Til innholdet

HJØRNE-/FRONTLEILIGHET MOT VEST-"Beste beliggenhet" - Orkesterplass mot sjø/by - 17 m² veranda - Oppvarmet svømmebasseng

Kanalveien 4H
Prisantydning 5 375 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 69
BRA: 69 m²
Soverom: 1
Byggeår: 2017
Tomtareal: 4826 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

ØRSNES PARK - HELT I SJØKANTEN

Adresse

Kanalveien 4H 3127 Tønsberg 3. etasje

Velkommen til Ørsnes park og denne lekre frontleiligheten med vestvendt veranda

Velkommen til Ørsnes park og denne herlig beliggende front-/hjørneleiligheten, Dette er en av områdets desidert flotteste plasseringer. Man bor helt ut mot Kanalen i første rekke mot vest, har flotte solforhold m/sen kveldssol og ikke minst vakker utsikt til Kanalen som ligger "helt innpå" leiligheten.

Men en gang man kommer inn i leiligheten, skjønner man at dette er et spesielt sted å bo. De store vinduene mot Kanalen og Tønsberg by gir en unik følelse - og i stuen kan man åpne opp nærmest hele veggen mot vannet ved å skyve den brede foldedøren til side mot leilighetens store veranda mot sjøen. Både fra innvendig i leiligheten og fra verandaen, har man en helt unik nærhet til innseilingen til Tønsberg by. Man får nesten følelsen av å være på "cruisebåt" med den fantastiske nærheten til sjøflaten som gir en helt spesiell stemning. Leiligheten ligger i byggets 3. etasje med stor fordel av å ha et misunnelsesverdig panorama over sjølivet og nærmiljøet uavhengig av hvor man oppholder seg i stue-/kjøkkensonen. Utsikten fra leilighetens soverom byr også på en spesiell opplevelse!

Denne lekre ett plans leiligheten fra 2017 byr blant annet på en særdeles solrik og deilig veranda mot sjøen, romslig stue-/spisestue med åpen løsning mot kjøkkenet hvor du kan nyte herlig utsikt, stor entre med massevis av garderobeplass, dobbeltsoverom m/vindu rett "ut i sjøen", et lekkert og romslig baderom samt romslig bod på kjellerplan. Den herlige verandaen på 17 m², overbygget i sin helhet, blir som en "ekstra stue". Nevnte balkong kan for øvrig også innglasses dersom ønskelig, eier har i dag innglasset begge sidene av den ypperlige uteplassen.

Bilen din parkerer du trygt og godt i parkeringshuset som ligger skjult under bygget med adkomst via heis.

Ørsnes park har en rekke flotte tilleggsfasiliteter til sine beboere. Dersom du har  behov for ekstra overnattingsplass, er det to gjesteleiligheter med hver sitt baderom på nederste etasjeplan. Det bys også på et felles allrom, oppvarmet svømmebasseng i fellesparken ut mot sjøen, fellesrom med sykkelparkering og kajakkrom. Ypperlig sted for deg som er glad i å bade - velg mellom et morgenbad ut fra bryggekantens mange badetrapper eller 28 grader i sameiets svømmebasseng!

På vegne av eier og eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes du hjertelig velkommen til visning!

