Til innholdet

Gjennomgående og rålekker leilighet i 4. etasje med to innglassede balkonger, fantastisk sjøutsikt og høy standard.

Ørsnes Brygge 3E
Prisantydning 5 775 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 74
BRA: 98 m²
Soverom: 1
Byggeår: 2014
Tomtareal: 970 m²

Finn.no: Lokalområde

ØRSNES BRYGGE - NØTTERØY I SJØKANTEN

Adresse

Ørsnes Brygge 3E 3120 Nøtterøy 4. etasje

Velkommen til Ørsnes Brygge 3E og denne nyere og påkostede leiligheten tett på Teie og byen

Helt i sjøkanten ved Ørsnes brygge har vi nå har gleden av å presentere en sjelden anledning. Gjennomgående planløsning, to solrike, romslige og innglassede balkonger og nydelig utsikt mot fjorden, Tønsberg by og innseilingen er noe av det denne lekre leiligheten fra 2014 kan by på.

Legger man til at leiligheten i byggets 4. etasje har alt på ett plan, svært påkostet og tiltalende standard, heis direkte ned til egen garasjeplass og godt med bod-/lagringsplass, skjønner man straks at dette er noe utenom det vanlige.

Utsikten er slående imponerende nesten uansett hvor man oppholder seg i leiligheten. Vakker utsikt til Byfjorden og utover i Kanalen i retning Træla og flott utsikt mot byen - en utsikt som er vel så flott på kveldstid når byen er belyst og månen speiler seg i vannet.
De påkostede og innglassede balkongene utvider leiligheten på en elegant og flott måte i hver ende av leiligheten. Begge disse er innglassede, har tregulv over betongplatting og to faste vegger som gir ekstra lunhet. Balkongene ligger på østsiden og vestsiden, så her har man morgen/formiddagsol mot øst og ettermiddags-/kveldssol mot vest. Innglassingen gjør også sitt til at begge balkongene kan brukes store deler av året.

Velkommen til en leilighet som vi tror vil begeistre selv den mest kresne boligkjøper.

Kort fortalt om leiligheten

º I sjøkanten på Ørsnes med slående utsikt og grensende til LNF-område
º Vakker utsikt til Kanalen og byen i vest og uhindret sjøutsikt til byens innseiling i øst
º Hjørneleilighet med gjennomgående løsning og yttervegger mot tre sider
º Meget åpen og lys løsning med herlig romfølelse!
º Sjøutsikt fra alle rom med vinduer
º To romslige balkonger mot hht. øst og vest, begge innglasset, påkostet og overbygget
º Gode solforhold på begge balkonger fra morgen til kveld
º 4. etasje i eksklusiv bygning m/høy standard såvel innvendig som utvendig
º Vannbåren gulvvarme
º Rolig og veletablert bomiljø med kort gangavstand til Tønsberg sentrum
º Gangavstand til dagligvareforretninger med mer på Teie
º Båthavn, strand og flott turområder like i nærheten
º Hyggelig bryggemiljø hvor man kan nyte båtlivet på tett hold
º Heis mellom alle etasjer - kun to leiligheter pr. etasje
º Egen, romslig og flott garasjeplass på nederste etasjeplan
º Vakre og påkostede fellesarealer med blant annet "takhage" og petanquebane
º Mulighet for sol og bading på Ørsnes brygge sitt eget område
º Eksklusive fellsganger/inngangsparti ønsker deg og dine gjester velkommen
º Innvendig er leiligheten betydelig påkostet utover opprinnelig standard
º Lekkert, innholdsrikt og påkostet HTH kjøkken m/tilhørende hvitevarer
º Gjennomgående stue-/kjøkken m/skyvedører til hver sin innglassede balkong
º Store skyvedører ut til hver av de innglassede balkongene, disse blir som "ekstra stuer"
º Lekkert baderom tilknyttet stort soverom
º Mulighet for å etablere et ekstra soverom dersom ønskelig - se illustrasjon!
º Eget vaskerom kombinert med gjestetoalettrom
º Romslig og praktisk bod på samme plan som parkeringsanlegg
º Innfelte downlights som er dreibare og nivåjusterbare i hovedoppholdsrom
º Utstrakt bruk av lysnivåjusteringsbrytere
º 1-stavs eikeparkett i alle rom
º Felles gjestehybel m/eget bad  ("Kahytten") som kan brukes av beboerne
º En flott mulighet til å anskaffe en lekker leilighet med en helt spesiell beliggenhet

