Til innholdet

Funkisinspirert nyoppført enebolig I Lekkert og moderne I Seneste kveldssol I Dbl. integrert garasje I Hybel i 1. etasje

Øreveien 15
Prisantydning 9 700 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 181
BRA: 214 m²
Soverom: 4
Byggeår: 2023
Tomtareal: 686 m²

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

Nøtterøy - Skarphaga/nær Teie

Adresse

Øreveien 15 3120 Nøtterøy

Velkommen til Øreveien 15 - en flunkende ny enebolig med hybeldel sentralt på Nøtterøy på solfylt hjørnetomt

Nå kan boligdrømmen sentralt på Nøtterøy realiseres! På denne solfylte hjørnetomten, sentralt i populært bomiljø, tilbys nå en ferdig oppført enebolig med hybel i funkisinspirert arkitektur! 

Følelsen av å flytte inn i sin egen, helt nye bolig er noe for seg selv. Arkitekten av huset har lagt vekt på å skape en bolig med mye lys og god kontakt med uterom og hageanlegg. Blant annet har den store og luftige stue-/kjøkkensonen i øverste etasje imponerende mange vindusflater fra tre sider, ekstraordinær god takhøyde. Samme sone ligger i nær kontakt med en stor syd-vestorientert og solfylt takterrasse. Hjemmet byr videre på arealgenerøse rom fordelt over to etasjeplan med blant annet fire soverom hvorav blant annet et hovedsoverom med "En Suite" løsning, en stor hall/gang, tre flislagte baderom, separat vaskerom og ekstra stue m/kjøkkeninnredning. Inndelingen av hjemmet har lagt til rette for hybel i 1. etasje med egen inngang i tillegg til intern inngang fra huset hoveddel som gir fleksibel bruk enten man trenger ekstra plass selv eller ønsker leieinntekter.

Familiens kjøretøy plasseres trygt og godt i integrert dobbelgarasje med innvendig inngang fra huset. I tillegg er det rikelig med asfaltert biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Detaljer som utstrakt bruk av gulvvarme, moderne en-stavs lyse eikegulv, listefrie himlinger og vindusposter og ikke minst moderne materialbruk særpreger boligen.

Det er ca. 2 km til Teie torv og ca. 4 km til Tønsberg sentrum. Området ligger ypperlig til med blant annet gangavstand til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. Kommunesenteret Borgheim ligger ca. 1,5 km unna hvor det blant annet er idrettshall, videregående skole, kulturhus og beachvolleyballbane. Nøtterøy Golfklubbs flotte baneanlegg ligger også på Borgheim.

På vegne av eier og Z-eiendom AS ønskes du velkommen til visning!

Kort fortalt om Øreveien 15

º Ferdig oppført enebolig med hybeldel - flytt rett inn!
º God takhøyde i hovedetasje gir romfølelse og særpreg
º Høy fokus på funksjonalistisk arkitektur, rene linjer og moderne løsninger
º Selveiet og solfylt hjørnetomt på 667 m² m/seneste kveldssol!
º Tomten er ferdig opparbeidet
º Integrerte dobbelgarasje med innvendig tilkomst gir hjemmet "hverdagsluksus"
º Solrik takterrasse på 18 m² hvor solen nytes fra tidlig formiddag til sent ut på kvelden!
º Stue og kjøkkensone i øverste etasje på ca. 60 m² og store vindusflater fra tre sider
º Kjøkkeninnredning fra Huseby kjøkken med integrerte hvitevarer
º To flislagte baderom - ett i hver etasje (i tillegg til ett i hybeldel)
º "En Suite" hovedsoverom i øverste etasje m/garderobesone og inngang til eget bad
º Stort separat vaskerom med god oppbevaringsplass og inngang til garasjen
º Stor og innbydende entrè/gang på ca. 17 m² med god plass til garderobeskap
º Flott hybeldel med stue/kjøkken, soverom, gang og bad.
º Moderne en-stavs eikeparkett og fliser på gulv
º Listefrie overganger mellom innervegger og himlinger
º Varmekabler i alle flislagte gulv + i stue & kjøkken i hovedetasjen
º Balansert ventilasjon med varmegjenvinner sørger for godt inneklima!
º Energi økonomisk bolig - energiklasse B!
º Lave kjøpsomkostninger - kun 2,5% dokumentavgift av tomteverdi!
º Sentral beliggenhet på Øre/Smidsrød nær Teie med kort vei til det aller meste!
º Landskapsutsikt mot vest!
º Tønsberg sentrum nås på ca. 5-6 minutter med bil
º Hybelen gir fleksibilitet enten man ønsker leieinntekter eller vil benytte rommene selv!
º Boligen er innflyttingsklar og kan overtas hvis ønskelig på kort varsel!

