Til innholdet

Flott påkostet funkisvilla fra 2018 med fjordutsikt og prima solforhold beliggende kun få minutter fra badestrand!

Munkerekkveien 122A
Prisantydning 7 950 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 129
BRA: 135 m²
Soverom: 4
Byggeår: 2018
Tomtareal: 528 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

torsdag 23. september Kl 16.30 - 17.30
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Linda Svensson

Linda Svensson

Finn.no: Lokalområde

MUNKEREKKA / VESTSKOGEN

Adresse

Munkerekkveien 122A 3142 Vestskogen

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eneboligen ligger innerst i privat blindvei, i et idyllisk og meget barnevennlig boligområde på Munkerekka i Færder kommune. Området har nærhet til skoler for alle alderstrinn, barnehager, bussholdeplass, samt et rikt utvalg av servicetilbud og fasiliteter.
Boligen ligger i et veletablert villaområde i Vestskogen på Nøtterøy, ca. 4 kilometer fra Tønsberg sentrum og Teie Torv med alle slags servicetilbud. Meget kort vei til Vestfjorden med fine bademuligheter, båthavn og vår vakre skjærgård med sjø og strand. 5 minutter til flott golfbane på Borgheim og flotte skimuligheter med lysløper. En usjenert og solrik eiendom i et rolig og barnevennlig boområde. Eiendommen er beliggende vestvendt med sol hele dagen og en flott utsikt over Vestfjorden. Fra eiendommen er det kun få minutter gange til populære Munkholmen hvor det er flott badestrand og lekeplass. Det er også trygg skolevei opp til blant annet Teie skole og idrettsanlegg. I nærområdet finnes det flere moderne båthavner. Til Tønsberg brygge og sentrum er det kun 15 minutter på sykkel. Ideellt for barnefamilier - velkommen!

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2018

Bygninger og byggemåte

Bygget er fundamentert med støpt dekke. Oppført i bindingsverk som er utvendig panelt. Sperretak med pulttak form er tekket med asfaltpapp e.l.

TAKSTMANNENS KONKLUSJON:
Enebolig over to plan med carport som er bygget i 2018. Det er i januar 2021 utført tiltak vedrørende gulv i stue, kjøkken og gang. Det er også malt stolper til carport. Det er montert varmepumpe i 2019 og skap på vaskerom samme år. Pergola/takoverbygg er satt opp 2020.

Som det fremkommer i rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand. Men stor sett som følge av normal slitasje. Foruten enkelte bemerkninger noe slitasje gir boligen et normalt godt inntrykk.

Innhold

1.Etasje: Bad, vaskerom, entré, gang, stue/soverom, 2 soverom og teknisk rom.
2.Etasje: Hovedbad, gang, kjøkken, stue og hovedsoverom.

Carport og utvendig bod.

Antall rom

Soverom: 4, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 129 kvm, Bruksareal: 135 kvm, Bruttoareal: 151 kvm

P-rom
1.Etasje: 56 m2
2.Etasje: 73 m2

S-rom
1.Etasje: 6 m2 (teknisk rom).

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Møblering / utstyr

Det er installert Verisure alarm i boligen.
Måltilpassede plissègardiner til fire vinduer, samt lameller til ett vindu.

Standard

Velkommen til Munkerekkveien 122A!