Beliggenhet og nærområdet

Ørsnes brygge har en sentral beliggenhet ved sjøen, tilhørende Færder kommune. Her bor man meget sentralt, på samme tid tilbaketrukket og luksuriøst.

Kort vei til både Teie Torv og Tønsberg sentrum - det er faktisk omtrent den samme korte avstanden til begge steder. Det er flotte turområder, badestrender og båthavner i nærmiljøet. På nedsiden av Rosahaugparken ligger Rosanesstranda med idyllisk badeplass og Teie småbåthavn

En kort spasertur hjemmefra kan ta deg til Tønsberg by sitt allsidige tilbud eller til det koselige handelssenteret på Teie med Apotek, Vinmonopol, restauranter og butikker. Eller hva med en skogstur i Teieskogen? Kort vei også til skiløyper og svømmehall, samt Nøtterøy golfklubb på Borgheim.

Med gangavstand til Tønsberg sentrum med blant annet Tønsberg Torg, Farmandstredet, restaurantene på Brygga og Tønsberg jernbanestasjon, vil du kunne ta i bruk byen på en helt ny måte.

Tønsberg har også et rikt kulturliv. Med alt dette innen gangavstand, vil du helt sikkert bruke bilen mindre enn tidligere - denne kan stå trygt og godt i byggets fellesgarasje i 1. etasje.

Se også vedlagte nabolagsprofil for ytterligere beskrivelse av den flotte beliggenheten.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2014

Innhold

Hjørneleilighet med gjennomgående planløsning med alt på ett plan, svært arealeffektiv planløsning, to innglassede balkonger, godt med bodplass og ikke minst gode parkeringsfasiliteter. Den gjennomgående og åpne løsningen gir en herlig romfølelse, og stue-/kjøkkenarealet "fylles opp" av herlig utsikt, lys og unike inntrykk. De ulike rommene sin plassering, store vinduer og ikke minst løsning med tre yttervegger gjør at man har flott vakker sjøutsikt gjennom alle vindusflater i leiligheten.

Leiligheten har følgende innhold og fasiliteter:

Lys og innbydene ENTRE/GANG med skyvedørsgarderobe.

STUE-/SPISESTUE hvor store og doble skyvedører fra gulv til tak tar deg ut til begge innglassede balkonger i hver ende av rommet.

Moderne, svært påkostet og lekkert KJØKKEN smart plassert sentrert i stue-/spisestuearealet hvor det er rikelig med kjøkkeninnredning, egen kjøkkenøy og integrerte hvitevarer.

Stort og lyst SOVEROM med plass til dobbeltseng og stort GARDEROBE/BODARRANGMENT i forlengelse av rommet. Det kan på en forholdsvis enkel måte etableres ekstra soverom i leiligheten da denne opprinnelige er tegnet med to soverom. Vedlagt følger skisse som viser forslag til slik løsning.

Flislagt og romslig BADEROM  med stort dusjhjørne, toalett og servant med skuffeinnredning.

VASKEROM OG GJESTETOALETTROM som er flislagt med toalett, stål vaskekar og plass til søyleløsning i nisje for vaskemaskin/tørketrommel.

Bod utenfor leiligheten:
Det tilhører bod i kjelleren på ca. 5,5 m² i eget "bodrom" på nederste etasjeplan.

Garasjeplass:
Egen, bred og god parkeringsplass garasjeanlegg i kjelleren. Se punktet "parkering" for ytterligere beskrivelse av denne.

Planskisser over leilighetens inndeling:
Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av leiligheten. Planskissen er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i leilighten og er ikke å anse som noen plantegning. Bod på kjellerplanet og medfølgende garasjeplass følger ikke av illustrasjonene.

