Til innholdet

Hårkollen; Innholdsrik enebolig m/bla. 2 stuer, 3 soverom, carport | barnevennlig i rolig område m/god skolekrets

Hårkollveien 64
Prisantydning 3 390 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 149
BRA: 166 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1976
Tomtareal: 356 m²
Få salgsoppgave

Boligens innhold, uteplasser og garasje

Frittliggende enebolig med innholdsrik og arealeffektiv planløsning over to plan med bl.a. 2 stuer, 3 soverom og dusjbad med wc, toalettrom og separat vaskerom. 

Rominndelingen er som følger:

1. etasje:
Vindfang
Hall med peisovn og trapp til 2. etasje
Peisestue
Separat toalettrom
Vaskerom
Soverom.

2. etasje:
Trappegang
Stue med peis og utgang til terrasse
Kjøkken med plass til spisebord og nyere innredning
Baderom med dusj, wc og servantinnredning
2 soverom

Loft:
Noe gulvet loft (tilgang til loft via nedtrekkbar loftstrapp i trappegang).

Uteplass/terrasser:
Romslig hovedterrasse ut for stuen med areal på ca. 21 m2. Terrassen er vestvendt og det er gode solforhold. Videre er det dekke av lerk og rekkverk av malte profilerte stående bord. Det er adkomst fra stuen og trapp fra terreng.

Balkong ut for soverom i 2. etasje med areal på ca. 11 m2. Dekke terrassebord og malt rekkverk av impregnerte materialer og malt rekkverk av stående utskjærte bord og malt topprekke. Det er adkomst fra det ene soverommet i 2. etasje.

Garasje/parkering:
Carport med plass til 1 bil og bod i bakkant. Dekke av belegningsstein i carport og støpt gulv i bod. Det er enkel dør til bod, hvor det er innlagt strøm, lys og stikkontakter.

Forøvrig er det parkering i egen oppkjørsel/gårdsplass.

Planskisser over boligens inndeling:
Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av boligens underetasje, 1. etasje. Carport er ikke illustrert i tegningene. Skissene er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning.

Standard

Boligen er vesentlig oppgradert medio 2000-tallet, med bl.a. ny kjøkkeninnredning, oppusset baderom og noe nye overflater. Boligen fremstår som pent oppusset og godt vedlikeholdt med bl.a. følgende standard:

Stuen:
Stuen er et virkelig hyggelig rom med store vindusflater mot både øst og vest som slipper mengder med dagslys inn. I tillegg til rikelig med vindusareal, er det også godt med veggplass å møblere mor, samt godt med plass til både salongen og spisebordet. På sene høst- og vinterkvelder er det muligheter for å høre det knitre fra den murte peisen mens man leser en god bok eller sitter ved middagsbordet med gjestene

Peisestuen
Boligen har en lys og hyggelig peisestue i underetasjen med god plass til møblement, noe som gir ekstra spillerom for hele familien. Her kan barna trekke seg tilbake med gode venner, eller familien samles til en hyggelig filmkveld.

Kjøkkenet:
Kjøkkenet er et hyggelig rom med plass til et lite spisebord. Rommet er plassert slik at det er skjermet fra stuen/spisestuen i samme etasje -  likevel ligger rommene i en fin sammenheng med hverandre. Pen innredning med bl.a. klassiske og moderne fronter i heltre, laminat benkeplater og har rikelig med både benk- og skapplass. Videre er det integrerte hvitevarer som komfyr, keramisk platetopp og oppvaskmaskin. Det er ventilator med utlufting i yttervegg.

Baderom / vaskerom / toalettrom:
Baderommet er fra 2006 og er pent innredet med fliser på vegger og gulv. Varmekabler gir en fin gulvvarme året rundt. Baderomsinnredningen består av servantbenk nedfelt i innredning med rikelig med skuffer, innfelt speil, lysarmatur og stikkontakt. Videre er det sokkeltoalett og dusjkabinett. Badet ventileres via naturlig ventilasjon med klaffventil i yttervegg og over tak, samt vindu, som også slipper deilig dagslys inn.

Vaskerommet er praktisk innredet, har plass til bl.a. tørkestativ og har selvfølgelig opplegg/uttak for både vaskemaskin og tørketromel.

Toalettrommet er plassert i underetasjen og er innredet med sokkeltoalett og servant på vegg med 2-greps blandebatteri og lysarmatur. Rommet ventileres via el- vifte i yttervegg.

Soverommene:
Boligen har 3 soverom, alle med plass til dobbeltseng og nattbord. Det er garderobeløsning i alle rommene. Det minste soverommet i 2. etasje er oppusset med nye overflater i 2019.

Innvendige overflater:
Gulv:
Underetasje: Laminatgulv i peisestue, belegg i entrè og vindfang, samt teppe i soverom.
1. etasje: Parkett skipsgulv i stue og soveromsgang (ny 2005), eikeparkett på kjøkken og laminatgulv på soverom.

Vegger:
Underetasje: Malt tapet i entre, vindfang, malte MDF- plater på soverom, samt malt trepanel i peisestue.
1. etasje: Malte MDF-plater, beiset trepanel, brystningspanel og malt tapet. Innvendige overflater er malt i 2017.

