Til innholdet

Flott, tøff og unik eierleilighet som må oppleves. Over 2 plan. Garasje. Stor balkong. Eksklusiv hagedel m.m.

Eikveien 77d
Prisantydning 6 490 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 175
BRA: 177 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2011
Tomtareal: 1328 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

lørdag 21. mai Kl 13.00 - 14.00
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - EIK

Adresse

Eikveien 77d 3122 Tønsberg

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i et meget attraktivt boligområde på Eik. Gåavstand til skoler, barnehager og idrettsanlegg. Gåavstand også til nærsenter på Eiktoppen med Meny dagligvare, butikker, apotek, tannlege og lege m.m. Fin nærhet til flotte turområder sommer og vinter. Med bil er det ca. 15 minutter til strender og båthavner. Til Tønsberg sentrum er det kun ca. 3,5 km. Meget god bussforbindelse. Kort vei til E18.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 1950. Totalt ombygd og rehabilitert: 2011/ 2012.

Bygninger og byggemåte

Leiligheten er beliggende i 2. og 3. etasje og inneholder:
1. etasje inneholder:
Inngangsparti med garderobeplass samt trapp opp til 2. etasje.

2. etasje inneholder:
Her kommer man inn i en meget romslig stue og åpen kjøkkenløsning på totalt ca. 86 kvm. Rett over det luftige stuerommet svever galleribroen, som er et blikkfang og smykke i seg selv. Meget smakfult kjøkken av høy kvalitet og som gir et meget godt inntrykk. Her er det eksklusive hvitevarer som medfølger i salget, inkludert 2 stk. vinskap. Fra stuen er det utgang til stor deilig balkong. I stuen er det også en deilig peisovn. Videre så kommer man fra stuen inn i en mellomgang som fører inn til 2 soverom, 1 med skyvedørsgarderobe. Det ene soverommet er lydisolert og brukes i dag som kino, og stort lerret til prosjektor medfølger. 1 bad med dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin.

3. etasje inneholder:
Fra stuen i 2. etasje kommer man opp til den flotte galleribroen. På den ene siden av broen ligger hovedsoverommet med meget god garderobeplass/skyvedørsgarderobe. På den andre siden av boren kommer man inn til det store flotte hovedbadet som har 2 dusjer, dobbel servant og wc.

Kjeller inneholder:
1 privat bod.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 175 kvm, Bruksareal: 177 kvm, S-rom: 2 kvm

Totalt:
1. etasje: 8 kvm. P-rom: 8 kvm. S-rom: 0 kvm.
2. etasje: 130 kvm. P-rom: 130 kvm. S-rom: 0 kvm.
3. etasje: 39 kvm. P-rom: 37 kvm. S-rom 2 kvm.
Sum: Totalt: 177 kvm. P-rom: 175 kvm. S-rom: 2 kvm.

Standard

Velkommen til denne fantastisk flotte og unike selveierleiligheten som bare må oppleves. Leiligheten holder meget god standard og ble fullstendig ombygd og renovert i likhet med resten av bygget i 2011/12. Leiligheten gir et meget godt inntrykk og oser av kvalitet. På gulv er det lagt parkett og veggene er malte. Lekkert kjøkkenet med hvitevarer. Komfyr 90 cm. bred fra S.M.E.G,  2 stk. oppvaskmaskiner og kjøl/frys fra Siemens. I tillegg er det 2 vinskap. Lekre bad.  Store og små vinduer om hverandre sørger for et godt lys i leiligheten. Ustrakt bruk av spotter og downlights. Det er lagt fiber inn til huset via telenor T-we løsning for TV. For standard forøvrig se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann Sturla Teisbekk. Her er det bare å flytte rett inn uten å gjøre noe. Bildene er flotte, men virkeligheten er enda flottere. Velkommen til visning!

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven.
Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.
 
Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
-  37 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
-    0 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
-    7 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
-    0 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.
 
Elementer hvor TG-2 tilstandsgrad er angitt som hovedvurdering, med kommentarer utover normal elde/slitasje/levetidsbetraktninger som kan kreve tiltak: Utvendig > Dører: Det er påvist andre avvik: Fuktinntrekk på overflate på yttersiden. Innvendig > Overflater - kommentarer: Det er påvist andre avvik:
Vegg/trebjelkelag i gang ved bad/soverom i 2 etg, ved bad og soverom i 3 etg satt seg litt, og det er mindre riss i veggplater. Det er lagt ny drenering samt at bærekonstruksjon er endret/ny i 2011, og antas være krypesprekker/setninger etter dette. Eier opplyser at det har vært slik i flere år uten endringer.
Innvendig > Etasjeskiller: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det er målt 15 mm skjevhet på stue-kjøkken i 2 etg og på soverom i 3 etg. Innvendig > Innvendige dører - tar i karm: Det er påvist avvik som tilsier det bør foretas tiltak på enkelte dører. Dør til et soverom i 2 etg tar i karm. Våtrom > Overflater Gulv > Bad: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Membran er opplyst lagt opp under dørterskler. Gulv har 2,5 cm fall fra dør til sluk, og er i hht krav. Gulv ved dusj skulle hatt fall 1:50 som betyr 15 mm fall, men her er det 8 mm fall. Det er montert 2 dusjer, og noe vann utenfor på gulv må påregnes. Tekniske installasjoner > Ventilasjon - service: Det er påvist andre avvik: Behov for service.

Oppvarming

Varmepumpe. Balansert ventilasjons anlegg m/varmeelement. Varmekabler i begge bad og i vindfang.

Parkering

Garasje samt parkering på egen grunn.

Areal og eierform

Areal: 1 328 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Tomten er meget pent opparbeidet og beplantet med plen, prydbusker, hekk og trær. Gårdsplassen er tekket med pen grus. Det meste av tomten er fellesareale men denne leiligheten har en eksklusiv del av hagen som har en terrasse platting. Se vedlagte vedtekter/situasjonskart. Her er det sol til sendt på kvelden.

Eier

Spectrum invest as v. Øystein Moskvil

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i uregulert område og er i kommuneplanen avsatt til boligformål.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen.

Sameie
Diverse opplysninger:

Sameie: Sameiet Eikveien 77

Sameiet skal reseksjonere eiendommen. Kostnader i forbindelse med dette dekkes av selger.

Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 1G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.
Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregnes dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

6 490 000,- / Fellesutgifter: 2 100,- Fellesutgifter dekker følgende: Bygningsforsikring, avsetning til vedlikehold, plenklipping (robotklipper) og snømåking. Sameiet betaler en årlig avgift på kr. 1.000,- til denne seksjonen for størm i kjeller og garasje.

Beregnet totalkostnad

6 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 162 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 490 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 171 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 661 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Sturla Teisbekk

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Kommunale avgifter

Kr. 12 334

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar: kr. 12.995,-
Provisjon: kr. 80.000,-.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Eiendommen er under reseksjonering. Dersom reseksjoneringen ikke er ferdig innen overtakelse så er kjøper forpliktet til å signere alle nødvendige dokumenter ifm. reseksjoneringen. Alle kostnader ifm. reseksjoneringen bekostes av selger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?