Leilighetens to flotte innglassede balkonger mot vest og øst

Leilighetens "signatur" kan trygt sies å være de to flotte, romslige og påkostede balkongene. Med sine påkostede løsninger og kvaliteter, kan disse brukes store deler av året, og blir nærmest som "egne stuer" å regne og dermed utvider stue-/kjøkkenarealet i hver ende av leiligheten på en flott måte. Begge balkonger har to faste vegger med fin variasjon i fasadematerialer med tegl og treverk som i kombinasjon med 100% takoverbygg skaper en lun og svært hyggelig atomosfære.

Fra balkongen mot vest (ca. 11 m² + ca. 2,5 m²) kan man i tillegg til å frydes over den varierte utsikten, nyte solen til svært sent på kvelden. Midtsommers har man faktisk solen til ca. kl. 22 på denne siden. Glass fra gulv til tak som kan skyves til side. På innsiden er det tilpassede rullegardiner som gir en flott skjerming dersom ønskelig. På en av sidene er ikke glasset ført helt ut til balkongen sitt rekkverk. Gulvdekke av impregnert  treverk over betong gir en lunende og varm effekt. Det er montert takhengt varmeovn som gir god varme til rommet på kjølige dager. Balkongen er også utstyrt med vegglampe og 3 stk. doble strømuttak plassert ulike steder. Areal utenfor glassvegg på ca. 2, 5 m² kommer i tillegg til de oppgitte 11 m² for balkongen.

Fra balkongen mot øst (ca. 13 m²) kan man nyte et herlig panorama mot sjøen, "Træla" og innseilingen til Tønsberg. Morgen-/formiddagssolen kan også nytes her, samtidig som uteplassen er ypperlige å trekke tilbake til på hete ettermiddag/-kvelder på sommeren. Tilsvarende type innglassing som på terrassen mot vest gjør at også denne uteplassen kan åpnes og lukkes etter eget forgodtbefinnende. Også her er gulvdekket av impregnert treverk over betong, og det er montert  takhengt varmeovn. Balkongen er også utstyrt med vegglampe og 2 stk. doble strømuttak plassert på to ulike steder.

NB! Evt. ønske om kjøp av møbler på balkongene kan gjøres etter nærmere avtale.

Sykkelparkering

Området byr på kort sykkelavstand til det aller meste, og på "noen få tråkk" når du de fleste sentrumsfasiliteter enten det er i byen eller på Teie. Sameiet har derfor lagt til rette for gode fasiliteter med felles sykkelparkering.

Felles gjesterom/hybel ved Ørsnes brygge

Ørsnes brygge har eget gjesterom som disponeres i felleskap av beboerne/eierne i sameiet.  Her kan du innlosjere familie og venner i et lite rom for overnatting. "Kahytten" kan leies for en symbolsk sum på kr 100,- pr døgn etter nærmere retningslinjer fastsatt av sameiet.

Standard

Interiørmessig fremstår leiligheten som smakfull og delikat med påkostet og moderne standard, diverse oppgraderte løsninger og ikke minst med høy standard. Leiligheten byr på en særdeles fin, gjennomgående planløsning. Store og dype vindusflater i vest og øst slipper inn godt med naturlig lys, vakker sjøutsikt og bidrar til ekstra god romfølelse.

Løsninger, utstyr og standard beskrives blant annet som følger:

Gulv:
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse, et gulv er "boligens femte vegg". Det er 1-stavs delikate og solide eikeparkettgulv i alle rom. Disse er både klassiske, solide og moderne. Den vannbårne gulvvarmen gir en lun og deilig følelse i stue-/kjøkkenarealet - i tillegg slipper man veggmonterte varmekilder som stjeler plass og begrenser møbleringsmuligheter. Både baderommet og vaskerom/gjestetoalettrom har "selvsagt" flislagte gulv.