Kort fortalt om leiligheten og Ørsnes park

º Front-/hjørneleilighet i 3. etasje med vid panoramautsikt til sjøen og byen 
º Nyt orkesterplass til sjø-/båtlivet langs bryggekanten rett utenfor leiligheten
º Misunnelsesverdig plassering med tanke på nærkontakt med sjøen og flotte solforhold
º Fantastiske bademuligheter enten man vi bade i sjøen eller i 28 grader i svømmebasseng
º Nyoppført i 2017 
º Store og dype vinduer ned til gulv skaper en helt spesiell stemning
º Romslig, lun meget romslig veranda på 17 m² mot sjøen i vest
º Stor og bred 4-dørs foldedør åpner stuen ut mot innseilingen til byen
º Trappefri adkomst og flott plassering nær byggets heis
º Stue-/spisestuen med allsidige møbleringsmuligheter
º Lekkert kjøkken m/Siemens hvitevarer og steinplater
º Romslig entrè og gang med god oppbevaringsplass
º Soverom som formeling "henger" over sjøen m/"cruisebåtfølelse"
º Stort og lekkert baderom med fliser på gulv og på vegger
º Rikelig med garderobe-/oppbevaringsplass m/skyvedørsgarderober
º Vannbåren gulvvarme i alle rom gir herlig varmekomfort
º Innfelte downlights i entrè/gang og på baderom
º Balansert ventilasjon med varmegjenvinning og eget ventilasjonsaggregat
º Svært energivennlig - energiklasse B
º  En-stavs mattlakkert eikeparkett i alle rom
º  Eksklusiv løsning med heis direkte ned til P-hus
º  Garasjeplass
º  Egen bod på ca. 5 m² i kjelleretasje
º  Felles oppvarmet svømmebasseng i privat hageatrium
º  To felles gjesterom i sameiet, samt felles møterom-/selskapslokale m/kjøkken
º  Felles kajakkrom og felles sykkelparkering
º  Kyststi, badestrand og båthavn i nærmiljøet
º  Kort gangavstand både til Tønsberg sentrum og Teie
º  Felles atrium/hage med "sydenaktig stemning" - kom og opplev det selv!
º  Ingen boplikt!

Beliggenhet og nærområdet

Ørsnes Park har en sentral beliggenhet ved sjøen og langs Kanalen. Kort vei til både Teie Torv og Tønsberg sentrum - det er faktisk omtrent den samme korte avstanden til begge steder. Det er flotte turområder, badestrender og båthavner i nærmiljøet.

En kort spasertur hjemmefra kan ta deg til Tønsberg by sitt allsidige tilbud eller til det koselige handelssenteret på Teie med Apotek, Vinmonopol, restauranter og butikker. Eller hva med en skogstur i Teieskogen? Det går også lange kyststier rett på utsiden av eiendommen.
Med fellesrom for kajakker ved Ørsnes park er kanskje terskelen lav for en padletur i Tønsbergfjorden - kanskje du også får besøk via sjøveien?

Med gangavstand til Tønsberg sentrum med blant annet Tønsberg Torg, Farmandstredet, restaurantene på Brygga og Tønsberg jernbanestasjon, vil du kunne ta i bruk byen på en helt ny måte.
Tønsberg har også et rikt kulturliv. Med alt dette innen gangavstand, vil du helt sikkert bruke bilen mindre enn tidligere - denne kan stå trygt og godt i byggets garasjekjeller.

I løpet av ca. en time med bil/tog kan man være i Oslo sentrum. Kort vei til Torp flyplass.

Se også vedlagte nabolagsprofil for ytterligere beskrivelse av den flotte beliggenheten.

Leiligheten er inndelt med følgende arealeffektive planløsning:

Stor ENTRE og GANG hvor det er svært rikelig med skyvedørsgarderober som også kan tjene som bodplass.

STUE-/SPISESTUE hvor det er enormt ved vindusflater samt utgang til veranda via foldedører. Rommet ligger i helt åpen løsning med kjøkkenet, og totalt utgjør stue-/kjøkkenarrengementet ca. 32 m².

KJØKKEN med integrerte hvitevarer. Rommets utforming byr på muligheter for å monterte kjøkkenøy hvis ønskelig.

Dobbelt SOVEROM med skyvedørsgarderobe og vindu ned til gulv direkte ut mot Kanalen. Ekstra soverom/evt,. soveplass kan muliggjøres gjennom å bygge om noe av arealet i stue-/spisestue dersom ønskelig.

BADEROM med dusjhjørne, baderomsinnredning og wc i tillegg til skyvedørsnisje for vaskemaskin/tørketrommel.