Nærområdet/Beliggenhet

Området er ansett som et godt etablert boligområde som ligger sentralt på øya! Det er ca. 2 km til Teie torv og ca. 4 km til Tønsberg sentrum. Området ligger ypperlig til med blant annet gangavstand til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. Kommunesenteret Borgheim ligger ca. 1,5 km unna hvor det blant annet er idrettshall, videregående skole, kulturhus og beachvolleyballbane. Nøtterøy Golfklubbs flotte baneanlegg ligger også på Borgheim.

Videre er det kort vei til lekeplass, skiløyper og svømmehall. Ved ungdomsskolen Teigar ligger Nøtterøyhallen og et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og 400 m friidretts løpebane.

Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, men hovedøya har også fine muligheter for turer i skog og mark. Det er relativt kort vei til fjorden og Øhrebukta, samt gang- og sykkelvei over til Føynland. På Føynland ligger Fjærholmen som er kommunens største og fineste badeplass. Stedet byr på sandstrand, svaberg, gresslette med lekeapparater og god plass for solbading.

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Rema 1000, Meny og Coop Extra. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Teie torv et variert utvalg av butikker og fasiliteter. Tønsberg sentrum har alle bymessige fasiliteter og ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Det er kun et par minutter å gå til nærmeste barnehage, Smidsrødveien FUS barnehage (0-6 år). Kort vei også til Herstadløkka barnehage og Stabburet familiebarnehage. Fra Øvre Smidsrød vei er det gangavstand til Herstad barneskole og det er kort vei Borgheim ungdomsskole. Ved Borgheim ungdomsskole ligger også Nøtterøy Videregående skole. Steinerskolen i Vestfold ligger på Vestskogen. Kommunen har både private og kommunale barnehager.

Fra området er det også gode bussforbindelser til Tønsberg og Teie Torv med forretninger, kafeer, restaurant, vinmonopol og bank.
Det er ca. 4 km til Teie torv og 6 km til Tønsberg sentrum. Fra E-18 er veien til Oslo, Drammen og øvrige Vestfoldbyer heller ikke lang.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil for ytterligere beskrivelse av beliggenhet og nærområdets fasiliteter.

Hvorfor kjøpe nyoppført bolig hvor du er førstemann til å ta den i bruk?

Opplevelsen av å flytte inn i sin egen, helt nye bolig en helt egen følelse. Her har ingen bodd før deg, alt er nytt og tilpasset slik du selv ønsker det med velduftende materialer i eget drømmehjem.

 • En ny bolig gir forutsigbare boligutgifter og lave vedlikeholdsutgifter i nær fremtid
 • Klimavennlig og energi økonomisk 
 • Lave kjøpsomkostninger (dokumentavgift beregnet ut fra tomteverdi)
 • Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først

 • Innhold

  Boligen er oppført over to plan hvor hovedoppholdsrommene er plassert i hjemmets øverste etasje. Samspillet med innslagsvis noe høyere innvendige himlinger og arealgenerøse oppholdssoner i hovedetasjen gir huset et luftig særpreg dominert av åpne løsninger, god romfølelse og store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys.

  Husets inndeling er som følger:

  2. etasje:
  Romslig STUE og SPISESTUE med et fantastiske vindusarrangementer fra tre sider og utgang til TAKTERRASSE på ca. 35 m².
  KONTOR/RELAX-ROOM i forlengelsen av søndre del av stuen.
  KJØKKEN i åpen løsning mot hjemmets naturlige sone for plassering av spisestuemøbler.
  3 SOVEROM hvorav blant annet et stort HOVEDSOVEROM med "en suite" løsning m/åpent GARDEROBEROM som videre fører inn badet i etasjen .
  Stort og flott BADEROM med romslig dusjnisje, frittstående badekar, vegghengt toalett og baderomsinnredning.

  1. etasje - til boligens hoveddel: Skjermet INNGANGSPARTI i front av huset.
  Meget romslig ENTRÈ/HALL (ca. 17 m²) med god plass til blant annet garderobeskap.
  Åpen TRAPPEGANG med repottrapp som leder ut til hage og terrasse på terrenget i øst.
  BADEROM med dusjhjørne, vegghengt toalett og baderomsinnredning.
  VASKEROM/BOD med avsatt plass for både vaskemaskin og tørketrommel samt oppbevaringsplass.
  INTEGRERT DOBBELGARASJE med direkte inngang til/fra boligen via etasjens vaskerom og fra utvendig overbygget sideinngang. I garasjen er det også avsatt bodplass.