Innervegger, himlinger og belistning:
I overgang innervegger/himlinger er det listefritt, en løsning som sammen med de lekre, hvitmalte gipshimlingene ytterligere forsterker det moderne uttrykket i leiligheten. Himlingene har utstrakt bruk av innfelte downlights, se spesifikasjon av de ulike rommene i leiligheten.

Alle innervegger i leiligheten har lysmalte og slette overflater som gir en flott helhet. Soverommet er malt i en lun og delikat sandfarge. Hvitmalte lister rundt dører/vinduer hvor alt malt listverk er sparklet og malt.

Kjøkkeninnredningen og utstyr - påkostet og gjennomtenkt med høy standard:
Leiligheten er innredet med et moderne, men likevel klassisk og stilrent kjøkken med mange påkostede og flotte detaljer. Det er imponerende godt med skap-/benkeplass og her mangler man ingenting. Eier har utvidet mengden av innredning betydelig i forhold til opprinnelig løsning. Innfelte downlights med både nivå-/retningsstyring i himling gir god belysning. Det samme gjør downlights montert under overskapene, lys i ventilator og ikke minst den åpne løsningen i hver ende som slipper inn deilig dagslys fra morgen til kveld.
Innredningen gir inntrykk av "håndsøm" og er pent tilpasset rommets utforming og dets miljø. Her kan man stå og kokkelere mens man nyter utsynet både i vest, nord og i øst. Rommets plassering og den praktiske kjøkkenøyen gjør også at en kan føre god samtale med hjemmets gjester i begge ender av stuen. De to lampene over kjøkkenøyen medfølger.
Innholdsrikt med innredning fra tradisjonsrike HTH hvor det er det lagt vekt på detaljer som gir et moderne, praktisk og eksklusivt preg. Flott løsning med blant annet takhøye overskap (overliggende foring), stilrene benkeplater og utelukkende bruk av fordyrende kolonialskuffer blant alle underskap. På hver sin side av dekorativ kjøkkenventilator er det installert hver sin lekre bok-/detaljhylle som gir kjøkkenet et ekstra stiltilpasset preg. I høyskap i enden av rommet skjuler det seg blant annet en rekke hyller og praktiske uttrekksskuffer. Oppvaskkummen i benkeplaten har også en praktisk sidekum.
Kjøkkenøyen gir også godt med ekstra skap-/benkeplass. Denne har seks kolonialskuffer på den ene siden, mens det er dekorhyller med skap på hver side av denne i delen som vender ut mot stuearealet.

Påkostede hvitevarer på kjøkkenet medfølger:
º Helintegrert oppvaskmaskin fra Siemens
º Stekeovn i høyskap fra Siemens
º Ekstra bred Induksjonstopp fra Siemens nedfelt i benkeplate med "boost" plater
º Stort og bredt to-dørs kjøle-/fryeskap fra Samsung
º Mikrobølgeovn i skjult, topphengslet skap (løs - kan evt. benyttes kun som skap)
º Stiltilpasset og lekker ventilator i børstet stål m/innfelte spotter og komfyrvakt.

Stue-/spisetue i åpen løsning med kjøkkenet:
De store og brede skyvedørenene i dette rommet tar deg ut til den romslige vestvendte balkongen hvor du kan nyte en vakker utsikt over nærområdet og domkirken i det fjerne. Herfra nyter man også flott solnedgang. I øst er det utgang til innglasset balkong mot innseilingen til byen. På denne siden nytes soloppgang og morgen-/formiddagslyset mot den vakre panoramaen til sjøen. De store og dype vinduene i rommet sørger for en fantastisk stemning som endrer seg med sollyset. Rommet "fylles" med utsikt, maritime inntrykk og ikke minst masse himmel. Det er godt med veggplass å møblere mot, og det er innfelte downlights i himlingen i nedforet del av taket som sammen med øvrig taklys gir godt med lys når mørket faller på. Legg også merke til de høye og avlange vinduene fra gulv til tak mot vest og øst som nærmest blir som "møbel" i rommet. Rommet gir plass for et godt langbord, og den åpne løsningen gir mulighet til å velge i hvilken ende man ønsker leilighetens spisestueavdeling.