Leilighetens romslig og svært solfylte veranda mot sjøen, Kanalen og Tønsberg by

Leiligheten har overbygget veranda mot vest rett ut mot vannet - en fantastisk plassering med uhindret og misunnelsesverdig utsikt mot sjøen og Tønsberg by. Leilighetens veranda er på hele 17 m², målt på innside av rekkverk. Denne strekker seg i det vesentlige i leilighetens bredde, og utgjør et fantastisk uterom som blir som en "ekstra stue" i sommerhalvåret. Det vestvendte plasseringen gjør at man kan nyte solen fra fomiddagen til godt ut på kvelden! De store vinduene i foldedørene mellom stue-/kjøkkensonen og uterommet mot Kanalen og Tønsberg by, gir en unik følelse - man åpne opp nærmest hele veggen mot vannet ved å skyve den brede foldedøren til side. Verandaen er overbygget i sin helhet så her kan man også sitte på dager med litt duskregn. Eier har påkostet sidefelt på den ene enden med innglassing som kan skyves til sides. Ved motsatt enda er det le-/skillevegg som i øverste felt har fastglass. Da takoverbygget dekker hele uteplassen, er et fullt mulig å innglasse langsiden dersom ønskelig for fullstendig innglassing dersom det skulle ønskes. Terrassedekke av impregnert tregulv, det er rekkverk av glass og galvanisert stål. Det er montert lys og dobbelt strømuttak.

Bod utenfor leiligheten

Det medfølger avlåsbar sportsbod på ca. 5 m² på kjellerplanet. Denne ligger plassert i byggets fellesrom for boder i kjelleretasjen.

Garasjeplass

Leiligheten disponerer 1. stk. garasjeplass i byggets P-hus. Se punktet "parkering" for ytterligere beskrivelse og betingelser.

Adkomst til leiligheten

Leiligheten har suveren og enkel tilkomst i bygget. Hovedinngangsdør fra privat atrium låses opp av valgfri løsning for eier, enten ved kodebrikke, sifferkode eller serienøkkel. Herfra er det heis opp til etasjeplanet i 3. etasje. Leiligheten har adkomst like etter utgangen fra heishuset på høyre side hvor inngangspartiet er overbygget fra og med utgangen fra heishuset og frem til inngangsdøren. Med andre ord har man fin overdekning. Ved adkomst fra garasjehall tar man heis direkte opp til etasjenivået/leiligheten.

Planskisser over leilighetens inndeling

Vedlagt følger planskisser som illustrerer inndelingen av boligen. Denne er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning.

Type, eierform og byggeår

Leilighet - eierseksjon, oppført i 2017.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 69 kvm, Bruksareal: 69 kvm, Bruttoareal: 74 kvm

Rom medtatt i oppgitt P-rom (primærrom): Alle innvendige rom i leiligheten er medtatt i oppgitt størrelse for p-rom. Takstbransjens retningslinjer NS 3940 som er lagt til grunn. Utvendig bod i kjelleretasje er ikke medtatt i noen av arealsammendragene. Veranda ut for stue/kjøkken er heller ikke medtatt i arealsammendraget. Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende.

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA).

Fellesrom ved Ørsnes park

Ørsnes Park har to gjesterom med soverom og eget bad. Her kan du innlosjere familie og venner for overnatting i gjesterommene som er bygget felles for beboerne. Hvert av de to gjesterommene er fullt møblert inkludert garderobeskap, dobbeltseng og med egne baderom.  I leiepris er det inkludert strøm, vedlikehold, toalettpapir, renhold og administrering. Rommet kan reserveres for 3 netter, og kan forlenges dersom rommet er ledig.

Allrom/møterom/selskapsrom er et flerbruksrom til felles benyttelse for beboerne ved Ørsnes Park. Dette rommet kan også leies som selskapslokale. Lokalet er innredet med bord-/stoler for 22 personer, kjøkken med oppvaskmaskin/kjøleskap, glass/servise/bestikk, kaffetrakter, vannkoker m.m. Rommet var tidligere avsatt med mulighet for bruk som trimrom, men det er vedtatt i sameiet rommet skal fungere som til selskaps-/møterom.

Kajakkrom i kjelleretasjen er fellesrom, og herfra kan man trille egen kajakk ut i Kanalen. Rommet er til fri bruk for sameierne.

Svømmebassenget er omkranset av en felles terrasse. Bassenget, som også er fellesareal for eierne, har mulighet for helårsbruk med oppvarmingsfunksjon. Det er vedtatt reglement for bruk av felles badeanlegg, se vedlegg til salgsoppgaven. Seneste sesong har bassenget ikke vært oppvarmet i vinterhalvåret.

