Til innholdet

Frittliggende enebolig med 4 soverom og romslig eiertomt. Solrik og sentral beliggenhet i gangavstand fra Teie Torv!

Bekkeveien 2
Prisantydning 3 490 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 135
BRA: 206 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1952
Tomtareal: 783 m²
Få salgsoppgave

Visninger

søndag 26. mai Kl 13.30 - 14.30
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Richard Askjem

Richard Askjem

Finn.no: Lokalområde

Nøtterøy / Teie

Adresse

Bekkeveien 2 3120 Nøtterøy

Adkomst

Fra Tønsberg kjør over Kanalbroen og kjør rett frem i rundkjøringen. Hold venstre felt og ta så til venstre i Teie veidele. Fortsett på Smidsrødveien forbi Teie Torv og ta Bekkeveien til høyre i bunnen av bakken. Eiendommen vil nå komme på høyre hånd med adkomst fra Åkerveien. Eiendommen vil bli merket med "til salgs" plakat fra Z-Eiendom og skiltet til fellesvisninger.

Beliggenhet

Boligen ligger attraktivt, barnevennlig, solrikt og sentralt til like utenfor Teie sentrum. Gangavstand til Teie torv med de fleste sentrumsfunksjoner, bla. dagligvareforretninger, restauranter, frisører, klesforretninger til hele familien, bank, off.kommunikasjon og et hyggelig nærmiljø.

Det er også gangavstand til idylliske Rosahaugparken med lekeplass for de minste og akebakke om vinteren. Badestrand og småbåthavn like ved.

Dersom man setter pris på skogen er Teieskogen heller ikke langt unna med turløyper /- stier og lysløype.

Se for øvrig nabolagsprofil som viser områdets fasiliteter og avstander til ulike interessepunkt.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1952, modernisert i 1984

Bygninger og byggemåte

Enebolig fra 1952 med tilbygg mot nord fra 1984. Bygget er antatt fundamentert på faste leiremasser. Tilbygg oppført på stein og grus. Veggkonstruksjon med antatt 10 cm bindingsverk i eldste del og bindingsverk isolert med mineralull i tilbygg. Utvendig er boligen kledd med liggende vestlandskledning fra byggeårene. Plassbygd takkonstruksjon med sperrer på opprinnelig del og tilbygg. Taket er tekket med dobbeltkrummet betongstein fra 1984.

Antall rom

Soverom: 4, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 135 kvm, Bruksareal: 206 kvm, Bruttoareal: 227 kvm

Kjeller: Gang, 7 stk kjellerrom for lagring/div.
1.Etasje: Entré, hall m/trapp, kjøkken, stue , stue/ arbeidsrom , wc, bod og bod med utvendig inngang.
2.Etasje: Bad, gang og 4 soverom.

Dagens planløsning avviker fra opprinnelige bygningstegninger. Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Frittliggende enebolig på stor tomt i solrike, barnevennlige og sentrale omgivelser. Eneboligen er fra 1952 med tilbygg mot nord fra 1984.  Innvendige overflater er oppgradert etter behov og fremstår i normal stand.

Man kommer inn i en stor og lys gang med skyvedørsgarderobe og separat toalettrom. Man kommer så inn i en gang med bod og videre til kjøkkenet fra 2012. Kjøkkenet er lyst og pent med arealeffektiv romløsning. Det er godt med skap- og benkeplass, samt integrerte hvitevarer som koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Med profilerte fronter, noen glassdører og lyse fargevalg fremstår kjøkkenet tidsriktig og delikat. Kjøkkenet har også rom for en liten spisesplass, og plass for kjøleskap. Boligen har 2 stuer etter hverandre som gir flere innredningsmuligheter. Spisestuen ligger vegg i vegg med kjøkkenet og er formet slik at man kan ha mange til bords. Rommet er i dag benyttet som blanding av stue og arbeidsrom. Stue nr. 2 er lys og hyggelig med vedovn og utgang til solrik terrasse på hele 27 kvm. Med store vindusflater har rommet rikelig med naturlig lys.

Boligens 2. etasje har først et soverom med smakfull høyde under taket og garderobeskap. Soverommet ligger et snaut halvplan lavere enn 2. etasjen forøvrig. Videre har man ytterligere 3 soverom hvor de har garderobeløsning i knevegger (noen med skyvedører og noen med skapdører). Veldig praktisk med 3 (4) soverom i samme etasje. Badet er fra ca 2000 med badegulv av vinylbelegg, vegger med våtromstapet og takessplater i himling. Badet inneholder innredning, servant, wc og dusj med vegger. Det er også et romslig loft med god lagringsplass og trapp i gangen.

Kjelleratasjen består av 7 lagringsrom  og bod. Her har man masser av lagringsplass og et stort potensial.

Alt i alt en veldig hyggelig eiendom beliggende meget godt til. Velkommen til visning!

Oppvarming

Boligen varmes opp av panelovner og vedfyring.

Parkering

Parkering på egen tomt.

Areal og eierform

Areal: 783 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Eiendommen har en romslig og tilnærmet flat selveiertomt på 783 kvm. Meget praktisk og barnevennlig tomt med flerbruksmuligheter. Tomten består av gressplen, diverse beplantning og gruslagt innkjørsel. Stor og meget solrik terrasse på hele 27 kvm.

Mulig utvidelse av Bekkeveien vedr. ny fastlandsforbindelse som kan føre til noe blir tatt av denne eiendommens tomt. For mer informasjon kontakt megler.

Eier

Kari Askerøi

Vei, vann og avløp

Vann tilknyttet offentlig anlegg. Privat septiktank. Det er/vil bli utført VA-tiltak som kan utløse pålegg.

Adkomst fra kommunal vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse og båndlegging for regulering etter pbl., vedtatt den 17.06.2015. Bekkeveien er båndlagt med tanke på mulig utvidelse i forbindelse med ny fastlandsforbindelse. Kommuneplan og kommunedelplan for ny fastlandsforbindelse ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Eiendommen ligger i uregulert område.

Det eksisterer planforslag som berører eiendommen: Ny fastlandsforbindelse fra Nøtterøy og Tjøme (ID 729 90003), denne ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Det bygges ut leiligheter på gamle Grindløkken skole. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Bestemmelse om bebyggelse
Dagboknr. 1959/3319-2/91
Tgl. 05.11.1959 
rettighetshaver:Knr:0729 Gnr:1 Bnr:1 Fnr:8  
Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 0 m
Overført fra: 0722-1/1/7
Servitutten er rekvirert, men er ikke tilgjengelig. Statens Kartverk kan ikke finne dokumentet i sine arkiver. Megler har derfor ikke mulighet for å kontrollere og informere om dokumentet.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen i kommunens arkiver. Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd.

Prisantydning

3 490 000,-

Beregnet totalkostnad

3 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000,-)) -------------------------------------------------------- 99 572,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 589 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Anders Auen Takstdato : 10.04.2019

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 66233

Kommunale avgifter

Kr. 14 754 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon: 1,5% av salgssum
Tilretteleggingshonorar (Kr. 12.995,-)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det ble foretatt kontroll av fyringsanlegget med rapport fra brannvesenet den 01.10.2015 uten avvik, rapport ligger vedlagt. Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?