Leilighetens store og lekre soverom med vakker sjøutsikt:
Soverommet blir nærmest som en "privat suite" med store vindusflater og flott sjøutsikt mot øst. Via stuen rett på utsiden av inngangen til rommet kan man rusle ut i tøflene til den innglassede balkongen og nyte en kopp kaffe mot soloppgang. Fra sengegavelen kan man lese en god bok og nyte det koslige båt-/sjølivet som utspiller seg rett utenfor leiligheten.
Stor, innholdsrik og åpen walk-in closet/garderoberom inn til det deilige baderommet tilknyttet rommet, alt dette innenfor egen avdeling.  Sonen mellom soverommet og badet fungerer også fint som delvis bod med det innholdsrike skyvedørsarrangementet med takhøye, brede dører på den ene siden av rommet, og åpen løsning i nisje m/massevis av praktiske trådkurver vis a vis skyvedørene. Påkostet innredning gir massevis av plass for klær og annet. Veggmontert TV-flatskjerm fra Samsung samt to fastmonterte bokhyller medfølger.

Det lyse og romslige baderommet i tilknytning til "master bedroom":
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Baderommet har flislagte vegger og flislagte gulv med gulvvarme. De grå gulvflisene skaper lun  og moderne fargekontrast til de brede og smakfulle hvite veggflisene.
Baderomsinnredning med to underskap m/hvite, høyglansede kolonialskuffer, bred servantbenk og godt med plass. I tillegg til taklys, er det innfelte sidelys i veggspeil. Rommet er videre innredet med romslig, kvadratisk dusjhjørne m/dører av herdet glass. Legg merke til lekkert detalj med småfliser ved vegghengt toalett fra Porsgrund med skjult sisterne og adkomst til rommet via skyvedør.

Vaskerom med gjestetoalettrom plassert innenfor entre/gang:
Dette rommet med inngang fra entre/gang er også et lekkert og delikat innredet rom hvor det er benyttet tilsvarende gulv-/veggfliser som på hovedbadet. Også her er det gulvvarme. Rommet er praktisk og godt utnyttet  - designet med smarte og plasseffektive løsninger.
Også her er det innredet med veggmontert toalett fra Porsgrund med skjult sisterne. Baderomsinnredning med servantplate med et lite underskap samt veggspeil m/innfelt LED lys i tillegg til lys i himling. Rommet er videre praktisk innredet med plass for vaskmaskin og tørketrommel som søyleløsning i flislagt nisje, og vis a vis denne er det praktisk skyllekum i stål med overskap. Varmtvannstank og ventilasjonsanlegg med elektronisk styringstablå er pent integrert/skjult i skap.

Entre/gang med skyvedørsgarderobe:
Den lyse entreèn ønsker deg og dine gjester velkommen inn i leiligheten. Rommet har en praktisk 2-dørs skyvedørsgarderobe med hvite fronter som matcher veggfargen på en diskrè måte. I garderoben med takhøye dører, er det innredning med overhylle og hengeanordninger som gir god plass for ytterklær og skotøy.
De innfelte downlightsene m/nivåjustering i himlingen gir god belysning til rommet, og porttelefon til callinganlegg er plassert rett ut for rommet på "kjøkkensiden".

Annet:
* Påkostet lysanlegg hvor alt av innfelte downlights er nivåjusterbare
* Innfelte downlights har hvite, diskrè armaturer med dreibar funksjon for ønsket lysfall
* Elektroskap m/automatiske sikringer skjult i garderobe i entre/gang
* Egen koblingsskap for TV-/internett (Canal digital)
* TV-uttak på soverom og i stue
* Forbruksmåler for strøm i felles tavlerom i kjeller
* Vannfordelingsskap/rør-i-rør system
* Balansert ventilasjonssystem er også ustyrt med varmegjenvinner
* Moderne og stilrene innerdører i hvitt med glatte dørblad
* Skjermingsgardiner på innside av innglassing til begge balkonger
* Callinganlegg med porttelefon
* Vannbåren gulvvarme gir deilig komfort
* Felles brannvarslingssystem og automatisk overrislingsanlegg
* Heis til alle etasjer i bygget
* Varmtvannsbereder type Høiax- 200 liter
* Sprinkler-/overrislingsanlegg og felles brannvarslingssystem
* Postkasser innendørs i felles foaje i 1. etasje.