  1. etasje - hybeldel:
  Skjermet INNGANGSPARTI på østsiden av huset.
  HALL/GANG med plass til garderobeskap.
  BADEROM med dusjhjørne, vegghengt toalett, baderomsinnredning og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.
  STUE med plass til både sittegruppe og spisebord.
  KJØKKEN med integrerte hvitevarer - rommet ligger i åpen men tilbaketrukket løsning fra stuen.

  Integrert dobbelgarasje samt parkering for øvrig ved eiendommen

  Garasjen tilbyr, som en rekke andre elementer ved hjemmet, en suveren "hverdagsluksus". Den doble integrerte garasjen med direkte innvendig tilkomst fra boligen, er utstyrt med dobbel og isolert stål garasjeport med elektrisk portåpner og medfølgende fjernkontroll samt innfelte downlights med sorte armaturer over port. Garasjerommet har gulvdekke av betong og vegger er isolert samt platekledd med gipsplater. Garasjen har også utvendig inngang via overbygget inngangsdør på sydsiden av huset. Det er taklys integrert i portåpner - det lagt opp strømføring for lys i himlingen i tillegg til stikkontakter på vegg.

  Det er også utvendige biloppstillingsplasser på eiendommens gårdsplass, i front av garasjen og innerst på asfaltert gårdsrom.

  Terrasser

  Eiendommen ligger solrikt med sol fra tidlig til sent ut på kveld i sommerhalvåret. Dette gjenspeiler seg også i eiendommens uterom hvor takterrassen i hovedetasjen mot syd-vest som nærmest blir som en stor ekstra stue" i sommerhalvåret. Herfra kan man nyte både svært sen kveldssol og vid utsikt til naturlandskapet. Med sin gunstige størrelse på ca. 18 m² og overbygg over ca. 2/3-deler av arealet innbyr takterrassen både til plass for utekjøkken med grilling, lune solkroker og godt med plass til utemøbler. Terrassen har tredekke som forsterker den lune effekten mens spilevegg av tre mot deler av sydsiden bidrar til ekstra skjerming til deler uterommet.

  På østsiden av boligen er det oppført en markterrasse av tredekke hvor man kan lese nyheter og nyte en kopp nytrukket kaffe i morgensolen. Samme uteplass er et ypperlig sted å trekke seg tilbake til dersom man ønsker skygge på hete ettermiddager.

  Arealer og fordeling per etasje

  BTA (bruttoareal):
  ca. 246 m² fordelt på ca. 129 m² i 1. etasje og 117 m² i 2. etasje.

  BRA (bruksareal):
  ca. 214 m² fordelt på ca. 112 m² i 1. etasje og 102 m² i 2. etasje.

  P-rom (primærrom):
  ca. 181 m² fordelt på ca. 79 m² i 1. etasje og 102 m² i 2. etasje.
   
  Rom medtatt i oppgitt P-rom: Alle rom i både 1. etasje og 2. etasje er inkludert i primærrommene med unntak av integrert garasje/bod på ca. 32 m².

  Samtlige arealer er basert på byggetegninger og arealberegninger. Se for øvrig boligens plantegning. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. Bruksareal (BRA) er det måleverdige arealet som er innenfor omsluttede vegger målt i gulvhøyde (bruttoareal minus arealet som opptas av yttervegger). Boligens bruttoareal (BTA) er det måleverdige arealet målt på utsiden av omsluttede vegger.

  Standard

  Hjemmet fremstår stilsikkert og gjennomført med god planløsning og utstrakt bruk av moderne samt gjennomtenkte material-/fargevalg. Boligens materialbruk er gjennomgående helhetlig samt moderne og står i fin harmoni med husets egenart og funksjonalistiske byggestil.  Innendørs er det lagt vekt på godt innslipp av lys og helhetlige løsninger. Stue og kjøkken har store vindusflater som skaper fin kontakt med utendørsarealer, naturlandskapet og utvider romfølelsen. Det er innlagt balansert ventilasjon med varmegjenvinner som er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet.

  Gulvet - rommets femte vegg:
  Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse. I alle rom er det derfor lagt en-stavs lyse eikeparkettgulv som er både klassiske, solide og moderne - et gulv vi er sikre på at du vil bli glad i og som vil begeistre deg og dine gjester. I hallen i 1. etasje, hallen i hybelen og i våtrommene er det flislagte gulv. Varmekablene under alle flisene gir deilig varme til føttene. Det samme gjør gulvvarmen i stuen og kjøkkenet i hovedetasjen.

