Til innholdet

Flott, stor, moderne funkisbolig fra 2019 med nærhet og utsikt over Bjerkøysundet! Garasje, godkjent leilig. i u. etg.

Blåskjellveien 54
Prisantydning 11 860 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 244
BRA: 304 m²
Soverom: 4
Byggeår: 2019
Tomtareal: 573 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

søndag 26. mars Kl 13.00 - 14.00
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

FÆRDER - NESBRYGGA

Adresse

Blåskjellveien 54 3133 Duken

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Velkommen til Villa Færder! Boligen er tegnet av arkitekt i samarbeid med eier og har eget navn! Denne eiendommen har en flott beliggenhet en steinkast fra sjøen og med god utsikt over nydelige Bjerkøysundet, Oslofjorden og Østfold. Nærhet til sjøen og Knarberg båthavn, som fører deg rett ut i idylliske Bjerkøysundet med mange flotte øymuligheter i skjærgården. Boligen er også solrik og barnevennlig, med tre gode terrasser i tillegg til markterrasse utenfor hovedsoverommet og utenfor leiligheten i u-etasjen. Fra boligen er det bare noen få meter ned til sjøen. Dette området kan by på mange flotte turmuligheter, og kort vei til lysløypa. Duken/Knarberg/Nesbrygga i sin helhet har blitt ett yrende liv for barnefamilier som i tillegg har "egen" øy, Barneskjær, der mange barnefamilier møtes utover sommeren. 2 badestrender i nærmiljøet, for de minste anbefales Ulvøtangen og for de litt eldre barna bør Verdun med stupebrygge og flåte være ett naturlig valg og ett klart første valg med tanke på både morgenbad og kveldsbad. Oserød skole for de som har barn i barneskolen og Borgheim har ungdomsskole videregående. Steinerskolen ligger ca. 10 min. kjøretur fra eiendommen. Golfbanen ligger også ca. 7 min. kjøretur unna, her kjører man skiløyper på vinteren. Det er flere barnehager i nærområdet. I Nesskogen Idrettspark, som er beliggende kun tvers gjennom skogen, er det høy aktivitet 7 dager i uken enten man driver med fotball, volleyball eller friidrett. Dette er også et flott områder til å gå tur med hunden!
Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som viser områdets fasiliteter og avstander til interessepunkt.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2019

Innhold

U. etasje inneholder:
Gang/hall. Stort hoved soverom med utgang til hagen samt eget bad/wc med dobbel servant, badekar og dusj. Fra badet er det inngang til walk-in garderobe. 1 stort soverom i tillegg. Vaskerom. Teknisk rom som også fungerer som en stor bod med høy takhøyde.

Leilighet i u. etasjen inneholder:
1 soverom. Bod. Bad/wc med dusj og opplegg til vaskemaskin. Stue med utgang til hagen samt åpen kjøkkenløsning med hvitevarer. Leiligheten er i dag utleid til stabil leier som i utgangspunktet ønsker å leie videre. Det er mulighet for gjennomgang fra soverommet i u-etasje direkte til leilighet, hvis man ønsker å integrere leiligheten i boligen.

1. etasje inneholder:
Hall/gang med trapp ned til u. etasje og opp til 2. etasje. Bad/wc med dusj. Stor deilig stue med utgang til stor balkong som også strekker seg rundt hele kjøkken/stue-parti, noe som er praktisk ved vask av vinduer! Åpen kjøkkenløsning fra JKE Design med hvitevarer. Ventilator fra Røroshetta integrert i koketoppen i øyen, samt kjøleskuffer i kjøkkeninnredning. Cooker med kokende vann. Rom innenfor kjøkken som brukes som spiskammer.
Dobbel garasje med lader for elbil.

2. etasje inneholder:
1 soverom. Tv-stue med utgang til 2 store terrasser (østvendt og vestvendt). På østvendt terrasse er det uttak for varmt og kaldt vann til for eksempel utekjøkken eller boblebad. Boblebad fra Mspa er satt opp der hvor terrassen er ekstra forsterket for boblebad.

Noen av lampene er personlige og følger ikke med i salget, dette gjelder 3 lamper, taklampe i loftsstue, walk-in closet og lampe over sofabord i stue.

Antall rom

Oppholdsrom: 3, Soverom: 4, Bad: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 244 kvm, Bruksareal: 304 kvm

U. etasje:
Totalt: 93 kvm. P-rom: 82 kvm. S-rom: 11 kvm.

1. etasje:
Totalt: 129 kvm. P-rom: 85 kvm. S-rom: 44 kvm.

2. etasje:
Totalt: 42 kvm. P-rom: 40 kvm. S-rom: 2 kvm.

Leilighet:
Totalt: 40 kvm. P-rom: 37 kvm. S-rom: 3 kvm.

Sum:
Totalt: 304 kvm. P-rom: 244 kvm. S-rom: 60 kvm.