Oppvarming og balansert ventilasjon

Det er vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon, hvilket er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Den vannbårne gulvvarmen ligger i gulv i entre/gang, i stuegulv og på kjøkken. På baderom og vaskerom/toalettrom er det også vannbåren gulvvarme.

Tenk deg hvor deilig det er å alltid ha varme gulv - i tillegg slipper du varmeovner på veggene og står mer fritt til plassering av møbler. Det vannbårne anlegget blir avregnet etter forbruksmålere m/akontoinnbetaling, ref. beskrivelse i punktet "felleskostnader og hva de dekker".

Det balanserte ventilasjonsanlegget med varmegjenvinner sørger for god luft/inneklima. Anlegget er fra Komfovent, og aggregatet er innbygget i garderobeskap innenfor baderommet ved entre/gang.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 98 kvm, Bruttoareal: 103 kvm

Rom medtatt i oppgitt P-rom (primærrom): Alle innvendige rom i leiligheten er medtatt i oppgitt størrelse for p-rom.

Rom medtatt i oppgitt BRA og BTA: Innglassede balkonger er medtatt i arealoversikten for BRA og vurdert som S-rom. Arealet er målt til glass og glassdører. BTA areal for terrasser er anført likt areal som BRA.

Verken kjellerbod eller garasjeplass er medtatt i noen av de ovennevnte arealer.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport avholdt av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Felleskostnader og hva de dekker

Fellesutgifter på månedlig kr 2.465,- inkluderer blant annet følgende: 

Felleskostnadene på pt. kr. 2.465,- pr. måned dekker kostnader for blant annet kommunale avgifter, kabel-/TV-anlegg, internett, renhold i felles trappeganger/heishus, felles bygningsforsikring, snøbrøyting, vedlikeholdstjenester ved øvrige fellesarealer, avsetting til vedlikehold, strøm i fellesarealer, drifts-/serviceutgifter til heisanlegg, drifts-/vedlikeholdskostnader knyttet til garasjeanlegg, utgifter til brannsikring, utgifter til forretningsførsel, utgifter til revisor, styre m.m. I følge sameiet sin årsberetning, er det installert vannmåler i bygget med hensikt å redusere de totale kommunale avgifter for beboerne.

Det innbetales i tillegg akonto kr 518,- pr. mnd til forbruk av vannbåren gulvvarme. Innbetaling avregnes mot faktisk forbruk. Avregning skjer året etter, når årsregnskapet foreligger, ca. mars/april hvert år.

Se for øvrig sameiets budsjett som utgjør vedlegg til salgsoppgave og som viser fullstendig oversikt over hva som dekkes over andel fellesutgifter.

Adkomst - slik finner du frem til Ørsnes brygge 3E

Fra Tønsberg sentrum kjører man over Kanalbrua og tar til venstre i rundkjøringen. Følg Kanalveien forbi Ørsnespark (ca. 200 meter), og etter ytterligere ca. 200 meter er man ved Ørsnes brygge og tar til venstre ned mot sjøen. Leilighetskomplekset ligger deretter på høyre side med blant annet innkjøring til parkeringshus og utvendige gjesteparkeringsplasser ved byggets inngangsparti.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Byggemåte - forenklet beskrivelse

Selveierleilighet i frittliggende boligbygg på fem etasjer samt nederste plan m/garasje, inngangsparti og boder. Det er heis og trapper mellom alle etasjer. Bærende konstruksjonerr og etasjeskillere i betong. Fasader består i det vesentlige av teglstein og murpussede overflater med innslag av noe treverk ved terrasser. Vinduer av type innadslående, malte vinduer og fastkarmvinduer i tre med 3- lags energiglass.

For ytterligere informasjon om byggemåte, se tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Hans Holt.