  Vegger og himlinger:
  Alle innervegger i oppholdsrommene har malte overflater med malte gipsvegger  - dette gir et flott helhetsinntrykk. Interiørmessig er boligen stram, men likevel lun og varm med dempede fargeskalaer. Fraværet av vinduslister og taklister understreker det moderne og funksjonalistiske preget som dannes med moderne og listefrie løsninger med smyg. Pulttaksløsningen gir også en imponerende god takhøyde i flere av rommene.
  Samtlige himlinger i oppholdsrommene har hvitmalt gips med innslag av integrerte LED-downlights i flere av rommene.

  Den romslige stue-/spisestuen i 2. etasje med utgang til takterrasse:
  Denne herlige hovedoppholdssonen er "hjemmets hovedperson" - et rom som virkelig imponerer med sine stedvis høye himlinger, store vindusflater, vid landskapsutsikt og ikke minst masse lysinnslipp fra vinduene i syd, øst og vest. De store og høyreiste vinduene sørger nemlig for en hyggelig stemning som endrer seg med utelyset. De sosiale sonene i rommet flyter over i hverandre, og med den sammenhengende takterrassen er etasjen som skapt for sosiale sammenkomster. Dobbel bred skyvedør leder ut til takterrassen og den transparente løsningen fører til en flott sammenheng mellom innerom og uterom. På østsiden, fra repottrappen, leder balkongdøren ut til frokostterrassen på bakkenivået
  Rommet byr på god plass for både spisestue, "lounge-/sofaavdeling" og TV-stue. Blir gjestene til middag, er det romslig plass til å forlenge spisestuebordet i den arealgenerøse spisestueplassen. Tross de store vinduene mot yttervegger, er det er godt med veggplass å møblere mot. Det er innslagsvis innfelte LED downlights i taket i tillegg til avsatte punkt for taklamper. Ønsker man å montere peisovn er det klargjort stålpipe i rommet. Innerst i stuen, på sydsiden, er det etablert et skjermet sone ypperlig til for eksempel kontor-/arbeidsplass eller en sone hvor man i lenestol kan hygge seg i fred med en god bok! Gulvvarmen i hele stue-/spisestuesonen sørger for deilig komfort.

  Kjøkkenet:
  Den åpne planløsningen og den moderne kjøkkeninnredningen fra anerkjente Huseby kjøkken er et av hjemmets naturlige midtpunkt. Kjøkkenet ligger sentralt i boligens hovedetasje, flott plassert ut for hjemmets naturlige plassering av spisestue. Her kan man kokkelere mens man holder samtalen i gang med de som oppholder seg i stuen og spisestuen. Kjøkkenet er moderne, men likevel klassisk og stilrent. Her er det lagt vekt på detaljer som gir et moderne preg, som blant annet variasjonene av de ulike skapmodulene, ulike farger på overskap og underskap, utelukkende topphengslede samt dels ekstra brede overskap med Blum-system som gir rikelig oppbevaringsplass og utstrakt bruk av kolonialskuffer. 4 stk. doble armaturer med stikkontakter sørger for rikelig med strømtilførsel for elektriske kjøkkenredskap. Legg også merke til den elegante løsningen de nette og lekkert tilpassede benkeplatene som ytterligere forsterker det moderne uttrykket. U-løsningen gir rikelig med arbeids-/benkeplass og de to store vinduene over den sorte kvadratiske vaskekummen fra Blanco slipper inn utsikt mot vest og naturlig dagslys. I himlingen er det rikelig med integrerte LED downlights som gir godt med lys når mørket faller på. Det er installert både water stop system og komfyrvakt. Gulvvarmen sørger for deilig komfort også i dette rommet!

  Alt av hvitevarer er integrert og medfølger:
  * Stekeovn i høyskap - sort design fra Siemens
  * Helintegrert kjøleskap - Siemens
  * Helintegrert underliggende fryseskap - Siemens
  * Helintegrert oppvaskmaskin - Siemens
  * Ekstra bred induksjon platetopp med integrert ventilator - Novy

  Hall og gang med åpen trappegang:
  Vel innenfor hjemmets hovedinngangsdør møter man en romslig og innbydende hall og gang som ønsker en velkommen inn! Den flotte trappen Stryntrappa  med sort innramming og matchende eiketrinn er pent tilpasset rommet og blir nærmest som et "eget møbel". Innfelte downlights i himlingen gir god belysning. De høye vinduene innerst i rommet som blant annet består av balkongdør ved trappens repot slipper inn godt med naturlig lys. Daglyset slippes også inn fra inngangsdørens høyreiste sidevindu. Det er avsatt plass for stort garderobesystem for ytterklær og skotøy. I rommet er det også plass til f.eks. oppbevaringskommoder og annet.  Det er varmekabler under det flislagte gulvet som sørger for god varme som også nyttiggjøres til hovedetasjen grunnet det åpne trappeløpet opp til hovedetasjen. Fra hallen er det også intern inngang til hybeldelen i etasjen i tilfelle man ønsker å benytte denne sonen av huset selv.

