Til innholdet

Halvpart av tomannsbolig med 2 soverom og flotte uteområder. Gode oppbevaringsmuligheter, balkong m.m.

Kirkeveien 86B
Prisantydning 2 490 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 59
BRA: 59 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1929
Tomtareal: 940 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Erlend Løvold

Erlend Løvold

Finn.no: Lokalområde

Ta kontakt for visning!

Adresse

Kirkeveien 86B 3140 Nøtterøy

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Det er gangavstand til Teie torv, hvor det finnes et godt utvalg av butikker, vinmonopol, bank, post i butikk, shoppingmuligheter samt flere hyggelige kafeèr og spisesteder. Fra og med Kirkeveien er det gang-/og sykkelsti og gode bussforbindelser til Tønsberg sentrum.

Nærhet til Nøtterøy golfbane på Borgheim som ligger 5 minutter unna med bil. Ikke langt unna finner du blant annet Rosahaugparken som også byr på rekreasjonsmuligheter og flotte oppholdsarealer for store og små. Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, og med båt har du direkte tilgang til en rekke øyperler. Av den grunn er det selvsagt en rekke småbåthavner i nærmiljøet, blant annet på Rosanes og Sjølyst.

Området ligger ca. 100 km fra Oslo. E 18 fra Tønsberg til Oslo har 4-felt hele veien, noe som gjør at kjøreturen fra Tønsberg til Oslo normalt gjøres unna på drøye timen! Til Torp Flyplass er det 20-25 minutter med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer.

Se også nabolagsprofil i komplett salgsoppgave som viser avstander og fasiliteter i nærområdet.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Eierseksjon, oppført i 1929

Bygninger og byggemåte

Denne enheten utgjør 2.etg. Bygget har saltak tekket med dobbeltkrum betongstein, og er kledd utvendig med stående trekledning. Tomten er opparbeidet med plen, beplantning og terrasse. Steinlagt gårdsplass. Boligen er oppgradert med bla. alle yttervegger og himlinger ble revet inn til primærkonstruksjoner, isolert og bygget opp igjen i 2017, nytt inngangsparti i 2017, pipe ble rehabilitert med nytt røykrør i 2017, alle overflater var nye i 2017. Leiligheten fremstår som normalt godt vedlikeholdt og i hovedsak med normal slitasje. Men som det fremkommer i rapporten så er det enkelte
avvik fra normal tilstand, det bemerkes særlig tilstand på bad og takvindu.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 59 kvm, Bruksareal: 59 kvm

2.Etasje: Entré/Gang, 2 soverom, bad samt stue/kjøkken.

Standard

Velkommen til Kirkeveien 86B v/Erlend Løvold.

Denne eiendommen utgjør 2.etg. Tomten er opparbeidet med plen, beplantning og terrasse. Steinlagt gårdsplass. Boligen er oppgradert med bla. alle yttervegger og himlinger ble revet inn til primærkonstruksjoner, isolert og bygget opp igjen i 2017, nytt inngangsparti i 2017, pipe ble rehabilitert med nytt røykrør i 2017, alle overflater var nye i 2017. Leiligheten fremstår som normalt godt vedlikeholdt og i hovedsak med normal slitasje. Men som det fremkommer i rapporten så er det enkelte avvik fra normal tilstand, det bemerkes særlig tilstand på bad og takvindu.

Man kan parkere lettvint ved siden av boligen og går videre opp via privat inngangsparti fra 2017. Videre går du til entreen som gir deg en god romfølelse i det du kommer inn i boligen. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøyet og sette opp garderobeskap.

Boligen har en god planløsning og inneholder en stue med peis. Stuen har en fin sosial dynamikk med plass til spisestue og sofaløsning med tilhørende møblement. Stuen er innredet i flere soner der stuen består av en åpen løsning i en velfungerende kombinasjon med stue og kjøkken. Kjøkkenet er lyst og fint med kjøkkeninnredning med slette fronter. Heltre benkeplate med fliser over benk. Integrert induksjonstopp og stekeovn. Opplegg for vaskemaskin.

Her har du 2 flotte soverom med god plass til seng og tilhørende møblement.

Badet har fliser på gulv med varmekabler, flislagte vegger og malte slette plater i innvendig tak. Innredet med servantinnredning, dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin og wc. Badet er antatt fra 1980 tallet der innredninger er av nyere dato.

Ellers har du gode oppbevaringsmuligheter i kjeller og loft.