Parkering og egen garasjeplass

Med leiligheten følger egen garasjeplass i felles anlegg i 1. etasje med direkte adkomst til/fra leiligheten via heis. Det går også trappeløp fra garasjeanlegget.

Garasjeplassen tilhørende leiligheten har god bredde og ikke minst god tahøyde. Plassen har flott og enkel tilkomst rett frem etter at man har kjørt inn avlåsbar, fjernstyrt garasjeport. Plassen er merket "3e" (hvor parkert burgunder rød coupebil i bildeserie). Parkeringsdekke av drensasfalt sørger for enkelt vedlikehold og god avrenning/drenering.
En liten kuriositet er at man faktisk også har flott sjøutsikt gjennom vinduer i garasjeanlegget.

For de med evt. dokumentert HC-behov, finnes det adgang for bytte av plass etter nærmere bestemmelser ved evt. ledig plass, ref. punkt 20 i sameiet sine vedtekter. For større kjøretøy slik som campingvogner, bobiler, tilhengere og lignende på fellesområdet, finnes det tidsbegresninger for slik fastsatt gjennom vedtekter.

Sameiet har tilrettelagt for gode parkeringsmuligheter for beboere og gjester også rett utenfor leilighetskomplekset. Øvrig parkering etter områdets gjeldende regler.

Areal og eierform

Ca. 970 m² selveiet fellestomt som disponeres av sameierne i fellesskap.

Tomt og hage

Ørsnes brygge byr på en rekke imponerende fasiliteter, et av disse er nydelige fellesarealer som er parkmessig opparbeidet av anleggsgartner. Her finner man blant annet flotte, felles "atriumshager" med blant annet sitteplasser, steinbelagte gangveier, arealer tilrettelagt for lek, gode plenarealer, flotte trær, et koselig veksthus, diverse beplantninger, og ikke minst det flotte bryggeområdet med strand.

"Taket" er en stor og flott fellesterrasse, elegant utformer og nydelig beplantet. Dette oaselignende området fungerer som et hyggelig og sosialt samlingspunkt for beboerne. Her finnes blant annet store sittegrupper og bord, kraftige parasoller og egen petanquebane.

Styrene i Ørsnes Brygge 3-4, 5 og 9-12 har inngått vedlikedholdskontrakt med firma for tjenester med stell av beplanting, luking og klipping av uteområder gjennom egen driftsforening. Det samme gjelder for snørydding. Sameiet forplikter seg til å delta i og dekke sin forholdsmessige andel av kostnadene til drift og vedlikehold for denne driftsforeningen. Seksjonen sin andel av disse utgiftene er dekket gjennom oppgitt størrelse på fellesutgifter.

Eier

Ellen Lute Thomas Dirk Lute

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp i følge opplysninger fra kommunen.

Adkomstvei er privat.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplan/kommunedelplan er avsatt til kombinert bebyggelse og anleggsformål - Nåværende (Kombinert boligbebyggelse og næringsbebyggelse) og byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav med vedtaksdato 17.06.2015.
Eiendommen ligger i regulert område. Plannr. 330 - Ørsnes boliger og næring med reguleringsformål felles grøntareal, annet kombinert formål ( felles grøntanlegg og parkering) og blokkbebyggelse med vedtaksdato 05.10.2010.
Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov, og ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som inkluderer/berører eiendommen, og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Alle opplysninger er innhentet av megler fra Færder kommune.

Forholdet til boplikt/konsesjon og odel

Eiendommen er ikke konsesjons -/odelsbelagt og det er ingen boplikt.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 03.10.2014. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameiet sin sammensetning: Sameiet Ørsnes brygge 3 og 4 består av i alt 20 boligseksjoner iht. seksjoneringsbegjæring tinglyst den 30/8-2014. Det foreligger vedtekter for sameiet som senest er fastsatt 20/3-2018. Sameiet er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 914 258 383.

