Til innholdet

Herstad; Tiltalende og sjarmerende enebolig | 4 soverom, 2 stuer, 2 bad | isolert dobbelgarasje | anneks | 50m2 terrasse

Herstadveien 45
Prisantydning 3 975 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 143
BRA: 146 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1996
Tomtareal: 968 m²

Visninger

mandag 21. oktober Kl 18.30 - 19.30
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jørgen Nyhus

Jørgen Nyhus

Adresse

Herstadveien 45 3140 Nøtterøy

Boligens innhold og uteplasser

Eiendommen består av en enebolig over to plan bygget i 1996, i tillegg til flere tilleggsbygninger; dobbelgarasje, enkel garasje, anneks, drivhus og dukkehus.

Eneboligen har en god og innholdsrik planløsning, hvor rominndelingen følger;

1. ETASJE:
Romslig hall  med trapp til 2. etasje.
Lys stue med åpen kjøkkenløsning, vedovn og utgang til terrasse mot vest.
Soverom
Romslig baderom med dusj og toalett

2. ETASJE:
Stue
3 soverom
Delikat baderom med boblebad og toalett.

PLANSKISSER:
Vedlagt følger planskisser over boligenes to etasjeplan. Vi gjør oppmerksom på at disse kun er av illustrativ karakter og ikke er i målestokk. Det tas også forbehold om avvik fra stedlig løsning og innredning.
Eksakte og målsatte tegninger følger av komplett salgsoppgave som du kan laste ned fra meglers hjemmeside.

ANNEKS:
Isolert og innredet anneks med innlagt strøm og et areal på 12 m² bygget i 2010. Innvendig isolert støpt gulv med fliser og malt trepanel på vegger og i himling. Det er to-fløyet dør ut til terrasse med peis og videre til hagen.

GARASJER/PARKERING:
Isolert dobbel garasje som er med bod og innredet loftsrom oppført i 2004.  Det er støpt dekke og to stk. leddporter i stål med motorstyring. Videre er det enkel dør i tre med glass inn til bod. Loftsrom har utvendig adkomst via trapp, innlagt strøm og lys og har innvendige overflater av laminat på gulv, malte plater på vegger og malt trepanel i himling. Topphengslet vindu med 2-lags glass og takvindu i PVC.

Det tilhører også en enkel garasje med plass til en bil i felles garasjerekke. Her er det gruset gulv og vippeport i tre.

Ellers er det rikelig med biloppstillingsplasser på gårdsplassen.

UTEPLASSER/TERRASSE:
Romslig hovedterrasse med areal på 49 m² og vestvendtorientert med meget gode solforhold. Det er dekke av impregnerte materialer og levegg og hekk gjør dette til en lun plass å oppholde seg. Det er adkomst fra stuen og terreng.

Standard

Tiltalende og påkostet enebolig med flott fasade og en innvendig standard som burde appellere til de aller fleste. Boligen er godt vedlikeholdt og oppgradert på noen områder siden byggeår, bl.a. baderom i 2. etasje som er etablert i 2010.

Beskrivelse av de ulike rom og installasjoner er som følger:

Stuen 1. etasje:
Boligen har et meget lyst og trivelig stue-/kjøkkenrom med vinduer på tre av rommets vegger og rikelig med møbleringsplass. Det er utgang til romslig terrasse på 49 m² mot vest. Kjøkkeninnredningen har rikelig med benk- og skapplass, samt takhøye overskap, som gir en pen estetikk og enklere renhold. Moderne, fronter i heltre og heltre benkeplater med nedfelt oppvaskkum og fliser over. Videre er det opplegg for oppvaskmaskin, samt ventilator med utlufting i yttervegg. Det er også montert en effektiv vedovn i rommet.

Stuen 2. etasje:
Den andre stuen er et rom med mange funksjoner og muligheter. Rommet egner seg utmerket som tv-stue, men også fint som f.eks. et kontor.

Bad/wc/vaskerom:
Det romslige badet har lyse fliser på vegger samt matchende, grå fliser på gulv. Varmekabler i gulv gir en deilig gulvvarme året rundt. Baderomsinnredningen har heldekkende servant nedfelt i møblement med to skapdører, samt overskap med speil og stikkontakt. Videre er det sokkeltoalett og dusjnisje med glassvegg. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Ventilering via ventilasjonsanlegg. Iflg. tilstandsrapport er det noe misfargede flisfuger i overgang gulv/vegg. Hull i flis på vegg, sprukne fliser ved vindu under vindu. Sprukken flis på vegg i dusj. Det indikeres fukt på gulv og nedre del på vegg mot gulv i dusjområde.

Bad/wc 2. etasje:
Baderom i andre etasje er etablert i 2010 med lyse fliser på vegger, samt matchende, mørke fliser på gulv. Også her gir varmekabler i gulv en deilig gulvvarme året rundt. Romslig baderomsinnredning med heldekkende servant nedfelt i møblement med 4 skap, vegghengte speil med lys og stikkontakt. Videre er det sokkeltoalett og boblebadekar. Ventilering via ventilasjonsanlegget.

Soverommene:
Boligen har fire soverom, fordelt på 3 i andre etasje og et i første etasje. Det er garderobeskap på soverom mot syd i andre etasje.

Innvendige overflater:
Gulv:
1. etasje: Fliser og laminat.
2. etasje: Laminat.

Vegger:
1. etasje: Malt tapet, malte plater og panelplater.
2. etasje: Malt trepanel.

Himling:
1. etasje: Malt mdf-panel og takess-plater.
2. etasje: Malt trepanel.