Velkommen til en hyggelig visning!

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

[En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven.
Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.
 
Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
-  15 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
-  2 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
-  8 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
-  2 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.

Oppvarming

Eiendommen er oppvarmet via peisovn, varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming.

Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS orienterer om at det ble utført tilsyn med fyringsanlegget 14.04.21. Det ble under dette tilsynet ikke avdekket avvik, anmerkninger eller andre forhold som har betydning for sikkerheten eller atkomsten for anlegget.

Feiing ble utført 14.04.21. Det er to pipeløp. Anlegget har ikke fyringsforbud.

Parkering

Parkering på gårdsplass med plass til flere biler.

Areal og eierform

Areal: 940 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er opparbeidet med plen, beplantning og terrasse. Steinlagt gårdsplass.

Eier

Ingalill Horn

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp. Adkomst fra privat vei.

Eiendommen har felles ledninger sammen med andre eiendommer.

Merknad: Det er nylig lagt ny avløpsledning fra bolig og frem til kommunal ledning. Dette er en felles ledning med naboeiendommene 3/123 og 3/268 (3/268 er ikke tilknyttet ennå). Den nye ledningen fremgår ikke av kartet ennå.

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN:
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Færder kommune er avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende (110-Boligområde),areal 940,47m2 - Kommuneplan vedtatt 31.1.2018.

GJELDENDE REGULERING:
Eiendommen ligger i et regulert område med plannavnDel av eiend. gbnr 3/1, 3/123, 3/133 m. fl. Vedtatt 27.3.1996 med planID 3811 276 og reguleringsformål boliger og kjørevei.
 
BEBYGGELSESPLAN:
Eiendommen eller del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov.

MIDLERTIDIG FORBUD MOT TILTAK:
Eiendommen eller del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.

REGULERING UNDER ARBEID:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen.

PLANFORSLAG:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen. Alle opplysninger fra Færder kommune.

Informasjon om planarbeid for området:
Det foregår planarbeid for området.
Kommentar:Kommuneplanens arealdel revideres og er nå ute på andre gangs høring. Eiendommen foreslås fremdeles avsatt til
nåværende boligbebyggelse.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for oppføring av bygninger på eiendommen i kommunens arkiv. Forholdet til manglende ferdigattest for eldre bygg er tatt inn i lovteksten ved revisjon av plan og bygningsloven i 2014 i § 20-1 "Ferdigattest utstedes ikke for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998". Siden tiltaket er fra før dette, betyr det at tiltaket er lovlig uten ferdigattest

Prisantydning

2 490 000,-

Beregnet totalkostnad

2 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 490 000,-)) -------------------------------------------------------- 75 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 565 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jens Martin Onsrud Takstdato : 03.08.2023 Formuesverdi : 636 255,- Sekundær formuesverdi : 2 290 519,- Formuesverdi pr. : 31.12.2021

Energiforbruk og energimerking


Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 7819 kWh. Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

Sparebank1 Polisenummer: 16317905

Kommunale avgifter

Kr. 15 270,50 pr. år Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp, renovasjon og feieavgift. Oppgitt beløp er for 2023. Merknad: Renovasjonstillegg for økt volum restavfall (deler 3 tillegg à 1800 kr med fire naboer). Renovasjonsfradrag for felles beholdere. 1/2 feiegebyr.

Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp, renovasjon og feieavgift. Oppgitt beløp er for 2023. Merknad: Renovasjonstillegg for økt volum restavfall (deler 3 tillegg à 1800 kr med fire naboer). Renovasjonsfradrag for felles beholdere. 1/2 feiegebyr.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:636 255,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 2 290 519,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Inneståelse-fakturavederlag (Kr.3 100) Servitutter (Kr.1 800) Oppløft FINN.NO (Kr.1 100) Kommunale opplysninger (Kr.3 700) Markedspakke (Kr.20 200) Markedspakke utlegg (Kr.5 950) Oppgjør og tinglysning (Kr.6 250) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 775) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Totalt kr. (Kr.47 045)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Dagboknr. 4387, tinglyst  25.08.1972  - Skjønn  
Overført fra: 3811-3/133
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata:
Dagboknr. 140930, tinglyst  16.02.2015 - Seksjonering  
Opprettet seksjoner:
Snr: 2
Formål: Bolig
Tillegsdel: Bygning
Sameiebrøk: 1/2
 
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 982832632
Laster kart..

Erlend Løvold

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Erlend Løvold

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?