bl.a. noen nye gulv i 2016, ny terrasseplatting og oppgradert kjøkkeninnredning. Boligen gir et lyst og godt inntrykk og innredning og utstyr i boligen og i de ulike rommene er bl.a. som følger:

Stuen:
Stuen er med store vindusflater et virkelig lyst og trivelig rom og sentralt plassert står det koselige ildstedet. Det er plass til både salongen og spisebordet. Fra rommet er det utgang til den vestvendte og meget solrike balkongen.

Spisekjøkkenet
Kjøkkenet er romslig med koselig spiseplass ved vinduene mot vest. Rommet er plassert slik at det er skjermet fra stuen i samme etasje -  likevel ligger rommene i en fin sammenheng med hverandre. Innredning fra Sigdal med heltre fronter, som er malt i 2020. Videre er det laminat benkeplater og stålbeslag med ett-greps blandebatteri. Av integrerte hvitevarer er det platetopp og stekeovn. Det er opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator med utlufting i yttervegg.

De to baderommene
Boligens to baderom ligger plassert på hvert sitt plan.

Bad/wc/vaskerom 2. etg.:
Badet er innredet med belegg på gulv og baderomsplater på vegger. Baderomsinnredning av servant nedfelt i innredning med skap og speil. Videre er det dusjnisje med glassdører og sokkeltoalett. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Bad/wc 3. etasje:
Badet er helfliselagt og varmekabler i gulv gir en deilig varme året rundt. Baderomsinnredning av romslig servant nedfelt i innredning med skuffer samt overskap med speil. Videre er det både dusjkabinett og badekar og sokkeltoalett. Rommet ventileres via ventilasjonsanlegget.

Innvendige overflater:

Gulv:
2. etasje: Laminat og fliser.
3. etasje: Beiset heltre furu

Vegger:
2. etasje: Malt tapet
3. etasje: Malte plater og malt tapet

Himling:
2. etasje: Malt trepanel og beiset trepanel. Det er innebygget spottbelysning med dimmer i stue og soverom
3. etasje: Malt og beiset trepanel.

Beliggenhet og nærområdet

Eiendommen ligger solrikt og fint til i et veletablert og populært boligområde på Hjemseng. Her er det få minutters gange til flotte tur- og rekreasjonsområder og Nesskogen Idrettspark med kunstgressbane, tennisbaner og ikke minst sjøen og båthavner.

Oserød skole, KIWI dagligvareforretning, restaurant og bensinstasjon i umiddelbar nærhet. Det er ca. 3 km til Borgheim med ungdomsskole, videregående skole, kulturhus, dagligvareforretning og 18-hulls golfbane.

Det er ca. 4,5 km til Teie Torv med bank, div. forretninger, posthus, Vinmonopol m.m. Det er ca. 6 km til Tønsberg sentrum med opparbeidet sykkel og gangvei helt inn til byen. Gode bussforbindelser.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2000

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 94 kvm, Bruksareal: 99 kvm, Bruttoareal: 105 kvm

2. etasje: BTA/BRA/P-rom: 64/60/58 m².
3. etasje: BTA/BRA/P-rom: 41/39/36 m².

Alle innvendige rom, bortsett fra bod i 2. etasje og bod i 3. etasje, er medtatt i primærrommene. Det er fratrukket areal for 3.etasje på grunn av skråtak utenfor takhøyde 1,90 + 0,60 cm. Dette i følge regler for arealberegning.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst - slik finner du frem

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Oppvarming / teknisk

Det er elektrisk oppvarming med varmekabler på bad og bad/vaskerom, samt stedvis panelovner.

Det er vedfyring ved peis med innsats i stuen.

El-skap med automatsikringer og 50 ampere hovedsikring. Det er hovedsakelig skjult anlegg og montert digital måler i 2018.

Varmtvannsbereder type OSO på 200 liter fra byggeår. Hovedstoppekran er plassert ved bereder. Det er rør i rør-anlegg.

Ventilasjonsanlegg type Villavent, aggregat plassert i bod 2.etasje. Styrings panel på vegg i bad/vaskerom.

Internett via fiber fra Telenor.

Parkering

Tilhørende garasje i felles rekke. Det er støpt dekke og leddport i tre. Innlagt stikkontakt med 16 ampere sikring. I tillegg er det tilhørende biloppstillingsplass.

Areal og eierform

Areal: 286 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten består vesentlig av plen/grøntareal, med hekk, noe busker etc. Uteplassen vender mot vest og gir meget gode solforhold til langt utpå kvelden. Leiligheten er deleier av felles lekeplass på eiendommen. Med dette hviler det også et medansvar for vedlikehold, altså en dugnadsplikt.

Eier

Cecilie T Hansen Kjølberg

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og kloakk.

Eiendommen har adkomst via privat vei.

Leilighetene disponerer felles innkjøring til gårdsplassen. Dette området blir brøytet på vinterstid. Dette betaler hver leilighet kr 2000,- for pr. år

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et regulert område (Nordre Nes), avsatt i kommuneplan til boligbebyggelse.

I kommuneplanen/kommunedelplanen er eiendommen avsatt til boligbebyggelse og gang/sykkelvei.

Det eksisterer ingen planforslag som berører eiendommen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 27.06.2000. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer, gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

3 240 000,-

Beregnet totalkostnad

3 240 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 81 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 240 000,-)) -------------------------------------------------------- 89 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 329 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Formuesverdi : 841 518,- Sekundær formuesverdi : 3 029 466,-

Sameiet

Det er utarbeidet vedtekter i forbindelse med seksjoneringen i 2000. Disse fås ved henvendelse til megler.

Sameiet er ikke organisert med forretningsfører.

Det kreves ingen styregodkjennelse ved overtagelse.

Det er ingen kjente forhold som tilsier at dyrehold ikke er tillatt.

Kommunale avgifter

Kr. 14 331

Tinglyste heftelser og rettigheter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Heftelser:
2002/2958-2/91  Erklæring/avtale  
08.03.2002 
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata:
2002/2958-1/91  Seksjonering  
08.03.2002 
opprettet seksjoner:
snr: 1
formål: Bolig
sameiebrøk: 93/148
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 1 OG 2

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Faste kostnader

Faste løpende kostnader vil være kommunale avgifter, brøyting, felles forsikring, innboforsikring, strøm og internett/Altibox.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 240 000,-) (Kr.38 750) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 495) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.16 250) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.74 870)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt. pålegg fra e-verk

Ved inspeksjon fra brann/feievesen 20.03.2019 ble det avdekket følgende avvik:

Gradering 1
Beskrivelse av avviket: Det mangler hendig, var og råtebestandig husstige på eiendommen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?