Felleskostnader og akontobetaling for vannbåren varme/varmtvann

Felleskostnadene på per tiden 1 987,- pr. måned dekker kostnader for TV-grunnpakke Altibox fra Viken fiber og internett fra Viken fiber (utgjør 499,- av fellesutgiftene), felles bygningsforsikring, snøbrøyting, vaktmester-/gartnertjenester for fellesarealer, avsetting til vedlikehold, strøm i fellesarealer, drifts-/serviceutgifter til heisanlegg, drifts-/vedlikeholdskostnader for svømmebasseng, utgifter til forretningsførsel, utgifter til revisor, styre m.m.

I sameiets vedtekter punkt 5 fremkommer det blant annet hvilke felleskostnader som fordeles etter eierbrøk og hvilke poster som fordeles likt uavhengig av eierbrøk. Eier er ikke kjent med planer eller forhold som må betraktes som ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter. Vedtektene finner du i salgsoppgaven.

I tillegg til ovennevnte fellesutgifter innbetales det et akontobeløp på 518,- pr. måned til forbruk av vannbåren gulvvarme og varmt tappevann. Det avleses faktisk forbruk normalt en gang pr. år hvor under-/evt. overforbruk gir tilbakebetaling eller ekstra fakturering. Akonto vannbåren varme og tappevann avregnes årlig via ISTA  per 31.12. hvert år. Det betales også leie av garasjeplass 805,- pr. måned. Totalsum felleskostnader (1987,-) + akonto varme (518,- + leie av garasjeplass (805,-) er dermed 3 310,- som faktureres av boligsameiet hver måned.

Oppvarming og balansert ventilasjon med varmegjenvinner

Det er vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon, hvilket er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet.

Den vannbårne gulvvarmen ligger i alle gulv innvendig i leiligheten, bortsett fra på baderommene hvor det er elektriske varmekabler. Tenk deg hvor deilig det er å alltid ha varme gulv - i tillegg slipper du varmeovner på veggene og står mer fritt til plassering av møbler. Det vannbårne anlegget blir avregnet etter forbruksmålere m/akontoinnbetaling. Se punktet "fellesutgifter" hvor dette er nærmere spesifisert.

Leiligheten har eget balansert ventilasjonsanlegg med eget ventilasjonsaggregat plassert i omkledningsrom/bod.

Det er ikke pipeløp eller innlagt gass ved Ørsnes park.

Byggemåte

Leilighetene ved Ørsnes park er oppført i treverk (modulbygg) bygget på betongplate på grunnplanet. Fasadene har en kombinasjon av malt trekledning og platekledning (Cemberitt). P-hus og fellesarealer i kjelleretasjen er oppført i betong/mur.

Se også utarbeidet Tilstandsrapport.

Standard

Leiligheten er innredet med moderne, tidsriktig og tiltalende standard som blant annet beskrives som følger:

Stuen og spisestuen med stor og bred foldedør ut mot sjøen:
Den store foldedøren tar deg ut til balkongen mot sjøen. Fra dette rommet kan man nyte den vakre og slående utsikten til det maritime livet, også inn mot Tønsberg by, nærmest uavhengig av hvor du befinner deg. De høyreiste glassflatene gir også flott lysinnfall og ikke minst en herlig nærkontakt med den vestvendte verandaen. Det er god plass til spisestuemøbler så her kan man invitere til venne-/familieselskap med plass til godt med mennesker hvis ønskelig. Tross de imponerende store og dype glassflatene som gir herlige lysinnfall og utsikt, er det fortsatt godt med  veggplass å møblere mot. Åpner du den geniale 4-dørs foldedøren, får man følelsen av å sitte ute i friluft mot sjøen selv inne i stuen. Her får man sjøen "direkte inn i rommet"! Stuen har fleksible møbleringsmuligheter med plass til både spisestue og sofa-/sittegruppe. Det er TV-uttak i rommet, og ikke minst svært godt med elektriske stikkontakter som ellers i leiligheten. Det er også rikelig med elektrisk punkt i overgang innervegg/himling for montering av taklamper dersom ønskelig. Disse elektriske punktene er knyttet mot allerede monterte veggbrytere.