  De to baderommene - ett i hver etasje:
  Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Baderommene har flislagte vegger og flislagte gulv med elektrisk gulvvarme. Flisene på både vegger og gulv er moderne, men likevel i en lun og varm dempede fargeskala med tydelige assosiasjoner til "spatema". I dusjsonen i begge rom er det lagt matchende gulvfliser av mindre dimensjon enn øvrige gulvfliser. Begge baderommene har innfelte LED downlights i himling.

  Badet i 2. etasje, tilknyttet hovedsoverommet, er ekstra stort og tilbyr en flott "hverdagsluksus". I tillegg til direkte inngang fra hovedsoverommet, er det også inngang fra sove-/baderomsgang. Her kan man velge hvorvidt man ønsker en "time out" i frittstående badekar eller en forfriskende dusj i flislagt dusjnisje med godt armslag og inngang fra sidehengslet glassdør. Sistnevnte er utstyrt med både tradisjonell dusj og takdusj. Legg merke til de lekre flisene på kontrastveggen ved badekaret - disse gir en illusjon av trendy spiletreverk! Utover dette er det installert baderomsmøblement med brede doble kolonialskuffer, helstøpt baderomsbenk, høyskap og ovalt veggspeil med omkranset LED-belysning. Veggmontert toalett fra Villeroy & Boch med skjult Tece sisterne forsterker det moderne preget og sørger for enklere renhold. Østvendt vindu sørger for naturlig daglys til rommet.

  Badet i 1. etasje har dusjhjørne med dusjvegger med inn-utadslående glassdører og dusjbatteri med både hånddusj og takdusj. Også her er det veggmontert toalett fra Villeroy & Boch med skjult Tece sisterne. Baderomsmøblement med brede doble kolonialskuffer og helstøpt baderomsbenk.  I tillegg er det integrert LED-belysning i øverste del av veggspeil. Fra dette baderommet ledes man til innenforliggende vaskerom.

  Vaskerommet - 1. etasje:
  Dette praktiske og romslige rommet har direkte og enkel adkomst fra den doble garasjen på den ene siden og fra tilstøtende baderom i motsatt enda. Også her er det gulvvarme under gulvflisene mens veggene består av malte overflater. Innredningen med langstrakt arbeidsbenk med nedfelt vaskekum, underliggende plass til side-by-side løsning for vaskemaskin og tørketrommel samt underskap i hver ende sørger for godt armslag, god oppbevaringsplass og rikelig med arbeidsplass. I enden av benkeplaten er det montert høyskap som gir enda mer oppbevaringsplass.

  Boligens tre soverom i hovedetasjen:
  I hovedetasjen finner man hjemmets tre soverom samlet i motsatt ende av stuesonen, alle med inngang fra sove-/baderomsgang. Hovedsoverommet ligger på hjørnet av huset, nord-øst orientert med en sval og fin plassering med egen åpen "sone" for garderobe-/omkledningsrommet. Det er god plass til stor dobbeltseng i tillegg til andre klassiske soveromsmøbler! De to øvrige soverommene i etasjen vender begge mot vest og har i tillegg til plass for senger også avsatt plass for garderobeskap.

  Beskrivelse av hybel i 1. etasje

  Denne delen av boligen har en godt planlagt plassering, fint skjermet fra øvrig del av boligen. Det er utvendig inngang fra østsiden av huset, i tillegg er det forskriftsmessig innvendig dør inn til boligens hoveddel - i hallen. Den innvendige døren gjør også at hybelen på enkelt vis kan tas i bruk når som helst til eget bruk uten å gjøre ominnredninger i hjemmet!

  Eget separat balansert ventilasjonsanlegg sørger for godt inneklima, aggregatet er plassert i tilknytning kjøkkenventilatoren. Hybelen har også eget elektrisk tavleskap hvor forbruk går over husets hoved AMS-måler, men undermåler leser av strømforbruket.

  En stavs eikeparkett  i alle rom sørger også her for et moderne og ikke minst tidsriktig gulv. Gulvvarme under flislagt gulv på baderommet og i hall/gang sørger for lun og god oppvarming.

  Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning med hverandre. Stuens utforming gir rom for både sofa-/sittegruppe og spisebord. Vinduene mot vest og nord gir fint utsyn mot hagen og naturlandskapet. Kjøkkeninnredningen fra Huseby også byr på både underskap, noe overskap, benkeplass og oppbevaringsplass for utstyr og dekketøy. Innredningen byr også på medfølgende hvitevarer fra Siemens med helintegrert oppvaskmaskin, stekeovn i underskap, induksjonstopp, helintegrert kjøleskap og helintegrert fryseskap. 3 stk. doble armaturer med stikkontakter sørger for rikelig med strømtilførsel for småelektrisk.

  Baderommet er både romslig og godt planlagt. I tillegg er et avsatt plass for ferdig opplegg for vaskemaskin. Rommet er innredet med dusjhjørne med dusjvegger med inn-utadslående glassdører og dusjsystem. Også her er det veggmontert toalett fra Villeroy & Boch med skjult Tece sisterne. Baderomsmøblement med brede doble kolonialskuffer og helstøpt baderomsbenk.  I tillegg er det integrert LED-belysning i øverste del av veggspeil.

  Hybelens soverom har vestvendt vindu. Rommet størrelse og utforming gjør plass for både dobbeltseng og garderobeskap.

  Annet - teknisk

  º Utstrakt bruk av dimmerbrytere til belysning
  º Klargjort forlegning for utvendig elektriske screens på vinduer vest + syd i 2. etasje
  º Svært godt med stikkonktakter
  º Frostfritt system for utevanningskran
  º Utebelysning er styrt over astroursystem
  º Rør-i-rør system for VVS-system
  º Seriekoblete røykvarslere
  º Komfyrvakt på kjøkken 
  º Det er installert waterguard med automatisk avstengning av vann
  º Radonsperre - Isola RadonStop 400

  Involverte entreprenører/leverandører til eiendommen

  º Hovedentreprenør: Eventyrhus AS - Nøtterøy
  º VA infrastruktur, graving og betong: Sigve Ektvedt AS - Andebu
  º Elektro: Norgeselektro AS - Tønsberg
  º Rørlegger: Terjesen AS - Nøtterøy
  º Blikkenslager - Total tak AS - Borre
  º Flis: M&M Kristiansen AS 
  º Kjøkkenleverandør: Huseby kjøkken via Bjør Engen kjøkkenservise AS - Nøtterøy
  º Maler: C. Kristoffersen og Sønn - Horten
  º Eksternkontrol/trykktest: Konsulenttjenester Jørn S. Thorstensen - Nøtterøy

  Byggemåte og FDV dokumentasjon

  Huset er oppført som trehus med støpt plate. Behandlet ytterkledning av tre - kledningen er lagt som en kombinasjon av stående og liggende bordkledning. Yttertak med pulttakkonstruksjon tekket med Monarplan FM fra Isopal som er en sveiset PVC membran. Vinduer fra Skallevold trevaresalg AS med 3-lags glass, argongass, glasslister av PVC og hvite alu bunnglasslister. Ytterdører fra Harmonie.

  Selger har fått overlevert FDV dokumenasjon av entreprenør (forvaltning-drift-vedlikehold) som videreføres til kjøper.

  TV-/Internett

  Det er klargjort med innvendige trekkerør i boilgen for å legge inn fibernett for TV-/Internett.

  Tilstandsrapport

  Det er ikke utarbeidet tilstandsrapport i forbindelse med omsetningen av denne eiendommen.

  Oppvarming og balansert ventilasjon

  Det er innlagt balansert ventilasjon med varmegjenvinner og elektronisk temperaturstyring (Flexit NordicPanel). Flexit Nordic S3 anlegget kan også styres via applikasjon og er økonomisk lønnsomt samt av betydning for inneklimaet. Aggregat er plassert i integrert garasje. I hybeldel i 1. etasje er det eget anlegg kombinert med kjøkkenvifte - Flexit Spirit K.

  I alle gulv som er flislagt er det lagt termostatstyrte varmekabler, både i hoveddelen av huset og i hybel som sikrer en behagelig varmekomfort. I tillegg er det termostatstyrt gulvvarme (folie) i stue-/spisestue og kjøkken i hovedetasjen. Øvrig elektrisk oppvarming med panelovner/opplegg til elektriske panelovner.

  I stuen i hovedetasjen er det etablert ferdig opplegg for evt. vedfyrt ildsted. Stålpipe er ført gjennom yttertak og klargjort for tilkobling hvis ønskelig.

  Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, følger dette heller ikke med. Med andre ord fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

  Tomt og hage

  Type tomt: Selveiertomt 

  Tomteareal 686,80 m²

  Tomten er ferdig opparbeidet hvor grøntområder er planert og nysådd for hageplen. Gårdsplass er ferdig asfaltert. Hyggelig tumleplass for både store og små!

  Utendørsområdene er ferdig opparbeidet og gårdsplassen samt innkjørsel er ferdig asfaltert. Hagen er arrondert med hageplen. Dette gir samlet et enkelt vedlikehold og "rene flater" hvor hageplenen vil gi en myk og dekorativ overgang fra den asfalterte gårdsplassen.

  Det er anlagt dekorative og solide natursteinsblokker av granitt på syd og østsiden av  tomten.

  Eier

  Aker Seil AS

  Vei, vann og avløp

  Boligen er tilknyttet offentlig vann og offentlig avløp. Alle kostnader og gebyrer for tilknytning er inkludert i kjøpesummen.

  Eiendommen har adkomst fra kommunal vei.

  Reguleringsforhold

  Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Kombinert bebyggelse og anleggsformål - Nåværende (Kombinert offentlig eller privat tenesteyting eller boligbebyggelse), Kommuneplan, vedtatt: 31.1.2018.
  Eiendommen ligger i et regulert område med plannavn Helsehus Smidsrød, vedtatt: 19.09.2011, reguleringsformål: Boligbebyggelse - frittliggende småhusbebyggelse.

  Utdrag fra reguleringsplanen:
  Maks bebygd areal (BYA) = 35%.
  Parkeringsarealer på bakkeplan inngår i  utnyttelsesgraden. Maksimal byggehøyde skal ikke overstige cote c+ 27.
  Avkjøring til byggeområdene skal skje via Vei 1 som vist på plankartet. Kopi av reguleringsplanen og bestemmelser utgjør del av salgsoppgaven.

  BEBYGGELSESPLAN:
  Eiendommen eller del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov.

  MIDLERTIDIG FORBUD MOT TILTAK:
  Eiendommen eller del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.

  REGULERING UNDER ARBEID:
  Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen.

  PLANFORSLAG:
  Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

  Alle opplysninger fra Færder kommune.

  Ferdigattest

  Boligen har ferdigattest datert 16. mai 2023 for "oppføring av enebolig". Kopi av denne følger av salgsoppgave.

  Prisantydning

  9 700 000,-

  Beregnet totalkostnad

  9 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 50 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 2 000 000,-)) -------------------------------------------------------- 63 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 763 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Betalingsbetingelser

  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

  Energiforbruk og energimerking

  Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

  Da boligen ikke er tatt i bruk eksisterer det ingen erfaringstall for strøm-/energiforbruk på eiendommen.

  Forsikring

  Selger holder boligen forsikret frem til og med tidspunktet for kjøper sin overtagelse.

  Kjøper må selv sørge for egen bygningsforsikring og evt., innbo-/løsøreforsikring fra og med datoen for overtagelse.

  Kommunale avgifter

  Kr. 18 725 pr. år

  Beløpet er oppgitt av Færder kommune, er standardsatser for 2023 og dekker årlige kommunale gebyrer for vann, avløp og renovasjon. Ved installasjon av ildsted vil det tilkomme årlig kommunalt feiegebyr. Det er ikke installert vannmåler i boligen.

  Eiendomsskatt

  Det er ikke eiendomsskatt per i dag i Færder kommune.

  Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

  Formuesverdi er ikke fastsatt for eiendommen i følge Skatt sør.

  Formuesverdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som baseres på hvorvidt eiendommen er en "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (boliger man selv eier, men ikke bor fast i). Verdien for skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt for boligene.

  Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 95% for sekundærboliger (alle andre boliger fra og med neste ligningsår).

  Det oppfordres til å undersøke www.skatteetaten.no eller kontakte meglerselskapet vedr. informasjon om formuesverdien ved skattefastsetting.'

  Løpende kostnader

  Boligeier vil ha ansvar for drift og vedlikehold av egen eiendom såvel utvendig som innvendig. Utover utgifter for kommunale avgifter må en beregne kostnader til blant annet forsikring, TV-/internett, vedlikehold, strøm-/energiutgifter og diverse andre kostnader. Da boligen er nyoppført og ikke tatt i bruk eksisterer det ikke erfaringsbasert tallmateriale for disse kostnadene.

  Forholdet til boplikt

  Det er ikke boplikt på eiendommen og det er ikke boplikt ved denne delen av Færder kommune.

  Forholdet til forkjøpsrett

  Det eksisterer ingen forkjøpsrett.

  Adgang til utleie

  Boligen består av en boenhet og den har ingen separate boenheter utover dette.