Himling:
Underetasje: Malte tak-ess plater i soverom og entrè, malt trepanel med pyntebjelker i peisestue, samt malt trepanel i vindfang.
1. etasje: Malte tak-ess plater.

Beliggenhet og nærområdet

Eiendommen ligger i et meget barnevennlig, populært og trafikkstille boligområde. Her har du sol fra tidlig formiddag til sent på kveld.

Hårkollen er et godt planlagt boområde hvor man ser resultatet av tilretteleggelse med store friarealer og ikke minst fokus på gatemiljø! Et typisk ypperlige sted for barnefamilier som vil bo trygt og godt i villagate med lite trafikk.

Området byr bl.a. på en rekke friarealer nesten rett på utsiden av egen dør. Et stenkast unna går det sti over vakker fjellkolle i friareal ned til Bjerkøysundet, og spaserturen ned til idylliske Arås båthavn går unna på få minutter. Det også kort gangavstand til flere badeplasser i nærmiljøet samt øvrige flotte tur- og rekreasjonsområder rett utenfor døren.

Det er kort vei til både barnehage, flott barneskole (Oserød barneskole), samt Hårkollen idrettshall. Det er trygg skolevei på interngater i området.

Til Meny-dagligvareforretning på Skallestad er det gangavstand, evt. et par minutter med bil.

Det er ca. 8 km til Tønsberg sentrum, og det er sykkel- og gangvei helt inn fra man kommer ned på Ulvøveien og inn til sentrum. Ca. 6 km til Teie torg som byr på det meste av sentrumsfunksjoner inkludert Vinmonopol, bank, restauranter m.m. Bussholdeplass med avganger til nevnte områder innen 2-3 minutters gange.

Til Borgheim er det ca. 5 km med flere sentrumsfunksjoner, ungdomsskole samt videregående skole, golfbane og restauranter.

Se også vedlagte kart og naboprofil.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1976

Bygninger og byggemåte

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 3, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 15

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 149 kvm, Bruksareal: 166 kvm, Bruttoareal: 179 kvm

Underetasje: BTA/BRA/P-rom: 88/80/63 m².
1. etasje: BTA/BRA/P-rom: 91/86/86 m².
Loft: ikke målbart areal

Alle innvendige rom, bortsett fra snekkerbod, matbod og garderobe i underetasje er medtatt i primærrommene. Loft har ikke målbart areal. 

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst - hvordan finner du eiendommen

Fra Tønsberg kjører en over Kanalbroen og tar over Teie torv i Teie veidele. Følger hovedveien utover Nøtterøy og tar Oserødveien til høyre før Meny i Hårkollen(Bye Andersen). Følg Oserødveien og ta til venstre i krysset på Oserød(Etter Oserød skole). Ta deretter Hårkollveien til venstre og hold Hårkollveien venstre og boligen ligger på venstre hånd.

Oppvarming / teknisk

Boligen varmes opp via varmepumpe i stuen. Det er elektriske varmekabler i vindfang, entrè, vaskerom, samt på baderom. Videre er det vedfyring ved åpen, murt peis i hovedstue, vedovn i peisestue, samt peisovn (ny 2018) i hall. Forøvrig er det stedvis oppvarming via panelovner.

El-skap med automatsikringer og 50 ampere hovedsikringer. Digital måler fra 2018

Varmtvannsbereder på vaskerom på 200 liter fra 2015. Naturlig ventilasjon med klaffventiler i yttervegger.

Parkering

Carport med plass til 1 bil og bod i bakkant. Dekke av belegningsstein i carport og støpt gulv i bod. Det er enkel dør til bod, hvor det er innlagt strøm, lys og stikkontakter.

Forøvrig er det parkering i egen oppkjørsel/gårdsplass.

Areal og eierform

Areal: 356 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Pent opparbeidet hagetomt med plen, grøntarealer og diverse beplantning med busker og trær. Det er belegningsstein i gårdsplass. .

Eier

Arild Syvertsen Ellen-Marie Syvertsen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og kloakk.

Eiendommen har adkomst fra Hårkollveien, som er kommunal.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i regulert område med plannavn Hårkollen (vedtaksdato 18.04.1975) og reguleringsform boliger.

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse - nåværende.

Iflg. Færder kommune eksisterer det ingen planforslag som berører eiendommen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 16.11.1977. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

3 390 000,-

Beregnet totalkostnad

3 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 84 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 390 000,-)) -------------------------------------------------------- 97 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 487 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Ligningsverdi : 998 617,- Sekundær ligningsverdi : 3 595 021,-

Kommunale avgifter

Kr. 14 357

Faste konstnader

Det betales faste kostnader for kommunale avgifter, strøm og forsikring.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Følgende fremkommer av boligens grunnbokblad:

Heftelser i eiendomsrett

1976/325-2/91  Best. om vann/kloakkledning.  
20.01.1976 
Bestemmelse om bebyggelse
Elektriske kraftlinjer
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Tønsbergs Blad 290519 (Kr.4 500) Internett annonsering (Kr.15 995) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 390 000,-) (Kr.40 680) Totalt kr. (Kr.79 045)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?