Det er etablert en driftsforening som skal drifte utearealer (adkomstveier, grøntarealer og gjesteparkering m.m.) som er til felles bruk for alle eiendommer ved Ørsnes brygge. Sameiet forplikter seg til å delta i og dekke sin forholdsmessige andel av kostnadene til drift og vedlikehold for denne driftsforeningen, ref. sameievedtekter.

Det foreligger ingen forkjøpsrett ved salg av boligseksjoner i sameiet.

Felles lån: Det er ingen gjeld i sameiet, og leiligheten har således ingen andel fellesgjeld.
Leiligheten sin andel av sameiet sin formue: kr 20 620,- pr. 31/12-17 av sameiet sin totale formue på kr 540 806,-. Beløp for 2018 foreligger pt. ikke fra forretningsfører.

Leiligheten sin eierseksjonsbrøk: 74/1915

Kontaktperson/forvaltningskonsulent for borettslaget hos forretningsfører: Sameiet benytter OBOS, avd. Tønsberg som forretningsfører v/Nina Stenbakk tlf.33 30 94 64/e-post: nina.stenbakk@obos.no.

Styreleder i sameie: Svein Smith-Meyer, e-post: sveinsm@gmail.com.

Regnskapsfører har på vegne av sameiet lovfestet pant til dekning for evt. utestående beløp fra sameierne inntil 2G (G = Folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider.). Det må påregnes at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer dersom ikke annet er spesielt opplyst.

Prisantydning

kr. 5 775 000,-

Beregnet totalkostnad

5 775 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 144 370,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 775 000,-)) 5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) -------------------------------------------------------- 158 442,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 933 442,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Som kjøper skal man med andre ord ikke innbetale noen form for forskuddsbetaling før overtagelsen finner sted.

Tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann
Befaringsdato: 8. mars 2019

Tilstandsrapport følger som del av salgsoppgave.

Formuesverdi

Formuesverdi  for inntektsåret 2017:
Som primærbolig: kr 800 682
Som sekundærbolig: kr 2 882 456

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til ca. 6 990 kWt  utfra et snitt forbruk siste 3 årene.

Forbrukstallet er innhentet fra energileverandør og gir kun en indikasjon av forbruk gitt situasjonen over denne perioden.

Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper.

Forsikring

If skadeforsikring Polisenummer: 1781900

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter (vann/avløp/renovasjon) er inkludert i leilighetens oppgitte andel av fellesutgifter.

Adgang til utleie

Det foreligger en bruksenhet i boligen, og den har ingen separat utleieenhet.

I følge sameiet sine vedtekter kan seksjonseierne i sameiet fritt leie ut sin leilighet, jfr. punkt 5, 1. ledd i "vedtekter for sameiet Ørsnes brygg 3 og 4". Utleie skal meldes skriftlig til sameiets forretningsfører. Iht. punkt 5, 3. ledd kan parkeringsplasser, boder og sjøboder kan kun leies ut sammen med seksjonen de tilhører, eller separat til andre eiere av boligseksjoner innenfor sameiet eller prosjektet Innseilingen/Ørsnes Brygge.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 270319 (Kr.7 250) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.525) Tønsbergs Blad 030419 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 020519 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 080519 (Kr.4 500) Opprykk finn.no 18. aug. 19 (Kr.1 000) Tønsbergs Blad 210819 (Kr.4 500) Foto august (Kr.1 800) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 750) Markeds- og informasjonspakke (Kr.12 200) Grunnbok, servitutter og kommunale opplysninger (Kr.3 455) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 5 775 000,-) (Kr.51 975) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 750) Totalt kr. (Kr.119 700)

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Egenerklæring er lagt ved salgsoppgaven, men spørsmål i denne skal ikke besvares da salget omfatter avhending av dødsbo.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen, ref. beskrivelse av leilighetens kjøkken under punktet "standard". Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Til informasjon er det ingen forkjøpsrett ved salg. Det kreves heller ingen styregodkjenning i sameiet ved overdragelse.

Vennligst angi ønsket tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud. Konferer gjerne megler.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Interessenter gjøres særskilt oppmerksom på at selger ikke selv har bebodd leiligheten og derav har begrenset kjennskap til dens befatning. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?