Standard

Velkommen til denne fantastisk flotte, nyere eneboligen som holder høy standard og har mange tøffe og smakfulle detaljer. Boligen er oppført i moderne stil og gir et meget godt inntrykk, den er oppført i hvit "mur" og brunt treverk. Fremstår både moderne og koselig på samme tid. Allerede når man kommer inn i boligen så blir man møtt med en hall med flotte rette eiketrapper til underetasje og 2. etasjen.Trappene er av høy kvalitet og fremstår som et smykke som fremhever rommet. Stor deilig stue på nesten 70 m2 med åpen kjøkkenløsning og med skyvedører ut til stor balkong samt 6 store vindu helt ned til gulvet med doble plissegardiner. Kvalitets- kjøkken fra JKE Design inneholder alt hva kokken trenger med koketopp på 90 cm med integrert ventilator, komfyr (kombinert damp og varmluft), stillegående oppvaskmaskin og kjøleskuffer. Cooker. Her er det ingen skjemmende kontakter på veggen da alle kontaktene er skjult i skuffene. Steinlagt benkeplate i delikat lys silestone. Fryseskapet er plassert i tilliggende spiskammer. Robot støvsugeren som medfølger salget er plassert i egen "garasje" i kjøkkensokkelen. Soverommene i huset er store og romslige, og særlig hoved soverommet er verd å merke seg. Dette rommet er som en stor spaavdeling med en deilig walk-in garderobe og et nydelig stort og romslig bad som inneholder dobbel servant, eggformet frittstående badekar, dusj og wc.
Takhøyden i 1. etasje er 2.60 m i stue/kjøkken og 2.90 m i gang, bad og spiskammer. I 2.etasjen er taket svakt skrånet med ca. 3 m på det høyeste i loftsstue og soverom.

På gulvene i boligen er det valgt fliser og 1- stavs bred parkett. Det er lagt ny parkett i hele 1. etasje i sommer 2022 pga utbedring av rør til vannbåren varme.
Badene er smakfullt flislagt. Toppetasjen i boligen har utganger via skyvedører fra tv-stuen til 2 store deilige takterrasser (østvendt og vestvendt) hvor man kan nyte solen fra tidlig morgen til sen ettermiddag. Her har man fin utsikt til Bjerkøysundet, Oslofjorden og Østfold.

Leiligheten i underetasjen har en meget praktisk planløsning. Her kan man enten leie ut med ett eller to soverom, eller man kan bruke hele leiligheten selv, enten til tenåringsbarna eller til praktikanten. Leiligheten er i dag utleid for kr. 8.500,- inkl. strøm. Kopi av leiekontrakt foreligger ved meglers kontor.

For standard generelt se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann Gunnar Sverrisson. Det er rikelig med led downlights i boligen. Det er lagt inn fiber fra Telenor.

Dette er en bolig som gir et meget godt inntrykk og her er det bare å flytte rett inn uten å måtte gjøre noe. Bildene er flotte, men virkeligheten er enda finere. Velkommen til visning!

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven.
Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.
 
Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
-  41 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
-  5 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
-  3 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
-  0 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.
 
Elementer hvor TG-2 tilstandsgrad er angitt som hovedvurdering, med kommentarer utover normal elde/slitasje/levetidsbetraktninger som kan kreve tiltak: Utvendig > Taktekking: Det er avvik: Asfaltpapp er litt løs nederst mot rennebeslag. Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under
balkonger. Det er avvik: Skjevheter i rekkverk på balkong samt litt løs fra vegg i hovedetasje, balkong har høye fallforhold ytterst mot nordøst og tydelige skjevheter i samme område. Utvendig > Utvendige trapper: Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper.
Rekkverk er ikke barnesikkert i henhold til dagens krav for avstand mellom spiler. Stigning på utvendig trapp i høyere en gjeldende forskrifter.

Oppvarming

Vannbåren varme i underetasjen og 1. etasje (luft til vann). Balansert ventilasjonsanlegg. Peisovn i stue..

Parkering

Dobbel garasje med flislagt gulv og elbil-lader. Parkeringsplass til leiligheten. Det er lagt lyslist i muren i innkjøringen..

Areal og eierform

Areal: 573 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er pent opparbeidet med plen og hekk. Tre anlagte bed mot nabogrensene med hhv markroser, syrinhortensia og rosa buskmure. Marmorsteiner pynter opp langs husveggen. Det er lagt svetteslange i 2 av bedene. Asfaltert gårdsplass.

Eier

Finn-Petter Myhren Lill-Heidi Thomassen

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til: Boligbebyggelse - Nåværende Kommuneplan (31.1.2018). Plan: Kommuneplan (31.1.2018).

GJELDENDE REGULERING
Ligger eiendommen i et regulert område? Ja.
PLANID Plannavn: 3811 10 Nesskogen (5.3.1975). Reguleringsformål: Boligbebyggelse-frittliggende småhusbebyggelse.

BEBYGGELSESPLAN
Omfattes eiendommen eller en del av eiendommen av en bebyggelsesplan etter eldre PBL? Nei

MIDLERTIDIG FORBUD MOT TILTAK
Ligger eiendommen eller del av eiendommen innenfor et område med nedlagt midlertid forbud mot tiltak? Nei

REGULERING UNDER ARBEID
Er det igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen? Nei

PLANFORSLAG
Eksisterer det planforslag som berører eiendommen? Nei

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 17.03.2022. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret.

Prisantydning

11 860 000,-

Beregnet totalkostnad

11 860 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 296 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 11 860 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 309 842,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 12 169 842,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson Formuesverdi : 2 233 189,- Sekundær formuesverdi : 8 039 480,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Kommunale avgifter

Kr. 15 908

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:2 233 189,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 8 039 480,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Provisjon (0,5 % av salgssum)
Tilrettelegging (Kr.15 950)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd. til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.
Grønne boliglån: Ønsker du å velge mer grønne og miljøvennlige løsninger? Et godt resultat på energimerkingen på boligen din kan være gode nyheter for bankkontoen din. Du kan søke grønt boliglån dersom du har en bolig med energiklasse A eller B.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?