Munkerekkveien 122A er en innbydende funkisvilla med en tøff arkitektur og topp moderne tekniske løsninger. Boligen var ny i 2018 og fremstår som svært smakfull og med høy standard. Beliggenheten er hentet fra øverste hylle med optimale solforhold, lite innsyn og nydelig utsikt over Vestfjorden. Området som er et etablert villaområde er kjent for å være barnevennlig og det er kort vei til skoler og barnehager, Teie Torv med alle servicetilbud, samt at det er kun 4,5 km til Tønsberg sentrum. Boligen går over to plan og inneholder blant annet stor stue med åpen kjøkkenløsning, tre (fire) soverom, teknisk rom og to bad. Det er tidsriktige farge- og materialvalg hele veien. Med høy himling og store, høye vindusflater gir boligen en svært luftig og romslig følelse. Vannbåren varme i hele 1.etg, samt den hyggelige vedovnen i 2.etg gir boligen en lun varme på vinterstid. Fra den store vestvendte verandaen i 2.etg har man utsikt til Vestfjorden og kan oppleve flotte solnedganger. Deilig uteplass med pergola i 1.etg hvor det er godt å nyte kaffen i morgentimene. Den lettstelte, flate hagen er pent opparbeidet med hekk, epletre og et dekorativt steinbed med vannspeil. Bilene kan parkeres i carporten. En utvendig bod gir plass til det du måtte ha av hageredskaper, ski, dekk o.l.

GANG/ENTRÈ:
Den støpte plattingen utenfor inngangspartiet har varmekabler som sørger for at det holder seg isfritt på vinterstid. Vel innenfor hjemmets hovedinngangsdør, hvor man allerede her skjønner at man vil oppleve et gjennomført boligdesign, møter man husets entrè som leder inn til en avlang hall. Her finner man to av boligens soverom, teknisk rom, stue/soverom og det ene badet. I entrèen har man god plass for ytterklær i en stor skyvedørsgarderobe med speil. På gulvene i 1.etg er det behandlet betong som gir et moderne inntrykk. Veggene har malte overflater i tidsriktige farger.

STUE:
Innerst i hallen finner du en romslig stue med godt lysinnslipp fra de store vindusflatene som strekker seg nesten fra tak til gulv. Det er direkte adkomst med skyvedør ut til en deilig uteplass med pergola på ca. 20 m2. Pergolaen er hyggelig beplantet med blomster i bed og kasser, her er det deilig å sitte på dagtid samtidig som man blir skjermet fra solen av taket på pergolaen.

En moderne eiketrapp i heltre tar deg opp til 2.etg hvor du finner den store, lyse stuen med ekstra høy himling og åpen kjøkkenløsning. Stuen er et imponerende stort rom hvor store og høyreiste vindusflater, masse lys og herlig romfølelse dominerer inntrykkene. Det er god plass til flere "avdelinger" for sitte- og spisegruppe og midt i rommet finner man den hyggelige vedovnen med ildåpning fra begge sider. Det er montert vifte for bedre trekk og denne styres via fjernkontroll.

KJØKKEN:
Kjøkkenet er i åpen løsning med stuen, og er utstyrt med Sigdal innredning med slette fronter. Det er integrerte Siemens hvitevarer med koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og praktiske kjøleskuffer. Det er montert ventilator med utlufting. I tillegg til den gode benkplassen har man godt med innslipp av lys fra det langsgående vinduet som går i takt med innredningen. Fra kjøkkenavdelingen har du utgang til en romslig veranda som er delvis overbygd, hvor du kan nyte sene kveldstimer i nydelig sol.

2 BAD:
Boligen inneholder to moderne bad, hvorav ett i hver etasje. Badet i 1.etg ligger i tilknytning til entrèen som er praktisk når man har gjester. Begge badene er helfliset i lekker utførelse med trendy grå fliser på gulv og vegg, samt gulvvarme. Badet i 1.etg har innredning med servant, vegghengt wc, skap med speil og dusjhjørne. Hovedbadet i 2.etg er romslig og inneholder innredning med servant, vegghengt wc, badekar og dusjhjørne, samt dobbelt vegghengt skap med speil. Badet ligger i umiddelbar nærhet til hovedsoverommet.

3 (4) SOVEROM:
To (tre) av boligens soverom ligger i 1.etg og har begge doble garderobeskap for oppbevaring av klær. Det er i tillegg en mulighet for et fjerde soverom dersom man ønsker å benytte stuen i 1.etg til det istedet. Rommet er svært romslig og har store, høye vindusflater. Hovedsoverommet ligger i 2.etg og har umiddelbar tilknytning til badet. Den store skyvedørsgarderoben med speil gir god plass for det du måtte ha av klær.

