Til innholdet

Hel tomannsbolig med stor og solrik tomt, samt svært attraktiv beliggenhet - Barnevennlig område - Moderniseringsbehov

Jacob Tiedemanns vei 7
Prisantydning 3 750 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 148
BRA: 216 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1936
Tomtareal: 853 m²
Få salgsoppgave

Visninger

lørdag 12. oktober Kl 13.00 - 13.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Bjørnar Leirdal

Bjørnar Leirdal

Adresse

Jacob Tiedemanns vei 7 3120 Nøtterøy

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Tomannsboligen ligger flott til i en stille og rolig gate, kon kort veil fra Teie. På eiendommen har du nydelige solfrohold med sol fra morgen til kveld. Boligen er beliggende i et veletablert og populært boligområde, lengst syd på Teie. Boligen ligger ca 2,5 km sør for Tønsberg sentrum. Området har nærhet, og gang/sykkelvei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Kun 800 meter til Teie torv med med butikker, bank, post, vinmonopol m.m. Nydelige turområder i Teieskogen m.m. Det er gangavstand til Rosanes og Rosahaugparken med strand og båtmarina. Kommunesenteret Borgheim ligger ca. 2 km unna. Her er det idrettshall, Tuftepark og beachvolleyball-bane, m.m. Nøtterøy Golfklubbs flotte baneanlegg ligger på Hella, like ved Borgheim. Videre er det kort vei til lekeplass, skiløyper og svømmehall. Ved ungdomsskolen Teigar  ligger Nøtterøyhallen og et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og 400 m friidretts-løpebane.
Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, men hovedøya har også fine muligheter for turer i skog og mark. Det er relativt kort vei til fjorden og Øhrebukta, samt gang- og sykkelvei over til Føynland. På Føynland ligger Fjærholmen som er kommunens største og kanskje fineste badeplass. Stedet byr på sandstrand, svaberg, gresslette med lekeapparater og god plass for solbading.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Selveier, oppført i 1936

Bygninger og byggemåte

For nærmere beskrivelse om bebyggelsen, se vedlagt tilstandsrapport fra takstmann.
1. etasje inneholder:
Felles entre. Kott. Gang. Seperat wc. Bad med badekar. 1 soverom. Kjøkken med spiseplass. Stor stue med peisovn og utgang til terrasse.

2. etasje inneholder:
Gang. 1 soverom. 2 stuer hvorav 1 kan brukes som soverom samt utgang til balkong. Kjøkken. Bad/wc med masasjedusj og opplegg til vaskemaskin.

Kjeller inneholder:
Diverse kjellerom med utgang til haven. Wc. Vaskerom.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 148 kvm, Bruksareal: 216 kvm, Bruttoareal: 240 kvm

Standard

Velkommen til Jacob Tiedemans vei 7, en hel tomannsbolig med oppussingsbehov. På gulv er det lagt parkett og vinylbelegg. Veggene er hovedsakelig tapetserte og panelte. Noen vinduer er byttet for noen år siden. Innlagt automatsikringer. Kabel-tv fra Canal Digital. Her er det mange muligheter. Eiendommen er i kommunen registert som en tomannsbolig men kan også fint brukes som enebolig. Boligen kan gi gode muligheter for leieinntekt. Boligen har blitt oppgradert noe de siste årene. Dette gjelder da det elektriske anlegget med noe nye ledningsnett, flere vinduer og dører. På bad er det skiftet innredning og kabinett. Det er i tillegg skiftet VVB og enkelte vann- og avløpsrør.

Oppvarming

Elektrisk og ved med ovn i begge stuene.

Parkering

Bilen parkerer du i en frittstående garasje på eiendommen. Det er asfaltert gårdsplass med plass til flere biler.

Areal og eierform

Areal: 853 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er opparbeidet og beplantet med prydbusker, trær, hekk og plen. Asfaltert gårdsplass foran garasjen samt god plass til flere biler. Belegningsstein i internveier på tomten. Hagen gir mulighet for ballspill og øvrige aktiviteter for store og små.

Eier

JT VEI 7 AS

Vei, vann og avløp

Offentlig

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, avsatt i kommuneplan til boligformål

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Dagboknr 6033 datert 29.05.1998 vedr grensejustering.
Dagboknr 2930 datert 02.08.1968 vedr bestemmelse om bebyggelse. Oppføring av garasje på nabotomten.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på tilbyggene fra 1974 og 1987

Prisantydning

3 750 000,-

Beregnet totalkostnad

3 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 93 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 750 000,-)) -------------------------------------------------------- 106 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 856 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 19.09.2019 Formuesverdi : 1 061 261,- Sekundær formuesverdi : 3 820 538,-

Kommunale avgifter

Kr. 13 937 pr. år Vann og avløp etter forbruk. Delt renovasjon. Målerleie kr 500,- inkl

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 750 000,-) (Kr.46 875)
Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Hvitevarene som står på kjøkkenet under visning, medfølger i handelen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Bjørnar Leirdal

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Bjørnar Leirdal

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?