Kjøkkenet:
Også fra kjøkkenet er det et herlig panorama til sjøen. Leiligheten er innredet med et moderne, men likevel klassisk og stilrent kjøkken med blant annet hvitevarer av høy kvalitet og lekre benkeplater av sort granitt. Fra kjøkkenet har man også suveren nærkontakt med terrassen. Ved innredning av rommet er det lagt vekt på detaljer som gir et eksklusivt preg, som blant annet takhøye overskap, i all vesentlighet bruk av praktiske kolonialskuffer blant underskapene og nevnte benkeplater av naturstein. Det er også valgt hvitevarer av høy kvalitet fra Siemens hvor alt er integrert. Underlimt oppvaskkum i kvadratisk utførelse gir et moderne uttrykk. Stiltilpasset ventilator fra Røråshetta gir suverent avtrekk ved matlaging. Kjøkkenet har også god belysning. Innfelte spotlights (LED) under overskapene gir god belysning til benkeplatene, og det er integrert LED-lys i de av overskapene som har glassdører. Styring av denne belysningen skjer fra fjernkontroller hvor man justerer lysnivå samt velger fargetone på lyset etter eget ønske. Over benkeplatene er det for øvrig rikelig med doble stikkontakter.

Alt av hvitevarer er helintegrert fra Siemens og medfølger:
* Stekeovn i høyskap
* Mikrobølgeovn i høyskap
* Oppvaskmaskin - helintegrert
* Induksjonsstekeplate nedfelt i benkeplate
* Integrert kjøleskap
* Integrert fryseskap

Entre/gang:
Vel inne i leiligheten møter man en lys, trivelig og innholdsrik entre/gang. Fra den kombinerte entrèen og gangen er det inngang til alle rommene i leiligheten. Rommet oppleves som lyst og innbydende og praktiske takhøye skyvedørsgarderobe sørger for oppbevaringsplass for ytterklær og skotøy. Her finner du nemlig skyvedørsgarderober på to steder, både 2-dørs og 3 dørs i tillegg til en naturlig nisje med anhengsmulighet med en gang man kommer inn i hjemmet. Garderobene, som har noe mindre dybde enn tradisjonelle garderobeskap, har speildører og innredning m/hylleplass samt hengeanordning. De innfelte downlightsene i himlingen med nivåjustering gir god belysning. Det kan også nevnes at dør i enden av rommet holder rommene avstang fra stue-/kjøkkensonen. Det er også et lite kott i rommet med noe lagringsplass under vegghengt ventiasjonanlegg.

Leilighetens store og delige baderom:
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Hovedbadet er utstyrt med dusj, toalett og rommet har flislagte vegger og flislagte gulv med elektrisk gulvvarme. Veggene har tidsriktige, rektangulære veggfliser mens det på gulvet er valgt en gråtonet farge for å skape en matchende kontrast. Et moderne bad skal også ha god lyssetting. Baderommet har derfor innfelte downlights med nivåjustering i himling. I tillegg er det også veggspeil med innfelt belysning i sidefeltene. Vegghengt WC fra Duravit og sisternesystem fra Geberit. I den romslige dusjen på ca. 1,0 x 1,0 meter, er det lagt matchende fliser av mindre dimensjon enn øvrige gulvfliser og dusjvegger med glassdører av herdet glass. Legg også merke til detaljen med nedsenket gulv i dusjsonen og dusjløsningen. Baderomsinnredningen består av bredt servantskap med dobbelt underskap med kolonialskuffer og fronter i hvit glosset utførelse fra Arens. Over denne er det dobbel stikkontakt. Det er også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel som "tårnløsning", fint skjermet i nisje. Badet har for øvrig 2-dørs skyvedørsgarderobe med takhøyde dører og massevis av oppbevaringsplass!

Soverommet ut mot sjøen:
I leilighetens soverom er det som ellers i leiligheten vannbåren gulvvarme. Tøflene du tidligere hadde ved siden av sengen kan nå "pensjoneres".
Praktisk plassering med direkte inngang fra det store baderommet, adskilt av praktisk skyvedør. Soverommet har plass for både dobbeltseng og nattbord på hver side hvis ønskelig. Vinduet i rommet er plassert helt ned til gulvet, noe som gir en unik og herlig nærhet til sjøen. Dette imponerende rommet er videre innredet med bred 3-dørs skyvedørsgarderobe med takhøye speildører og plassbygde hyller samt hengeanordninger med god oppbevaringsplass. Det er montert et påkostet system for solskjerming, innvendig soltett gardin på utvendige skinner for ypperlig skjerming!