Beliggenhet og nærområdet

Eiendommen ligger gunstig til innerst i blindvei, i et etablert boligområde på Herstad i Færder kommune. Kort vei til Borgheim hvor det finnes både ungdomsskole, videregående skole, dagligvarebutikk og bakeri m.m. I tillegg er Herstad barneskole i umiddelbar nærhet og fremtidige Labakken barneskole som skal stå ferdig i 2020 blir liggende i gangavstand. Gangavstand også til Rudolf Steinerskolen og barnehage i Vestskogen. Sykkelavstand til diverse badestrender, samt korte avstander til Tønsberg sentrum og Teie torg.

På Borgheim er et nytt trenings-/parkouranlegg (Tuftepark) klart for bruk. Anlegget ligger ved siden av Wilhelmsenhallen som er en av tre idrettshaller på Nøtterøy. Bak hallen er det beachvolleyballbane.

Nøtterøy Golfklubbs flotte baneanlegg ligger på Hella, like ved Borgheim. Fra Borgheim er det gang- og sykkelvei over til Hella og Vestfjorden. Hellastranda er en populær badeplass for både liten og stor, med sandstrand og gresslette. Herfra kan du følge kyststien til Øra badeplass og videre sørover.

Nøtterøy er videre kjent for sin vakre skjærgård, men hovedøya har også fine muligheter for turer i skog og mark. Vinterstid, så fort værforholdene tillater det, kjøres det opp skiløyper i området og spesielt Lysløypa anbefales.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1996

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 143 kvm, Bruksareal: 146 kvm, Bruttoareal: 157 kvm

1. etasje: BTA/BRA/P-rom: 93/86/86 m².
2. etasje: BTA/BRA/P-rom: 64/60/57 m².
Loft: Ikke målbart areal

Alle innvendige rom, bortsett fra garderobe i 2. etasje, er medtatt i primærrommene. Det er fratrukket areal for 2.etasje på grunn av skråtak utenfor takhøyde 1,90 + 0,60 cm. I følge regler for arealberegning.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst - slik finner du frem

Fra Tønsberg sentrum kjører man over Kanalbroen og følger høyre kjørefelt (Kirkeveien) i retning Tjøme frem til Herstad skole. Ta her Skarphagaveien opp til venstre og ta 2 vei til venstre inn på Herstadveien. Følg Herstadveien til eiendommen kommer som innerste eiendom Huset vil være merket med "til salgs" skilt fra Z-Eiendom.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Oppvarming / teknisk

Elektrisk oppvarming med varmekabler i alle rom i 1. etasje, samt på badet i 2.etasje. Det er vedfyring via vedovn i stuen.

El- skap med automatsikringer og 50 ampere hovedsikringer. Det var tilsyn på el-anlegget i 2016.

Varmtvannsbereder, type Høiax på 200 liter fra byggeår.

Parkering

Isolert dobbel garasje som er med bod og innredet loftsrom oppført i 2004.  Det er støpt dekke og to stk. leddporter i stål med motorstyring. Videre er det enkel dør i tre med glass inn til bod. Loftsrom har utvendig adkomst via trapp, innlagt strøm og lys og har innvendige overflater av laminat på gulv, malte plater på vegger og malt trepanel i himling. Topphengslet vindu med 2-lags glass og takvindu i PVC.

Det tilhører også en enkel garasje med plass til en bil i felles garasjerekke. Her er det gruset gulv og vippeport i tre.

Ellers er det rikelig med biloppstillingsplasser på gårdsplassen.

Areal og eierform

Areal: 968 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Solrik og skjermet tomt hvor uteområdet er pent opparbeidet med bl.a. romslig hageplen, diverse beplantning, busker og trær. Hagen er med sin størrelse godt egnet for barnelek, evt. selskaper. Gårdsplassen har belegningsstein som er lagt ny i 2019.

Eier

Bent Bekkedal Bergseng Susanne Bekkedal Bergseng

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og kloakk. Eiendommen har felles private stikkledninger sammen med andre eiendommer.

Eiendommen har adkomst via privat vei.

Det kan komme pålegg om å fjerne oljetank.

Reguleringsplan

Eiendommen omfattes av reguleringsplan G/S-veg langs Rv. 308, Kjærnås- Borgheim med vedtaksdato 21.04.1980 og er regulert til boliger.

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse.

Ifølge Færder kommune eksisterer det ingen planforslag som berører eiendommen.

Ferdigattest

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 11.03.1998. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret.

Prisantydning

3 975 000,-

Beregnet totalkostnad

3 975 000,- (Prisantydning) Omkostninger 99 370,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 975 000,-)) 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 111 692,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 086 692,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Formuesverdi : 1 015 160,- Sekundær formuesverdi : 3 654 577,-

Faste kostnader

Det betales faste kostnader for kommunale avgifter, forsikring og strøm.

Kommunale avgifter

Kr. 14 525

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Eiendommen har 1/10 del andel i realsameiet med Gnr:13 Bnr:21.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Følgende fremkommer av boligens grunnbokblad:

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommens grunnblad.

Rettigheter på andre eiendommer:

Rettigheter på 0729-13/21
Rettigheter i eiendomsrett

1997/16447-3/91  Best. om adkomstrett  
15.12.1997 
Overført fra: 0729-13/409
rettighetshaver:Knr:0729 Gnr:13 Bnr:409  
rettighetshaver:Knr:0729 Gnr:13 Bnr:409 F  
Bestemmelser om vedlikehold av veg.
Overført fra: 0729-13/409

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 975 000,-) (Kr.39 750) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Internett annonsering (Kr.15 995) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.74 315)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?