VASKEROM:
Fra hallen har du tilgang inn til boligens vaskerom med skyvedør som er praktisk og smaklig innredet med alt du trenger. Her er det Kvik innredning fra 2019 med slette fronter og benkeplate i laminat. Det er selvfølgelig også utslagsvask, opplegg for vaskemaskin og sluk. Gulvene er flislagt i en grå utførelse som står i stil til de flislagte badene, og veggene har lyse slette overflater. Innenfor vaskerommet finner du teknisk rom hvor sikringsskap, varmtvannsbereder m.m er plassert.

UTVENDIG BOD:
I tilknytning til carporten finnes det en praktisk utvendig bod på ca. 5 m2 for oppbevaring av hageutstyr, dekk, ski o.l. Det er innlagt strøm i boden.

CARPORT:
Romslig carport på ca. 24 m2 med plass for to biler. Boden er i bakkant.

TEKNISK:
- VVS-anlegget er fra byggeår. Bereder på til sammen 290 liter er plassert på teknisk rom og er fra byggeåret. Det er rør i rør system med vannskap plassert på bad i 1. etg og teknisk rom. Vannrør ellers i kobber og avløp i plast. Stoppekran er plassert på teknisk rom. Det er montert waterguard.
- Boligen har balansert ventilasjonsanlegg. Motor er plassert på teknisk rom.
- El-anlegget er fra byggeåret. Sikringsskap er plassert på teknisk rom. Det er automatsikringer med 17 kurser hvor en er merket som reserve. Det er egen jordfeilbryter til el bil kurs.
- Det er innlagt fiber i boligen.

Oppvarming

Boligen varmes opp via ildsted, Mitsubishi varmepumpe, vannbåren varme i det meste av underetasjen og varmekabler på to bad. Varmekilder er fra byggeåret og varmepumpen er fra 2019 hvor det nylig er utført service.

Parkering

Parkering i egen asfaltert gårdsplass eller i carport.

Areal og eierform

Areal: 528 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Meget pent opparbeidet flat tomt på ca. 528 m2 med hekk, huskestativ og steinbed med vannspeil. Pergola på ca. 20 m2 som er pent innredet med blomsterkasser i trendy design.

Eier

Jonathan Rajesan Stine Spansdahl

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp. Veien er privat, og går over naboeiendommen. Brøyting på vinteren deles med naboeiendommen med felles snøfreser.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse - nåværende, vedtatt den 31.1.2018.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 05.10.2018. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

7 950 000,-

Beregnet totalkostnad

7 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 198 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 950 000,-)) -------------------------------------------------------- 211 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 161 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 05.08.2021 Formuesverdi : 833 727,- Sekundær formuesverdi : 3 001 415,- Formuesverdi pr. : 31.12.2019

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B

Forsikring

Fremtind forsikring

Kommunale avgifter

Kr. 13 203 pr. år Kommunale avgifter inkluderer gebyr for vann, avløp og renovasjon.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:833 727,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 3 001 415,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2019.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Provisjon (forutsatt salgssum: 7 950 000,-) (Kr.79 500) Tilrettelegging (Kr.14 460) Annonsering (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Markedspakke inkludert kveldsbilder og drone (Kr.20 040) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Totalt kr. (Kr.127 350)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Erklæring/avtale  
1931/900425-1/91 
21.07.1931 
Overenskomst ang. regulering av grensene mellom gnr. 6,
bnr. 1 og 2
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på andre eiendommer:
Bestemmelse om veg
2017/941566-1/200   
31.08.2017 21:00 
rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:6 Bnr:2  
Gjelder denne registerenheten med flere

Erklæring/avtale  
2017/941566-2/200 
31.08.2017 21:00 
rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:6 Bnr:2  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Bestemmelse om søppelhåndtering og postkasse
Gjelder denne registerenheten med flere

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Linda Svensson

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Linda Svensson

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?