Gulv:
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse, et gulv er "boligens femte vegg". Det er en-stavs mattlakkerte eikegulv i alle rom. Disse er både klassiske, solide og moderne - et gulv vi er sikre på at du vil bli glad i og som vil begeistre deg og dine gjester. Vannbåren gulvvarme gir en lun og deilig følelse.

Innervegger, himlinger og belistning:
Alle innervegger i leiligheten har malte overflater med malte gipsvegger og samme fargekode i samtlige rom - dette gir en flott helhet! Overliggende tapet gir bedre finish og mer slitestyrke til veggene.

Samtlige himlinger i leiligheten har hvitmalt gips. Downlights i himling i entrè/gang, i stue-/spisestue, på kjøkken og i begge baderom. På gulvet er det eikelister som følger de flotte en-stavs eikegulvene. Hvitmalte lister som i himlinger rundt dører, rundt vinduer og i tak. Alt malt listverk er sparklet og malt.

Vinduer og balkong-/terrassedører:
Vinduer med vedlikeholdsvennlig PVC-ramme. Foldedøren fra Schûko er av lakkert aluminium.

Ventilasjon:
Balansert ventilasjonssystem m/varmeveksler - leiligheten har eget ventilasjonsaggregat med innvendig, veggmontert betjeningspanel.

Annet:
* Rikelig med klargjorte uttak m/veggbrytere for takbelysning i stue-/kjøkkensone
* Porttelefon med videoovervåkning direkte fra leiligheten til byggets hovedinngangsparti
* Innvendige downlights har hvite LED armaturer
* Eikelister langs gulver som går pent "i-ett" med eikegulvene
* Hvitmalte geriktlister av treverk rundt dører og vinduer
* Alle vinduer har 3-lags glass og vindusrammer av vedlikeholdsvennlig PVC
* Innerdører av god kvalitet - "rammedører" i hvit utførelse
* Vannsprinkelsystem i himlinger med skjult forlegning og innfelt dyse i hvit utførelse
* Felles og seriekoblet brannvarslingssystem samt overrislingsanlegg 
* Styringstablå på vegg for Flexit eget ventilasjonssystem
* Innlagt fibernett fra Altibox hvor grunnpakke TV/Internett er inkl. i fellesutgifter
* Rikelig med klargjorte uttak m/veggbrytere for takbelysning i stue-/kjøkkensone

Areal og eierform

Areal: 4 826 kvm, Eierform: Eiet tomt

Parkering - flotte fasiliteter i byggets parkeringskjeller

Bilen holder seg snøfri på vinterdager og skjermes for solen på hete sommerdager. Det er selvfølgelig heis fra leilighetsplanet og ned til P-huset.

Man har rett til leie av 1 stk. garasjeplass i garasjeanlegget på eiendommen som ikke eies av boligsameiet, men vil bli eiet av egen aktør. Plassen er tildelt i byggets P-hus og kjøper overtar samme plass som selger disponerer. Leiepris er pr. tiden kr 805,- pr. mnd. som er inkludert i seksjonens andel fellesutgifter. Leieprisen kan kun justeres årlig ihht. økning i konsumprisindeks. 

Det er to oppmerkede, felles gjesteparkeringsplasser i garasjeanlegget som kan benyttes iht. reglement fastsatt av sameiet.

Øvrig parkering skjer som gateparkering i nærområdet iht. kommunalt regelverk.

Adkomst - slik finner du frem til leiligheten og Ørsnes park

Fra Tønsberg sentrum tar du til venstre i rundkjøringen når du har kjørt over Kanalbroen på Nøtterøysiden. Ørsnes park ligger på venstre side av Kanalveien, og leiligheten har adkomst fra heis og trappehus i bygget lengst vekk fra Kanalbroen og til høyre for sameiets svømmebasseng når man kommer fra Kanalveien. Leiligheten har sin hovedinngangsdør ved overbygget tak like til venstre når man kommer ut av byggets heis-/trappehus i 3. etasje.