  Hybel i deler av 1. etasje er ingen egen bruksenhet, men rommene er godkjent som oppholdsareal til rom for varig opphold (rom som hoveddel) og kan dermed leies ut hvis ønskelig.

  Konsesjon/odel

  Det er ikke odel eller konsesjon knyttet til omsetning av eiendommen.

  Velforening

  Det er ingen pliktig medlemskap til velforening eller lignende.

  Skolekrets

  Eiendommen tilhører Herstad skolekrets (skolekrets 5) hvor barneskolen nå ligger på nye Labakken barneskole i Vestskogen.

  For evt. spørsmål anbefales det å ta kontakt med Skolekontoret ved Færder kommune - ams@faerder.kommune.no eller 33 39 00 00.

  Oppgjør

  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

  Meglers vederlag (betales av selger):

  Inneståelse-fakturavederlag (Kr.3 100) Kommunale opplysninger fra Infoland (Kr.3 585) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Markedspakke (Kr.12 150) Markedspakke utlegg - største type Finn annonse (Kr.6 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.6 250) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 9 700 000,-) (Kr.62 500) Servitutter (Kr.780) Tilrettelegging (Kr.17 118,75) Totalt kr. (Kr.112 753,75)

  Boligselgerforsikring

  Det er ikke tegnet boligselgerforsikring på eiendommen da selger er aksjeselskap og derav ikke kan tegne slik forsikring iht  vilkår hos Søderberg & Partners.

  Boligkjøperforsikring

  Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
  Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

  Tinglyste servifutter/heftelser/rettigheter som følger eiendommen

  Det er innhentet kopi av servitutter tinglyst på eiendommens grunnboksblad som kan være av interesse å lese innen budgivning. Kopi av disse oversendes fra megler på forespørsel:

  * 1917/900507-1/91 av 13.12.1917. Overført fra: 3811-10/2 angående El-linjer. Gjelder denne registerenheten med flere.

  * Bestemmelse om kloakkledning,1969/5085-2/91 - av 08.11.1969. Rettighetshaver: Knr:3811 Gnr:10 Bnr:182   Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Overført fra: 3811-10/2. Gjelder denne registerenheten med flere

  * Bestemmelse om veg, 1973/3925-1/91 av 30.07.1973.Rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:10 Bnr:80. Med flere bestemmelser. Overført fra: 3811-10/2. Gjelder denne registerenheten med flere.

  * Skjønn, 1975/674-1/91 av 11.02.1975. Overført fra: 3811-10/2. Gjelder denne registerenheten med flere

  * Skjønn, 1976/2603-1/91 av 05.05.1976. Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn. Overført fra: 3811-10/2. Gjelder denne registerenheten med flere

  * Best. om adkomstrett  - 1976/3852-2/91 av 06.07.1976. Rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:10 Bnr:194. Med flere bestemmelser. Overført fra: 3811-10/2
  Gjelder denne registerenheten med flere.

  * Best. om adkomstrett  - 1976/3853-1/91 av 06.07.1976. Rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:10 Bnr:195. Med flere bestemmelser. Overført fra: 3811-10/2
  Gjelder denne registerenheten med flere.

  * Bestemmelse om vannledn. - 1979/421-2/91 av 22.01.1979. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Overført fra: 3811-10/2
  Gjelder denne registerenheten med flere.

  * Bestemmelse om veg - 1983/8583-2/91 av 30.06.1983  Rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:10 Bnr:201. Bestemmelse om adkomstrett med mer. Overført fra: 3811-10/2. Gjelder denne registerenheten med flere.

  * Bestemmelse om veg - 1991/13321-1/91 av 05.11.1991. Rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:10 Bnr:15. Overført fra: 3811-10/2. Gjelder denne registerenheten med flere. 

  * Bestemmelse om veg av 2013/932561-1/200 av 30.10.2013. Rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:10 Bnr: 220. Overført fra: 3811-10/2. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Rettigheter:
  Ingen rettigheter registert på eiendommen.

  Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

  Andre opplysninger

  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør, denne er vedlagt i salgsoppgaven.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

  Finansiering

  Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

  Finn.no: Visningstekst

  Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

  Overtagelse

  Avklares i forbindelse med budgivning.

  Lovanvendelse

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.


  Lov om hvitvasking

  I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

  Oppdragsansvarlig

  Z Eiendom AS
  Postboks 55
  3106 Nøtterøy
  Foretaksregistrert org.nr.: 982832632
  Laster kart..

  Jesper Snekkestad

  Eiendomsmegler MNEF

  Har du spørsmål angående eiendommen?

  Kontakt Jesper Snekkestad

  Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?