Det vil bli skiltet med Z eiendom sine visningsbukker frem til leiligheten ved fellesvisning.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Eier

Dag Wendelboe

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og offentlig avløp.

Adkomst fra Kanalveien som er offentlig vei.

Reguleringsforhold

I følge innhentede opplysninger fra Tønsberg kommune, ligger eiendommen i område avsatt til veg - nåværende og kombinert bebyggelse og anleggsformål - nåværende(ikke vurdert) ihht. kommuneplan.

Det er egen reguleringsplan for området; Reguleringsplan med planid. 65220 for Kanalveien 2 og 4 av 10.09.2008 med formål bolig/kontor, felles gårdsplass, gangvei og felles parkeringsplass. Plan m/bestemmelser fås av megler på forespørsel.

Eiendommen eller deler av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL, eiendommen ligger ikke i et område som har midlertidig forbud mot tiltak og det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som inkluderer/berører eiendommen.
Kommunen opplyser at det eksisterer planforslag på naboeiendom (baksiden mot øst og utenfor sikt for denne leiligheten) med planid 90019, plannavn sentrum, byplan 2018-2030 vedtatt 22/5-2019. I følge nåværende kommuneplan er den tilgrensende naboeiendommen gnr. 1004, bnr. 96 (mot øst) avsatt i nåværeende kommuneplan til blant annet byggeområde "framtidig" og havn "nåværende". Denne eiendommen eies per i dag av Tønsberg kommune må forventes fremtidig utviklet.

Forholdet til konsesjon, odel og boplikt

Eiendommen er ikke konsesjons-/odelsbelag.

Det er ikke boplikt i Tønsberg kommune.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 04.12.2018. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Prisantydning

5 375 000,- / Fellesutgifter: 1 987,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

5 375 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 134 370,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 375 000,-)) -------------------------------------------------------- 143 112,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 518 112,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Diverse opplysninger om sameiet Ørsnes park

Sameie: Sameiet Ørsnes Park. Boligsameiet Ørsnes Park består av 94 seksjoner. Parkeringshuset er seksjonert som næringsseksjon da disse plassene leies ut til seksjonseierne ved Ørsnes park.

Fellesgjeld: Det er ingen fellesgjeld i sameiet.

Sameiebrøk for denne leiligheten: 69/10 089.

Forretningsfører i sameiet: Obos ved Matthias Melby tlf. 33 30 94 68 ev. pr. e-post: matthias.melby@obos.no.

Verdt å merke seg ved det å bo i et boligsameie:En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25. Det kan ikke erverves mer enn to boligseksjoner i et sameie av en og samme juridiske person/selskap, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene finner du som vedlegg til salgsoppgaven.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter A

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 2 965 kWt. Forbrukstall er innhentet  fra strømleverandør og er beregnet/estimert årsforbruk innhentet fra Lede Energi. Forbrukstallet gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: 1427710

Ovennevnte bygningsforsikring dekkes over fellesutgifter. Eier må selv tegne innboforsikring.

Kommunale avgifter

Det er installert vannmåler ved Ørsnes park, og kommunale avgifter betales ihht. eget forbruk. Kostnaden varierer dermed avhengig av eiers forbruksmønster. Ved normalt forbruk utgjør de totale årlige avgiftene for kommunale avgifter +- 6 000,- til +- 9 000,-. Forbruket vil være avhengig av antall i husstanden, forbruksmønster etc.

Skattemessig formusverdi (tidligere kalt som ligningsverdi)

Som primærbolig: 813 296,-
Som sekundærbolig: 2 927 865,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente formuesverdi som er for inntektsåret 2018. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Eiendomsskatt

Det er per tiden ikke eiendomsskatt i Tønsberg kommune.

Dyrehold

Det er tillatt med husdyrhold ved Ørsnes park iht. "trivselsregler for sameiet Ørsnes park i Tønsberg kommune".

Forholdet til utleie av leiligheten

Leiligheten har kun en boenhet, og den har ingen separat utleiedel.

Eiendommen kan leies ut, dog. må utleie meldes til sameiets styre/forretningsfører for registrering. Det er bestemmelser om begrensning rundt korttidsutleie i sameiet, se sameiets vedtekter.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Kjøper skal ikke innbetale noen form for forskuddsbetaling før tidspunktet for overtagelse av eiendommen.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 240321 (Kr.4 500) Provisjon (forutsatt salgssum: 5 375 000,-) (Kr.53 750) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.5 995) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 995) Ukens bolig Finn.no fra og med 1. april 2021 - en uke (Kr.2 200) Tønsbergs Blad 070421 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Internett annonsering (Kr.18 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250) Tilrettelegging (Kr.14 900) Totalt kr. (Kr.122 440)

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet Boligselgerforsikring på denne eiendommen. Det foreligger likvel utfylt egenerklæring til Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE som følger som vedlegg til salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Tilstandsrapport/takst

Det foreligger tilstandsrapport utført av Sertifisert takstmann Hans Holt - Byggmester/Takstmann med befaringsdato og utskriftsdato 19. mars 2021.

Tilstandsrapporter er utvidede tekniske rapporter utarbeidet av autoriserte takstmenn. Tilstandsrapport gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom.

Tilstandsrapporten har utelukkende vurderinger gitt som tilstandsgrad 1 (TG-1). Den har ingen TG-2 eller TG-3 anført i rapporten. TG-0 benyttes ikke ved denne type Tilstandsrapporter og TG1 er således angitt tilstandsgrad med svakeste symptomer.

Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen. Det er viktig at man leser disse dokumentene før inngivelse av bud.

Tilbehør og løsøre

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler. NB! PÅMELDING MINIMUM 3-TRE-TIMER FØR OPPSTART. Evt. visninger uten påmeldinger uten påmeldinger senest tre timer før annonsert oppstart avholdes ikke.

Overtagelse

Overtagelse etter nærmere avtale. Hvis mulig, vennligst oppgi ønsket tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud. Evt. ønske om relativt rask overtagelse kan imøtekommes.

Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier i sameiet.

Tinglyste erklæringer/helftelser/servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Heftelser:
* 1975/6594-3/91. Erklæring/avtale tinglyst 04.12.1975. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. - avløpsledning. RETTIGHETSHAVER: TAU. Overført fra: 0704-1004/93. Gjelder denne registerenheten med flere.

* 1977/6157-2/91 Erklæring/avtale tinglyst 25.10.1977. Rett til anlegg av avløpsledning, best. ang. erstatning. RETTIGHETSHAVER: TAU. Overført fra: 0704-1004/93. Gjelder denne registerenheten med flere.

* 2016/130956-1/200. Best. om vann/kloakkledn. tinglyst 15.02.2016. Rettighetshaver:Knr:0704 Gnr: 1004 Bnr: 49. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. Overført fra: 0704-1004/93. Gjelder denne registerenheten med flere.

* 2016/130956-2/200 Erklæring/avtale tinglyst 15.02.2016. Rettighetshaver: Knr:0704 Gnr:1004 Bnr:49. Rett til å etablere felles avkjørsel samt gangareal. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. Overført fra: 0704-1004/93. Gjelder denne registerenheten med flere.

Grunndata:
* 2017/541782-1/200. Seksjonering tinglyst 23.05.2017. Opprettet seksjoner: snr: 72. Formål: Bolig. Tilleggsdel: Bygning. Sameiebrøk: 83/10 089
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer:
* Rettigheter på 0704-1004/93/0/1. Rettigheter i eiendomsrett. 2017/541782-2/200. Bestemmelse om adkomstrett tinglyst 23.05.2017. Rettighetshaver: Knr:0704 Gnr:1004 Bnr: 93 Snr: 2 - 95.

* Rettigheter på 0704-1004/93/0/1. Rettigheter i eiendomsrett. 2017/695511-1/200. Bestemmelse om parkering tinglyst 28.06.2017. Rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1004 Bnr:93 Snr:2 -95. Rett til å leie en stk. garasjeplass. Bestemmelse om leiepris.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.

Det kan tillegges at opprinnelig utbygger av prosjektet, Ørsnes park AS, har ansvar iht. normal kjøpsgaranti i 5 år (frem til 2022)  regnet fra kjøpers overtagelse sommeren 2017.

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Viktig informasjon ved kjøp av brukt bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås. Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis. Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres. Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?